Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
Iz koje to akcije i prilike bi on zabio?amper1950 wrote:Ova polusezona,pa time i sezone je izgubljena u 6, 7 misecu jer samo idiot od predsjednika (zelenog predsjednika) može ići minjati čovjeka koji je 2 miseca bija predsjednik, sportski direktor i trener, napravija kompletnu pripremu za sezonu i dovesti onog slovenskog cirkusanta. Sav ovaj debakl od rezultata ide njemu na dušu. Došao je na misto predsjednika u 600 miljuna puta boljoj situaciji nego njegov prethodnik, pa si može dozvoliti luksuz da u cca 6 miseci potroši više od miljun kuna na otpremnine trenerima. Nadam se da će u buduće o svim pitanjima vezanim za struku odluke donositi sportski direktor, premda koliko imam prilike čuti ovaj odlazi na kraju sezone jer cjelokupni uvjeti i funkcioniranje u našem nogometu je nešto s čim se čovjek nije susreta do sad.
Najtragičnije od svega, da i ovakav Hajduk u kurcu je mogao pobjediti ovog u kurcu Dinama, falija je samo jedan igrač koji zna zabiti. No takvog je eliminira onaj u Vinkovcima...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Ne pričaj gluposti ... u koje su to prilike gurnuli Henriquesa pa ovaj nije zabio? zato mi je bilo muka kad sam vidio da mijenja napadača za napadača ... kao da je ovaj promašio pet zicera! Ono bi Henri zabio ....Zeko wrote:Da imamo pravog napadača i jučer su trebali fasovati 5 komada, jer toliko je bila evidentna razlika u kvaliteti. Al' jebiga, prije smo imali Čopa koji im je redovito trpao, pa Angela, pa Juniora, pa Roga, pa Soudanija. Sada ako Soudani ne zabije ne zabije nitko. Jučer se samo treba prisjetiti one Hodžićeve šanse, potpuno neometan, 10-ak metara od gola, lopta mu došla naudarac da nemože bolje, a on napuca drito u golmana. To čak nije ni neznanje, to je totalni nedostatak nogometne inteligencije, zažmiri i opali po lopti pa kud ide ide. No možda previše očekujem od bosanca.
sat2-
2015-09-28
Tommy Ramone wrote:To je već bilo šesti, sedmi put da je fućkano s tribine pa je već trebao shvatiti da ne reagira. I Hodžić i Henriquez su totalno out, ali isto tako treba reći da Dinamo nema igru za tog centralnog napadača, lopte dobivaju na kapaljku. A i Soudani i Junior kad bi i mogli gurnuti to loptu kompliciraju ili soliraju.kuracodigraca wrote:malo bi opravdao hodžića jer je onaj retard fučnkao s tribine prije udarca pa su svi stali. ali naš armin bi ju tak i tak opalio ravnu u danteaZeko wrote:Da imamo pravog napadača i jučer su trebali fasovati 5 komada, jer toliko je bila evidentna razlika u kvaliteti. Al' jebiga, prije smo imali Čopa koji im je redovito trpao, pa Angela, pa Juniora, pa Roga, pa Soudanija. Sada ako Soudani ne zabije ne zabije nitko. Jučer se samo treba prisjetiti one Hodžićeve šanse, potpuno neometan, 10-ak metara od gola, lopta mu došla naudarac da nemože bolje, a on napuca drito u golmana. To čak nije ni neznanje, to je totalni nedostatak nogometne inteligencije, zažmiri i opali po lopti pa kud ide ide. No možda previše očekujem od bosanca.
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Penal na Erceg nije bija, ni blizu...
Bilo bi sramotno da ga je sudac svira...
Utakmica je u biti bila vrlo losa, jer su igrale dvi netalentirane nakupine igrača...
Faul nad Franom je evidentan jer je onaj Benkovic i inače glup ka kurac i čija se igra bazira na konstantnom pravljenju faula...
I onda kad dobije karton se čudi...
Ponavljan, glup je ka kurac...
Al malom Coricu bi odvalija jedan forhend/bekhend samar da je to čudo...
