Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Spominjanje dvije firmi u blokadi je bilo jedino u svrhu toga da se ukaže da čovjek ima privatne financijske probleme koje je očito želio rješiti uz pomoć sina, pa od tu izgleda nervoza. Vojković je slovija kao veliki talent mislim iz generacije Pašalića, ali je izgubija 2 ipo godine zbog teške ozljede...
Guest- Guest
kak bi rekao mamić u slučaju murić: ovo je razbojničko ponašanje
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Bože dragi, koji debil. Lijepi podatke s Poslovne Hrvatske da bi kao dokazao da čovjek laže.
Guest- Guest
a e.Tommy Ramone wrote:Bože dragi, koji debil. Lijepi podatke s Poslovne Hrvatske da bi kao dokazao da čovjek laže.
u ajduka je uvik sve pošteno.
i dugovi...
sitting_bull-
2015-09-28
Kratkim priopćenjem u vezi posljednjih događaja povezanih s klubom s Poljuda na svojoj službenoj facebook stranici oglasila se i udruga Naš Hajduk. Poručili su:
"Osuđujemo bilo kakve napade na djelatnike HNK Hajduk Split. To je jednostavno nedopustivo i svatko treba snositi posljedice zbog toga. Ukoliko netko ima ikakve dokaze da se unutar kluba događa nešto vezano s kriminalom, a sam ne želi na policiju pozivamo ga da udruzi Naš Hajduk preda dokaze i mi ćemo podnositi sve potrebne prijave državnim institucijama. Također molimo sve koji nemaju nikakve argumente ili dokaze da se suzdrže svjesnog stvaranja atmosfere nepovjerenja i kaosa."
"Osuđujemo bilo kakve napade na djelatnike HNK Hajduk Split. To je jednostavno nedopustivo i svatko treba snositi posljedice zbog toga. Ukoliko netko ima ikakve dokaze da se unutar kluba događa nešto vezano s kriminalom, a sam ne želi na policiju pozivamo ga da udruzi Naš Hajduk preda dokaze i mi ćemo podnositi sve potrebne prijave državnim institucijama. Također molimo sve koji nemaju nikakve argumente ili dokaze da se suzdrže svjesnog stvaranja atmosfere nepovjerenja i kaosa."
Btw. neki optužuju da se nijedan transfer na Poljudu nemože odraditi bez menađera, izvjesnog Vukmina Vukmirice:
Tko je Vukmil Vukmirica?
Autor: Karlo Propadalo/9. prosinca 2016./Kategorije: naslovna, NH RSS, domaći nogomet, Klubovi, HNK Hajduk
U središtu interesa navijača Hajduka zbog događanja proteklih dana našao se nogometni menadžer Vukmil Vukmirica koji do sada nije bio toliko poznat široj javnosti. Naime, Vukmiricu se izravno povezuje s igračima koji su ovog ljeta pristigli u klub s Poljuda, a optužbe idu toliko daleko da se tvrdi da se samo preko njega, izravno ili neizravno može doći u Hajduk te da njegov angažman znači protekciju kod trenera.
Vukmirica je rođen 1976. godine te je sin poznatog glumca Željka Vukmirice. Prema transfermarktu je agent sljedećim igračima: Tomislav Barbarić, Valentino Stepčić, Josip Tadić, Tomislav Mikulić, Goran Ljubojević, Filip Lončarić, Vlatko Šimunac, Almir Aganspahić, Hrvoje Kurtović, Ivan Bošnjak i Josip Mikulić.
Od igrača Hajduka agent je Anti Ercegu te je sudjelovao u njegovom dolasku u splitski klub tijekom ovog ljeta, a u prošlosti je posredovao kod dolaska Frana Tudora u Split međutim s njim više ne surađuje.
Vukmirica je i vlasnik tvrtke SPORT AGRAM j.d.o.o. koja je osnovana 2013. godine te je između ostalog registirana za djelatnost posrednika za u korist pojedinca za dobivanje angažmana u športu, a prošlu godinu je ista ostvarila dobit od 131.367 kuna uz prihod od 262.440 kuna.
