Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Tommy Ramone wrote:Ne guraj se. Ti si van svake konkurencije.amper1950 wrote:E da je jedini...fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
;)
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
sat2 wrote:Tommy Ramone wrote:Ne guraj se. Ti si van svake konkurencije.amper1950 wrote:E da je jedini...fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dovoljno...sitting_bull wrote:koliko si ti donirao novaca za propali projekt?fridrih_niche wrote:Sitting_glup_ka_kurac_bull has spoken...
;)
njakni tovare...
A koliko si ti donira Mamicevom brodu?
;)
dovoljno, veliš?
nema tog iznosa koji može spasiti propali projekt.
dinamo ne prosi donacije.
njemu uefa svake godine pošalje na račun love za jedno 4-5 vaših neotplaćenih kredita zbog kojih ili jeste, ili uglavnom niste...
sitting_bull-
2015-09-28
Popularni splitski pjevači Alen Nižetić i Giuliano uključili su se danas u projekt 'Ili jesmo ili nismo' donacijom od 1911 kuna. Iskoristili smo tu priliku i popričali s obojicom:
- Svi moramo pomoći, Hajduk je jedan i najveći i velika mi je čast biti dio povijesti. Imao sam namjeru darovati ime na dresu mom pokojnom prijatelju Vinku Coci, koji je po meni zaslužniji nego ja za neke stvari, ali na žalost se to ne može, pa će na dresu biti ime jednog djeteta - kazao je Alen Nižetić.
Upitali smo ga ima li u planu neku novu pjesmu hajdučke tematike...
- Teško je ponoviti neku pjesmu koja bi napravila nešto veliko jer ljudi uvijek gledaju neku novu kroz onu staru. Već sam imao s Tutti Fruttijem 'Dalmacijo', koja se stvarno svugdje vrti i bude jedna od najjačih na stadionu, a onda se dogodila 'Ljubav mog života', koju smo pokojni Vinko,Kozomara i ja darovali klubu za 100. rođendan. To je totalno drugačija pjesma, koja ima predivan tekst i na kraju je ostala, što nitko nije očekivao.
Giuliano je kazao:
- Ovo je super akcija. Hajduk je uvijek bio narodni klub, a puno lijepih stvari se događa u svijetu u klubovima koji su u vlasništvu članova, navijača. Mislim da će ovo biti super stvar za Hajduk i grad. Bilo bi šteta da u vrijeme kapitalizma klub upadne u ruke nekome tko nije odavde, nije ga briga za klub i samo gleda kroz svoje interese.
Giuliano je redovit na utakmicama...
- Vidio sam boljih i gorih dana. Od vremena kada nam je prijetilo ispadanje iz lige do četvrtfinala Lige prvaka. S obzirom na kadar i sve, treći smo sad i dobro je.
Upitali smo i njega ima li u planu koju novu pjesmu o Hajduku?
- Inače pjesme ne planiram, ali ako mi se neka svidi onda je vrlo rado snimim. Coce i ja smo prije 20 i kusur godina izdali kazetu s dvije pjesme, 'Kraljica Torcide' je bila moja, a s druge strane 'Uvik kad si tužan...'. Čak je i Torcida koja je tada išla na gostovanja snimala s nama u studiju, sve je stvarno ispalo super.
Guest- Guest
Nikola Koceić Bilan, profesor splitskog PMF-a i bivši dopredsjednik Hajdukova Nadzornog odbora danas je na Poljud svratio s kćerima Petrom (11) i Elom (3 godine), te donirao 1911 kuna u akciji 'Ili jesmo ili nismo'...
- Nisam više ni u kakvom formalnom odnosu s današnjom upravom i NO-om Hajduka. Iz Hajduka otišao jesam, ali Hajduk iz mene neće nikada. Naprosto, Hajduk se živi i to nema nikakve veze s trenutnim funkcijama. Naravno da sam došao podržati ovu ideju u koju vjerujem i u kojoj uostalom sudjelujem od prvoga dana. Zapravo ideja narodnog kluba nema nikakvu ozbiljnu alternativu i uspjeh ovog projekta je zaista biti ili ne biti za opstanak kluba kakvog ga poznajemo - kazao je Koceić Bilan, pa nastavio:
Guest- Guest
Karel Kubelka jedan je od najpoznatijih ugostitelja u češkom Liberecu, vlasnik je restorana na glavnom gradskom trgu i ujedno najveće catering tvrtke u gradu, a sugrađani ga odavno prepoznaju po Hajdukovim majicama koje gotovo i ne skida sa sebe.
Ljubav prema Hajduku nastala je kroz dugi niz ljetovanja, čak nekoliko puta godišnje, u mom drugom domu u Mimicama kod Omiša. Slušao sam priče mlađih i starijih generacija i shvatio da je Hajduk nešto najvrijednije u životu svakog Dalmatinca, a projektima Našeg Hajduka priključio sam se jer smatram da je to jedini ispravni put kojim može ići ovako veliki klub. Uvijek ću podržavati akcije pravih i iskonskih navijača - kaže Kubelka
- Pomogao sam kupiti preko stotinu ulaznica za utakmicu na izmišljena imena, kako bi svi navijači mogli ući na stadion. Uz češko pivo proveli smo nezaboravan dan! Na uzvratu u Splitu bila je nezaboravna, fenomenalna atmosfera i još uvijek ne mogu prežaliti veliku šansu za ulazak u Europsku ligu - kaže Kubelka.
