Srušio se avion s Brazilcima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srušio se avion s Brazilcima
u zivotu nisam spid probao, lazovcino...
ali dobro, vama tovarima je ionako postala profesionalna deformacija da lazete i kukate...
ali dobro, vama tovarima je ionako postala profesionalna deformacija da lazete i kukate...
Guest- Guest
ja nisam konzumirao bilo sta osim alkohola vec godinu dana, a i ono sto sam nekada uzeo je bilo iz ,,prve ruke'', tako da si ponovo ispao gkk...
Guest- Guest
Ronaldinho će igrati za Chape, a počeo je i okupljati tim!
Ronaldinho pokušava uvjeriti Neta(Juventus), Maicona, Alison(Santos), Douglasa(Sporting Gijon), Lucasa Silvu(Real Madrid), Riquelmea, Ze Roberta(Palmeiras), Kaku (Orlando City) i Adriana da se odazovu ovoj incijativi.
Treba spomenuti i to da je Eidur Gudjohnsen već pristao.
Ronaldinho pokušava uvjeriti Neta(Juventus), Maicona, Alison(Santos), Douglasa(Sporting Gijon), Lucasa Silvu(Real Madrid), Riquelmea, Ze Roberta(Palmeiras), Kaku (Orlando City) i Adriana da se odazovu ovoj incijativi.
Treba spomenuti i to da je Eidur Gudjohnsen već pristao.
Sad će ti niche reći da si glup ko kurac LOL
scorpion-
2014-04-18
Laka im zemlja, ali tko je vidio igrat utakmice kad su bili dani žalosti, a to finale se baš tad trebalo igrati kad je umro El Comandante.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Ovo cu priznat kad se stvarno dogodi, do tad nema šanse...
:D
Btw. jedan san od rijetkih koji prizna kad je u krivu, ti prvi nikad ne priznaš...
;)
:D
Btw. jedan san od rijetkih koji prizna kad je u krivu, ti prvi nikad ne priznaš...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
;)
idi bre u kurac, niche. od sabajle pocinjes da me zasmejavas...
Guest- Guest
Dosta se spekuliše kako je već na ulaznim vratima kluba legendarni Ronaldinjo, da bi mogao da mu se pridruži argentisnki mađiničar Rikelme, pominje se u Gudjonsen.
Izgleda da od toga ništa neće biti, oni se ne uklapaju u filozofiju, niti Šapekoense ima mogućnosti da ih plaća.
- "Isključujemo mogućnost da dovedemo velike zvezde i poznate igrače, jer nikada nismo imali takve profile igrača, jednostavno, ne uklapaju se u našoj filozifiji. Takođe, svi znaju kako funkcionišu stvari u modernom fudbalu i mi nismo u mogućnosti da ih plaćamo kao ostali veliki klubovi. Najverovatnije ćemo dovesti mlade igrače iz druge lige ili one ne koje prvoligaški ne računaju toliko" - rekao je predsednik kluba Ivan Toso.
Izgleda da od toga ništa neće biti, oni se ne uklapaju u filozofiju, niti Šapekoense ima mogućnosti da ih plaća.
- "Isključujemo mogućnost da dovedemo velike zvezde i poznate igrače, jer nikada nismo imali takve profile igrača, jednostavno, ne uklapaju se u našoj filozifiji. Takođe, svi znaju kako funkcionišu stvari u modernom fudbalu i mi nismo u mogućnosti da ih plaćamo kao ostali veliki klubovi. Najverovatnije ćemo dovesti mlade igrače iz druge lige ili one ne koje prvoligaški ne računaju toliko" - rekao je predsednik kluba Ivan Toso.
Oni njih i ne trebaju plaćat (ili barem ne neke velike plaće) jer sam čitao da će besplatno igrat. Tj. čitao sam to samo za Riquelme-a
Ne budi gluplji nego što jesi. Nisam ja pravio sliku. U ostalom da nisi glup skuzio bi da ja samo prenosim vijesti na ovaj forum. Dalje, samo jedan nek zaigra i ti ćeš ispast glup. Ja imam win win situaciju
scorpion-
2014-04-18
Ti si glup ka kurac, ne mos imat win-win situaciju sa odrazom u ogledalu...scorpion wrote:Ne budi gluplji nego što jesi. Nisam ja pravio sliku. U ostalom da nisi glup skuzio bi da ja samo prenosim vijesti na ovaj forum. Dalje, samo jedan nek zaigra i ti ćeš ispast glup. Ja imam win win situaciju
I, licemjerko mali glupasti, zar i ja ne prenosim samo vijesti?
;)
Guest- Guest
Šta ti prenosis? Majmune ja kad sam napisao da sam čitao za Riquelme-a, ti si odma poceo jest govna. Ne budi gluplji nego sto jesi
scorpion-
2014-04-18
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Srušio se vojni avion kod Kovačice
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6