ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srušio se avion s Brazilcima

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Srušio se avion s Brazilcima - Page 2 Empty Re: Srušio se avion s Brazilcima

Post by Guest 29/11/2016, 19:47

operw wrote:
amper1950 wrote:
fridrih_niche wrote:Vidi obrane, molin te...
:D
Dobro je sve, mi koji opravdavamo huliganizam (a ne opravdavamo ga) smo kreteni, a ti koji, mrtav ladan, želiš da deseci ljudi poginu u avionskoj nesrici si Mahatma Gandhi...
Svašta...
;)
Da,on je normalna osoba, želi smrt nevinih ljudi (samo zato jer igraju u klubu kojeg ne simpatizira) i još se poziva na boga...  :facepalm :facepalm :facepalm

Kakav bolesnik...
bracala bolestan čovjek

žao mi je njegove obitelji

meni je zao tvoje porodice koja mora da hrani truta do 60 i neke godine... Basketball

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 19:48

a pazi moralisanja djubrovackog klosara, da je spermenko napisao slican posto o lorealu i unitedu, onda bi ga klosar citirao... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 19:49

operw wrote:
bracala bolestan čovjek

Možeš se zajebavati, sprdati, ronaldo gay, messi gay, ovo ono, ali željeti da se sruši avion i da poginu neki igrači, to je stvarno bolesno. 
Tragedija da neki bolesnici uopće mogu normalno kretati i imati pristup internetu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 19:49

tako je ampere, jos malo pa ce ti se oreol pojaviti iznad glave... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 19:52

ako zamislimo da bi za 100 godina ionako svi bili mrtvi, i nije neka tragedija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/11/2016, 20:32

rip
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/11/2016, 20:33

muckodjubre wrote:ČELNICI kolumbijskog kluba Atletico Nacionala zatražili su od Južnoameričke nogometne federacije (CONMEBOL) da naslov pobjednika "Copa Sudamericane" dodijeli brazilskom klubu Chapecoense, čija je gotovo cijela momčad poginula u zrakoplovu koji se noćas srušio kod kolumbijskog grada Medellina.

Atletico i Chapecoense trebali su nastupiti u finalu ovog natjecanja. Prva utakmica trebala se igrati u Medellinu, a uzvrat u Curitibi, ali CONMEBOL je otkazao sve aktivnosti i utakmice, a predsjednik Alejandro Dominguez odmah je otputovao za Medellin.

"Predložili smo CONMEBOL-u da naslov prvaka dodijeli našim suparnicima. To je najmanje što možemo učini za naše brazilske prijatelje," poručili su iz Atletica, a inicijativa za tu jedinstvenu akciju u povijesti nogometa došla je od samih igrača Atletica.
Ljudine!
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 20:34

kuracodigraca wrote:
muckodjubre wrote:ČELNICI kolumbijskog kluba Atletico Nacionala zatražili su od Južnoameričke nogometne federacije (CONMEBOL) da naslov pobjednika "Copa Sudamericane" dodijeli brazilskom klubu Chapecoense, čija je gotovo cijela momčad poginula u zrakoplovu koji se noćas srušio kod kolumbijskog grada Medellina.

Atletico i Chapecoense trebali su nastupiti u finalu ovog natjecanja. Prva utakmica trebala se igrati u Medellinu, a uzvrat u Curitibi, ali CONMEBOL je otkazao sve aktivnosti i utakmice, a predsjednik Alejandro Dominguez odmah je otputovao za Medellin.

"Predložili smo CONMEBOL-u da naslov prvaka dodijeli našim suparnicima. To je najmanje što možemo učini za naše brazilske prijatelje," poručili su iz Atletica, a inicijativa za tu jedinstvenu akciju u povijesti nogometa došla je od samih igrača Atletica.
Ljudine!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/11/2016, 21:05

http://www.vecernji.hr/nogomet/sammir-u-suzama-prijatelju-zbogom-necu-te-zaboraviti-1132057
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 21:06

popice nekoliko casica za pokoj duse veceras...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/11/2016, 21:07

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamovac-u-soku-poginula-mu-tri-prijatelja-uzas-slutio-sam-najgore/934943.aspx
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 21:07

Rad'iša Trajković wrote:popice nekoliko casica za pokoj duse veceras...

