Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
Ipak je to veći problem od Hajdukove "škole".kuracodigraca wrote:gledam, danas od 14 igrača hajduka samo kalinić i vlašić iz njihove škole. u tome je glavni problem njihovog projekta. nit imaju para za kupovat kvalitetne domaće i strane igrače a niti izbacuju svoje igrače. a ne izbacuju jer u njihoovj školi ili rade neznalice ili ide svek prek babi i stričeva. bitno da se je amper zapiknuo na rođakinju od mamića kaj se zaposlila prek veze
Guest- Guest
1 kopačke = 300 jogurtaTommy Ramone wrote:Nikola Moro danas igrao za Dinamo jer mu u Hajduku nisu htjeli kupiti kopačke.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kad je Pešić zabio gol za preokret Splita u 106. minuti, stvari su postale ozbiljnije, a s južne tribine zaorilo se: ''Igrajte pičkice'', a odmah potom i ''Dobit ćete batine.''
Tanka je crta...muckodjubre wrote: kad je Pešić zabio gol za preokret Splita u 106. minuti, stvari su postale ozbiljnije, a s južne tribine zaorilo se: ''Igrajte pičkice'', a odmah potom i ''Dobit ćete batine.''
Guest- Guest
....između frane zolje i francka ohandzeTommy Ramone wrote:Tanka je crta...muckodjubre wrote: kad je Pešić zabio gol za preokret Splita u 106. minuti, stvari su postale ozbiljnije, a s južne tribine zaorilo se: ''Igrajte pičkice'', a odmah potom i ''Dobit ćete batine.''
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Najvažnije je da Hajdučić ima puno donatora. Sve ostalo je nepotrebno.
Zeko-
2015-08-26
Namjerno smo ispali da se ne trošimo nepotrebno...Tommy Ramone wrote:Jebeš takav kup kad u 4-finalu nemaš nijedno iznenađenje.kuracodigraca wrote:ovaj put bez iznenađenja u kupu
Cilj je osvajanje lige!
<3
Guest- Guest
Hahaga kako vas žulja Hajduka...
:D
Nije ni čudo, najveci uvik svima smetaju...
B-)
B-)
Guest- Guest
tebi nisu sve ciste...fridrih_niche wrote:Hahaga kako vas žulja Hajduka...
B-)
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
zanimljiv sam komentar procitao na forumu slobodne...'kosa,pusnika i ove iz uprave plus ove iz naseg hajduka iskrcat na garnicama splitsko dalmatinske zupanije poslije nek se snalaze'
2015-09-08
Ko se maća laća od maća i pogiba ili tko sa vragom tikve sadi o glavu mu se razbiju ....muckodjubre wrote: kad je Pešić zabio gol za preokret Splita u 106. minuti, stvari su postale ozbiljnije, a s južne tribine zaorilo se: ''Igrajte pičkice'', a odmah potom i ''Dobit ćete batine.''
sat2-
2015-09-28
http://sprdex.net.hr/2016-11/nova-akcija-iz-hajduka-navijaci-placaju-4-000-kn-da-im-se-izbrise-ime-s-dresa/
Brojne simpatizere Hajduka po 290548254936406598. put u posljednjih deset godina Hajduk je šokirao potpuno neočekivanim porazom.
“A što da vam kažem, trpio sam prvih 8924389628396. poraza od šugavih protivnika i loših igara. Ali nećeš više”, rekao je Luka M., navijač koji je i ovaj mjesec izdvojio pola svoje plaće za sanaciju kluba.
Klub je danas potpuno neočikavno ispao od Splita, a to je zateklo i trenera Pušnika kojeg je poraz dočekao potpuno nespremnog.
“Evo ne znam, mislio sam prvo malo kriviti igrače ili malo hvaliti navijače. Onda sam mislio malo raditi majmuna na konferenciji da skrenem pozornost sa loše igre kluba. U jednom mi je trenutku čak palo napamet priznati da kurca ne znam o nogometu. No, okrivio sam igrače na kraju”, kaže Pušnik koji je bacio sve floskule koje postoje, a koje se koriste nakon neočekivanog poraza.
“Idemo dalje, okrećemo se prvenstvu, naš je cilj Europa, imamo mladu momčad koja ima ogroman potencijal, gledamo prema naprijed, znamo gdje idemo, dajte nam samo još dva, tri tisućeljeća”, rekao je novinarima Pušnik.
