Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
amper1950 wrote:Kako,ime i adresa? Pa zašto mu se nebi slale pritužbe na njegov rad?Rad'iša Trajković wrote:
kakve veze ima sta je pisao, ovo je klasican poziv na linc i ugrozavanje sigurnosti.
ne znam kako je kod vas, ali ovo je krsenje zakona o poverljivosti podataka...
Guest- Guest
O tome možemo pričati, ali ne i o pozivu na linč. Može netko to tako shvatiti,ali teško i dokazati. Da su bili neki povici (a to ne znam) onda da, ili poruka gdje tako nešto tražiš!Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Kako,ime i adresa? Pa zašto mu se nebi slale pritužbe na njegov rad?Rad'iša Trajković wrote:
kakve veze ima sta je pisao, ovo je klasican poziv na linc i ugrozavanje sigurnosti.
Last edited by amper1950 on 28/11/2016, 13:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
a sta drugo rade huligani osim nasilja? zna se u kojoj konotaciji je ovo izreceno...
nemoj da se pravis mutav...
Guest- Guest
Za boldano, tribaš to, jebiga, dokazati.Rad'iša Trajković wrote:a sta drugo rade huligani osim nasilja? zna se u kojoj konotaciji je ovo izreceno...
Uostalom, šta me boli kurac za tog jadnika, tipa koji je vrijeđa navijače Rijeke i Hajduka, koji se sprda i omalovažava Hajduka, a danas je disciplinski sudac HNL-a koji odlučuje kakvu će kaznu dati između ostalog i Hajduku, a zagriženi je navijač Dinama. Onaj prije njega je bija toliko dobar s čelnicima Dinama, da je od kluba-udruge građana, posuđiva novac, a sad imaš ovoga, sve u organizaciji koja ne poštuje zakone RH donesene u Saboru.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Za boldano, tribaš to, jebiga, dokazati.Rad'iša Trajković wrote:a sta drugo rade huligani osim nasilja? zna se u kojoj konotaciji je ovo izreceno...
Uostalom, šta me boli kurac za tog jadnika, tipa koji je vrijeđa navijače Rijeke i Hajduka, koji se sprda i omalovažava Hajduka, a danas je disciplinski sudac HNL-a koji odlučuje kakvu će kaznu dati između ostalog i Hajduku, a zagriženi je navijač Dinama. Onaj prije njega je bija toliko dobar s čelnicima Dinama, da je od kluba-udruge građana, posuđiva novac, a sad imaš ovoga, sve u organizaciji koja ne poštuje zakone RH donesene u Saboru.
dobro, najbolji dokaz ce ti biti kada neko ode na gajbu pa mu rokne kasikaru, ili mu isaraju kucu.
onda ces ponovo, licemerno, traziti dokaze...
Guest- Guest
Pa čekaj, njegovu adresu ne možeš nači na internetu ili što?Rad'iša Trajković wrote:
dobro, najbolji dokaz ce ti biti kada neko ode na gajbu pa mu rokne kasikaru, ili mu isaraju kucu.
Jadničak već i prije utakmica priča da doživljava prijetnje,što mu ja mogu. U ovom licemjernom društvu i državi gdje se ne poštuju zakoni, drugačije ni ne zaslužuje. To je isto kao da onog šiting svetinu, mrzitelja postaviš za disciplinskog suca. Po njegovom upisima očito je da mrzi i Hajduk i navijače Hajduka, a taj je koji određuje kazne i kažnjava klub unutar organizacije koja ne poštuje zakon RH, i garniture koja je btw. svojevremeno pobjedila na izborima jednim glasom člana iz Du-neretvanske županije koji uopće nije ima legitimitet da zastupa svoju županiju!
Išarat će mu kuću? Jeli tebi jasno da je ljudima već pun kurac sve te nepravde?
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Za boldano, tribaš to, jebiga, dokazati.Rad'iša Trajković wrote:a sta drugo rade huligani osim nasilja? zna se u kojoj konotaciji je ovo izreceno...
Ne možeš to idiotu objasniti, njemu je sve to smiješno onda ti je jasno o kakvom se bolesnom umu radi. Kreteni su mu već zvali i djecu i prijetili jer mu je vjerojatno mobitel od djeteta na njega prijavljen.
Guest- Guest
Ko što je tebi smiješno kad ja pričam o tome što i kako HNS radi, pa se sprdaš s tim. Isto ko što ti je smiješno kad ja pričam kako je primjerice zbog HNS i njihovog gledanja kroz prste (tada močniku kriminalcu i tada jakom hdz-om igraču) jedan mladi život ugašen...Tommy Ramone wrote:
Ne možeš to idiotu objasniti, njemu je sve to smiješno onda ti je jasno o kakvom se bolesnom umu radi. Kreteni su mu već zvali i djecu i prijetili jer mu je vjerojatno mobitel od djeteta na njega prijavljen.
