Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
....kos,rilovi i drugi 'kosovi i rilovi'..nema straha jer ima rjesenja...nosite se u t.p.m....iz kluba i povedite si vase uguznicare sto dalje od kluba..osnujet klub pa vrsite eksperimente i nalaize do mile volja..stetocine...nesposobne
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
...dobro ej konacno pocetak pravog nezadovoljstva..dosta je bilo prodavanja magle i skrivanja nesposobnosti pod plastem..'mi posteni nitko drugi nije'...i 'svi drugi krivi mi nismo'....neznate stvorit novac ni za cvarke...a o nogometu se kuzite ko kinta kunte u medicinu...znao sam ja da nista od toga kad politiku vode doktori,filozofi,propali ekonomisti,kazalisni redatelji,anarhsiti..a ljude od struke tj nogometa i onih koji znaju zaraditi novac niza lijek..takvi su smetnja..'lopovi'...
2015-09-08
a vid ovog komentara....ogorcenog navijaca i pretplatinika...'bog majku onom prascu i prevarantu rilovu kad ga ja dohvatim pa ce vidjet ko je a ko nije ima da mi izriga sve pare koje san da'
2015-09-08
Kad mi to kaže Tattin dupelizac onda mi je to kompliment...vuksadinare wrote:tebi nisu sve ciste...fridrih_niche wrote:Hahaga kako vas žulja Hajduka...
:D
Nije ni čudo, najveci uvik svima smetaju...
B-)
I odjebi s teme...
Hajduk napravi seriju odlicnih rezultata, ti u rupici malenoj činiš kuco...
I nakon sta dožive poraz nakon dugo vrimena, eto tebe...
Nemoj mi niti odgovarat, ne zanimaju me tvoje opservacije koje se plaćaju sa dva mrka medvida...
;)
Guest- Guest
...pazi sklisko...fridrih_niche wrote:Kad mi to kaže Tattin dupelizac onda mi je to kompliment...vuksadinare wrote:tebi nisu sve ciste...fridrih_niche wrote:Hahaga kako vas žulja Hajduka...
:D
Nije ni čudo, najveci uvik svima smetaju...
B-)
I odjebi s teme...
Hajduk napravi seriju odlicnih rezultata, ti u rupici malenoj činiš kuco...
I nakon sta dožive poraz nakon dugo vrimena, eto tebe...
Nemoj mi niti odgovarat, ne zanimaju me tvoje opservacije koje se plaćaju sa dva mrka medvida...
;)
2015-09-08
Niche, jesu se uskokodakali lešinari, ne da mi se čitati?fridrih_niche wrote:
Namjerno smo ispali da se ne trošimo nepotrebno...
Cilj je osvajanje lige!
<3
Nije sramota ispasti iz kupa kad se igra samo jedna utakmica (btw. retardirana promjena pravila di se četvrtfinale kupa igra jedna utakmica,što opet ne opravdava poraz)ali je sramota izgubiti na onakav način. Hajduk je triba, moga i mora zabiti 2-3 gola, rješiti utakmicu, ali nije. I onda onakav pad i da ti Split u zadnjih 25-30 minuta stvori onakve prilike?!?
Krivica je u treneru, a još veća u onom ko ga je doveo + nagomilavanje igrača. U B ekipi imaš 2-3 igrača koja bi mogla igrati u ovom Hajduku prije nekih stranaca, a predsjednik šminker nek se zapita zašto je mjenjao trenera koji je vrhunski profesionalac, jedno 60 % stručniji od ovog cirkusanta, a još je uz sve to već i napravio cijelu pripremu za ovu sezonu (a ne zaboraviti s kojim igračima je Burić pobjedom završija prošlu sezona)
Ko što se NO kluba treba zapitati čemu onakva promjena u Brbića u sred mandata, promjena koju nikad nisu objasnili i obrazložili. No, svatko odgovara nekome, to je tako. Cesta je duga, biti će i skretanja, ali do cilja će se stići...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:gledam, danas od 14 igrača hajduka samo kalinić i vlašić iz njihove škole. u tome je glavni problem njihovog projekta. nit imaju para za kupovat kvalitetne domaće i strane igrače a niti izbacuju svoje igrače. a ne izbacuju jer u njihoovj školi ili rade neznalice ili ide svek prek babi i stričeva. bitno da se je amper zapiknuo na rođakinju od mamića kaj se zaposlila prek veze
sat2-
2015-09-28
Smjenilo Pušnika ...
http://www.index.hr/sport/clanak/live-stream-hajduk-sazvao-izvanrednu-press-konferenciju-novinare-obavijestili-pola-sata-prije/935277.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/live-stream-hajduk-sazvao-izvanrednu-press-konferenciju-novinare-obavijestili-pola-sata-prije/935277.aspx
sat2-
2015-09-28
pusnik ga popusio...
ali nema veze, bitno je da hajduk ,,belezi dobre rezultate...''
ali nema veze, bitno je da hajduk ,,belezi dobre rezultate...''