Predsjednik Kos nije bio na konferenciji. Naime, utakmica je otišla u produžetke, a on zbog godina ne smije izlaziti iza 22 sata. Kako saznajemo, kasnio je kući pa mu je oduzet i internet. Rezultat će saznati sutra, a za kaznu mora pročitati i kolumnu Zdravka Reića.
Dodajmo tome da je Hajduk kasno večeras uveo novu akciju. Svima koji su dali 1911 kuna da im ime bude na dresu, sada nude da za samo 4000 kuna to ime maknu.
Brojne simpatizere Hajduka po 290548254936406598. put u posljednjih deset godina Hajduk je šokirao potpuno neočekivanim porazom.
“A što da vam kažem, trpio sam prvih 8924389628396. poraza od šugavih protivnika i loših igara. Ali nećeš više”, rekao je Luka M., navijač koji je i ovaj mjesec izdvojio pola svoje plaće za sanaciju kluba.
Klub je danas potpuno neočikavno ispao od Splita, a to je zateklo i trenera Pušnika kojeg je poraz dočekao potpuno nespremnog.
“Evo ne znam, mislio sam prvo malo kriviti igrače ili malo hvaliti navijače. Onda sam mislio malo raditi majmuna na konferenciji da skrenem pozornost sa loše igre kluba. U jednom mi je trenutku čak palo napamet priznati da kurca ne znam o nogometu. No, okrivio sam igrače na kraju”, kaže Pušnik koji je bacio sve floskule koje postoje, a koje se koriste nakon neočekivanog poraza.
“Idemo dalje, okrećemo se prvenstvu, naš je cilj Europa, imamo mladu momčad koja ima ogroman potencijal, gledamo prema naprijed, znamo gdje idemo, dajte nam samo još dva, tri tisućeljeća”, rekao je novinarima Pušnik.
Predsjednik Kos nije bio na konferenciji. Naime, utakmica je otišla u produžetke, a on zbog godina ne smije izlaziti iza 22 sata. Kako saznajemo, kasnio je kući pa mu je oduzet i internet. Rezultat će saznati sutra, a za kaznu mora pročitati i kolumnu Zdravka Reića.
Dodajmo tome da je Hajduk kasno večeras uveo novu akciju. Svima koji su dali 1911 kuna da im ime bude na dresu, sada nude da za samo 4000 kuna to ime maknu.
sat2-
2015-09-28
vuksadinare wrote:tebi nisu sve ciste...fridrih_niche wrote:Hahaga kako vas žulja Hajduka...
B-)
Guest- Guest
meni onaj Kos predsjednik hajduka....cisti bezveznjakovic...znao sam da je on quratz od ovce kad su ga novinari u nekoiko navrata pitali osjete li se kakvi pomaci hajduka na nivou momcadi,struke i upravljanja..a on odgovarao..'ima,ima ofarbali smo i uredili svlacionice'...sto rec..
2015-09-08
...a jos debilnije izjave su mi one rilova i udrge 'nas vas hajduk'...'mi iz udruge nemamo utjecaja na rad uprave mi samo podnosimo prijedloge'..ali interesantno 100% njihovih prijedloga prođe...majko moja koji su to prodavaci magle....samo u splitu
2015-09-08
..ili izjave isto od doticne skupine prodavaca magle..'vudjet cete pokazat ce se da mi imamo najbolje ideje za klub i to moze biti obrazac'....prosvirali momci....
2015-09-08
a gle masovnih komentara po forumima i facebooku..'otkazujem pretplatu'....'kome sam ja dao pare e jesam bunar'....'koji prevaranti'....'vracajte lovu vi jebivjetri i niskoristi'....
2015-09-08
KOS:'Negdje smo pogrijesili treba izvršiti analizu'...ahahahahah..na pola sezone oni idu vrsiti analizu...majko moja...pa ti ne mogu voditi ni kucni savjet a kamoli klub ili nesto vise..
2015-09-08
....kos,rilovi i drugi 'kosovi i rilovi'..nema straha jer ima rjesenja...nosite se u t.p.m....iz kluba i povedite si vase uguznicare sto dalje od kluba..osnujet klub pa vrsite eksperimente i nalaize do mile volja..stetocine...nesposobne
2015-09-08
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50