ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusi zajebavaju Plenkovića

Page 5 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Go down

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 5 Empty Re: Rusi zajebavaju Plenkovića

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 15:05

znas marama zasto su rusi masovno silovali u 2 svjetskom ratu?....zato sto su svi rtuzni..milom pičok ne bi dobili..ne dobili vidli.. Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 5 1f602

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:46

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 5 10354686_10150004552801856_220367501106153455_n

Nikola Croata
Jel Hrvatska uopće s nekom državom u normalnim odnosima?! S Mađarima nismo, a nismo ni s Nijemcima, Srbima, Slovencima...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:49

Ovaj danima postavlja trol mine:

Milan Grabovac · 
FESB
To je bilo i za očekivati. Međutim nije spomenuta i važna Plenkovića izjava da će se odnosi normalizirati nakon mirne reintegracije i nakon što se uspostavi teritorijalna cjelovitost Ukrajine. Zapravo najvažnije je pitanje u ovom sukobu može li ukrajinska vojska vojno pobijediti proruse i ponovo zauzeti Doneck i Lugansk i zapravo dosta toga se na to svodi. Za sada je to neizvjesno. Ako se pogleda neke internet stranice kao što je Ukraine today može se zaključiti slično, Ukrajina se sprema da vojno riješi situaciju u istočnoj Ukrajini. Prije ili kasnije tamo bi mogao početi veliki rat. Ako Ukrajina uspije u tome EU bi formalno ukinula sankcije Rusiji a hrvatski političari bi vrlo vjerojatno i promijenili govor i stav prema Rusiji. Formalno jer neke zemlje EU dosta surađuju s Rusijom bez obzira na sankcije, npr. Njemačka. Opasnost velikog rata je tamo velika a za mirno rješenje sukoba su veoma mali izgledi.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 15:49

...sto se podrazumjeva u normalnim odnosima?...ovisi ponajvise u gospodarskim pitanjima..manje u politickim..koliko vdiim kacimo se najvise zbog gospodarstva...oni bi htjeli mi ne damo....mi bi htjeli oni ne daju....no takvo stanje pocelo je od 2000-te..pa ga ti jebi kume...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:50

Iagl Stwarscom
"To je katastrofa. Prije svega, hrvatski su izvoznici i poljoprivrednici ti koji pate", rekao je Azimov."
xaxa, izvozis ratarske proizvode, dakle primarne proizvode, u rusiju koja ima 6 puta manji standard.
koje bre mrtve price lazljive, zbog toga kmecaju samo antifasisticki simpatizeri.
Like · Reply · 14 mins
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 15:51

asilovski wrote:Ovaj danima postavlja trol mine:

Milan Grabovac · 
FESB
To je bilo i za očekivati. Međutim nije spomenuta i važna Plenkovića izjava da će se odnosi normalizirati nakon mirne reintegracije i nakon što se uspostavi teritorijalna cjelovitost Ukrajine. Zapravo najvažnije je pitanje u ovom sukobu može li ukrajinska vojska vojno pobijediti proruse i ponovo zauzeti Doneck i Lugansk i zapravo dosta toga se na to svodi. Za sada je to neizvjesno. Ako se pogleda neke internet stranice kao što je Ukraine today može se zaključiti slično, Ukrajina se sprema da vojno riješi situaciju u istočnoj Ukrajini. Prije ili kasnije tamo bi mogao početi veliki rat. Ako Ukrajina uspije u tome EU bi formalno ukinula sankcije Rusiji a hrvatski političari bi vrlo vjerojatno i promijenili govor i stav prema Rusiji. Formalno jer neke zemlje EU dosta surađuju s Rusijom bez obzira na sankcije, npr. Njemačka. Opasnost velikog rata je tamo velika a za mirno rješenje sukoba su veoma mali izgledi.
pa lik je dosta realno rekao....ceka se neko rjesenje....zasad je status que
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:51

vuksadinare wrote:...sto se podrazumjeva u normalnim odnosima?...ovisi ponajvise u gospodarskim pitanjima..manje u politickim..koliko vdiim kacimo se najvise zbog gospodarstva...oni bi htjeli mi ne damo....mi bi htjeli oni ne daju....no takvo stanje pocelo je od 2000-te..pa ga ti jebi kume...
Vruće pivo Vuče, vruće pivo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 28 Nov - 15:52

vuksadinare wrote:

Milan Grabovac · 
FESB

kakva kurac mirna reintegracija, pa srbi su pristali na "mirnu reintegraciju" nakon što su dobili po pički u oluji i s puškom uperenom u čelo, rusima "mirna integracija" krima ne pada na pamet sad ni ikad

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:52

vuksadinare wrote:

Milan Grabovac · 
FESB
que hehehe jebo svoju strinu Vuče ako si ti završio pučku školu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:52

Gabrijel Rihter
Nema goreg nego kad su rusi dobri s tobom, takvi uvijek jako loše završe. Jedino će ovaj naš partizanski okot plakati na ovu vijest.
Like · Reply · 51 mins
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 15:53

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:...sto se podrazumjeva u normalnim odnosima?...ovisi ponajvise u gospodarskim pitanjima..manje u politickim..koliko vdiim kacimo se najvise zbog gospodarstva...oni bi htjeli mi ne damo....mi bi htjeli oni ne daju....no takvo stanje pocelo je od 2000-te..pa ga ti jebi kume...
hajd me demantiraj..s mađarima smo u svojevrsnoj šori najviše zbog ine....sa janezima oko ljubljanske banke....sa srbijom oko imovine i zelje srbije da vise uđe u hravtsku sa svojim firmama....ja ne vidim neki sukob sa mađarima osim onog oko ine....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 28 Nov - 15:53

ja ne kužim ko u hr ne kuži da rusi davno nemaju veze s "antifašizmom" partizanijom i tim stvarima

