Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
kladim se u desno jajae da ga operw nije pročitao...kralj
Roki wrote:slicno ko kurvicki i njegovi svemirski brodovi sto pucaju po svmeiru...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Naravno da nije...muckodjubre wrote:kladim se u desno jajae da ga operw nije pročitao...kralj
:D
Guest- Guest
Znam da ga mnogi nisu ni pročitali, niti tribaju. Nalipija sam ga za svoju dušu...fridrih_niche wrote:
I da se zajebajes...
Super tekst!
(Y)
Guest- Guest
Mogu oni napisati i normalan članak...fridrih_niche wrote:Procita san ga u Slobodnoj već...
;)
Guest- Guest
To je istina. Niti slobodna, još manje Dalmacija. A jebiga, zna se tko je vlasnik...fridrih_niche wrote:Al propala je novina skroz, na netu je uopće ne pratin...
;)
Guest- Guest
božićna bajka...John McClane wrote:Da, vuče malo na SF.operw wrote:fantastičan članak
sitting_bull-
2015-09-28
Sve si reka...amper1950 wrote:To je istina. Niti slobodna, još manje Dalmacija. A jebiga, zna se tko je vlasnik...fridrih_niche wrote:Al propala je novina skroz, na netu je uopće ne pratin...
;)
Siva eminencija je vlasnik svega, od Slobodne, Dinama pa ko zna čega sve ne...
;)
Guest- Guest
onda i do hajduka.fridrih_niche wrote:Sve si reka...amper1950 wrote:To je istina. Niti slobodna, još manje Dalmacija. A jebiga, zna se tko je vlasnik...fridrih_niche wrote:Al propala je novina skroz, na netu je uopće ne pratin...
;)
Siva eminencija je vlasnik svega, od Slobodne, Dinama pa ko zna čega sve ne...
;)
ne može sve biti javna tajna...
sitting_bull-
2015-09-28
LOVRE KALINIĆ napustit će Hajduk i potpisati za Gent, tvrde belgijski mediji. Tako HLN Sport donosi vijest po kojoj je hrvatski vratar praktički igrač tog kluba te će već sutra s tribina gledati derbi između Genka i Genta.
Koji izraz olaksanja ^^amper1950 wrote:GOTOVA STVAR
Mislim da nisi ubra...Ziil Los Dii ! wrote:Koji izraz olaksanja ^^amper1950 wrote:GOTOVA STVAR
Bija sam ironičan...
Guest- Guest
Jos nisi povata sve interne pošalice...Ziil Los Dii ! wrote:Koji izraz olaksanja ^^amper1950 wrote:GOTOVA STVAR
:D
Guest- Guest
A negdje sam procita da doista jest gotova stvar i da hajdukovi nesposobnjakovici mu ne mogu unistiti ovaJ transfer
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50