Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Lik mu je uredno izbija balun, ni govora o penalu...amper1950 wrote:Da je bija na drugoj strani, kako bi branili... A bar je kontakt bija, za razliku od izbivanja lopte Milovića, ili svojedobno bacanje Krstanovića što su sudili suci Marić/Bebek...fridrih_niche wrote:Penal na Erceg nije bija, ni blizu...
A triba je Erceg tu puno bolje odradit, prespor je bija...
Triban mu pokazat koju fintu kako se balun stopaje i istovremeno ga namistit sebi na šut...
;)
Guest- Guest
mislim da to u engleskoj nitko ne bi sudio.fridrih_niche wrote:
Faul nad Franom je evidentan jer je onaj Benkovic i inače glup ka kurac i čija se igra bazira na konstantnom pravljenju faula...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nisam baš siguran da mu je protivnik izbija loptu, mislim da je on sam loše štopa (no nisam siguran, kad pogledam one usporene snimke reći ću). Kontakt je postoja, istina mali, ali je ipak postoja...fridrih_niche wrote:
Lik mu je uredno izbija balun, ni govora o penalu...
Triban mu pokazat koju fintu kako se balun stopaje i istovremeno ga namistit sebi na šut...
;)
Zato sam priča o mađaru. Mali Vlašić je servira dvi prilike Ercegu, po onome kako igra zadnje vrime jednu od te dvi bi mađar zabija...
Guest- Guest
Al nismo u Engleskoj...kuracodigraca wrote:mislim da to u engleskoj nitko ne bi sudio.fridrih_niche wrote:
Faul nad Franom je evidentan jer je onaj Benkovic i inače glup ka kurac i čija se igra bazira na konstantnom pravljenju faula...
:D
Svejedno, let baluna priko stopera u 93.-oj minuti ne može bit amnestiran ovim nesviranim faulom...
;)
Guest- Guest
Izbija mu je stoper balun čisto...amper1950 wrote:Nisam baš siguran da mu je protivnik izbija loptu, mislim da je on sam loše štopa (no nisam siguran, kad pogledam one usporene snimke reći ću). Kontakt je postoja, istina mali, ali je ipak postoja...fridrih_niche wrote:
Lik mu je uredno izbija balun, ni govora o penalu...
;)
Zato sam priča o mađaru. Mali Vlašić je servira dvi prilike Ercegu, po onome kako igra zadnje vrime jednu od te dvi bi mađar zabija...
I to je to...
;)
Guest- Guest
I ta stoji... I onda kad sam čita neke komentare zašto igra onaj memola ne kvesić... Eto im odgovora, premda nije ni ovaj baš nešto, ali ono je smiješno.fridrih_niche wrote:
Al nismo u Engleskoj...
:D
Svejedno, let baluna priko stopera u 93.-oj minuti ne može bit amnestiran ovim nesviranim faulom...
;)
Guest- Guest
Pogleda sam snimku još jednom. Varaš sefridrih_niche wrote:Izbija mu je stoper balun čisto...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:.
I to je to...
;)
Zaustavi na 0:23. Žuta kopačka na lopti, Ercegova. Nije Sigali izbija...
Guest- Guest
Hahaha...da je igrao Mađar, on bi sigurno zabio. Kakav Higuain, Lewandovski, Soudani...kurac Palac, kad igra mađarsko drvo to je garancija da će zabit, ipak je on zabio zadnjoj Cibaliji s dva igrača više pod sumnjivim okolnostima kako onda nebi Dinamu u utakmici bez jedne jedine akcije ili prilike kojem btw Hajduk nije zabio nijednom ove sezone
Guest- Guest
amper1950 wrote:Pogleda sam snimku još jednom. Varaš sefridrih_niche wrote:Izbija mu je stoper balun čisto...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:.
I to je to...
;)
kupi naocare...
