Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
...tako ej i pusnik zborio prije upoznavanja sa igracima..'dosao sam u najveci klub..igraci su pravi kako sam cuo..'..no nakon dvije prijateljske utakmice optuzio ej igrace da su neznalice....bojim se da ce i ovaj toreador nesto slicno izjaviti i zapitati se ako ne bas javno nego u sebi..'di sam dosao..'....
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Jel od malih nogu navijac hajduka?
..ne moze..malo ej takvih i u upravi kluba...muckodjubre wrote:Jel od malih nogu navijac hajduka?
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
fridrih_niche wrote:Hajduk je najveci klub Balkana i igrači bi sami tribali plaćat da igraju tu, a ne za nove kopačke bizat u ZG...
Mali ce propast ka kanta, u stilu Andrije Balica...
;)
sat2-
2015-09-28
Doveo ga je direktor (bilo sportski ili glavni), a direktora je birao NO, a NO je birao ... tko je kriv?amper1950 wrote:E, Hajduk je izgubija, pa vidimo da Pušnik nije kriv... A to kako je on radija zadnjih 6 miseci, to je nebitno...
Pa niko nije priča da je Pušnik "isključivi" krivac. U prvom redu je veči krivac onaj tko ga je doveo, a i nagomilavanje kadra s strancima i to na istim pozicijama (dok su neke zanemarene) nije Pušnikova krivica, iako je sam tražija neke igrače.
Za novog trenera ne znam šta reći, ako ništa dobro da ga je Branco,a ne neznalica Kos dovodija. Jasno je svima da je ova sezona propala u svakom smislu i proliće triba biti prvenstveno priprema za sljedeću sezonu.
sat2-
2015-09-28
O kojem direktoru pričaš,Hajduk ima predsjednika i sportskog direktora!sat2 wrote:
Doveo ga je direktor (bilo sportski ili glavni), a direktora je birao NO, a NO je birao ... tko je kriv?
Predsjednik kluba je doveo sportskog direktora Branca i trenera Pušnika. Znači on je odgovoran. Naravno da odgovornost ide i NO-u koji je bez suvislog objašnjenja smjenio predsjednika koji je puno napravio u gotovo nemogućoj situaciji, i doveo ovog koji je u 6 mjeseci napravio vrlo loše i štetne poteze za klub i glavni je krivac što je ova sezona izgubljena u svakom smislu. Kad pričamo o prvoj momčadi, s druge strane napravljene su dobre stvari u omladinskoj školi i B ekipa je ove sezona dosta bolja.
Guest- Guest
POBUNA MLADIH NOGOMETAŠA I NJIHOVIH RODITELJA
05.12.2016. | 21:08[size=49]Mamić tajno otima solinsku dicu, a oni u suzama poručuju: Nećemo u Maksimir![/size]
- Mali mi je utučen već danima. Hajdukovac je, a klub ga vodi da gleda utakmicu Dinama na Maksimiru. Ne želi ni trenirati, a kamoli da ide s klubom u Zagreb - tvrdi nam izrevoltirani otac mladog solinskog nogometaša (puni podaci poznati redakciji), nakon što je u javnost procurila informacija kako će mlade selekcije NK Solina od 9. do 11. prosinca boraviti u glavnom gradu gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica s vršnjacima Dinama i Lokomotive.
I nije jedini. Protiv odlaska u goste klubu čiji su čelnici optuženi za najveći gospodarski kriminal u 26-godišnjoj povijesti države, uključili su se i ostali roditelji kojima je takva ideja - nezamisliva.
- Nemamo mi ništa protiv toga da nam djeca idu gore igrati nogomet s vršnjacima, no u klubu su im rekli i da će biti gosti Dinama na utakmici s Lokomotivom. Ej, Dinamo i Lokomotiva! To i nije sport. Isto tako, ne znamo ni tko to plaća. Solin sigurno ne pogotovo ako se zna da smo mi roditelji do sada djeci morali kupovati sportsku opremu i sufinancirati putovanja. Još će ovoga puta noćiti u hotelu... Navodno je sve dogovoreno s čelnim ljudima Dinama, čak i nekakva suradnja klubova. Ne želimo da naša djeca sudjeluju u tome, a ne želi ni oni sami. Bilo je tu i suza. Solin, ma što god neki mislili ili željeli, živi za Hajduk - ogorčeno će nam Solinjani, napominjući pritom kako nemaju ni jedne loše riječi protiv kluba i trenera u matičnom Solinu.
