Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
;)
za tebe sam sublimacija tesle i einsteina, mongoloidu...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hajduk je najveci klub Balkana i igrači bi sami tribali plaćat da igraju tu, a ne za nove kopačke bizat u ZG...
Mali ce propast ka kanta, u stilu Andrije Balica...
;)
Hmmm, taj Nikola Moro, nije ništa naučio na primjeru Bobana i Modrića koji su propali jer su umjesto da ostanu u Hajduku otišli u Dinamo.
Guest- Guest
Sto'jan wrote:izgleda da su se igraci slavena previse trudili...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sto'jan wrote:amper1950 wrote:
ocekivali smo da hajduk nije kriv, kao i uvek...
2015-08-19
njega sam dosta puta gledao i puno je trkački i fizički jači od balića ili ćorića tak da mislim da bude uspio.fridrih_niche wrote:
;)
2015-08-19
a vjerovatno je i on komedijaš ali hajduk je na onom mjestu koji po igračkom kadru i zaslužuje. ne vjerujem da bi tu puno više napravila i veća imenaTommy Ramone wrote:Izgleda da ipak nije Pušnik toliko kriv.
2015-08-19
glanca kllupu/tribinu u udinamaSto'jan wrote:a gde je taj balic sada?
2015-08-19
mami namjestio. dok je modrića progurao u prvi sastav reala, balića gura na klupu udinesea.
Guest- Guest
operw wrote:mami namjestio. dok je modrića progurao u prvi sastav reala, balića gura na klupu udinesea.
2015-08-19
On ce bit novi Teo Kardum...Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveci klub Balkana i igrači bi sami tribali plaćat da igraju tu, a ne za nove kopačke bizat u ZG...
;)
Hmmm, taj Nikola Moro, nije ništa naučio na primjeru Bobana i Modrića koji su propali jer su umjesto da ostanu u Hajduku otišli u Dinamo.
Pa kad se vrati u Split, razvaljivat cu ga na turnirima ka i Tea...
;)
Guest- Guest
vidim dosao spanjolac za trenera....malo je prosipao tipicne fraze..ali znakovito ej jedno..konacno da netko nije sipao vecinu govora na torcidu i navijace....
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Teo Kardum, je bija možda i največi talent generacije, ali je kad idteotiša u Dinamu. Par godina poslin molija je da poptiše za Hajduk,pa su ga ovi odjebali...fridrih_niche wrote:
On ce bit novi Teo Kardum...
Pa kad se vrati u Split, razvaljivat cu ga na turnirima ka i Tea...
;)
Guest- Guest
E, Hajduk je izgubija, pa vidimo da Pušnik nije kriv... A to kako je on radija zadnjih 6 miseci, to je nebitno...
Pa niko nije priča da je Pušnik "isključivi" krivac. U prvom redu je veči krivac onaj tko ga je doveo, a i nagomilavanje kadra s strancima i to na istim pozicijama (dok su neke zanemarene) nije Pušnikova krivica, iako je sam tražija neke igrače.
Za novog trenera ne znam šta reći, ako ništa dobro da ga je Branco,a ne neznalica Kos dovodija. Jasno je svima da je ova sezona propala u svakom smislu i proliće triba biti prvenstveno priprema za sljedeću sezonu.
Pa niko nije priča da je Pušnik "isključivi" krivac. U prvom redu je veči krivac onaj tko ga je doveo, a i nagomilavanje kadra s strancima i to na istim pozicijama (dok su neke zanemarene) nije Pušnikova krivica, iako je sam tražija neke igrače.
Za novog trenera ne znam šta reći, ako ništa dobro da ga je Branco,a ne neznalica Kos dovodija. Jasno je svima da je ova sezona propala u svakom smislu i proliće triba biti prvenstveno priprema za sljedeću sezonu.
Guest- Guest
...pa to ti je tako kad u odborima sjede kazalisni redatelji,filozofi,knjiznicari..a najmanje je onih koji imaju profesionalne veze sa nogometom...nije svatko znalac koji kaze gledao sam nogomet kao navijac i slicno..samo problem je sto u upravi hajduka najmanje sjede i navijaci...vise oni koji su nogomet gledali pokoji put preko tv ekrana...a i ovaj ce odperjati i dici lovu za raskid ugovora....boze sacuvaj...amper1950 wrote:E, Hajduk je izgubija, pa vidimo da Pušnik nije kriv... A to kako je on radija zadnjih 6 miseci, to je nebitno...
2015-09-08
...tako ej i pusnik zborio prije upoznavanja sa igracima..'dosao sam u najveci klub..igraci su pravi kako sam cuo..'..no nakon dvije prijateljske utakmice optuzio ej igrace da su neznalice....bojim se da ce i ovaj toreador nesto slicno izjaviti i zapitati se ako ne bas javno nego u sebi..'di sam dosao..'....
2015-09-08
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50