Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 34 of 44
Page 34 of 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.tre911 wrote:Pa naravno da nije, samo vidi ga što kmeči ko zadnja pičkica kada mu se vrati loptica u dvorište. Jebote veće plačipičke od đžanga se ne može na forumu naćiNoor wrote:ne diraj mi trea, jesi čuo....dzango wrote:Jesi se naslađivao i nisi mogao da me ispreskačeš jer si promašio poentu cele priče. Reč je o bezazlenoj zajebanciji na temu muško ženskih odnosa koja prevazilazi tvoju moć razumevanja pa odatle i ovi tvoji morbidni tekstovi koje si guglao kako bi nešto sebi dokazivao. Skroz bolesno. I posle si se kao čudio Pižonovim postovima i glumio nevinašce. Da ja nisam postovao tvoju morbidariju, još bi ispalo da ti to nikada ne bi uradio. Licemerno i glupo do jaja.tre911 wrote:Tupko nisam se ničin naslađivao nego sam tebe ispreskako jer si konj ali ti nikako da to skužiš a lijepo sam ti rekao da pronađeš nekoga da ti dodatno pojasni napisano.dzango wrote:
To je Norkino i moje podbadanje o seksu i sa tobom nema nikakve veze. Niko te nije zvao da postavljaš teme iz crne hronike i sladiš se tuđom tragedijom. I posle svega da se kao čudiš Pižonovom postavljanju istih tekstova sa druge strane.
pa nije bezazleno podbadanje tvoja priča o gospođama branitelja koje idu u Srbiju na sex....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
svjetska, takvo što ni na sahranama ne možeš pronaćivuksadinare wrote:...jos ima nick dzango a placipicka
Guest- Guest
Evo ga još jedan. Dobio si sisu?vuksadinare wrote:...jos ima nick dzango a placipicka
Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.tre911 wrote:Pa naravno da nije, samo vidi ga što kmeči ko zadnja pičkica kada mu se vrati loptica u dvorište. Jebote veće plačipičke od đžanga se ne može na forumu naćiNoor wrote:ne diraj mi trea, jesi čuo....dzango wrote:Jesi se naslađivao i nisi mogao da me ispreskačeš jer si promašio poentu cele priče. Reč je o bezazlenoj zajebanciji na temu muško ženskih odnosa koja prevazilazi tvoju moć razumevanja pa odatle i ovi tvoji morbidni tekstovi koje si guglao kako bi nešto sebi dokazivao. Skroz bolesno. I posle si se kao čudio Pižonovim postovima i glumio nevinašce. Da ja nisam postovao tvoju morbidariju, još bi ispalo da ti to nikada ne bi uradio. Licemerno i glupo do jaja.tre911 wrote:
Tupko nisam se ničin naslađivao nego sam tebe ispreskako jer si konj ali ti nikako da to skužiš a lijepo sam ti rekao da pronađeš nekoga da ti dodatno pojasni napisano.
pa nije bezazleno podbadanje tvoja priča o gospođama branitelja koje idu u Srbiju na sex....
Guest- Guest
sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)dzango wrote:Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.maggie13 wrote:Dzani, pustas li ti tako svojoj slobodu pod određenim pravilima? :D
2014-04-11
Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.tre911 wrote:Pa naravno da nije, samo vidi ga što kmeči ko zadnja pičkica kada mu se vrati loptica u dvorište. Jebote veće plačipičke od đžanga se ne može na forumu naćiNoor wrote:ne diraj mi trea, jesi čuo....dzango wrote:
Jesi se naslađivao i nisi mogao da me ispreskačeš jer si promašio poentu cele priče. Reč je o bezazlenoj zajebanciji na temu muško ženskih odnosa koja prevazilazi tvoju moć razumevanja pa odatle i ovi tvoji morbidni tekstovi koje si guglao kako bi nešto sebi dokazivao. Skroz bolesno. I posle si se kao čudio Pižonovim postovima i glumio nevinašce. Da ja nisam postovao tvoju morbidariju, još bi ispalo da ti to nikada ne bi uradio. Licemerno i glupo do jaja.
Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.maggie13 wrote:sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)dzango wrote:Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.maggie13 wrote:Dzani, pustas li ti tako svojoj slobodu pod određenim pravilima? :D
haha, i sad si miran ;Pdzango wrote:Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.maggie13 wrote:sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)dzango wrote:Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.maggie13 wrote:Dzani, pustas li ti tako svojoj slobodu pod određenim pravilima? :D
2014-04-11
Iha, vidi kako sam te lijepo cimnuo, ajde samo tako nastavi, nisam te dugo držao na štapu a ni hranio sa sjenom tako da mi je to sve falilo ali jebiga kad si bio jakoooo oprezan od kad sam te pustio prošli put sa štapa. Valjda ti je udica u labrnji smetala ko zna U svakom slučaju somina je opet tu i zagrizla ko mutavadzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.tre911 wrote:Pa naravno da nije, samo vidi ga što kmeči ko zadnja pičkica kada mu se vrati loptica u dvorište. Jebote veće plačipičke od đžanga se ne može na forumu naćiNoor wrote:
ne diraj mi trea, jesi čuo....
Guest- Guest
Samo ga ti cimaj. Ali nemoj posle da kažeš da nisi znao, kao prošli put.tre911 wrote:Iha, vidi kako sam te lijepo cimnuo, ajde samo tako nastavi, nisam te dugo držao na štapu a ni hranio sa sjenom tako da mi je to sve falilo ali jebiga kad si bio jakoooo oprezan od kad sam te pustio prošli put sa štapa. Valjda ti je udica u labrnji smetala ko zna U svakom slučaju somina je opet tu i zagrizla ko mutavadzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.tre911 wrote:
Pa naravno da nije, samo vidi ga što kmeči ko zadnja pičkica kada mu se vrati loptica u dvorište. Jebote veće plačipičke od đžanga se ne može na forumu naći
dzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.tre911 wrote:Pa naravno da nije, samo vidi ga što kmeči ko zadnja pičkica kada mu se vrati loptica u dvorište. Jebote veće plačipičke od đžanga se ne može na forumu naćiNoor wrote:
ne diraj mi trea, jesi čuo....
Pa šta!? Dobro meni, dobro njemu ;)
Guest- Guest
Jesam. Bio mi malo sumnjiv zbog fizionomije.maggie13 wrote:haha, i sad si miran ;Pdzango wrote:Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.maggie13 wrote:sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)dzango wrote:Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.maggie13 wrote:Dzani, pustas li ti tako svojoj slobodu pod određenim pravilima? :D
Ništa. Samo nemoj posle da zaboraviš da ga staviš da podrigne. Znaš da nemaju pojma i da se nagutaju vazduha.Noor wrote:dzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.tre911 wrote:
Pa naravno da nije, samo vidi ga što kmeči ko zadnja pičkica kada mu se vrati loptica u dvorište. Jebote veće plačipičke od đžanga se ne može na forumu naći
Ne brini... Tre je majstor :)dzango wrote:Ništa. Samo nemoj posle da zaboraviš da ga staviš da podrigne. Znaš da nemaju pojma i da se nagutaju vazduha.Noor wrote:dzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:
Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.
Guest- Guest
Ajde ajde, znam da je bridilo i sjevalo sa svih strana pa si me izbjegavao na kilometre ali se vidi da si glup pa si opet pao na isti mamac i opet te držim kako me volja i kolkio god želim. Ti si taj koji se koprca i pokušava uteći a ja te ne puštam, cimnem te i eto te na udici istog trena i o meni ovisi kada ću teotresti ko blato sa cipela. Za sada si mi još zanimljiv i budi tu dok ne kažem drugačije. Jel jasno ili da ti opet crtam ko zadnji putdzango wrote:Samo ga ti cimaj. Ali nemoj posle da kažeš da nisi znao, kao prošli put.tre911 wrote:Iha, vidi kako sam te lijepo cimnuo, ajde samo tako nastavi, nisam te dugo držao na štapu a ni hranio sa sjenom tako da mi je to sve falilo ali jebiga kad si bio jakoooo oprezan od kad sam te pustio prošli put sa štapa. Valjda ti je udica u labrnji smetala ko zna U svakom slučaju somina je opet tu i zagrizla ko mutavadzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)dzango wrote:
Dajgle ovu pizdu što se drži da suknju kada dobije po pičci.