S Ivanom Kosom možebitno je povezan preko Gorana Ljubojevića čiji je agent obzirom da su predsjednik Hajduka i 33-godišnji napadač kumovi i bliski prijatelji.
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/18336/Tko-je-Vukmil-Vukmirica.aspx
To sigurno nije točno jer je došlo dosta igrača koji nemaju veze s tim menađerom,a agent je primjerice Ercega koji je bez sumnje največe pojačanje kojeg su doveli ovog lita.
No, ako netko (pa i tatica Vojković) ima argumente za ono što govori nek ih predloži, ima kome.
Tko je Vukmil Vukmirica?
Autor: Karlo Propadalo/9. prosinca 2016./Kategorije: naslovna, NH RSS, domaći nogomet, Klubovi, HNK Hajduk
U središtu interesa navijača Hajduka zbog događanja proteklih dana našao se nogometni menadžer Vukmil Vukmirica koji do sada nije bio toliko poznat široj javnosti. Naime, Vukmiricu se izravno povezuje s igračima koji su ovog ljeta pristigli u klub s Poljuda, a optužbe idu toliko daleko da se tvrdi da se samo preko njega, izravno ili neizravno može doći u Hajduk te da njegov angažman znači protekciju kod trenera.
Vukmirica je rođen 1976. godine te je sin poznatog glumca Željka Vukmirice. Prema transfermarktu je agent sljedećim igračima: Tomislav Barbarić, Valentino Stepčić, Josip Tadić, Tomislav Mikulić, Goran Ljubojević, Filip Lončarić, Vlatko Šimunac, Almir Aganspahić, Hrvoje Kurtović, Ivan Bošnjak i Josip Mikulić.
Od igrača Hajduka agent je Anti Ercegu te je sudjelovao u njegovom dolasku u splitski klub tijekom ovog ljeta, a u prošlosti je posredovao kod dolaska Frana Tudora u Split međutim s njim više ne surađuje.
Vukmirica je i vlasnik tvrtke SPORT AGRAM j.d.o.o. koja je osnovana 2013. godine te je između ostalog registirana za djelatnost posrednika za u korist pojedinca za dobivanje angažmana u športu, a prošlu godinu je ista ostvarila dobit od 131.367 kuna uz prihod od 262.440 kuna.
S Ivanom Kosom možebitno je povezan preko Gorana Ljubojevića čiji je agent obzirom da su predsjednik Hajduka i 33-godišnji napadač kumovi i bliski prijatelji.
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/18336/Tko-je-Vukmil-Vukmirica.aspx
To sigurno nije točno jer je došlo dosta igrača koji nemaju veze s tim menađerom,a agent je primjerice Ercega koji je bez sumnje največe pojačanje kojeg su doveli ovog lita.
No, ako netko (pa i tatica Vojković) ima argumente za ono što govori nek ih predloži, ima kome.
Guest- Guest
viđe tankoćutnih tovara!amper1950 wrote:Kratkim priopćenjem u vezi posljednjih događaja povezanih s klubom s Poljuda na svojoj službenoj facebook stranici oglasila se i udruga Naš Hajduk. Poručili su:
2015-09-28
Ovakav Dinamo je septička jama kriminala...
Zato podržavan 'tovarske medije' da udaraju po stoci i da ih sruše...
B-)
B-)
Guest- Guest
Modrić je proglašen lopovom bez dokaza, Ćorić nije Dinamov bez argumenata. Vojković treba na sljedeći sastanak u klub ići ozvučen ako želi nešto postići.
Guest- Guest
I švicarsko istražitelji su isto "tovarski mediji". Da čovjek ne povjeruje, tolike istrage, optužnice ne samo u Hrvatskoj nego i van granica Hrvatske, i kad mediji o tome pišu onda su tovarski...fridrih_niche wrote:Ovakav Dinamo je septička jama kriminala...