Kako je iritantno ljigav u nekoj samonametnutoj ulozi heroja bbb-a...
Ka ono, trsi se i prcevit je, a ništa nije pokaza i misli da ce mu sve past s neba...
Ponavljan, šteta da nije dobija par odgojnih...
Pa ce drugi put razmislit o dolivanju ulja na vatru s retardiranim izjavama...
;)
sat2-
2015-09-28
Ne tvrdim da je moćan, ali da je sam kriv za lošu sezonu - nije!kuracodigraca wrote:moćni angelo
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Ne tvrdim da je moćan, ali da je sam kriv za lošu sezonu - nije!kuracodigraca wrote:moćni angelo
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
On bi pucao s centra i zabio.sat2 wrote:Iz koje to akcije i prilike bi on zabio?amper1950 wrote:Ova polusezona,pa time i sezone je izgubljena u 6, 7 misecu jer samo idiot od predsjednika (zelenog predsjednika) može ići minjati čovjeka koji je 2 miseca bija predsjednik, sportski direktor i trener, napravija kompletnu pripremu za sezonu i dovesti onog slovenskog cirkusanta. Sav ovaj debakl od rezultata ide njemu na dušu. Došao je na misto predsjednika u 600 miljuna puta boljoj situaciji nego njegov prethodnik, pa si može dozvoliti luksuz da u cca 6 miseci potroši više od miljun kuna na otpremnine trenerima. Nadam se da će u buduće o svim pitanjima vezanim za struku odluke donositi sportski direktor, premda koliko imam prilike čuti ovaj odlazi na kraju sezone jer cjelokupni uvjeti i funkcioniranje u našem nogometu je nešto s čim se čovjek nije susreta do sad.
Najtragičnije od svega, da i ovakav Hajduk u kurcu je mogao pobjediti ovog u kurcu Dinama, falija je samo jedan igrač koji zna zabiti. No takvog je eliminira onaj u Vinkovcima...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:On bi pucao s centra i zabio.sat2 wrote:Iz koje to akcije i prilike bi on zabio?amper1950 wrote:Ova polusezona,pa time i sezone je izgubljena u 6, 7 misecu jer samo idiot od predsjednika (zelenog predsjednika) može ići minjati čovjeka koji je 2 miseca bija predsjednik, sportski direktor i trener, napravija kompletnu pripremu za sezonu i dovesti onog slovenskog cirkusanta. Sav ovaj debakl od rezultata ide njemu na dušu. Došao je na misto predsjednika u 600 miljuna puta boljoj situaciji nego njegov prethodnik, pa si može dozvoliti luksuz da u cca 6 miseci potroši više od miljun kuna na otpremnine trenerima. Nadam se da će u buduće o svim pitanjima vezanim za struku odluke donositi sportski direktor, premda koliko imam prilike čuti ovaj odlazi na kraju sezone jer cjelokupni uvjeti i funkcioniranje u našem nogometu je nešto s čim se čovjek nije susreta do sad.
2015-08-19
ni nije bio faul,ohandža loše postvaljen za primanje lopte,dinamov igrač glavom izbio loptu preko ohandže...da je više mislio kako primiti loptu,a ne kako upasti ne bi izgubio taj duelkuracodigraca wrote:mislim da to u engleskoj nitko ne bi sudio.fridrih_niche wrote:
Faul nad Franom je evidentan jer je onaj Benkovic i inače glup ka kurac i čija se igra bazira na konstantnom pravljenju faula...