- Nema ovo veze s klubom. Djeci je lijepo uz Jadro i da smo nezadovoljni, odavno bi otišli. Ovdje govorimo o principima...
U NK Solinu, pak, uvjeravaju nas kako s Dinamom nije dogovorena nikakva suradnja, kako će klub sam snositi sve troškove odlaska u Zagreb, ali i da, unatoč ponudi, još nije odlučeno hoće li s djecom gledati utakmicu na Maksimiru.
- Nema govora o nikakvoj suradnji. Planirali smo otići u Zagreb na dva dana, doslovce na izlet. Naime, željeli smo djeci pokazati glavni grad, zagrebački Zoološki vrt, Trg bana Jelačića... U početku nismo imali u planu nikakve prijateljske utakmice, no onda smo rekli: ajde, kad smo već gore odigrajmo ih. Riječ je o mlađim uzrastima, djeci 2004. i 2005. godište, koji će odigrati utakmice s vršnjacima Dinama i Lokomotive. Trošak snosi NK Solin, nitko nam ništa nije platio. Isto tako, dobili smo poziv Dinama da im budemo gosti na prvenstvenoj utakmici s Lokomotivom tog vikenda. Iskreno, još nismo sigurni hoćemo li se odazvati i uklapali nam se gledanje utakmice u naš program putovanja - tvrdi nam Ante Boban, voditelj omladinske škole NK Solina.
Na priče kako je aktualno čelništvo Solina bliže Dinamu nego susjednom Hajduku, Boban odmahuje rukom.
- Imamo super odnose s Hajdukom, ali želja nam je da surađujemo sa svim hrvatskim klubovima koji to žele. Od našeg odlaska u Zagreb se nepotrebno radi senzacionalizam. Također, naglasio bih da, unatoč pričama koje kruže, NK Solin trenutno uopće nema dobru suradnju s Dinamom. Već pet-šest godina ne dolaze ni na naš tradicionalni turnir mlađih kategorija iako ih svaki puta uredno pozovemo baš kao i Hajdukove nade. Da smo u dobrim odnosima, sigurno bi se pojavili - zaključio je Boban.
Za komentar smo upitali i službeni Dinamo. Glasnogovornik kluba iz Maksimirske, Alen Lesički, potvrdio nam je da će mladi Solinjani gostovati u Zagrebu, no nije želio govoriti o detaljima tog susreta. Zanimljivo, za razliku od ljudi iz NK Solin, Lesički tvrdi kako suradnja dvaju klubova - postoji.
- GNK Dinamo ima odličnu suradnju s gotovo svim klubovima u Hrvatskoj, poglavito s klubovima u Dalmaciji, a jedan od tih klubova je, eto, i NK Solin. Konkretni detalji suradnje spadaju u domenu poslovne tajne - poručio nam je Lesički, ne želeći komentirati spekulacije kako će se sa Solinjanima tijekom njihova boravka u Metropoli i službeno potpisati ugovor o suradnji.
U Dinamo iz Dalmacije idu pod prisilom, a iz unutrašnjosti u Hajduk iz ljubavi ... jbt. što sve neće provaljivati.operw wrote:mamić svodnik
Kada Real nudi selidbu roditelja sa djetetom onda je to u redu, a kada to napravi Dinamo onda je to ... što?
sat2-
2015-09-28
Najveća tragedija je u tome što ti u to vjeruješ iako si sam izmislio!amper1950 wrote:
Ovako se i Moro opira dok mu nisu obitelj preselili u zg,mater zaposlili. Jedino se mora obavezati da će po medijima pričati da mu hajduk nije tija ni kopačke kupiti...
sat2-
2015-09-28
Sve je ok, tu se roditelji žale jer kao klub gostuje kod Dinama. Ako to klub želi,njihovo pravo, a ako se mladim igračima ne sviđa mogu promjeniti klub ili pak pokušati vodstvo kluba...sat2 wrote:
U Dinamo iz Dalmacije idu pod prisilom, a iz unutrašnjosti u Hajduk iz ljubavi ... jbt. što sve neće provaljivati.
Kada Real nudi selidbu roditelja sa djetetom onda je to u redu, a kada to napravi Dinamo onda je to ... što?