Ja tu nikad nikome nisam vrijeđa familiju, pa se onda možeš znati što mislim o tome kad neko prijeti familiji, takve bi osobno pomolomija ma o kom se radi (ako se prijetilo). A kad se radi o ovakvom jadniku, boli me kurac za njega i oće li ga ko sutra polomiti, zapaliti mu auto noću ili slično. Kad nema pravde i kad te zakon ne štiti, a ovakvi jadnici mogu biti na takvim funkcijama -ko ga jebe...
Guest- Guest
poziv na linč je već izrečen, a stavljanje adrese osobe za koju se linč organizira je samo perfidno suučesništvo.amper1950 wrote:O tome možemo pričati, ali ne i o pozivu na linč. Može netko to tako shvatiti,ali teško i dokazati. Da su bili neki povici (a to ne znam) onda da, ili poruka gdje tako nešto tražiš!Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Kako,ime i adresa? Pa zašto mu se nebi slale pritužbe na njegov rad? :D:Rad'iša Trajković wrote:
moli se bogu da netko ne napravi sranje na adresi koju si dao, jer će te onda advokati oguliti do zadnje lipe, ako te ne smjeste u pržun.
budala.
sitting_bull-
2015-09-28
Dosta više o glupostim i glupanima, ajmo ozbiljno:
3,2 mil x hvala!!! Samo prvim projektom gotovo cijela godišnja rata za stečene dionice. Sada znate da mi to možemo! Još su 3 dana ostala za donacije.
3,2 mil x hvala!!! Samo prvim projektom gotovo cijela godišnja rata za stečene dionice. Sada znate da mi to možemo! Još su 3 dana ostala za donacije.
Guest- Guest
Disciplinski suče HNL-a, Saša Pavličiću Bekiću, vi ste deklarirani dinamovac koji je navijače Torcide i Armade, u neka doba nazvao – idiotima?! O tome se širi priča. Kako to objašnjavate?
– Lako. Napisao sam idioti iz Armade i Torcide, svi koji se gađaju bakljama, napisao sam na svome fejsu da ne mogu vjerovati na kakav to način dio tih navijača iskazuje ljubav prema svome klubu, gađajući se bakljama i to preko djece koja su bila između na tribinama... Bilo je to prigodom incidenta na Kantridi prije tri godine, ako se sjećate. I još su navijači Rijeke gađali kasnije igrače Hajduka bocama, sa svadbe u Opatiji. U ta doba sam prozivao i Boyse, navijače Dinama kako to zbog njihove takozvane ljubavi ne mogu gledati utakmice Lige prvaka, Dinamo je bio kažnjen bez gledatelja. Sve je to istrgnuto iz konteksta. Obratio sam se onima koji prave nerede. Što sam trebao reći, da su divni momci?!
– Lako. Napisao sam idioti iz Armade i Torcide, svi koji se gađaju bakljama, napisao sam na svome fejsu da ne mogu vjerovati na kakav to način dio tih navijača iskazuje ljubav prema svome klubu, gađajući se bakljama i to preko djece koja su bila između na tribinama... Bilo je to prigodom incidenta na Kantridi prije tri godine, ako se sjećate. I još su navijači Rijeke gađali kasnije igrače Hajduka bocama, sa svadbe u Opatiji. U ta doba sam prozivao i Boyse, navijače Dinama kako to zbog njihove takozvane ljubavi ne mogu gledati utakmice Lige prvaka, Dinamo je bio kažnjen bez gledatelja. Sve je to istrgnuto iz konteksta. Obratio sam se onima koji prave nerede. Što sam trebao reći, da su divni momci?!
I ti si glup ka kurac...sitting_bull wrote:poziv na linč je već izrečen, a stavljanje adrese osobe za koju se linč organizira je samo perfidno suučesništvo.amper1950 wrote:O tome možemo pričati, ali ne i o pozivu na linč. Može netko to tako shvatiti,ali teško i dokazati. Da su bili neki povici (a to ne znam) onda da, ili poruka gdje tako nešto tražiš!Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Kako,ime i adresa? Pa zašto mu se nebi slale pritužbe na njegov rad?Rad'iša Trajković wrote:
moli se bogu da netko ne napravi sranje na adresi koju si dao, jer će te onda advokati oguliti do zadnje lipe, ako te ne smjeste u pržun.
budala.
;)
Guest- Guest
Na kućnu adresu ...?amper1950 wrote:Kako,ime i adresa? Pa zašto mu se nebi slale pritužbe na njegov rad?Rad'iša Trajković wrote:
sat2-
2015-09-28
Oprosti, to je spomenik graditeljske kulture (samo građevina)! Kulturna baština.kuracodigraca wrote:zašto bi građani europske unije (to smo i mi) obnavljali poljud, to nije u redusat2 wrote:amper1950 wrote:[size=49]Stiže lova iz EU fondova: u obnovu Poljuda uložit će se više od šest milijuna eura[/size]
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/451443/stize-lova-iz-eu-fondova-u-obnovu-poljuda-ulozit-ce-se-vise-od-sest-milijuna-eura
Ajde malo dobrih vijesti. Nadam se da majstori iz grada ovo neće uspiti zajebati, što me nebi čudilo...
sat2-
2015-09-28
[size=31]Pročitajte intervju s anonimnim članom koji je za otkup dionica donirao 20.000 kuna![/size]
Iz Udruge Naš Hajduk danas su objavili trenutne rezultate projekta donacija Ili jesmo ili nismo! koji traje do 30. studenoga 2016. Udruga je tim povodom napravila intervju s najvećim donatorom koji je donirao čak 20.000 kn. Radi se o 29-godišnjem članu do sada nepoznatom vodstvu Udruge koji je svoju vjeru u ideju Hajduka - kluba svojih članova, odlučio pokazati i velikom financijskom donacijom.
