Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
Reka sam gotovo sve (da nebi bilo zabune), a pogotovo one koji igraju u jakim ligama.muckodjubre wrote:pardon,selektivne informacije...s obzirom da pratiš sve iz kruga repke
Reci mi kako misliš da iznosim selektivno informacije?
Guest- Guest
Za 2:1...kuracodigraca wrote:koja 0:3 ili 2:1fridrih_niche wrote:Ogledni primjer prodane utakmice...
Ka i Dinamo - Arsenal...
;)
Iako se i za ovu prvu šuškalo u tom smjeru...
;)
Guest- Guest
kak bi rekao dino drpić: a jebeš mu materfridrih_niche wrote:Za 2:1...kuracodigraca wrote:koja 0:3 ili 2:1fridrih_niche wrote:Ogledni primjer prodane utakmice...
Ka i Dinamo - Arsenal...
;)
Iako se i za ovu prvu šuškalo u tom smjeru...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Drpic!
Po ekipe mu orgijalo sa ženom, a on ju ženi...
O tempora, o mores...
:(
O tempora, o mores...
Guest- Guest
pa njega je bolio kiki za to, kuler. više ga je jebala kuglica na ruletufridrih_niche wrote:Drpic!
O tempora, o mores...
2015-08-19
ali ipak je legendarna štimčeva izjava za balabanovu ženu. otprilike: blago bošku, on ima džabe nešto što smo mi plaćali 100 eura"
2015-08-19
Nisi u pravu niche...fridrih_niche wrote:Drpic!
O tempora, o mores...
Svi oni su plačali, Dino je dobijao besplatno...
Guest- Guest
500 € je bilo u toj legendarnoj izjavi...kuracodigraca wrote:ali ipak je legendarna štimčeva izjava za balabanovu ženu. otprilike: blago bošku, on ima džabe nešto što smo mi plaćali 100 eura"
:D
Guest- Guest
Jedanput san zva Nives na mob haha...amper1950 wrote:Nisi u pravu niche...fridrih_niche wrote:Drpic!
O tempora, o mores...
Pa se naljutila i poklopila mi...
Guest- Guest
Jebiga, ti bi ga tija zavajati u one lubenice za 50 eura... Ne ide to tako...fridrih_niche wrote:Jedanput san zva Nives na mob haha...amper1950 wrote:Nisi u pravu niche...fridrih_niche wrote:Drpic!
O tempora, o mores...
Pa se naljutila i poklopila mi...
Guest- Guest
Ma bolija me kurac...
Udimiii smo se i išli je sprdat na mob hahaha...
<3
<3
Guest- Guest
pa nije ni jeftinafridrih_niche wrote:500 € je bilo u toj legendarnoj izjavi...kuracodigraca wrote:ali ipak je legendarna štimčeva izjava za balabanovu ženu. otprilike: blago bošku, on ima džabe nešto što smo mi plaćali 100 eura"
2015-08-19
Hahahaha...fridrih_niche wrote:Ma bolija me kurac...
<3
Ma zajebajen se...
Guest- Guest
500 € bi da samo Monici Bellucci...kuracodigraca wrote:pa nije ni jeftinafridrih_niche wrote:500 € je bilo u toj legendarnoj izjavi...kuracodigraca wrote:ali ipak je legendarna štimčeva izjava za balabanovu ženu. otprilike: blago bošku, on ima džabe nešto što smo mi plaćali 100 eura"
<3
Guest- Guest
to dafridrih_niche wrote:500 € bi da samo Monici Bellucci...kuracodigraca wrote:pa nije ni jeftinafridrih_niche wrote:500 € je bilo u toj legendarnoj izjavi...kuracodigraca wrote:ali ipak je legendarna štimčeva izjava za balabanovu ženu. otprilike: blago bošku, on ima džabe nešto što smo mi plaćali 100 eura"
<3
2015-08-19
npr.o nekima samo negativne stvari,dok o nekima samo pozitivneamper1950 wrote:Reka sam gotovo sve (da nebi bilo zabune), a pogotovo one koji igraju u jakim ligama.muckodjubre wrote:pardon,selektivne informacije...s obzirom da pratiš sve iz kruga repke
Reci mi kako misliš da iznosim selektivno informacije?
muckodjubre wrote:
npr.o nekima samo negativne stvari,dok o nekima samo pozitivne
A primjerice kome? Pa eto, reka sam ti prije 5-6 dana da o Subašiću ni ne pišem, i ne komentiram večinu jer nema potrebe. A o kome ja to negativne stvari pišem?
O Mandžukiću ja, a virujem ni večina nebi ništa ni pričali da nema npr. jednog tebe koji svaki dan ispišeš ko zna koliko postova i zanemaruješ formu i igre nekih drugih...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Budala...
Na moju uporabu epiteta je razvija političku disertaciju...
Naravno da je to samo spin da se fokus lopova pribaci sa GNK na HDZ...
'oš reć kako niste hdz-ove pičkice?
izlijepite cili split plakatima kontra plavuše i onda plavuša u splitu i okolici dobije 30.000 glasova više nego prije toga!
budale i mazohisti...
sitting_bull-
2015-09-28
[size=49]Ivan Vojković: Frane je ponovno bio prekobrojan, u Hajduku me žele isprovocirati[/size]
Guest- Guest
[size=31]Počeli radovi na postavljanju nove umjetne trave na Poljudu[/size]
______________________Na lito će minjati pravu travu na pomoćnom, a planiraju graditi još jedan pomoćni s hibridnom travom na parkingu kad majstori promine GUP (jebiga nije to jednostavno, jeli). Kad bi izgradili još jedan teren + ako bi se dogovorili s Dalmatincem u vezi njihovog terena u blizini (btw. u katastrofalnom stanju, i njega bi Hajduk obnovija) došlo bi do brojke od 4 pomočna terena - koliko toliko podnošljivi uvjeti za rad.
Svo to ulaganje (istina po usmenom dogovoru) će se odbiti od duga koji Hajduk duguje gradu koji je podmirio kredit (fala bogu da su to uspili dogovoriti, o tome pričam cilo vrime). Hajduk je već uložija cca 6 miljuna kuna (samo treba proči inpekciju) a i ostalo ulaganje će se pobiti, datako rećen...
Žalosno je da na ovaj način treba naterati grad da našto uloži infrastrukturu i prvenstveno za uvjete omladinske škole, ali bolje ikako nego nikako...
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50