Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
Znaci skinuli ste maminju gace danas? oce se borit tici ili ce im bit alibi da se nisu trudili kako se nebi prodali?
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
nowitzki wrote:Znaci skinuli ste maminju gace danas? oce se borit tici ili ce im bit alibi da se nisu trudili kako se nebi prodali?
odavno je hajduk postao filijala mrskog rivala...
Guest- Guest
nowitzki wrote:Znaci skinuli ste maminju gace danas? oce se borit tici ili ce im bit alibi da se nisu trudili kako se nebi prodali?
Jesi glup... Nisam pisao o nikakvom skidanju, samo ne o borbi do smrti. Tako ideš kad je glava u pitanju, neće se Hajduk boriti ni više ni manje nego inaće, ništa manje niti više nego kolo prije. Naravno da će tražiti pobjedu, ne zbog vas jadnika, nego zbog sebe. No nije ovo zadnja utakmica u prvenstvu niti išta rješava, bar ne za Hajduk koji će btw. ipak biti oslabljen jer nema 4-ce standarnih, posebno će faliti Kale i mađar, a i hamza je po meni u dobro formi u finišu polusezone...
Guest- Guest
Kome ti maglu prodajes da je utakmica protiv dinama ko i svaka druga hahahahah how yes noamper1950 wrote:nowitzki wrote:Znaci skinuli ste maminju gace danas? oce se borit tici ili ce im bit alibi da se nisu trudili kako se nebi prodali?
Jesi glup... Nisam pisao o nikakvom skidanju, samo ne o borbi do smrti. Tako ideš kad je glava u pitanju, neće se Hajduk boriti ni više ni manje nego inaće, ništa manje niti više nego kolo prije. Naravno da će tražiti pobjedu, ne zbog vas jadnika, nego zbog sebe. No nije ovo zadnja utakmica u prvenstvu niti išta rješava, bar ne za Hajduk koji će btw. ipak biti oslabljen jer nema 4-ce standarnih, posebno će faliti Kale i mađar, a i hamza je po meni u dobro formi u finišu polusezone...
nowitzki-
2014-04-27
Kako se na "spustanje gaca" nafurio tovarcic, namjerno sam to napisao jer sam znao da ce ti se kurcic odma dignut
nowitzki-
2014-04-27
Nije zbog ambijenta, navijača, rivaliteta, ali pričam o igračima i izvedbi na terenu...nowitzki wrote:
Kome ti maglu prodajes da je utakmica protiv dinama ko i svaka druga hahahahah how yes no
Guest- Guest
hahaha...nowitzki wrote:Kako se na "spustanje gaca" nafurio tovarcic, namjerno sam to napisao jer sam znao da ce ti se kurcic odma dignut
Nisi ti ništa namjerno napisao, nego si malo glup pa nisi ubra što ti ja pišem. Mislim ono, od vas u rijeci cijeli tjedan su pusta usta Hajduka i ove utakmice, nadate se da će Hajduk pobjediti, da će se boriti do smrti, da ovo, da ono... Ma koji ste kurac vi? Gledajte radije sebe jadnici, svakom prilikom serete po Hajduku, ovi riječki bivši igračići Hajduka stalno nešto seruckaju i vataju se Hajduka (ono tipa nisu mi u Hajduku dali ni za kopačke i slično), koji kurac sad oćete? Oćete da pobjedimo Dinamo, a vama pustimo na Poljudu? Za Dinamo nisam siguran, ali vaš ćemo skinuti...
Guest- Guest
Hahaha kako sam te ofendio hahaha za dobro jutro eseje sam izvuko iz tebeamper1950 wrote:hahaha...nowitzki wrote:Kako se na "spustanje gaca" nafurio tovarcic, namjerno sam to napisao jer sam znao da ce ti se kurcic odma dignut
Nisi ti ništa namjerno napisao, nego si malo glup pa nisi ubra što ti ja pišem. Mislim ono, od vas u rijeci cijeli tjedan su pusta usta Hajduka i ove utakmice, nadate se da će Hajduk pobjediti, da će se boriti do smrti, da ovo, da ono... Ma koji ste kurac vi? Gledajte radije sebe jadnici, svakom prilikom serete po Hajduku, ovi riječki bivši igračići Hajduka stalno nešto seruckaju i vataju se Hajduka (ono tipa nisu mi u Hajduku dali ni za kopačke i slično), koji kurac sad oćete? Oćete da pobjedimo Dinamo, a vama pustimo na Poljudu? Za Dinamo nisam siguran, ali vaš ćemo skinuti...
nowitzki-
2014-04-27
Btw. u rijeci nitko ne spominje hajduk cijeli tjedan
nowitzki-
2014-04-27
Kakav full tilt hahahahahahaamper1950 wrote:
Nisi ti ništa namjerno napisao, nego si malo glup pa nisi ubra što ti ja pišem
Ma koji ste kurac vi?
Gledajte radije sebe jadnici, svakom prilikom serete po Hajduku, ovi riječki bivši igračići Hajduka stalno nešto seruckaju
koji kurac sad oćete?
Oćete da pobjedimo Dinamo, a vama pustimo na Poljudu? Za Dinamo nisam siguran, ali vaš ćemo skinuti
nowitzki-
2014-04-27
Aha... Nije Kek pričao o toj utakmici, nije Andriješević pričao da se nada daće Hajduk pobjediti...nowitzki wrote:Btw. u rijeci nitko ne spominje hajduk cijeli tjedan
Vidim da si i ti toliko zainteresiran za tu utakmicu da ni ne vidiš što ljudi i NK Rijeke pričaju...
Guest- Guest
Aha ti za igrace pricas, to ti nemam pojma....samo procitam naslove izjave sta mi izadje po portalima i to ti je to, nogometasi i treneri imaju najgluplje pres konferencije i sve sta im izadje iz usta su kliseji tako da ne citam bas previse toamper1950 wrote:Aha... Nije Kek pričao o toj utakmici, nije Andriješević pričao da se nada daće Hajduk pobjediti...nowitzki wrote:Btw. u rijeci nitko ne spominje hajduk cijeli tjedan
Vidim da si i ti toliko zainteresiran za tu utakmicu da ni ne vidiš što ljudi i NK Rijeke pričaju...
nowitzki-
2014-04-27
Ne znam za koga da navijam danas u vječnom derbiju
Za splitske heroje!Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam za koga da navijam danas u vječnom derbiju
nowitzki-
2014-04-27
Kako ne znaš? Za kog inaće navijaš?Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam za koga da navijam danas u vječnom derbiju
Guest- Guest
Ljubav između riječke pičke i bilog magareta ^^?nowitzki wrote:Za splitske heroje!Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam za koga da navijam danas u vječnom derbiju
da se oplodilo možda bi i mamića detronizirali zauvijek
To ti je problem kada si u konfliktu sa samim sobom i svima oko sebeamper1950 wrote:Kako ne znaš? Za kog inaće navijaš?Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam za koga da navijam danas u vječnom derbiju
Rijecke najbolje su picke, vole svoje decke, a daju meni picke
nowitzki-
2014-04-27
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50