Srušio se avion s Brazilcima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Srušio se avion s Brazilcima
http://net.hr/danas/svijet/tragedija-u-kolumbiji-srusio-se-avion-koji-je-prevozio-brazilske-nogometase-na-utakmicu/
Guest- Guest
Re: Srušio se avion s Brazilcima
pocivali u miru, citam sada da je za sada sestorica prvotimaca spaseno iz olupine aviona...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Ne mos bit toliki idiot...Rad'iša Trajković wrote:Daće bog da se isto desi čergi i djubrentusu...
:(
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Može, može...fridrih_niche wrote:Ne mos bit toliki idiot...Rad'iša Trajković wrote:Daće bog da se isto desi čergi i djubrentusu...
:(
RIP za stradale.
Čitam da je nedavno argentinska A reprezentacija putovala tim avionom.
Guest- Guest
ČELNICI kolumbijskog kluba Atletico Nacionala zatražili su od Južnoameričke nogometne federacije (CONMEBOL) da naslov pobjednika "Copa Sudamericane" dodijeli brazilskom klubu Chapecoense, čija je gotovo cijela momčad poginula u zrakoplovu koji se noćas srušio kod kolumbijskog grada Medellina.
Atletico i Chapecoense trebali su nastupiti u finalu ovog natjecanja. Prva utakmica trebala se igrati u Medellinu, a uzvrat u Curitibi, ali CONMEBOL je otkazao sve aktivnosti i utakmice, a predsjednik Alejandro Dominguez odmah je otputovao za Medellin.
"Predložili smo CONMEBOL-u da naslov prvaka dodijeli našim suparnicima. To je najmanje što možemo učini za naše brazilske prijatelje," poručili su iz Atletica, a inicijativa za tu jedinstvenu akciju u povijesti nogometa došla je od samih igrača Atletica.
Atletico i Chapecoense trebali su nastupiti u finalu ovog natjecanja. Prva utakmica trebala se igrati u Medellinu, a uzvrat u Curitibi, ali CONMEBOL je otkazao sve aktivnosti i utakmice, a predsjednik Alejandro Dominguez odmah je otputovao za Medellin.
"Predložili smo CONMEBOL-u da naslov prvaka dodijeli našim suparnicima. To je najmanje što možemo učini za naše brazilske prijatelje," poručili su iz Atletica, a inicijativa za tu jedinstvenu akciju u povijesti nogometa došla je od samih igrača Atletica.
Našli se kretebi koji ooravdavaju huliganizam i linč da morališu o nečemu-bože dragi, baci ciglu i budi precizan...
Guest- Guest
Vidi obrane, molin te...
:D
Dobro je sve, mi koji opravdavamo huliganizam (a ne opravdavamo ga) smo kreteni, a ti koji, mrtav ladan, želiš da deseci ljudi poginu u avionskoj nesrici si Mahatma Gandhi...
Svašta...
;)
Dobro je sve, mi koji opravdavamo huliganizam (a ne opravdavamo ga) smo kreteni, a ti koji, mrtav ladan, želiš da deseci ljudi poginu u avionskoj nesrici si Mahatma Gandhi...
Svašta...
;)
Guest- Guest
Da,on je normalna osoba, želi smrt nevinih ljudi (samo zato jer igraju u klubu kojeg ne simpatizira) i još se poziva na boga...fridrih_niche wrote:Vidi obrane, molin te...
Svašta...
;)
Kakav bolesnik...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Da,on je normalna osoba, želi smrt nevinih ljudi (samo zato jer igraju u klubu kojeg ne simpatizira) i još se poziva na boga...fridrih_niche wrote:Vidi obrane, molin te...
Svašta...
;)
Kakav bolesnik...
ko kaze da su nevini? svakog vikenda varaju i kradu, kradu drzavu i sirocice preko poreskih utaja...
daleko su oni od nevinih...
Guest- Guest
bracala je monstrum i mučko đubre
ne zna se ni oprat, zmazan je i smrdi
ne zna se ni oprat, zmazan je i smrdi
Guest- Guest
kako se kic uvek pojavi kada je tu pusenje ispod stola...
Guest- Guest
bracala bolestan čovjekamper1950 wrote:Da,on je normalna osoba, želi smrt nevinih ljudi (samo zato jer igraju u klubu kojeg ne simpatizira) i još se poziva na boga...fridrih_niche wrote:Vidi obrane, molin te...
Svašta...
;)
Kakav bolesnik...
žao mi je njegove obitelji
Guest- Guest
operw wrote:bracala bolestan čovjekamper1950 wrote:Da,on je normalna osoba, želi smrt nevinih ljudi (samo zato jer igraju u klubu kojeg ne simpatizira) i još se poziva na boga...fridrih_niche wrote:Vidi obrane, molin te...
Svašta...
;)
Kakav bolesnik...
žao mi je njegove obitelji
meni je zao tvoje porodice koja mora da hrani truta do 60 i neke godine...
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Srušio se vojni avion kod Kovačice
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 6