Rusi zajebavaju Plenkovića
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Rusi zajebavaju Plenkovića
Jasmin Okanović
Ma jebali vas rusi i putin
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 37 minuta
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Vedran Šundov ·
Zagreb, Croatia
Malo je nedostajalo da mi ovaj senilni činovnik što ga diplomatom zovu, istjera suzu na hrvatsko oko! Mislim da nam Rusi baš i nisu u fokusu interesa, baš kao ni srbi. Plenković je jako dobro znao kamo odlazi i što će tamo ponuditi našim prijateljima, samo to još moraju shvatiti Putinovi činovnici na daljinski. Rusi se teško mire da svijet ne drhti pred njihovim ispadima i demonstracijom sile, i to moraju shvatiti.
Sviđa mi se · Odgovor · 8 minuta
Zagreb, Croatia
Malo je nedostajalo da mi ovaj senilni činovnik što ga diplomatom zovu, istjera suzu na hrvatsko oko! Mislim da nam Rusi baš i nisu u fokusu interesa, baš kao ni srbi. Plenković je jako dobro znao kamo odlazi i što će tamo ponuditi našim prijateljima, samo to još moraju shvatiti Putinovi činovnici na daljinski. Rusi se teško mire da svijet ne drhti pred njihovim ispadima i demonstracijom sile, i to moraju shvatiti.
Kermit-
2014-04-17
nema ona to na pameti....samo hrvati surađuju sa amerima...niko drugi...Stribor wrote:Eva wrote:Kak mogu AT, EL , IT, SI, HU, ES, BG i ostali iz EU i NATO čkomit i ne blamirat se? Zato kaj nemaju na vlasti plaćeničke budale i kurve, nego normalne ljude koji svoju zemlju vole i cijene.Stribor wrote:vuksadinare wrote:...a sto ocekujes od covjeka koji godinama zivi u briselu..okruzen je tamosnjim birokratima..utjecaj njihove politike i slicno..covjek zivi vanhrvatskog politickog zivota...nije problem samo u rusiji u zadnje vruijeme blebece o stavrima koji nemaju veze sa mozgom i zivotom ovdje..isto i stier radi..jednostavno kako je rekao kovac..'nisu u proporciji sa realnoscu'marcellus wrote:
ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusije
Ča ste se usrali? A ča biste vi? Biti EU, a ne biti EU? Biti NATO, a ne biti NATO? Nesvrstani? Čega se bojite? Koga? Rusov. Daleko ste od Rusije. Nimate ča skrbiti. Ovo je igra med USA & EU i RF. Veleposlaniki va zemlja kot Hrvatska su na kaštigi. Ča bolje larmaju, to im predi zajde vrime službe i gredu drugdi ... Berlin, Paris, Washington, London, Wien .... .
Hrvatskoj diplomaciji je zadaća ča bolje ''iskomunicirati'' Trumpa. Hrvatska je, moremo pomalo tvrdit, predzidje NATO-a va kom USA ima glavnu i konačnu rič. Tu triba igrat!! Ča Rusija? Ča ćete s njom? Ljudi, dajte si mira.
A ča te to skrbi? Si Židkinja ali Hrvatica? Ako se spomniš, tvojem Izraelu je USA najvažniji i najjači zveznik. Da vam nima SAD-a bili biste gdo zna kadi?
Evica, čuda si mi lipa ako je gledat tvoju sliku profila, ali .... ča ti je?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:Ovo je naša sramota, Longiasilovski wrote:
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Doviđenja i sretan put i nevraćajte nam se više. Drugi put kad pokušate maltretirat Hr a ZNATE jako dobro da je dio zapada i koji je njihov stav o Krimu hiljadu puta čete razmislit hočete li nas iči praviti budalama.
Longi jebe ne vadi.
Guest- Guest
Haha, on sve pamtio od 45 do 2016. Neki Metuzalemasilovski wrote:
Ivan Tetkovic ·
Vienna, Austria
Daleko im kuca.Oni su isto radili po Hrvatkoj 1945 god ono sto su cetnicke horde radile od 1991 do 1995 god:Silovali Hrvatske zene i djevojke u svim okupiranim djelovima Hrvatske (tko zeli sa njima neka ide tamo da zivi)
Sviđa mi se · Odgovor · 3 · 53 minuta
Guest- Guest
A evo kako izgleda hrvatski ugled u euroatlantskim integracijama
http://www.index.hr/vijesti/clanak/krivi-su-sestorci-iz-herceg-bosne-111-godina-zatvora-hrvatska-izvrsila-agresiju-na-bih/680260.aspx
Hvala nasim prijateljima i saveznicima. Pored takvih nam nikakav dusman ne treba.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/krivi-su-sestorci-iz-herceg-bosne-111-godina-zatvora-hrvatska-izvrsila-agresiju-na-bih/680260.aspx
Hvala nasim prijateljima i saveznicima. Pored takvih nam nikakav dusman ne treba.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eva wrote:Imam HR putovnicu i kak ću u Rusiju ponovno? Ni mi svejedno.Stribor wrote:Eva wrote:Kak mogu AT, EL , IT, SI, HU, ES, BG i ostali iz EU i NATO čkomit i ne blamirat se? Zato kaj nemaju na vlasti plaćeničke budale i kurve, nego normalne ljude koji svoju zemlju vole i cijene.Stribor wrote:vuksadinare wrote:
...a sto ocekujes od covjeka koji godinama zivi u briselu..okruzen je tamosnjim birokratima..utjecaj njihove politike i slicno..covjek zivi vanhrvatskog politickog zivota...nije problem samo u rusiji u zadnje vruijeme blebece o stavrima koji nemaju veze sa mozgom i zivotom ovdje..isto i stier radi..jednostavno kako je rekao kovac..'nisu u proporciji sa realnoscu'
Ča ste se usrali? A ča biste vi? Biti EU, a ne biti EU? Biti NATO, a ne biti NATO? Nesvrstani? Čega se bojite? Koga? Rusov. Daleko ste od Rusije. Nimate ča skrbiti. Ovo je igra med USA & EU i RF. Veleposlaniki va zemlja kot Hrvatska su na kaštigi. Ča bolje larmaju, to im predi zajde vrime službe i gredu drugdi ... Berlin, Paris, Washington, London, Wien .... .