B-)
Guest- Guest
Sta ti je, FBI i švicarsko pravosudje su tovarske prcije...
:D
Iden ca sad, dosta je za danas...
<3
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sta ti je, FBI i švicarsko pravosudje su tovarske prcije...
Guest- Guest
eto.fridrih_niche wrote:Ovakav Dinamo je septička jama kriminala...
B-)
svoje osobne frustracije oblikovao si kao septičku jamu kriminala, a novinarski gnoj tovarske provenijencije podržavaš.
sad to još reci glasno i biti će ti malo lakše...
p.s. ne zaboravi opet podržati plavušu.
sitting_bull-
2015-09-28
budala.amper1950 wrote:I švicarsko istražitelji su isto "tovarski mediji". Da čovjek ne povjeruje, tolike istrage, optužnice ne samo u Hrvatskoj nego i van granica Hrvatske, i kad mediji o tome pišu onda su tovarski... :D:fridrih_niche wrote:Ovakav Dinamo je septička jama kriminala...
B-)
u rangu svog mentora.
najmanje...
sitting_bull-
2015-09-28
budala.fridrih_niche wrote:Sta ti je, FBI i švicarsko pravosudje su tovarske prcije...
<3
sitting_bull-
2015-09-28
svakak.fridrih_niche wrote:Svetina je puka ka cvrčak...
O:)
i zviždim ka kos...
sitting_bull-
2015-09-28
Nakon što je otac Frane Vojkovića pustio u javnost priču o menadžeru Vukmirici kojeg predsjednik Kos preferira, u redakciju nam se javio menadžer Edvin Kurtagić s vrlo intrigantnim podacima.
- Osam godina bio sam menadžer Josipa Kvesića, današnjeg lijevog beka Hajduka.
Ja sam se morao maknuti da bi ga Vukmirica mogao dovesti u Hajduk. Ili transfera ne bi bilo. Dovoditi igrača na takav način ispod je svake razine bilo kakvog kluba, a kamoli jednog Hajduka.
,
Što mislite, zašto je Hajduk inzistirao na tome da Kvesić dođe bez menadžera?
- Mislim da je to svakome jasno, jer kada klub radi samo preko jednog menadžera svi mi koji smo u nogometu odmah znamo o čemu je riječ. No, to je sve što ću reći na ovu temu.
Zanimljivo je da se na Transfermarktu Kvesić i dalje vodi kao igrač Edvina Kurtagića...
Ja sam se morao maknuti da bi ga Vukmirica mogao dovesti u Hajduk. Ili transfera ne bi bilo. Dovoditi igrača na takav način ispod je svake razine bilo kakvog kluba, a kamoli jednog Hajduka.
,
- Mislim da je to svakome jasno, jer kada klub radi samo preko jednog menadžera svi mi koji smo u nogometu odmah znamo o čemu je riječ. No, to je sve što ću reći na ovu temu.
Zanimljivo je da se na Transfermarktu Kvesić i dalje vodi kao igrač Edvina Kurtagića...
muckodjubre wrote:Nakon što je otac Frane Vojkovića pustio u javnost priču o menadžeru Vukmirici kojeg predsjednik Kos preferira, u redakciju nam se javio menadžer Edvin Kurtagić s vrlo intrigantnim podacima.
,
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:Nakon što je otac Frane Vojkovića pustio u javnost priču o menadžeru Vukmirici kojeg predsjednik Kos preferira, u redakciju nam se javio menadžer Edvin Kurtagić s vrlo intrigantnim podacima.
,
- Mislim da je to svakome jasno, jer kada klub radi samo preko jednog menadžera svi mi koji smo u nogometu odmah znamo o čemu je riječ. No, to je sve što ću reći na ovu temu.[/
[size=16]Zanimljivo je da se na Transfermarktu Kvesić i dalje vodi kao igrač Edvina Kurtagića...
Ma nema toga u Hajduku. Nek Kurtagić nađe dokaze i proslijedi u Naš Hajduk. Oni budu to riješili.
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50