Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
Drago mi je vidit da jos ima dobrih ljudi...amper1950 wrote:Meni suza kanula...fridrih_niche wrote:Koliko se dobrih ljudi brine za Hajduka, srce mi puca od ganuća...
:D
:p
Guest- Guest
na poslu znam reči kolegama ne plaši se kad se boje da se nešto neće odraditi. a ljudina stalno govorimfridrih_niche wrote:Naravno!kuracodigraca wrote:ej niče. jel znaš u stvarnom životu upotrijebiti koju frazu s foruma, tipa: ne plaši se, ljudina i slično?
Znam na balunu nekome rec da je moćna životinja haha...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Misliš da je cili svit okrutan, pokvaren i loš, a onda kad vidim ovakve ljude znan da sve ovo još uvik ima smisla...fridrih_niche wrote:Drago mi je vidit da jos ima dobrih ljudi...amper1950 wrote:Meni suza kanula...fridrih_niche wrote:Koliko se dobrih ljudi brine za Hajduka, srce mi puca od ganuća...
:p
Guest- Guest
bez majmune?fridrih_niche wrote:Naravno!kuracodigraca wrote:ej niče. jel znaš u stvarnom životu upotrijebiti koju frazu s foruma, tipa: ne plaši se, ljudina i slično?
Znam na balunu nekome rec da je moćna životinja haha...
najbolji i najveći živući poznavatelj nogometa,lige prvaka,NBA lige,talijanske košarke,po novom i tenisa...prati nogomet još od vremena između WW1 i WW2,a seriju A intenzivno od 1961.g
ahaha to sam zaboravio. ide od sutra na posao i tofridrih_niche wrote:A ja ljudima govorin i 'klasa si' kad zaseru nesto haha...
2015-08-19
muckodjubre wrote:najbolji i najveći živući poznavatelj nogometa,lige prvaka,NBA lige,talijanske košarke,po novom i tenisa...prati nogomet još od vremena između WW1 i WW2,a seriju A intenzivno od 1961.g
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Dajte da budemo zajedno! <3
Svi smo zajedno za dobrobit Hajduka.
Guest- Guest
Samo je jedna klasafridrih_niche wrote:A ja ljudima govorin i 'klasa si' kad zaseru nesto haha...
Klasa Higuain
nowitzki-
2014-04-27
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajduk-ce-dobiti-trenera-zbog-kojeg-protivnici-nece-mirno-spavati-trenirao-je-klubove-lige-prvaka-a-u-split-dolazi-zbog-prijateljstva/5335235/
Guest- Guest
Ima da se protivnicima leži krv u žilama
Četvrti mogu biti i s Vikom Lalićem. Stranac sad ne može nešto promijeniti preko noći.
Guest- Guest
Sad će se spomenuti jedno 40 imena kroz para dana, ako prije ne dovedu trenera...muckodjubre wrote:Ima da se protivnicima leži krv u žilama
Guest- Guest
Ma izjava je vrh haha...kuracodigraca wrote:ahaha to sam zaboravio. ide od sutra na posao i tofridrih_niche wrote:A ja ljudima govorin i 'klasa si' kad zaseru nesto haha...
Guest- Guest
<3Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Dajte da budemo zajedno! <3
Svi smo zajedno za dobrobit Hajduka.
Al ti i moraš bit, inače bi te tvoja ubila...
Guest- Guest
Treći ćemo bit...Tommy Ramone wrote:Četvrti mogu biti i s Vikom Lalićem. Stranac sad ne može nešto promijeniti preko noći.
;)
Guest- Guest
Obožavan to redanje imena...amper1950 wrote:Sad će se spomenuti jedno 40 imena kroz para dana, ako prije ne dovedu trenera...muckodjubre wrote:Ima da se protivnicima leži krv u žilama
Samo nek nije naša 'legenda' i ja sritan...
;)
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50