Kako i kada ste odlučili uplatiti 20 tisuća kuna?
- Još početkom godine, kada je najavljeno da se kreće u drugu fazu projekta Naš Hajduk i prikupljanje sredstava za otkup dionica. Krenuo sam skupljati i štediti svaki mjesec, s namjerom da ih uplatim čim krene prva službena akcija. Iznos sam uplatio odmah u nedjelju navečer, nakon svečanosti na Pjaci, putem internet bankarstva. Nije imalo puno smisla dalje čekati.
Pratite li priču Našeg Hajduka od početka? Je li on za vas isključivo nogometna priča ili imate i druge razloge zbog kojeg ga podržavate?
- Da, pratim od početka sve što se događa i u kojim okolnostima je projekt krenuo. Iako je prvenstveni cilj bio i ostao veliki Hajduk na ispravnim principima i zdravim temeljima, s vremenom je prerastao u pokret s puno širim društvenim implikacijama, jedan model na koji se puno nas može ugledati kao primjer kako aktivnim sudjelovanjem utjecati pozitivno na društvo oko sebe. I da se stvari mogu mijenjati kad se ima volje i strasti, da se može suprotstaviti općoj letargiji, pa čak i u Hrvatskoj. Tako je i meni prvenstveno bitno da projekt pridonosi boljitku kluba, koji je napokon izašao iz začaranog kruga lutanja i napreduje organizacijski i financijski na svim razinama, ali i da se to postiže jednom časnom borbom, za koju vjerujem da će biti još jedan od velikih trenutaka u Hajdukovoj povijesti.
Namjeravate li sudjelovati i u drugim nadolazećim akcijama Udruge?
- Naravno, prikupljanje sredstava će trajati dugi niz godina i bitno je stvoriti kontinuitet, jer bi besmisleno bilo sve promatrati samo kroz ovu trenutnu akciju. Meni će biti čast sudjelovati s nekim sličnim godišnjim iznosom ako sve bude ok na privatnom i poslovnom planu.
Koga ćete staviti na dres i je li vam taj način zahvale uopće bitan?
- Stavio sam svoje, te naknadno dodao bratovo ime. Ne mogu kazati da me je to potaknulo na samu donaciju, jer bih svejedno uplatio isti iznos, ali je lijepa gesta i nešto jedinstveno što će ostati za pamćenje meni i svima koji odluče među prvima financijski pridonijeti uspjehu projekta.
Još je 3 dana do kraja akcije. Imate neku poruku svim navijačima koji tek planiraju donirati?
- Ne osjećam da imam posebno pravo nešto posebno poručivati ili govoriti nekome drugome što da radi sa svojim vremenom i novcima. Jedino mogu objasniti što je mene osvojilo kod projekta. Prva stvar je definitivno ideja narodnog Hajduka - Hajduka koji će i formalno pripasti onima s kojima je najviše povezan. To vjerojatno nije jedino dobro rješenje za Hajduk, ali vjerujem da je najbolje, uzevši posebno u obzir njegovu povijest i suživot s ljudima koji mu se najviše vesele.
Druga, ne manje bitna stvar, je to što od samog početka projekta nije ni u najmanjoj količini narušen njegov integritet, kao niti integritet ljudi koji ga vode. Osobno nisam sudjelovao u aktivnostima udruge, izuzev podrške kroz plaćanje godišnje članarine, ali mogu kazati da sam oduševljen svime što je kroz ovih 5 godina postignuto, kao i načinom, znanjem i inteligentnošću kojom je to ostvareno. Da je bila i najmanja mrlja u cijeloj priči, vjerujem da bi ovi naši mediji to već iskopali. Zbog svega ovoga mi je bilo jako lako uključiti se i kroz donaciju iskazati povjerenje u tu ideju i ljude koji je ostvaruju, na neki način sam i ponosan što mogu biti mali dio cijele priče o boljem Hajduku. Eto, to su neki od razloga koji su mene kupili, a ako ima još ljudi koji slično osjećaju, nadam se da će nam se pridružiti čim prije, s manjim ili većim donacijama.
Guest- Guest
opet se tovari u duetu međusobno kuraže.amper1950 wrote:e da je jedini...fridrih_niche wrote:
I ti si glup ka kurac...
;)
koliko vas ide u tucet?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50