Srušio se avion s Brazilcima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srušio se avion s Brazilcima
tako je moralna vertikalo naseg foruma...
daj se upucaj, gluperdo pokatolicena...
Guest- Guest
Ajde majmune bolesni,retardirani odjebi... Samo bolesni manijak može zazivati nečiju smrt na takav način kao ti. Bolestan si i odjebi od mene, jer mi je neugodno da me spominješ i odgovaraš mi na postove...Rad'iša Trajković wrote:tako je moralna vertikalo naseg foruma...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ajde majmune bolesni,retardirani odjebi... Samo bolesni manijak može zazivati nečiju smrt na takav način kao ti. Bolestan si i odjebi od mene, jer mi je neugodno da me spominješ i odgovaraš mi na postove...Rad'iša Trajković wrote:tako je moralna vertikalo naseg foruma...
sada cu tek da te karam,
jebo ti bog mater glupu...
oticices sa foruma, to ti ja garantujem...
Guest- Guest
Šta ti garantuješ jadniće bijedni,što? Otići ću kad ja to odlučim, što bi moglo biti vrlo skoro jer je previše bolesnih idiote tu...Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Ajde majmune bolesni,retardirani odjebi... Samo bolesni manijak može zazivati nečiju smrt na takav način kao ti. Bolestan si i odjebi od mene, jer mi je neugodno da me spominješ i odgovaraš mi na postove...Rad'iša Trajković wrote:tako je moralna vertikalo naseg foruma...
sada cu tek da te karam,
Guest- Guest
amper1950 wrote:Šta ti garantuješ jadniće bijedni,što? Otići ću kad ja to odlučim, što bi moglo biti vrlo skoro jer je previše bolesnih idiote tu...Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Ajde majmune bolesni,retardirani odjebi... Samo bolesni manijak može zazivati nečiju smrt na takav način kao ti. Bolestan si i odjebi od mene, jer mi je neugodno da me spominješ i odgovaraš mi na postove...Rad'iša Trajković wrote:tako je moralna vertikalo naseg foruma...
sada cu tek da te karam,
ubrzacu ti to, pa se zali novinama-pickice mala, uplakana.
Guest- Guest
Kad odlazim s foruma bolesni idiote, reci kad?Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Šta ti garantuješ jadniće bijedni,što? Otići ću kad ja to odlučim, što bi moglo biti vrlo skoro jer je previše bolesnih idiote tu...Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Ajde majmune bolesni,retardirani odjebi... Samo bolesni manijak može zazivati nečiju smrt na takav način kao ti. Bolestan si i odjebi od mene, jer mi je neugodno da me spominješ i odgovaraš mi na postove...Rad'iša Trajković wrote:tako je moralna vertikalo naseg foruma...
sada cu tek da te karam,
ubrzacu ti to,
Guest- Guest
amper1950 wrote:Kad odlazim s foruma bolesni idiote, reci kad?Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Šta ti garantuješ jadniće bijedni,što? Otići ću kad ja to odlučim, što bi moglo biti vrlo skoro jer je previše bolesnih idiote tu...Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:
Ajde majmune bolesni,retardirani odjebi... Samo bolesni manijak može zazivati nečiju smrt na takav način kao ti. Bolestan si i odjebi od mene, jer mi je neugodno da me spominješ i odgovaraš mi na postove...
sada cu tek da te karam,
ubrzacu ti to,
skoro, vrlo skoro...
Guest- Guest
Hahaha...Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Kad odlazim s foruma bolesni idiote, reci kad?Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Šta ti garantuješ jadniće bijedni,što? Otići ću kad ja to odlučim, što bi moglo biti vrlo skoro jer je previše bolesnih idiote tu...Rad'iša Trajković wrote:
sada cu tek da te karam,
ubrzacu ti to,
skoro, vrlo skoro...
Ajde pičko,preciziraj? Kroz tjedan,mjesec, dva,pola godine?
Guest- Guest
Pičko, preciziraj? Reka si da ne mičeš s foruma,kad pičko,kad?Rad'iša Trajković wrote:hahahahaha, sto ulazis u lavirint?
Guest- Guest
nisam ti rekao da cu te ja skloniti, daleko bilo. rekao sam da ces otici sa foruma, u cemu cu ti ja pomoci...
misu mali...
misu mali...
Guest- Guest
Hahahaha... Kad ću otići pičko,kad?Rad'iša Trajković wrote:nisam ti rekao da cu te ja skloniti, daleko bilo. rekao sam da ces otici sa foruma, u cemu cu ti ja pomoci...
misu mali...
Guest- Guest
Ništa od toga KAD. Pička ostaje pička..
A sad bay bay idiote bolesni...
A sad bay bay idiote bolesni...
Guest- Guest
šta nije i druge spasioRad'iša Trajković wrote:Golman Šapekoensea Džekson Folman preživeo je pad aviona koji je iz Bolivije leteo ka međunarodnom aerodromu u Medeljinu ali je, nažalost izgubio obe noge.
Folman je jedan od šestorice preživelih leta smrti, ali su zbog teških povreda doktori morali da mu amputiraju obe noge i on se nalazi u kritičnom stanju.
Avion sa 72 putnika i devet članova posade srušio se u utorak ujutro na putu iz Bolivije ka aerodromu u Medeljinu, u Kolumbiji, i tom prilikom stradalo je 75 osoba.
"Znate da su šanse minimalne da preživite avionsku nesreću i moramo biti zahvali Bogu na čudu da je naš sin i dalje živ. Istina je da su mu amputirane noge, ali još uvek ne znamo njegovo stanje. Ovo je agonija za koju imam osećaj da nikada neće proći", rekao je njegov otac Paul.
Šest osoba, od čega tri fudbalera, preživelo je pad aviona bolivijske kompanije Lamija.
Ekipa Šapekoensea putovali su na finale Kopa Sudamerikana u Kolumbiju protiv Altetiko Nasionala.
Finale Kopa Sudamerikana, drugompo snazi u Južnoj Americi, otkazano je zbog avionske nesreće.
nepismenog li cigancetaRad'iša Trajković wrote:lavirint?
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:Posle užasne avionske nesreće u Kolumbiji, u kojoj su 20 fudbalera i članova stručnog štaba Čapekoensea izgubili živote, pariski “sveci” su odlučili da doniraju 40 miliona evra brazilskom klubu.
Fantastičan gest francuskog šampiona!
Šta kažeš šiptaru na ovo?
scorpion wrote:End1899 wrote:Posle užasne avionske nesreće u Kolumbiji, u kojoj su 20 fudbalera i članova stručnog štaba Čapekoensea izgubili živote, pariski “sveci” su odlučili da doniraju 40 miliona evra brazilskom klubu.
Fantastičan gest francuskog šampiona!
Šta kažeš šiptaru na ovo?
To je kurac. Messi će im dresove poslat.
Guest- Guest
3 milijuna od milijardera koji se svakom prilikom hvali da je peder i bogat, kakav humanista koliko samo daje u pederske udruge
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Srušio se vojni avion kod Kovačice
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6