Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 7 of 44
Page 7 of 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
i onda ste pobedili.dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..dzango wrote:Jeste arhaično. Kao Stevan Sinđelić nekada. Retko se to danas sreće.maggie13 wrote:meni to morbidno pomalo.debotoijusto wrote:
sramotni spomenik vise-manje u srbiji
stanje redovno
I nekako arhaicno.
točnije bi bilo da je luđak odlučio dići sebe u zrak jer nije dao municiju. vojnici su mu uspjeli pobjeći . naših 11 je stradalo. municije je došlo koliko je trebalo, dovoljno da pobjegnete kući. i tako.
budala sve u svemu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
davno sam gledao ovu seriju na nekoj bosanskoj tv.tamo negdje 2000.i neke..ono odlama kako se nasmijati..dzango wrote:Najbolje je ono kad Sergej glumi Šiptara. Kada valja ljeba preko pogače.bogomdani wrote:Dzango Bre..vidi ti ovog Predskazanja...
Kaze..Svabi i Turci ce gadjati Srbiju iz celicnih tica vatrenim kuglama...a neki sa juga ce osvojiti Kosovo...STRAŠNO..!!!
Guest- Guest
Izdajnik. Plus terorista. Plus budala.dzango wrote:Kakvu izdaju kada je spasio vojsku, digao džebanu u vazduh i pobio ustaše? I to po cenu svoga života. Heroj. Slava mu.govinda wrote:Kojih vojnika kad im je naredio da se predaju neprijatelju? Jbt, on je pocinio izdaju po KZ SFRJ..dzango wrote:Nije ništa sramotno. Žrtvovanje sebe zarad života vojnika je herojstvo.debotoijusto wrote:govinda wrote:Inace, koliko se ja sjecam iz vijesti, je bilo dogovoreno da se skladiste preda HV-u, doduse masa dezinformacija je isla. Uglavnom, dobice spomenik.
stanje redovno
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:i onda ste pobedili.dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..dzango wrote:Jeste arhaično. Kao Stevan Sinđelić nekada. Retko se to danas sreće.maggie13 wrote:
meni to morbidno pomalo.
I nekako arhaicno.
točnije bi bilo da je luđak odlučio dići sebe u zrak jer nije dao municiju. vojnici su mu uspjeli pobjeći . naših 11 je stradalo. municije je došlo koliko je trebalo, dovoljno da pobjegnete kući. i tako.
budala sve u svemu.
A ti bas zapeo da ti se popisam u usta? Dobro, br't, kad vec trazis..dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..dzango wrote:Jeste arhaično. Kao Stevan Sinđelić nekada. Retko se to danas sreće.maggie13 wrote:meni to morbidno pomalo.debotoijusto wrote:
stanje redovno
I nekako arhaicno.
2016-11-17
A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:i onda ste pobedili.dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..dzango wrote:
Jeste arhaično. Kao Stevan Sinđelić nekada. Retko se to danas sreće.
budala sve u svemu.
2016-11-17
Vrhunski starešina koji je izvukao maksimum iz loših karata koje je dobio i otišao u istoriju.govinda wrote:Izdajnik. Plus terorista. Plus budala.dzango wrote:Kakvu izdaju kada je spasio vojsku, digao džebanu u vazduh i pobio ustaše? I to po cenu svoga života. Heroj. Slava mu.govinda wrote:Kojih vojnika kad im je naredio da se predaju neprijatelju? Jbt, on je pocinio izdaju po KZ SFRJ..dzango wrote:Nije ništa sramotno. Žrtvovanje sebe zarad života vojnika je herojstvo.debotoijusto wrote:
stanje redovno
Mrtva budala.dzango wrote:Vrhunski starešina koji je izvukao maksimum iz loših karata koje je dobio i otišao u istoriju.govinda wrote:Izdajnik. Plus terorista. Plus budala.dzango wrote:Kakvu izdaju kada je spasio vojsku, digao džebanu u vazduh i pobio ustaše? I to po cenu svoga života. Heroj. Slava mu.govinda wrote:Kojih vojnika kad im je naredio da se predaju neprijatelju? Jbt, on je pocinio izdaju po KZ SFRJ..dzango wrote:
Nije ništa sramotno. Žrtvovanje sebe zarad života vojnika je herojstvo.
2016-11-17
Pišaš mami. Tati se poseri.govinda wrote:A ti bas zapeo da ti se popisam u usta? Dobro, br't, kad vec trazis..dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..dzango wrote:Jeste arhaično. Kao Stevan Sinđelić nekada. Retko se to danas sreće.maggie13 wrote:
meni to morbidno pomalo.