Guest- Guest
[size=49]REZIME POLUSEZONE HAJDUKA II: VELIKI NAPREDAK DRUGE MOMČADI BIJELIH[/size]
http://hajduk.hr/vijest/rezime-polusezone-hajduka-ii--veliki-napredak-druge-momcadi-bijelih/8033
Ima par zanimljivih momaka u drugoj momčadi. Zaslužuju priliku ove zime na pripremama. Iskreno se nadam da će tako i biti, a ne dovođenje novih stranaca. A i zadnje dvije utakmice kad je bilo 7-8 domačih igrača u prvom sastavu su možda putokaz!
http://hajduk.hr/vijest/rezime-polusezone-hajduka-ii--veliki-napredak-druge-momcadi-bijelih/8033
Ima par zanimljivih momaka u drugoj momčadi. Zaslužuju priliku ove zime na pripremama. Iskreno se nadam da će tako i biti, a ne dovođenje novih stranaca. A i zadnje dvije utakmice kad je bilo 7-8 domačih igrača u prvom sastavu su možda putokaz!
Guest- Guest
http://net.hr/danas/crna-kronika/djevojke-oprez-manijak-hara-splitom-tako-me-opalija-sakom-po-glavi-da-sam-zateturala/
Guest- Guest
Neki debil iz Spinuta, triba mu jaja odsic...Tommy Ramone wrote:http://net.hr/danas/crna-kronika/djevojke-oprez-manijak-hara-splitom-tako-me-opalija-sakom-po-glavi-da-sam-zateturala/
Split je posta horor u zadnje vrime, vise ubojstava od Bronxa...
:(
Guest- Guest
Je, samo ne znam kakve veze ima s Hajdukom, nogometom i ovom temom.fridrih_niche wrote:
Neki debil iz Spinuta, triba mu jaja odsic...
Split je posta horor u zadnje vrime, vise ubojstava od Bronxa...
:(
Nekima je stvarno jako dosadno u životu...
Guest- Guest
A nema veze, al eto...
Uklapa se u predrasudu u koju nas šablonski ubacuju...
Ubojice i propalice Hrvatske...
;)
;)
Guest- Guest
Da, mi s juga,pogotovo Split (u bolesnim glavama pojedinaca). A to što o ovakvim sranjima diljem Hrvatske, nažalost, svakodnevno možeš čitati,to je nebitno...fridrih_niche wrote:A nema veze, al eto...
;)
Guest- Guest
Kasperla poludioTommy Ramone wrote:http://net.hr/danas/crna-kronika/djevojke-oprez-manijak-hara-splitom-tako-me-opalija-sakom-po-glavi-da-sam-zateturala/
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kasperla poludioTommy Ramone wrote:http://net.hr/danas/crna-kronika/djevojke-oprez-manijak-hara-splitom-tako-me-opalija-sakom-po-glavi-da-sam-zateturala/
Guest- Guest
Pa meni je prirodno da se bivši igrači odazovu na ovakve akcije jer Hajduk nam je svima dao nogometno ime i prezime, pa je red da se odazovemo ako ćemo svojim primjerom iti malo doprinijeti da cijela akcija uspije. I ne mislim da nas sad treba nešto posebno pohvaliti, jednostavno je prirodno da ne okrenemo glavu od kluba, bez obzira što više ne igramo na Poljudu."
Guest- Guest
Ante Erceg tužio je bivši klub RNK Split u iznosu od 500.000 kuna zbog neisplate plaća, na što je RNK Split uzvratio protutužbom od 1,1 milijun kuna.
Ante Erceg (31.7.2016.): "O ljudima u RNK Splitu već sve rekao i nemam dodati ništa novo. Razočaran sam tretmanom i rastankom. Nadam se samo da će me pustiti na stadion jer su mi, nema tome dugo, zabranili dolazak. Svašta sam ja prošao u svom bivšem klubu, od krivog liječenja i mišljenja "stručnjaka" da se više nikad neću moći baviti profesionalnim nogometom do zabrane dolaska, ružnog razlaza... To je sada, na sreću, iza mene, nemam više emocija i poštovanja prema njima."
Željko Sučić (tajnik Splita): "Svi igrači u klubu su po ugovoru dužni voditi računa o svojem osiguranju, tako da se u slučaju ozljede ili bolesti mogu refundirati troškovi. No, Erceg to u tri godine koliko je bio u klubu nije poštovao, stalno je bio bolestan ili ozljeđen."
Ante Erceg (31.7.2016.): "O ljudima u RNK Splitu već sve rekao i nemam dodati ništa novo. Razočaran sam tretmanom i rastankom. Nadam se samo da će me pustiti na stadion jer su mi, nema tome dugo, zabranili dolazak. Svašta sam ja prošao u svom bivšem klubu, od krivog liječenja i mišljenja "stručnjaka" da se više nikad neću moći baviti profesionalnim nogometom do zabrane dolaska, ružnog razlaza... To je sada, na sreću, iza mene, nemam više emocija i poštovanja prema njima."
Željko Sučić (tajnik Splita): "Svi igrači u klubu su po ugovoru dužni voditi računa o svojem osiguranju, tako da se u slučaju ozljede ili bolesti mogu refundirati troškovi. No, Erceg to u tri godine koliko je bio u klubu nije poštovao, stalno je bio bolestan ili ozljeđen."
Guest- Guest
nowitzki wrote:Kasperla poludioTommy Ramone wrote:http://net.hr/danas/crna-kronika/djevojke-oprez-manijak-hara-splitom-tako-me-opalija-sakom-po-glavi-da-sam-zateturala/
Sigurno su nešto nogomet komentirale.
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50