I pokarat koju kinesku kuravu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 29/11/2016, 21:29

umri srpski klošaru
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 21:32

Golman Šapekoensea Džekson Folman preživeo je pad aviona koji je iz Bolivije leteo ka međunarodnom aerodromu u Medeljinu ali je, nažalost izgubio obe noge.
Folman je jedan od šestorice preživelih leta smrti, ali su zbog teških povreda doktori morali da mu amputiraju obe noge i on se nalazi u kritičnom stanju.

Avion sa 72 putnika i devet članova posade srušio se u utorak ujutro na putu iz Bolivije ka aerodromu u Medeljinu, u Kolumbiji, i tom prilikom stradalo je 75 osoba.

"Znate da su šanse minimalne da preživite avionsku nesreću i moramo biti zahvali Bogu na čudu da je naš sin i dalje živ. Istina je da su mu amputirane noge, ali još uvek ne znamo njegovo stanje. Ovo je agonija za koju imam osećaj da nikada neće proći", rekao je njegov otac Paul.

Šest osoba, od čega tri fudbalera, preživelo je pad aviona bolivijske kompanije Lamija.

Ekipa Šapekoensea putovali su na finale Kopa Sudamerikana u Kolumbiju protiv Altetiko Nasionala.

Finale Kopa Sudamerikana, drugompo snazi u Južnoj Americi, otkazano je zbog avionske nesreće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 29/11/2016, 21:33

Posle užasne avionske nesreće u Kolumbiji, u kojoj su 20 fudbalera i članova stručnog štaba Čapekoensea izgubili živote, pariski “sveci” su odlučili da doniraju 40 miliona evra brazilskom klubu.
Fantastičan gest francuskog šampiona!
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 29/11/2016, 21:34

PSG umjetni klub
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 22:19

amper1950 wrote:
operw wrote:
bracala bolestan čovjek

Možeš se zajebavati, sprdati, ronaldo gay, messi gay, ovo ono, ali željeti da se sruši avion i da poginu neki igrači, to je stvarno bolesno. 
Tragedija da neki bolesnici uopće mogu normalno kretati i imati pristup internetu.
Da. Npr ko ti. Ja znam da se Bracala zajebava, a znam da i ti u svojoj bolesnoj glavi želiš da se tako nešto desi npr ekipi Dinama i još po mogućnosti kad bi u avionu bili Mamići, Šuker, Bruno Marić, disciplinski sudac itd, itd. Zar ne?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/11/2016, 22:30

Tommy Ramone wrote:
amper1950 wrote:
operw wrote:
bracala bolestan čovjek

Da. Npr ko ti. Ja znam da se Bracala zajebava, a znam da i ti u svojoj bolesnoj glavi želiš da se tako nešto desi npr ekipi Dinama i još po mogućnosti kad bi u avionu bili Mamići, Šuker, Bruno Marić, disciplinski sudac itd, itd. Zar ne?
zajebano pitanje :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 22:45

kakvo pisanje po cmarperu... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 22:52

Tommy Ramone wrote:
amper1950 wrote:
operw wrote:
bracala bolestan čovjek

Ti si jednaki bolesnik kao ovaj bolesni srbin. Siguran sam da se ne zajebava, a i da se samo zajebava opet je bolesno zazivati smrt nekome, još tako da padne avion i stradaju nevini ljudi samo zato jer su u klubu kojeg on ne voli.

Samo bolesnik može pomisliti da bi ja to ikome htio, pogotovo momčadi, igračima i svim ostalima iz Dinama. Ja se ni ne šalim s tim stvarima jer se bolesno šaliti. Naravno da ne želim smrt nekome, idiote bolesni. No nekima koje si spomenija želim dug i sretan život iza rešetaka...

Last edited by amper1950 on 29/11/2016, 22:53; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2016, 22:53

tako je moralna vertikalo naseg foruma... Basketball
daj se upucaj, gluperdo pokatolicena... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics