Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
[size=55]VIDEOPRIČA O SUPERTALENTU KOJEM SE DOGODILO ISTO ŠTO I MODRIĆU Odbačeni hajdukovac danas rastura u Dinamu i tvrdi: 'Hajduk mi nije dao ni za kopačke'http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/videoprica-o-supertalentu-kojem-se-dogodilo-isto-sto-i-modricu-odbaceni-hajdukovac-danas-rastura-u-dinamu-i-tvrdi-hajduk-mi-nije-dao-ni-za-kopacke/5317563/[/size]
koliko vas ide u tucet?amper1950 wrote:E da je jedini... :D:fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
smisao života monthya pytona.amper1950 wrote:. Radi se o 29-godišnjem članu do sada nepoznatom vodstvu Udruge koji je svoju vjeru u ideju Hajduka - kluba svojih članova, odlučio pokazati i velikom financijskom donacijom.
Kako i kada ste odlučili uplatiti 20 tisuća kuna?
- Još početkom godine, kada je najavljeno da se kreće u drugu fazu projekta Naš Hajduk i prikupljanje sredstava za otkup dionica. Krenuo sam skupljati i štediti svaki mjesec, s namjerom da ih uplatim čim krene prva službena akcija. Iznos sam uplatio odmah u nedjelju navečer, nakon svečanosti na Pjaci, putem internet bankarstva. Nije imalo puno smisla dalje čekati.
idealan tovar...
sitting_bull-
2015-09-28
Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Za boldano, tribaš to, jebiga, dokazati.Rad'iša Trajković wrote:a sta drugo rade huligani osim nasilja? zna se u kojoj konotaciji je ovo izreceno...
nemoj da se pravis mutav...
Uostalom, šta me boli kurac za tog jadnika, tipa koji je vrijeđa navijače Rijeke i Hajduka, koji se sprda i omalovažava Hajduka, a danas je disciplinski sudac HNL-a koji odlučuje kakvu će kaznu dati između ostalog i Hajduku, a zagriženi je navijač Dinama. Onaj prije njega je bija toliko dobar s čelnicima Dinama, da je od kluba-udruge građana, posuđiva novac, a sad imaš ovoga, sve u organizaciji koja ne poštuje zakone RH donesene u Saboru.
dobro, najbolji dokaz ce ti biti kada neko ode na gajbu pa mu rokne kasikaru, ili mu isaraju kucu.
onda ces ponovo, licemerno, traziti dokaze...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Ne možeš to idiotu objasniti, njemu je sve to smiješno onda ti je jasno o kakvom se bolesnom umu radi. Kreteni su mu već zvali i djecu i prijetili jer mu je vjerojatno mobitel od djeteta na njega prijavljen.
a čuj, ak je i sam zveknuo casperove podatke na forumu kaj ga briga za tam nekog disciplinskog suca
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ili priča da gradski vjećnici nisu dali hajduku kredit da ne bi živi izišli i u redu je isprebijati suca čije ti odluke nisu kako bi htio...bolestan čovjekkuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:Ne možeš to idiotu objasniti, njemu je sve to smiješno onda ti je jasno o kakvom se bolesnom umu radi. Kreteni su mu već zvali i djecu i prijetili jer mu je vjerojatno mobitel od djeteta na njega prijavljen.
a čuj, ak je i sam zveknuo casperove podatke na forumu kaj ga briga za tam nekog disciplinskog suca
Ne guraj se. Ti si van svake konkurencije.amper1950 wrote:E da je jedini...fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
;)
Guest- Guest
Najblaže rečeno.muckodjubre wrote:ili priča da gradski vjećnici nisu dali hajduku kredit da ne bi živi izišli i u redu je isprebijati suca čije ti odluke nisu kako bi htio...bolestan čovjekkuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:Ne možeš to idiotu objasniti, njemu je sve to smiješno onda ti je jasno o kakvom se bolesnom umu radi. Kreteni su mu već zvali i djecu i prijetili jer mu je vjerojatno mobitel od djeteta na njega prijavljen.
Guest- Guest
Ne guram se ja, ne pripadam ja tu. Pohvalno za tebe što si se prepozna...Tommy Ramone wrote:Ne guraj se.amper1950 wrote:E da je jedini...fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
;)
Guest- Guest
Samo batina, samo batina... Reka bi ti...muckodjubre wrote:
ili priča da gradski vjećnici nisu dali hajduku kredit da ne bi živi izišli i u redu je isprebijati suca čije ti odluke nisu kako bi htio...
Guest- Guest
za svakoga tko ne razmišlja kako bi htio pa tako i za gradske vjećnike koji ne bi izišli živi da nisu odobrili kredit...amper1950 wrote:Samo batina, samo batina... Reka bi ti...muckodjubre wrote:
ili priča da gradski vjećnici nisu dali hajduku kredit da ne bi živi izišli i u redu je isprebijati suca čije ti odluke nisu kako bi htio...
I za svakog tko upali baklju...muckodjubre wrote:za svakoga tko ne razmišlja kako bi htio pa tako i za gradske vjećnike koji ne bi izišli živi da nisu odobrili kredit...amper1950 wrote:Samo batina, samo batina... Reka bi ti...muckodjubre wrote:
Gradske vječnike triba razbiti i bez obzira na kredit...
Guest- Guest
koliko si ti donirao novaca za propali projekt?fridrih_niche wrote:Sitting_glup_ka_kurac_bull has spoken...
;)
njakni tovare...
sitting_bull-
2015-09-28
Dovoljno...sitting_bull wrote:koliko si ti donirao novaca za propali projekt?fridrih_niche wrote:Sitting_glup_ka_kurac_bull has spoken...
;)
njakni tovare...
A koliko si ti donira Mamicevom brodu?
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dovoljno...sitting_bull wrote:koliko si ti donirao novaca za propali projekt?fridrih_niche wrote:Sitting_glup_ka_kurac_bull has spoken...
;)
njakni tovare...
A koliko si ti donira Mamicevom brodu?
;)
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ne guraj se. Ti si van svake konkurencije.amper1950 wrote:E da je jedini...fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
;)
sat2-
2015-09-28
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50