Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
hvala hrvatskoj braći sa juga što su nam pustili 3 boda! vratit ćemo vam sljedeće godine.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Niče heroj, ljudina, katolik i hrvatina!fridrih_niche wrote:Vidiš kako si ti pametan...Sto'jan wrote:nowitzki wrote:Ti si lud stari moj, ili trolas ili si stvarno puko ko kokica....izgubili od dinama u sudackoj nadoknadi, niti jednu sansu niste stvorili, zavrsili polisezonu na 4 mjestu (od neznam kad) i ti spominjes da si zadovoljanfridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Koji kurac?
dinamo mu ostao u trci za rijekom...
:D
2015-08-19
Onaj Šimić isto nije normalan lik. Treba ga izbaciti iz profesionalnog nogometa.
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/video-oooooo-volim-teee-dinamoooooo-luda-festa-u-svlacionici-dinama-nakon-rusenja-hajduka-u-velikom-derbiju-na-poljudu/5404347/
2015-08-19
bolje Alahu dati i 2 milje plaću nego dovesti nekakvog mačka u vreći.
2015-08-19
Mislim da kod Soudanija nije stvar u novcu nego u motivu kojeg mislim daon nema više. Pobjeda je prikrila sve loše što je bilo danas, igra nikakva bez tečnosti, s par kriminalno loših (Junior, Pivarić, Henriquez...). Sreća što je Hajduk tako loš inače nebi dobro završilo.
Last edited by Tommy Ramone on 17/12/2016, 21:06; edited 1 time in total (Reason for editing : b)
Guest- Guest
pa ovaj put bih malo opravdanje našao i u terenu. ovak loš teren nisam već odavno vidio. pa lopta je skakala ko kuracTommy Ramone wrote:Mislim da kod Soudanija nije stvar u novcu nego u motivu kojeg mislim daon nema više. Pobjeda je prikrila sve loše što je bilo danas, igra nikakva bez tečnosti, s par kriminalno loših (Junior, Pivarić, Henriquez...). Sreća što je Hajduk tako loš inače nebi dobro završilo.
2015-08-19
Je teren bio loš, ali svejedno. Junior je sve što je mogao sjebati sjebao, a zalaganje nula.
Guest- Guest
Btw danas isto dobar dan za kladaru
2,10 na dinamo poklon
2,10 na dinamo poklon
on je posebna priča i mislim da bi ga trebalo frknuti. inače:Tommy Ramone wrote:Je teren bio loš, ali svejedno. Junior je sve što je mogao sjebati sjebao, a zalaganje nula.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/ostaje-li-mr.-derbi-na-maksimiru-nakon-ove-izjave-nije-mi-ovo-ni-prvi-a-ni-zadnji-pogodak-bijelima-uvjeren-sam-99-posto-da-cemo-biti-prvaci/5404555/
2015-08-19
Danas mu je najduža trkačka dionica bilakad je juril Soudanija da mu čestita na zabijenom golu. Stvarno neznam koji je njemu kurac, prije je biral utakmice i odabrane je dobro igrao, ali sad više ni ne bira, sad mu je svaka katastrofa. Njemu treba psiholog pod hitno, možda i psihijatar. Među najplaćenijim je igračima Dinama, otkupili su njegov ugovor kad je bil potrgan, pa kaj bi on ? Dat mu na proljeće još šansu, a ako ne počne igrati kako može potjerat ga u 3 pičke materine pa nek se tam zajebava. Nije odigral poštenu utakmicu od onih 4-0 protiv Hajduka u Splitu.kuracodigraca wrote:on je posebna priča i mislim da bi ga trebalo frknuti. inače:Tommy Ramone wrote:Je teren bio loš, ali svejedno. Junior je sve što je mogao sjebati sjebao, a zalaganje nula.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/ostaje-li-mr.-derbi-na-maksimiru-nakon-ove-izjave-nije-mi-ovo-ni-prvi-a-ni-zadnji-pogodak-bijelima-uvjeren-sam-99-posto-da-cemo-biti-prvaci/5404555/
Zeko-
2015-08-26
Amper je izgorio ali ne zato sto je hajduk spusio nego jer ga je casper u svome ludilu umjesto vodom gadio brenerom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Šimić ljudina!fridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Samo mi je jedna sitnica falila: nokaut malom derištu zvanom Doyen bankomat...
E to bi bija šlag na torti...
<3
Btw. cisti faul na Frani prije gola...
;)
Guest- Guest
Netočno.nowitzki wrote:Ti si lud stari moj, ili trolas ili si stvarno puko ko kokica....izgubili od dinama u sudackoj nadoknadi, niti jednu sansu niste stvorili, zavrsili polisezonu na 4 mjestu (od neznam kad) i ti spominjes da si zadovoljanfridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Koji kurac?
Dvi šanse. Jedna nije zabijena, druga je bila penal, ali jebiga...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Netočno.nowitzki wrote:Ti si lud stari moj, ili trolas ili si stvarno puko ko kokica....izgubili od dinama u sudackoj nadoknadi, niti jednu sansu niste stvorili, zavrsili polisezonu na 4 mjestu (od neznam kad) i ti spominjes da si zadovoljanfridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Koji kurac?
al ukralo, pokralo...
Guest- Guest
Crveni,i trajno isključenje iz nogometa...sat2 wrote:Samo čekam da netko spomene Ercega ... zaslužio je žuti za padanje, a ne penal!
Guest- Guest
Šta li tek tebe čeka na proliće...nowitzki wrote:Prije gola cisti faul nad zoljom na centru, zebec odsudio odlicno ali eto....opet ce se o sudjenju samo pricat
Čestitke Dinamu na naslovu...
Guest- Guest
Sto'jan wrote:amper1950 wrote:Netočno.nowitzki wrote:Ti si lud stari moj, ili trolas ili si stvarno puko ko kokica....izgubili od dinama u sudackoj nadoknadi, niti jednu sansu niste stvorili, zavrsili polisezonu na 4 mjestu (od neznam kad) i ti spominjes da si zadovoljanfridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Koji kurac?
al ukralo, pokralo...
2015-08-19
znači čisti penal za hajduk, faulčina nad zoljom. jel i soudanijevo zaleđe od bar 3-4 metra?
2015-08-19
jest da je teren bio loš, i da je dinamo daleko od neke momčadi kakva je bila ali ovaj je hajduk teški jad i bijeda. osim kaleta, koji je golman, nemaš niti jednog igrača. namjerno kažem igrača jer je ovo 10 panjeva. čak nema niti neki talentirani tič. mislim da je ovo najgori hajduk ikada, čak i od onog koji je znao fasovati 5 komada. mislim da su imali jednu akciju na utakmisi koja je imala veze s nogometom. pa stanje na tablici to pokazuje. iza osijeka su koji se prošle godine borio za ostanak. osijka koji je jedino doveo "klase" tipa ejupi i boban. i onda navijači hajduka drugima govore da su nojevi i da su oni na dobrom putu. hrpa škovaca od stranaca a nisu izbacili niti jednog svog mladog igrača. pa ovaj raspali dinamo, neizvjesne budućnosti, je uz već prije ćorića, sad izbacio gojaka, kneževića, sosu a benca promovirao u odličnog stopera. a i moro kuca na vrata. pa hajduk ima doma 35% loptu protiv nikad goreg dinama od one lige za bedaka. pa jel vi vidite u koje ste kurcu? a sad kad ode kale i futač....
Last edited by kuracodigraca on 18/12/2016, 11:47; edited 1 time in total
2015-08-19
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50