Ja sam se samo ironično osvrnija vezajući se na ono što ovaj Moro priča već drugi put po medijima (a neki puše tu priču). Kao Hajduk mu nije tija kopačke kupiti, pa ono. Jesmo bili financijski u kurcu, nismo ni sad još idealno, ali ono kakve su to jebene gluposti. Pa ja sam igra u županijskoj ligi, dobija sam kopačke, trenerku, torbu, svu opremu. Kakva su to glupa sranja, Dinamo je ponudija puno bolje uvjete za cijelu familiju i to je to. Lipo tako reci i ne seri gluposti po medijima.
Guest- Guest
Hahaha... Ja sam samo ironičan. Odgovor je u prethodnom postu. A ti ako vjeruješ da mu Hajduk nije tija kopačke kupiti da pređe u Hajduk ko mlad igrač, a šta da ti rećen...sat2 wrote:Najveća tragedija je u tome što ti u to vjeruješ iako si sam izmislio!amper1950 wrote:
Ovako se i Moro opira dok mu nisu obitelj preselili u zg,mater zaposlili. Jedino se mora obavezati da će po medijima pričati da mu hajduk nije tija ni kopačke kupiti...
Guest- Guest
a šta drugo očekuješ od ljudskoga šljama kao što je ampersat2 wrote:Najveća tragedija je u tome što ti u to vjeruješ iako si sam izmislio!amper1950 wrote:
hahahaha...muckodjubre wrote:a šta drugo očekuješ od ljudskoga šljama kao što je ampersat2 wrote:Najveća tragedija je u tome što ti u to vjeruješ iako si sam izmislio!amper1950 wrote:
Zna sam da će te zaboliti ono "marginalac", ali jebiga kad to tako. Ako ne pratiš igrače, u tebi nepoznatim klubovima tipa Fiorentina, onda si, jebiga,marginalac i uistinu nisi kompetentan za komentiranje tko triba igrati u reprezentaciji tko ne...
Guest- Guest
kaže mi ljudski šljam koji je črmlja kada toliko omalovažavani LUKA MODRIĆ izdominira el klasiko,a šta drugo očekivati od ljudskoga šljama...
Hahaha...muckodjubre wrote:kaže mi ljudski šljam koji je črmlja kada toliko omalovažavani LUKA MODRIĆ izdominira el klasiko,a šta drugo očekivati od ljudskoga šljama...
Boli me kurac za vaše glupe rasprave (gdje ste dosadniji od onih u saboru kad trube o ustašama i partizanima), reka sam ti tamo na onoj temi. Što ja imam tu komentirati, el klasiko nisam gleda, a o Modriću sam ti sve reka. Više ni ne komentiram kad Subašić svojim čudesnim obranama odvede klub u LP ili kao trenutno kad "drži" klub na prvoj poziciji u Francuskoj.
A zanimljivo da ti, koji si svojevremeno ismijava tog Subašića i nazivao ga "koljeno" zbog ozljede koljena koje je vukao duže vrijeme u Hajduku, sad meni ideš pisati da sam "ljudski šljam". Kad sam ja slično pisa za Modrića??? a ti se ideš rugati ozljedi jednog igrača samo zato jer nije bila po volji boja dresa koji je nosio? Toliko o tome tko je ljudski šljam...
Guest- Guest
simulirao je bol u koljenu da prekine dinamovu akciju...da je ozlijedio koljeno ne bi nastavio igrati...
normalno da si ljudski šljam pa nedavno si podržavao poziv na linč lika koji je donio disciplinsku ili kakvu mjeru kontra hajduka,ne samo da si ljudski šljam već si licemjerni ljudski šljam
normalno da si ljudski šljam pa nedavno si podržavao poziv na linč lika koji je donio disciplinsku ili kakvu mjeru kontra hajduka,ne samo da si ljudski šljam već si licemjerni ljudski šljam
Koji iskompleksirani jadnik i mentalni bijednik je roditelj tog klinca iz Solina. Ne možeš vjerovati da takvi zatucani tipovi imaju djecu.
Guest- Guest
"Simulirao bol" i kasnije su lječnici simulirali njegovu operaciju, jeli? Stvarno si ne samo šljam, nego i jadnik kad se rugaš ozljedi jednog igrača. No ništa čudno od tebe...muckodjubre wrote:simulirao je bol u koljenu da prekine dinamovu akciju...da je ozlijedio koljeno ne bi nastavio igrati...
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50