I nekako arhaicno.
Sta je cetnik? Pjena na ustima? De udahni duboko, pa cemo nastaviti.dzango wrote:Pišaš mami. Tati se poseri.govinda wrote:A ti bas zapeo da ti se popisam u usta? Dobro, br't, kad vec trazis..dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..dzango wrote:
2016-11-17
Mogu zamisliti kad se spomenik podigne a ispod spomenika dzango i cetnici, drkaju i uzdisu: Ah, majore, ah majore raznesi me raznesi me..
2016-11-17
Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:i onda ste pobedili.dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:
ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..
budala sve u svemu.
Ja mislio da hodža uči jezan pa da te ne ometam. Ili nema više za danas. Dosta te je jebo 5 puta danas.govinda wrote:Sta je cetnik? Pjena na ustima? De udahni duboko, pa cemo nastaviti.dzango wrote:Pišaš mami. Tati se poseri.govinda wrote:A ti bas zapeo da ti se popisam u usta? Dobro, br't, kad vec trazis..dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:
ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..
Ovo neke tvoje gay fantazije? Počeo si kao onaj nesretni Thre.govinda wrote:Mogu zamisliti kad se spomenik podigne a ispod spomenika dzango i cetnici, drkaju i uzdisu: Ah, majore, ah majore raznesi me raznesi me..
Btw, otac mi je mrtav tako da eto, moli Boga da se ne sretnemo negdje..dzango wrote:Pišaš mami. Tati se poseri.govinda wrote:A ti bas zapeo da ti se popisam u usta? Dobro, br't, kad vec trazis..dzango wrote:Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.govinda wrote:ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..dzango wrote:
2016-11-17
A sta ce cetnik nego pogan biti...dzango wrote:Ja mislio da hodža uči jezan pa da te ne ometam. Ili nema više za danas. Dosta te je jebo 5 puta danas.govinda wrote:Sta je cetnik? Pjena na ustima? De udahni duboko, pa cemo nastaviti.dzango wrote:Pišaš mami. Tati se poseri.govinda wrote:A ti bas zapeo da ti se popisam u usta? Dobro, br't, kad vec trazis..dzango wrote:
Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.
2016-11-17
Ja sam gledao nekoliko puta. Bolji mi je bio prvi deo sa Sergejom.bogomdani wrote:davno sam gledao ovu seriju na nekoj bosanskoj tv.tamo negdje 2000.i neke..ono odlama kako se nasmijati..dzango wrote:Najbolje je ono kad Sergej glumi Šiptara. Kada valja ljeba preko pogače.bogomdani wrote:Dzango Bre..vidi ti ovog Predskazanja...
Kaze..Svabi i Turci ce gadjati Srbiju iz celicnih tica vatrenim kuglama...a neki sa juga ce osvojiti Kosovo...STRAŠNO..!!!
pa eti ti svrsavas na sliku majora junaka a nekome spominjes gay fantazije..dzango wrote:Ovo neke tvoje gay fantazije? Počeo si kao onaj nesretni Thre.govinda wrote:Mogu zamisliti kad se spomenik podigne a ispod spomenika dzango i cetnici, drkaju i uzdisu: Ah, majore, ah majore raznesi me raznesi me..
2016-11-17
Nije. Moj je bio obucar pa je gulio koze sa tamo nekih Srba..ups, izvini, neko je od tovjih zavrsio u Cele kuli?dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:i onda ste pobedili.dzango wrote:
Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.
budala sve u svemu.
2016-11-17
Ja pogan što te ne diram dok si intiman sa hodžom? Nikada čoveka od tebe.govinda wrote:A sta ce cetnik nego pogan biti...dzango wrote:Ja mislio da hodža uči jezan pa da te ne ometam. Ili nema više za danas. Dosta te je jebo 5 puta danas.govinda wrote:Sta je cetnik? Pjena na ustima? De udahni duboko, pa cemo nastaviti.dzango wrote:Pišaš mami. Tati se poseri.govinda wrote:
A ti bas zapeo da ti se popisam u usta? Dobro, br't, kad vec trazis..
Koju sliku jebem te manita?Baci to iz ruke. Sram te bilo.govinda wrote:pa eti ti svrsavas na sliku majora junaka a nekome spominjes gay fantazije..dzango wrote:Ovo neke tvoje gay fantazije? Počeo si kao onaj nesretni Thre.govinda wrote:Mogu zamisliti kad se spomenik podigne a ispod spomenika dzango i cetnici, drkaju i uzdisu: Ah, majore, ah majore raznesi me raznesi me..
Page 7 of 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 7 of 44