Srušio se avion s Brazilcima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srušio se avion s Brazilcima
operw wrote:bracala bolestan čovjekamper1950 wrote:Da,on je normalna osoba, želi smrt nevinih ljudi (samo zato jer igraju u klubu kojeg ne simpatizira) i još se poziva na boga...fridrih_niche wrote:Vidi obrane, molin te...
:D
Dobro je sve, mi koji opravdavamo huliganizam (a ne opravdavamo ga) smo kreteni, a ti koji, mrtav ladan, želiš da deseci ljudi poginu u avionskoj nesrici si Mahatma Gandhi...
Svašta...
;)
Kakav bolesnik...
žao mi je njegove obitelji
meni je zao tvoje porodice koja mora da hrani truta do 60 i neke godine...
Guest- Guest
a pazi moralisanja djubrovackog klosara, da je spermenko napisao slican posto o lorealu i unitedu, onda bi ga klosar citirao...
Guest- Guest
Možeš se zajebavati, sprdati, ronaldo gay, messi gay, ovo ono, ali željeti da se sruši avion i da poginu neki igrači, to je stvarno bolesno.operw wrote:
bracala bolestan čovjek
Tragedija da neki bolesnici uopće mogu normalno kretati i imati pristup internetu.
Guest- Guest
tako je ampere, jos malo pa ce ti se oreol pojaviti iznad glave...
Guest- Guest
ako zamislimo da bi za 100 godina ionako svi bili mrtvi, i nije neka tragedija
Guest- Guest
Ljudine!muckodjubre wrote:ČELNICI kolumbijskog kluba Atletico Nacionala zatražili su od Južnoameričke nogometne federacije (CONMEBOL) da naslov pobjednika "Copa Sudamericane" dodijeli brazilskom klubu Chapecoense, čija je gotovo cijela momčad poginula u zrakoplovu koji se noćas srušio kod kolumbijskog grada Medellina.
Atletico i Chapecoense trebali su nastupiti u finalu ovog natjecanja. Prva utakmica trebala se igrati u Medellinu, a uzvrat u Curitibi, ali CONMEBOL je otkazao sve aktivnosti i utakmice, a predsjednik Alejandro Dominguez odmah je otputovao za Medellin.
"Predložili smo CONMEBOL-u da naslov prvaka dodijeli našim suparnicima. To je najmanje što možemo učini za naše brazilske prijatelje," poručili su iz Atletica, a inicijativa za tu jedinstvenu akciju u povijesti nogometa došla je od samih igrača Atletica.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:Ljudine!muckodjubre wrote:ČELNICI kolumbijskog kluba Atletico Nacionala zatražili su od Južnoameričke nogometne federacije (CONMEBOL) da naslov pobjednika "Copa Sudamericane" dodijeli brazilskom klubu Chapecoense, čija je gotovo cijela momčad poginula u zrakoplovu koji se noćas srušio kod kolumbijskog grada Medellina.
Atletico i Chapecoense trebali su nastupiti u finalu ovog natjecanja. Prva utakmica trebala se igrati u Medellinu, a uzvrat u Curitibi, ali CONMEBOL je otkazao sve aktivnosti i utakmice, a predsjednik Alejandro Dominguez odmah je otputovao za Medellin.
"Predložili smo CONMEBOL-u da naslov prvaka dodijeli našim suparnicima. To je najmanje što možemo učini za naše brazilske prijatelje," poručili su iz Atletica, a inicijativa za tu jedinstvenu akciju u povijesti nogometa došla je od samih igrača Atletica.
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/nogomet/sammir-u-suzama-prijatelju-zbogom-necu-te-zaboraviti-1132057
2015-08-19
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamovac-u-soku-poginula-mu-tri-prijatelja-uzas-slutio-sam-najgore/934943.aspx
2015-08-19
Rad'iša Trajković wrote:popice nekoliko casica za pokoj duse veceras...
I pokarat koju kinesku kuravu.
Guest- Guest
Golman Šapekoensea Džekson Folman preživeo je pad aviona koji je iz Bolivije leteo ka međunarodnom aerodromu u Medeljinu ali je, nažalost izgubio obe noge.
Folman je jedan od šestorice preživelih leta smrti, ali su zbog teških povreda doktori morali da mu amputiraju obe noge i on se nalazi u kritičnom stanju.
Avion sa 72 putnika i devet članova posade srušio se u utorak ujutro na putu iz Bolivije ka aerodromu u Medeljinu, u Kolumbiji, i tom prilikom stradalo je 75 osoba.
"Znate da su šanse minimalne da preživite avionsku nesreću i moramo biti zahvali Bogu na čudu da je naš sin i dalje živ. Istina je da su mu amputirane noge, ali još uvek ne znamo njegovo stanje. Ovo je agonija za koju imam osećaj da nikada neće proći", rekao je njegov otac Paul.