Hrvatskoj diplomaciji je zadaća ča bolje ''iskomunicirati'' Trumpa. Hrvatska je, moremo pomalo tvrdit, predzidje NATO-a va kom USA ima glavnu i konačnu rič. Tu triba igrat!! Ča Rusija? Ča ćete s njom? Ljudi, dajte si mira.
A ča te to skrbi? Si Židkinja ali Hrvatica? Ako se spomniš, tvojem Izraelu je USA najvažniji i najjači zveznik. Da vam nima SAD-a bili biste gdo zna kadi?
Evica, čuda si mi lipa ako je gledat tvoju sliku profila, ali .... ča ti je?
A kaj se tiče Izraela, to je kak i žena, da ni pripitomila muškarca, već bi našla neku drugu živinu.
Nori internet. Doli sam odgovoril.
Last edited by Stribor on 28/11/2016, 13:36; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
Rusi moraju napraviti mjesta na tronu, jer sad je tu jaka nuklearna, gospodarska i finacijska sila, zvana Croasan.asilovski wrote:Vedran Šundov ·
Zagreb, Croatia
Guest- Guest
Evica, ča si ondar ne zvadiš izraelsku putovnicu. Ako si Židkinja, dobiš ju.
Last edited by Stribor on 28/11/2016, 13:32; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
- mamazel
28.11.2016 u 10:51h
Rusija podržava srbo-četnike koji su klali i silovali po RH 90-ih. Također, izvodi vojne vježbe sa Srbijom na granici RH. Koja je poruka svega toga? Da nas mogu napasti, što?
12
Odgovori
4570%19
[*]
[size=13]mare_split
Samo vi budite 'zabrinuti'! Taj vaš oblik pritiska s pričom i 'zabrinutošću' ne vrijedi ništa! Budite gdje ste i uživajte! Šape dalje od RH!
1
Odgovori
4168%19[/size]
Samo vi budite 'zabrinuti'! Taj vaš oblik pritiska s pričom i 'zabrinutošću' ne vrijedi ništa! Budite gdje ste i uživajte! Šape dalje od RH!
1
Odgovori
4168%19[/size]
[*]
[size=13]AirMax2
28.11.2016 u 10:54h
tresemo se čovječe
0
Odgovori
3873%14[/size]
28.11.2016 u 10:54h
tresemo se čovječe
0
Odgovori
3873%14[/size]
[*]
[size=13]afer
28.11.2016 u 11:02h
Aparatćik cara Putina. I mi smo zabrinuti za sudbinu Rusije sa takvim mentalnim fosilima na vlasti Rusije.
0
Odgovori
3274%11[/size]
28.11.2016 u 11:02h
Aparatćik cara Putina. I mi smo zabrinuti za sudbinu Rusije sa takvim mentalnim fosilima na vlasti Rusije.
0
Odgovori
3274%11[/size]
[*]
[size=13]mamazel
28.11.2016 u 10:56h
Kako može Hrvatskoj biti prijatelj zemlja koja je podržavala i danas podržava velikosrpske ideje. Prije kojih mjesec radili vojne vježba na granici RH. Koja je poruka rusa s time= Možda, podržati ćemo vojno i financijski Srbo-četnike kako bi mogli opet klati i silovati žene i djecu po Hrvatskoj.
8
Odgovori
3172%12[/size]
28.11.2016 u 10:56h
Kako može Hrvatskoj biti prijatelj zemlja koja je podržavala i danas podržava velikosrpske ideje. Prije kojih mjesec radili vojne vježba na granici RH. Koja je poruka rusa s time= Možda, podržati ćemo vojno i financijski Srbo-četnike kako bi mogli opet klati i silovati žene i djecu po Hrvatskoj.
