Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
muckodjubre wrote:Nakon što je otac Frane Vojkovića pustio u javnost priču o menadžeru Vukmirici kojeg predsjednik Kos preferira, u redakciju nam se javio menadžer Edvin Kurtagić s vrlo intrigantnim podacima.
- Osam godina bio sam menadžer Josipa Kvesića, današnjeg lijevog beka Hajduka.
Ja sam se morao maknuti da bi ga Vukmirica mogao dovesti u Hajduk. Ili transfera ne bi bilo. Dovoditi igrača na takav način ispod je svake razine bilo kakvog kluba, a kamoli jednog Hajduka.
,
Što mislite, zašto je Hajduk inzistirao na tome da Kvesić dođe bez menadžera?
- Mislim da je to svakome jasno, jer kada klub radi samo preko jednog menadžera svi mi koji smo u nogometu odmah znamo o čemu je riječ. No, to je sve što ću reći na ovu temu.[/
[size=16]Zanimljivo je da se na Transfermarktu Kvesić i dalje vodi kao igrač Edvina Kurtagića...
Ma nema toga u Hajduku. Nek Kurtagić nađe dokaze i proslijedi u Naš Hajduk. Oni budu to riješili.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Nakon što je otac Frane Vojkovića pustio u javnost priču o menadžeru Vukmirici kojeg predsjednik Kos preferira, u redakciju nam se javio menadžer Edvin Kurtagić s vrlo intrigantnim podacima.
Ja sam se morao maknuti da bi ga Vukmirica mogao dovesti u Hajduk. Ili transfera ne bi bilo. Dovoditi igrača na takav način ispod je svake razine bilo kakvog kluba, a kamoli jednog Hajduka.
,
- Mislim da je to svakome jasno, jer kada klub radi samo preko jednog menadžera svi mi koji smo u nogometu odmah znamo o čemu je riječ. No, to je sve što ću reći na ovu temu.[/
[size=16]Zanimljivo je da se na Transfermarktu Kvesić i dalje vodi kao igrač Edvina Kurtagića...[/size]
Ma nema toga u Hajduku. Nek Kurtagić nađe dokaze i proslijedi u Naš Hajduk. Oni budu to riješili.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Mario Branco: "S Josipom Kvesićem smo potpisali ugovor bez posrednika i bez ikakve agencijske provizije. Josip se u razgovorima predstavljao osobno, nije nam bio spomenuo vezu s bilo kojim od menadžera. Ugovor između Hajduka i Josipa je, dakle, potpisan izravno, što je za klub dodatna pogodnost. Klub je ljetos potpisao ugovore s 10 nogometaša. Jedan od njih je bez menadžera, a ostala devetorica imaju devet različitih zastupnika."muckodjubre wrote:Nakon što je otac Frane Vojkovića pustio u javnost priču o menadžeru Vukmirici kojeg predsjednik Kos preferira, u redakciju nam se javio menadžer Edvin Kurtagić s vrlo intrigantnim podacima.
,
- Mislim da je to svakome jasno, jer kada klub radi samo preko jednog menadžera svi mi koji smo u nogometu odmah znamo o čemu je riječ. No, to je sve što ću reći na ovu temu.
Zanimljivo je da se na Transfermarktu Kvesić i dalje vodi kao igrač Edvina Kurtagića...
http://www.index.hr/sport/clanak/ucjene-prijetnje-prevare-hajduk-je-opet-u-raljama-menadzera-/937031.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/ucjene-prijetnje-prevare-hajduk-je-opet-u-raljama-menadzera-/937031.aspx
2015-08-19
amper1950 wrote:Mario Branco: "S Josipom Kvesićem smo potpisali ugovor bez posrednika i bez ikakve agencijske provizije. Josip se u razgovorima predstavljao osobno, nije nam bio spomenuo vezu s bilo kojim od menadžera. Ugovor između Hajduka i Josipa je, dakle, potpisan izravno, što je za klub dodatna pogodnost. Klub je ljetos potpisao ugovore s 10 nogometaša. Jedan od njih je bez menadžera, a ostala devetorica imaju devet različitih zastupnika."muckodjubre wrote:Nakon što je otac Frane Vojkovića pustio u javnost priču o menadžeru Vukmirici kojeg predsjednik Kos preferira, u redakciju nam se javio menadžer Edvin Kurtagić s vrlo intrigantnim podacima.
,
- Mislim da je to svakome jasno, jer kada klub radi samo preko jednog menadžera svi mi koji smo u nogometu odmah znamo o čemu je riječ. No, to je sve što ću reći na ovu temu.
Zanimljivo je da se na Transfermarktu Kvesić i dalje vodi kao igrač Edvina Kurtagića...
Odigram nakon pun kurac na hajduk i naravno pusiona odmah, nadam se da su opet prodali 1/2
nowitzki-
2014-04-27
Gube i nisu imali konkretnu sansu
nowitzki-
2014-04-27
Dogovoreno je to iz 1u2. :christmassmile Dolazi Božić, treba dati božićnice. :christmasdance
Guest- Guest
Na hajduk bi se kladio jedino da igraju protiv zadra
Sva naopako jebote led, borusija, hajduk, cmarsenal
nowitzki-
2014-04-27
Hahahahahahaha krv ti isusovu hahahahahahahahaha
nowitzki-
2014-04-27
Tommy Ramone wrote:Dogovoreno je to iz 1u2. :christmassmile Dolazi Božić, treba dati božićnice. :christmasdance
Ovog nema ni u bosanskoj kantonalnoj ligi
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Odigram nakon pun kurac na hajduk i naravno pusiona odmah, nadam se da su opet prodali 1/2
nowitzki-
2014-04-27
Ko je zabio oba dva?
Imam na nekom sistemu 2 i said daje
Imam na nekom sistemu 2 i said daje
nowitzki-
2014-04-27
sat2 wrote:Dva igrača više i pet minuta nadoknade ... samo kažem.
2015-08-19
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50