Guest- Guest
Samo za razliku od nekih, mi kritiziramo.
Dobro od ove garniture kluba je što smatram da rade dobre stvari po pitanju Omladinske škole, točnije Akademije. Prvom redu, po pitanju infrastrukture, pregovaraju, dogovaraju i ukazuju gradu na problem, pa se radi na dozvolama za gradnju još jednog pomočnog terena, mijenjaju travu sad u 12 misecu na pomočnom, surađuju s drugim klubovima, virujem da će se ipak uspiti dogovoriti s Dalmatincom u vezi suradnje, pa bi Hajduk treba obnoviti i glavni teren na Spinutu. I same promjene u struci Akademije mi se sviđaju, postižu i dobre rezultate.
No što se tiće prve momčadi, treba biti realan i reći da su ove godine totalno zalutali. Prvo se dovelo previše igrača na ofenzivnim pozicijama, umisto da se doveja desni bek i jedan pravi iskusni stoper, pa makar ga morali i platiti jer ove godine je financijska situacija bolja nego prijašnjih godina, nagomilali su ekipu strancima, od kojih neki nisu bolji od onog što možeš nači u B ekipi među mladim momcima...
Najveća greška je smjena Burića koji je pripremija sve za ovu sezonu, koji je stručan i koji sljedi viziju kluba, i dovođenje ovog cirkusanta koji od početka je najjači na jeziku. On nešto priča o Osijeku koji se kao pojačao bolje nego Hajduk, ma ono jebote... Uz to je na početku sezone ima oporavljenog Ohandzu, dobija je Ercega, kasnije se priključija i mađar koji je klasa, a on priča o nekakvom pojačanju Osijeka tipa Boban koji u ovom Hajduku nebi ni igra.
Sad su ga smjenili,ok, ali NO treba postaviti pitanje odgovornosti predsjednika koji ga je doveo...
Dobro od ove garniture kluba je što smatram da rade dobre stvari po pitanju Omladinske škole, točnije Akademije. Prvom redu, po pitanju infrastrukture, pregovaraju, dogovaraju i ukazuju gradu na problem, pa se radi na dozvolama za gradnju još jednog pomočnog terena, mijenjaju travu sad u 12 misecu na pomočnom, surađuju s drugim klubovima, virujem da će se ipak uspiti dogovoriti s Dalmatincom u vezi suradnje, pa bi Hajduk treba obnoviti i glavni teren na Spinutu. I same promjene u struci Akademije mi se sviđaju, postižu i dobre rezultate.
No što se tiće prve momčadi, treba biti realan i reći da su ove godine totalno zalutali. Prvo se dovelo previše igrača na ofenzivnim pozicijama, umisto da se doveja desni bek i jedan pravi iskusni stoper, pa makar ga morali i platiti jer ove godine je financijska situacija bolja nego prijašnjih godina, nagomilali su ekipu strancima, od kojih neki nisu bolji od onog što možeš nači u B ekipi među mladim momcima...
Najveća greška je smjena Burića koji je pripremija sve za ovu sezonu, koji je stručan i koji sljedi viziju kluba, i dovođenje ovog cirkusanta koji od početka je najjači na jeziku. On nešto priča o Osijeku koji se kao pojačao bolje nego Hajduk, ma ono jebote... Uz to je na početku sezone ima oporavljenog Ohandzu, dobija je Ercega, kasnije se priključija i mađar koji je klasa, a on priča o nekakvom pojačanju Osijeka tipa Boban koji u ovom Hajduku nebi ni igra.
Sad su ga smjenili,ok, ali NO treba postaviti pitanje odgovornosti predsjednika koji ga je doveo...