Šest osoba, od čega tri fudbalera, preživelo je pad aviona bolivijske kompanije Lamija.
Ekipa Šapekoensea putovali su na finale Kopa Sudamerikana u Kolumbiju protiv Altetiko Nasionala.
Finale Kopa Sudamerikana, drugompo snazi u Južnoj Americi, otkazano je zbog avionske nesreće.
Folman je jedan od šestorice preživelih leta smrti, ali su zbog teških povreda doktori morali da mu amputiraju obe noge i on se nalazi u kritičnom stanju.
Avion sa 72 putnika i devet članova posade srušio se u utorak ujutro na putu iz Bolivije ka aerodromu u Medeljinu, u Kolumbiji, i tom prilikom stradalo je 75 osoba.
"Znate da su šanse minimalne da preživite avionsku nesreću i moramo biti zahvali Bogu na čudu da je naš sin i dalje živ. Istina je da su mu amputirane noge, ali još uvek ne znamo njegovo stanje. Ovo je agonija za koju imam osećaj da nikada neće proći", rekao je njegov otac Paul.
Šest osoba, od čega tri fudbalera, preživelo je pad aviona bolivijske kompanije Lamija.
Ekipa Šapekoensea putovali su na finale Kopa Sudamerikana u Kolumbiju protiv Altetiko Nasionala.
Finale Kopa Sudamerikana, drugompo snazi u Južnoj Americi, otkazano je zbog avionske nesreće.
Guest- Guest
Posle užasne avionske nesreće u Kolumbiji, u kojoj su 20 fudbalera i članova stručnog štaba Čapekoensea izgubili živote, pariski “sveci” su odlučili da doniraju 40 miliona evra brazilskom klubu.
Fantastičan gest francuskog šampiona!
Fantastičan gest francuskog šampiona!
End- Posts : 21177
2015-08-25
Da. Npr ko ti. Ja znam da se Bracala zajebava, a znam da i ti u svojoj bolesnoj glavi želiš da se tako nešto desi npr ekipi Dinama i još po mogućnosti kad bi u avionu bili Mamići, Šuker, Bruno Marić, disciplinski sudac itd, itd. Zar ne?amper1950 wrote:Možeš se zajebavati, sprdati, ronaldo gay, messi gay, ovo ono, ali željeti da se sruši avion i da poginu neki igrači, to je stvarno bolesno.operw wrote:
bracala bolestan čovjek
Tragedija da neki bolesnici uopće mogu normalno kretati i imati pristup internetu.
Guest- Guest
zajebano pitanjeTommy Ramone wrote:Da. Npr ko ti. Ja znam da se Bracala zajebava, a znam da i ti u svojoj bolesnoj glavi želiš da se tako nešto desi npr ekipi Dinama i još po mogućnosti kad bi u avionu bili Mamići, Šuker, Bruno Marić, disciplinski sudac itd, itd. Zar ne?amper1950 wrote:Možeš se zajebavati, sprdati, ronaldo gay, messi gay, ovo ono, ali željeti da se sruši avion i da poginu neki igrači, to je stvarno bolesno.operw wrote:
bracala bolestan čovjek
2015-08-19
Ti si jednaki bolesnik kao ovaj bolesni srbin. Siguran sam da se ne zajebava, a i da se samo zajebava opet je bolesno zazivati smrt nekome, još tako da padne avion i stradaju nevini ljudi samo zato jer su u klubu kojeg on ne voli.Tommy Ramone wrote:Da. Npr ko ti. Ja znam da se Bracala zajebava, a znam da i ti u svojoj bolesnoj glavi želiš da se tako nešto desi npr ekipi Dinama i još po mogućnosti kad bi u avionu bili Mamići, Šuker, Bruno Marić, disciplinski sudac itd, itd. Zar ne?amper1950 wrote:Možeš se zajebavati, sprdati, ronaldo gay, messi gay, ovo ono, ali željeti da se sruši avion i da poginu neki igrači, to je stvarno bolesno.operw wrote:
bracala bolestan čovjek
Samo bolesnik može pomisliti da bi ja to ikome htio, pogotovo momčadi, igračima i svim ostalima iz Dinama. Ja se ni ne šalim s tim stvarima jer se bolesno šaliti. Naravno da ne želim smrt nekome, idiote bolesni. No nekima koje si spomenija želim dug i sretan život iza rešetaka...
Last edited by amper1950 on 29/11/2016, 22:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
tako je moralna vertikalo naseg foruma...
daj se upucaj, gluperdo pokatolicena...
daj se upucaj, gluperdo pokatolicena...
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Srušio se vojni avion kod Kovačice
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6