Guest- Guest
Idiot bi treba znati da ništa nije sigurno, no mađar je jedini igrač u Hajduku koji ima takav nos za gol i visok postotak realizacije, zabija iz prilike i poluprilike (sitimo se gola u Rijeci). S tim da se zna sam izboriti za priliku... Odkad je malo ozbiljnije zaigra nakon oporavka od te ozljede, to je pokaza...
Je, Hajduk nije ove sezone zabija nijedan gol Dinamu, to je istina. Nije ni mađar zabija, baš čudno pošto nije odigra ni minute...
Kako bilo, reka bi da su s njim u napadu šanse za zabiti gol bar 60 % veće...
Je, Hajduk nije ove sezone zabija nijedan gol Dinamu, to je istina. Nije ni mađar zabija, baš čudno pošto nije odigra ni minute...
Kako bilo, reka bi da su s njim u napadu šanse za zabiti gol bar 60 % veće...
Guest- Guest
Ok, ali nije mu Sigali izbija loptu, nego je on iša štopati još jednom i loše štopa. To se vidi na snimci...fridrih_niche wrote:Nije penal, to je moj stav...
;)
Guest- Guest
I da se nadovežem za mađara, odigra je u HNL-u 763 minute i zabija 7 golova, gledajući tu statistiku koliko mu triba minuta za gol, vjerovatno je najbolji od onih koji su zabili 4-5 golova i više u ligi.
Očito da je Hajduk s njim puno opasniji...
Očito da je Hajduk s njim puno opasniji...
Guest- Guest
Daj mi molim te reci u kojoj bi ligi i koji sudc to svirao kao penal? sreća vaša pa iamte što isticati ... tako da Kos i društvo opet mogu kukati i prikrivati loš rad. Samo naprijed ...amper1950 wrote:Pogleda sam snimku još jednom. Varaš sefridrih_niche wrote:Izbija mu je stoper balun čisto...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:.
I to je to...
;)
sat2-
2015-09-28
loše štopanje i simuliranje nakon toga...nema penala
Izgleda da je puno ljudi sa vašeg sjevera na ovom forumu ....
sat2-
2015-09-28
Da ne bi bilo o čemu ovaj:sat2 wrote:
Izgleda da je puno ljudi sa vašeg sjevera na ovom forumu ....
Re: HNL 2016/2017
by amper1950 on 15/12/2016, 12:04[size]@sat2 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/trojica-maloljetnika-i-dva-18godisnjaka-u-splitu-slozili-svastiku-od-granitnih-kocaka/938024.aspx
Sa tekućina prešli na krute materijale?
Jebiga, vidiš kako je to kad su toj djeci uzori poput ovih tu na forumu koji veličaju Hitlera i nacizam... [/size]
amper1950
2016-04-07
sat2-
2015-09-28
Iz koje to akcije i prilike bi on zabio?amper1950 wrote:Ova polusezona,pa time i sezone je izgubljena u 6, 7 misecu jer samo idiot od predsjednika (zelenog predsjednika) može ići minjati čovjeka koji je 2 miseca bija predsjednik, sportski direktor i trener, napravija kompletnu pripremu za sezonu i dovesti onog slovenskog cirkusanta. Sav ovaj debakl od rezultata ide njemu na dušu. Došao je na misto predsjednika u 600 miljuna puta boljoj situaciji nego njegov prethodnik, pa si može dozvoliti luksuz da u cca 6 miseci potroši više od miljun kuna na otpremnine trenerima. Nadam se da će u buduće o svim pitanjima vezanim za struku odluke donositi sportski direktor, premda koliko imam prilike čuti ovaj odlazi na kraju sezone jer cjelokupni uvjeti i funkcioniranje u našem nogometu je nešto s čim se čovjek nije susreta do sad.
Najtragičnije od svega, da i ovakav Hajduk u kurcu je mogao pobjediti ovog u kurcu Dinama, falija je samo jedan igrač koji zna zabiti. No takvog je eliminira onaj u Vinkovcima...
sat2-
2015-09-28
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50