Guest- Guest
http://dalmatinskiportal.hr/sport/-mario-branco--marijan-pusnik-vise-nije-trener-hajduka/17194
Raskid ugovora s Pušnikom je priopčio sportski direktor Branco (ujedno stavija mandat na raspolaganje, pohvalno). Gdje je predsjednik koji ga je btw. doveo?
Sakrija se u rupu?
Raskid ugovora s Pušnikom je priopčio sportski direktor Branco (ujedno stavija mandat na raspolaganje, pohvalno). Gdje je predsjednik koji ga je btw. doveo?
Sakrija se u rupu?
Guest- Guest
hajduk umire, hajduk gasi seeee
a vi kukate, za paru molite,
picke tovarskeeeeee
picke tovarskeeeeee
Guest- Guest
farba i cisti svlacioniceamper1950 wrote:http://dalmatinskiportal.hr/sport/-mario-branco--marijan-pusnik-vise-nije-trener-hajduka/17194
Sakrija se u rupu?
2015-09-08
b.t.w tko ce odgovarat tko je doveo kosa..zna se odakle idu inicijative
2015-09-08
Odgovornost za Kosa: NO kluba, NO odgovara članovima.
Btw. nije kraj svijeta ni ništa neobičajeno da se mijenja trener u sred sezone ili pak da se ispadne iz kupa od lošijeg protivnika u jednoj utakmici. Ovakve stvari se događaju i največim klubovima, kod nas kao da je klub danas ugašen danas...
Ovo je samo dokaz da se na početku ove sezone krenilo krivim smjerom što pripisujem neiskustvu i naivnosti predsjednika. Kakav god Burić bio, trebao ga je ostaviti makar do polusezone jer je takav vremenski rok bio, jer je čovjek bija u klubu cca 2 miseca i trener i sportski direktor i radija pripremu za sezonu, a on ga je smjenija i doveja lošijeg od njega. Uz to su pojačanja, ili bolje rečeno prinove dovođene sasvim neplanski što opet nije čudno jer je sportski direktor taman došao na poziciju, a sezona dolazi.
Ka šta sam reka, raduju neki potezi u Omladinskoj školi, u A momčadi je potreban zaokret.
Btw. nije kraj svijeta ni ništa neobičajeno da se mijenja trener u sred sezone ili pak da se ispadne iz kupa od lošijeg protivnika u jednoj utakmici. Ovakve stvari se događaju i največim klubovima, kod nas kao da je klub danas ugašen danas...
Ovo je samo dokaz da se na početku ove sezone krenilo krivim smjerom što pripisujem neiskustvu i naivnosti predsjednika. Kakav god Burić bio, trebao ga je ostaviti makar do polusezone jer je takav vremenski rok bio, jer je čovjek bija u klubu cca 2 miseca i trener i sportski direktor i radija pripremu za sezonu, a on ga je smjenija i doveja lošijeg od njega. Uz to su pojačanja, ili bolje rečeno prinove dovođene sasvim neplanski što opet nije čudno jer je sportski direktor taman došao na poziciju, a sezona dolazi.
Ka šta sam reka, raduju neki potezi u Omladinskoj školi, u A momčadi je potreban zaokret.
Guest- Guest
Sad dovesti Burića nema smisla, niti bi se on vratija.fridrih_niche wrote:Fala ti Boze da je dobija otkaz...
Sad vratit Burića i sve 5...
<3
Nije ga smija mjeniti u onom trenutku nikako, biti će vruče večeras na ćakuli...
Last edited by amper1950 on 1/12/2016, 10:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
..ajde..ajde ima trenera na lageru koji bi za 100 eura bili rado treneri hajduka..znam jednog iz sinjskog tekstilca...
2015-09-08
eh...a partizan 'bajan'...zbog vlahovica partizan ostade bez bodova...Rad'iša Trajković wrote:hajduk umire, hajduk gasi seeee
picke tovarskeeeeee
2015-09-08
...miše i vulic..i to ej to..dosta je bilo eksperimentiranja....no mise ne lezi 'našem'...jer je pomocnik u reprezentaciji..a vulic se vodi mislju..'sto dalje to bolje po mene'..
2015-09-08
vuksadinare wrote:eh...a partizan 'bajan'...zbog vlahovica partizan ostade bez bodova...Rad'iša Trajković wrote:hajduk umire, hajduk gasi seeee
picke tovarskeeeeee
ne moze da ostane bez bodova jer vlahovic nije ni igrao...
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50