Guest- Guest
Nemoj samo da se zakači na nekog forumaša. Dok je kod tebe na sisi, ni po jada.Noor wrote:Ne brini... Tre je majstor :)dzango wrote:Ništa. Samo nemoj posle da zaboraviš da ga staviš da podrigne. Znaš da nemaju pojma i da se nagutaju vazduha.Noor wrote:dzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:
Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)
slicio na nekoga pa si se uznemirio.. 8-)dzango wrote:Jesam. Bio mi malo sumnjiv zbog fizionomije.maggie13 wrote:haha, i sad si miran ;Pdzango wrote:Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.maggie13 wrote:sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)dzango wrote:
Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.
2014-04-11
Tebe izbegavao? O jebote. Nema više onog ante_ante pa si uzeo titulu najglupljeg na forumu, ali sada mislim da bi i njega zajebao. Ipak si dosta napredovao u poslednje vreme. Nikada do sada nisam video nekoga da vremenom postaje sve gluplji i gluplji.tre911 wrote:Ajde ajde, znam da je bridilo i sjevalo sa svih strana pa si me izbjegavao na kilometre ali se vidi da si glup pa si opet pao na isti mamac i opet te držim kako me volja i kolkio god želim. Ti si taj koji se koprca i pokušava uteći a ja te ne puštam, cimnem te i eto te na udici istog trena i o meni ovisi kada ću teotresti ko blato sa cipela. Za sada si mi još zanimljiv i budi tu dok ne kažem drugačije. Jel jasno ili da ti opet crtam ko zadnji putdzango wrote:Samo ga ti cimaj. Ali nemoj posle da kažeš da nisi znao, kao prošli put.tre911 wrote:Iha, vidi kako sam te lijepo cimnuo, ajde samo tako nastavi, nisam te dugo držao na štapu a ni hranio sa sjenom tako da mi je to sve falilo ali jebiga kad si bio jakoooo oprezan od kad sam te pustio prošli put sa štapa. Valjda ti je udica u labrnji smetala ko zna U svakom slučaju somina je opet tu i zagrizla ko mutavadzango wrote:Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.tre911 wrote:
Samo se ti koprcaj na štapu, kad mi dopizdiš reći ću ti da može ići a do tada se otimaj kad te cimnem plačipičko :)
Last edited by dzango on Fri 2 Dec - 11:06; edited 1 time in total
Hahaha, kako se pkušavaš sakriti iz stjene ali nisi ni svjestan da imam odgovor i za to, ajmo đžango, povuci sad opaaaadzango wrote:Nemoj samo da se zakači na nekog forumaša. Dok je kod tebe na sisi, ni po jada.Noor wrote:Ne brini... Tre je majstor :)dzango wrote:Ništa. Samo nemoj posle da zaboraviš da ga staviš da podrigne. Znaš da nemaju pojma i da se nagutaju vazduha.Noor wrote:dzango wrote:
Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.
Guest- Guest
Slabije ga cimaj, nije ti to mama kupila.tre911 wrote:Hahaha, kako se pkušavaš sakriti iz stjene ali nisi ni svjestan da imam odgovor i za to, ajmo đžango, povuci sad opaaaadzango wrote:Nemoj samo da se zakači na nekog forumaša. Dok je kod tebe na sisi, ni po jada.Noor wrote:Ne brini... Tre je majstor :)dzango wrote:Ništa. Samo nemoj posle da zaboraviš da ga staviš da podrigne. Znaš da nemaju pojma i da se nagutaju vazduha.Noor wrote:
Page 34 of 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 34 of 44