Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
sat2 wrote:Dva igrača više i pet minuta nadoknade ... samo kažem.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Čitam da je "prijateljski" završen susret? Hajduk je svugdje rado viđen i sa svima ima izvrsne odnose.
sat2-
2015-09-28
"45. minuta - Kraj prvog poluvremena. Cibalia vodi protiv Hajduka s 1:0 golom Baše u 22. minuti, ali sudac je uspio riješiti cijelu situaciju."
Iz Indexa ...
Iz Indexa ...
sat2-
2015-09-28
nije. hajduk uvijek igra poštenoTommy Ramone wrote:Čini se da je kod drugog gola bio faul na igraču Cibalie.
2015-08-19
samo pošteno...kuracodigraca wrote:sat2 wrote:Dva igrača više i pet minuta nadoknade ... samo kažem.
sitting_bull-
2015-09-28
Hajduk rutinski ..sa tri igraca vise i dva gola u sudackoj nadoknadi koja je imala nadoknadu
Sto'jan wrote:Hns pederi
izgleda da ni 2 igrača više nisu dovoljna za pošteni hnl
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/iz-hajduka-raspalili-po-sucu-utakmica-je-bila-lakrdija-u-reziji-suca.-ocito-je-bila-naredba-da-zavrsi-nerijeseno-i-da-nase-igrace-iskljuci-za-dinamo/5374639/
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/iz-hajduka-raspalili-po-sucu-utakmica-je-bila-lakrdija-u-reziji-suca.-ocito-je-bila-naredba-da-zavrsi-nerijeseno-i-da-nase-igrace-iskljuci-za-dinamo/5374639/
2015-08-19
napad je najbolja obrana...sudac isključi cibaliji 2 igrača,ovi okrenu u nadoknadi i kmeče da je njih pokralo...sve u cilju da se ne priča kako je hajduk preokrenuo kada je cibalija ostala s 9 u polju...
E vidis, pricaju isto kao i ti prosli tjedan jer hajduku u prvom poluvremenu na 1-1 nije na nekoj kmici sudjen penal...neznam vise kojoj, i onda do ovog nebi doslo je tako?muckodjubre wrote:napad je najbolja obrana...sudac isključi cibaliji 2 igrača,ovi okrenu u nadoknadi i kmeče da je njih pokralo...sve u cilju da se ne priča kako je hajduk preokrenuo kada je cibalija ostala s 9 u polju...
nowitzki-
2014-04-27
jel penal i crveni karton trebao biti za hajduk?nowitzki wrote:E vidis, pricaju isto kao i ti prosli tjedan jer hajduku u prvom poluvremenu na 1-1 nije na nekoj kmici sudjen penal...neznam vise kojoj, i onda do ovog nebi doslo je tako?muckodjubre wrote:napad je najbolja obrana...sudac isključi cibaliji 2 igrača,ovi okrenu u nadoknadi i kmeče da je njih pokralo...sve u cilju da se ne priča kako je hajduk preokrenuo kada je cibalija ostala s 9 u polju...
ja ne bi pričao o suđenju da nisu iz rijeke odma nakon tekme kmečali pa kad se kmeči ajmo onda pogledati sve situacije a ne samo selektivno kao što su to radili iz rijeke kada su zanemarili te 2 situacije...
kao što rekoh na kraju je sve to tu negdje i za dinamo i za rijeku i za hajduk...
isto kao što su iz rijeke kmečali nakon belupa ali su "slučajno" zaboravili na 2 "detaljčića" igranje rukom i poništen čisti gol belupa,,,ali bitno je izdvojiti samo ono što nekome paše bez gledanje cijele slike...
nije na 1-1 već na 1-0 i pričaju da je sudac htio da bude X...pa da je to htio onda bi poništio futačev gol za 2-1nowitzki wrote:E vidis, pricaju isto kao i ti prosli tjedan jer hajduku u prvom poluvremenu na 1-1 nije na nekoj kmici sudjen penal...neznam vise kojoj, i onda do ovog nebi doslo je tako?muckodjubre wrote:napad je najbolja obrana...sudac isključi cibaliji 2 igrača,ovi okrenu u nadoknadi i kmeče da je njih pokralo...sve u cilju da se ne priča kako je hajduk preokrenuo kada je cibalija ostala s 9 u polju...
E nije, ove sezone nije jer su suci donijeli hajdučiću najmanje 15 bodova do sada. Evidentno je da višegodišnje bezvezno kmečanje polako ali sigurno donosi rezultate.muckodjubre wrote:jel penal i crveni karton trebao biti za hajduk?nowitzki wrote:E vidis, pricaju isto kao i ti prosli tjedan jer hajduku u prvom poluvremenu na 1-1 nije na nekoj kmici sudjen penal...neznam vise kojoj, i onda do ovog nebi doslo je tako?muckodjubre wrote:napad je najbolja obrana...sudac isključi cibaliji 2 igrača,ovi okrenu u nadoknadi i kmeče da je njih pokralo...sve u cilju da se ne priča kako je hajduk preokrenuo kada je cibalija ostala s 9 u polju...
ja ne bi pričao o suđenju da nisu iz rijeke odma nakon tekme kmečali pa kad se kmeči ajmo onda pogledati sve situacije a ne samo selektivno kao što su to radili iz rijeke kada su zanemarili te 2 situacije...
kao što rekoh na kraju je sve to tu negdje i za dinamo i za rijeku i za hajduk...
Zeko-
2015-08-26
http://www.vecernji.hr/nogomet/culjak-nakon-poraza-mali-smo-jadni-nemamo-para-i-jos-nam-uzimate-to-jedino-sto-nas-drzi-1134794
2015-08-19
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50