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:55

Branko Borlak
Ja sam iznenađen i uvređen ....., Ma mrš staro komunističko prdekalo ,tu poziciju ambasadora si zavrijedio zato što si zavirio u šupernicu pedofila putina a ne zato što si inteligentan,u rusiji nema demokracije ni slobode oligharzi uz nadzor putina sve vodi ,tko mu se odupre znase kako je Hodorovski prošao ,Berezovski u Londonu isto tako !!! ŠTEDIMO NA AMBASADAMA JER NISMO BOGATI , RUSI SU BOGATI ZA KORUPCIJU A NAŠI UGUZI TO VOLE ,SIJETITESE DAVORA ŠTERNA I NJEGOVIOG RUSA,KOJI NAMIJERAVA ,,BELVEDERE,, GRADIT U DUBROVNIKU,NAJVEČI DIONIČAR TOG HOTELA STRADALOG U DOMOVINSKOM RATU JE ......,,INA,, A ŠTERN RADIO U ,,INI,, I ZATO JE PRODALA RUSU DIONICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Like · Reply · Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 5 Like1 · 1 hr
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 15:57

.....mi se trebamo odluciti konacno..ako smo za ruse ili podrzavamo njihovu politiku..onda se to javno treba reci..i preispitati svoje sudjelovanje u nato savezu pa i u eu...ne ide dalje..ako zelimo biti lojalni eu i nato zato sto smo takvi e onda slus i gotovo.......
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 15:57

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
hajd me demantiraj..s mađarima smo u svojevrsnoj šori najviše zbog ine....sa janezima oko ljubljanske banke....sa srbijom oko imovine i zelje srbije da vise uđe u hravtsku sa svojim firmama....ja ne vidim neki sukob sa mađarima osim onog oko ine....
Kako ne hrvatski tisak je mjesecima vrijeđao Mađare po direktivi iz Buzina a sve zbog pakija i inih, Hrvati isreno nisu dobri niti sa jednom državom, nemaju vanjsku politiku i 3. ovo je samo dokaz 1. i 2.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 16:03

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 5 23838_1266436381950_5777511_n

Teodor Brusic
Ajde mrs. Kakvi Rusi i kakva trgovina s mjima. To jr propala, barbarska i oligarhijska kleprokrcija, koja je napala i okupirala dio jedne suvrene i medjunarodno priznate zemlhe. Treba li da sa takvima trfujemo?
Sviđa mi se · Odgovor · Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 5 Like1 · 1 sat
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 16:04

Negdje u katakombama Alepa:

Nenad Majcan · 
Medicinski fakultet Zagreb
Kao daljnji korak Plenkovića i diplomaciji mu preporučam da otkaže gostoprimstvo ovom Putinovom staljinističkom, kagebeovskom, agitpropovskom zombiju radi špijunske aktivnosti u RH. Dalje mu preporučam da međunarodnom sudištu u Haagu podnese kaznenu prijavu protiv Putina i Assada za ratne zločine, zločine protiv čovječnosti i aktualnog genocida nad krimskim Tatarima, a Assada za smrt 500 tisuća vlastitih građana, dakle genocid i protjerivanje 11 milijuna državljana vlastite zemlje. Uostalom, mislim da Putina (Kartagu) treba uništiti (Katon). Smrt novovelikoruskom imperijalnom fašizmu, sloboda ukrajinskom narodu, narodima bivšeg SSSR-a i narodu RF.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 16:05

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 5 14364891_1050820765031143_5474732200957923714_n

Radenko Cuturilo
Ne lupajte. Plenki vodi samostalnu hrvatsku politiku. J...š ruske turiste i tehnologiju, imaju tamo Trumpa on ih želi...
Sviđa mi se · Odgovor · 1 sat
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 16:09

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
Kako ne hrvatski tisak je mjesecima vrijeđao Mađare po direktivi iz Buzina a sve zbog pakija i inih, Hrvati isreno nisu dobri niti sa jednom državom, nemaju vanjsku politiku i 3. ovo je samo dokaz 1. i 2.
..evo ti izjave orbana od prekjucer.'Posljednji čas je da napravimo zajednicku europsku strategiju za novu i vjerojatno najvecu migrantsku krizu.Da zbog nekih nerjesenih međusobnih problema i inata svi stradamo.Ne razumijem to.mađarsdka ne moze obraniti sama ako ne pomogne prvenstveno susjedstvo a zatim i na nivou eu.Glupa je politika 'ako nece on zasto bi i ja'.
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 28 Nov - 16:15

marcellus wrote:ja ne kužim ko u hr ne kuži da rusi davno nemaju veze s "antifašizmom" partizanijom i tim stvarima
skužit će... i njima samima je trebalo 10 godina da se riješe te zombi ideologije... ovi naši zombiji pak nemaju kud neg se tog držati ko stazić bicikla....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Nov - 16:25

Plenković ispao glup ko točak. A šta ste mislili zašto je srušen Karamarko , nego da bi se stavili debili poput Plenkovića na tron
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Back to top

- Similar topics