Baš to, Ohandza drži desnom rukom Benkovića i ide na iznuđivanje faula, ruke Benkovića nisu Ohandzi na leđima, klasičan duel stoper-napadač, nema veze s faulom. Sve u svemu jako dobro suđenje, mogli bi i mi pričat da je možda mogao dati crveni za onaj start na Antoliću ili kad je prekinuo kontru Dinama radi žutog Bašiću. Jedina krupnija greška je pomoćnog u prvom kad nije vidio zaleđe Soudanija, no srećom iz toga nije pao gol. Kakvog bi tek onda bilo cirkusa.muckodjubre wrote:ni nije bio faul,ohandža loše postvaljen za primanje lopte,dinamov igrač glavom izbio loptu preko ohandže...da je više mislio kako primiti loptu,a ne kako upasti ne bi izgubio taj duelkuracodigraca wrote:mislim da to u engleskoj nitko ne bi sudio.fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Mamic namjestio gol u 93.Ziil Los Dii ! wrote:Btw danas isto dobar dan za kladaru
2,10 na dinamo poklon
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Tommy Ramone wrote:On bi pucao s centra i zabio.sat2 wrote:Iz koje to akcije i prilike bi on zabio?amper1950 wrote:Ova polusezona,pa time i sezone je izgubljena u 6, 7 misecu jer samo idiot od predsjednika (zelenog predsjednika) može ići minjati čovjeka koji je 2 miseca bija predsjednik, sportski direktor i trener, napravija kompletnu pripremu za sezonu i dovesti onog slovenskog cirkusanta. Sav ovaj debakl od rezultata ide njemu na dušu. Došao je na misto predsjednika u 600 miljuna puta boljoj situaciji nego njegov prethodnik, pa si može dozvoliti luksuz da u cca 6 miseci potroši više od miljun kuna na otpremnine trenerima. Nadam se da će u buduće o svim pitanjima vezanim za struku odluke donositi sportski direktor, premda koliko imam prilike čuti ovaj odlazi na kraju sezone jer cjelokupni uvjeti i funkcioniranje u našem nogometu je nešto s čim se čovjek nije susreta do sad.
nowitzki-
2014-04-27
heber iz belupa već 6 golova, duplo više od plavih devetki
2015-08-19
Ako tako nastavi imat će čast nositi plavu devetku najvećeg hrvatskog kluba.
Guest- Guest
Dinamo je klasa za sebe i vjerujem da ce preskociti recane izaradjuju pare tu nema price ali ostaje bol jer u europi dinamo bude vreca za napucavanje. Nije mi jasno to da se u toj europi nemoze napravit nista
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U kojoj ligi?sat2 wrote:
Daj mi molim te reci u kojoj bi ligi i koji sudc to svirao kao penal? sreća vaša pa iamte što isticati ... tako da Kos i društvo opet mogu kukati i prikrivati loš rad. Samo naprijed ...
Oš da ti nalipim penal prije 2 kola za Belupo, ili penale koje su sudili Bebek, Bruno Marić? Znaš u kojoj ligi?
Guest- Guest
Pa bilo je 2 akcije i dvi prilike Ercega (proigravanja Vlašića). A i pravi napadač se izbori za priliku, primjerice gol na Rujevici - da je neki drugi napadač (mislim Hajduka) bija vjerovatno nebi mogli ni pričati o prilici...sat2 wrote:Iz koje to akcije i prilike bi on zabio?amper1950 wrote:Ova polusezona,pa time i sezone je izgubljena u 6, 7 misecu jer samo idiot od predsjednika (zelenog predsjednika) može ići minjati čovjeka koji je 2 miseca bija predsjednik, sportski direktor i trener, napravija kompletnu pripremu za sezonu i dovesti onog slovenskog cirkusanta. Sav ovaj debakl od rezultata ide njemu na dušu. Došao je na misto predsjednika u 600 miljuna puta boljoj situaciji nego njegov prethodnik, pa si može dozvoliti luksuz da u cca 6 miseci potroši više od miljun kuna na otpremnine trenerima. Nadam se da će u buduće o svim pitanjima vezanim za struku odluke donositi sportski direktor, premda koliko imam prilike čuti ovaj odlazi na kraju sezone jer cjelokupni uvjeti i funkcioniranje u našem nogometu je nešto s čim se čovjek nije susreta do sad.
Guest- Guest
Naravno da nije, zna se da je ISKLJUČIVI krivac Cico...sat2 wrote:Ne tvrdim da je moćan, ali da je sam kriv za lošu sezonu - nije!kuracodigraca wrote:moćni angelo
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50