8
Odgovori
3172%12[/size]
[*]
[size=13]samur777
28.11.2016 u 11:05h
Rus ,samo ti makni prste dalje od nas Hrvata , držite se Ukrajinci , u savezu s Rusima ili Srbima nitko nije bio nikad sretan
2
Odgovori
2973%11[/size]
28.11.2016 u 11:05h
Rus ,samo ti makni prste dalje od nas Hrvata , držite se Ukrajinci , u savezu s Rusima ili Srbima nitko nije bio nikad sretan
2
Odgovori
2973%11[/size]
[*]
[size=13]istovari
28.11.2016 u 10:47h
Ruski ekspanzionizam traje stotinama godina ... ono što ste učinili Europi u zadnjih 80 je sramotno...
4
Odgovori
2967%14[/size]
28.11.2016 u 10:47h
Ruski ekspanzionizam traje stotinama godina ... ono što ste učinili Europi u zadnjih 80 je sramotno...
4
Odgovori
2967%14[/size]
[*]
[size=13]mamazel
28.11.2016 u 11:00h
Podržavate vojno i financijski Srbo-četničke koljače - možda je u tome problem gospodine Azimov.
4
Odgovori
2870%12[/size]
28.11.2016 u 11:00h
Podržavate vojno i financijski Srbo-četničke koljače - možda je u tome problem gospodine Azimov.
4
Odgovori
2870%12[/size]
[*]
[size=13]Hazl113
28.11.2016 u 11:20h
Maknite ovoga Putinovca iz RH.
1
Odgovori
2670%11[/size]
28.11.2016 u 11:20h
Maknite ovoga Putinovca iz RH.
1
Odgovori
2670%11[/size]
[*]
[size=13]prepri43
28.11.2016 u 11:56h
I tko to o etničkim čiščenjima kao ona uličarka o poštenju. Koliko ste naroda raselili hlodomorom genocidirali i vi bi bili zaista zadnji koji bi imali na tu temu što kazati! Srečom vi niste glas većine Rusa koje naš narod ne mrzi!
1
Odgovori
1878%5[/size]
28.11.2016 u 11:56h
I tko to o etničkim čiščenjima kao ona uličarka o poštenju. Koliko ste naroda raselili hlodomorom genocidirali i vi bi bili zaista zadnji koji bi imali na tu temu što kazati! Srečom vi niste glas većine Rusa koje naš narod ne mrzi!
1
Odgovori
1878%5[/size]
[*]
[size=13]saylor
28.11.2016 u 12:02h
ruski veleposlanik se ponasa ko kocijas...sto ce sad poslati bandu uboica ko u crnu goru...ili pozvati na caj sa polonijem plenkovica...smjeh[/size]
28.11.2016 u 12:02h
ruski veleposlanik se ponasa ko kocijas...sto ce sad poslati bandu uboica ko u crnu goru...ili pozvati na caj sa polonijem plenkovica...smjeh[/size]
Kermit-
2014-04-17
nekako mi se cini da bu asila u azil..kad postavlja samo ove postove...
2015-09-08
asila...cuo sam da se po istoku slavonije svrljaju neki ruski spijuni...
2015-09-08
Sa Ukrajinom nas povezuje slična nesreća na kraju Drugog svjetskog rata i nakon njega. Ukrajinci su umirali u tragičnom Holodomoru, a mi na svome Križnom putu. U oba slučaja kumovi su bili Rusi. Srbijanska agresija na RH i BiH bila je proba za rusku agresiju na Ukrajinu. Katolici Hrvati sa svojim prijateljstvom prema Ukrajincima dokazuju da nemaju ništa protiv pravoslavlja.
Kermit-
2014-04-17
Plenki radi za Ruse, još da zapuca opet bi morao vladu prebacivati u Londonvuksadinare wrote:asila...cuo sam da se po istoku slavonije svrljaju neki ruski spijuni...
Kermit-
2014-04-17
...ma plenki ce otici....nijeto daleko..no dolaze jos jaci rusofobi nakon njega...hase,esih,kovac....ti ne rade za nikog ti su iz cistog uvjerenja takvi...asilovski wrote:Plenki radi za Ruse, još da zapuca opet bi morao vladu prebacivati u Londonvuksadinare wrote:asila...cuo sam da se po istoku slavonije svrljaju neki ruski spijuni...
2015-09-08
Opet ćete na Volgograd heheh čisto da se uvjerite i ponovite gradivo kako se gnoji u tuđinivuksadinare wrote:...ma plenki ce otici....nijeto daleko..no dolaze jos jaci rusofobi nakon njega...hase,esih,kovac....ti ne rade za nikog ti su iz cistog uvjerenja takvi...asilovski wrote:Plenki radi za Ruse, još da zapuca opet bi morao vladu prebacivati u Londonvuksadinare wrote:asila...cuo sam da se po istoku slavonije svrljaju neki ruski spijuni...
Kermit-
2014-04-17
Da, prevedno to bi znacilo da dio Hrvata i dio Ukrajinaca povezuje kolaboracija sa Hitlerom i lizanje njemackih cizama.asilovski wrote:Sa Ukrajinom nas povezuje slična nesreća na kraju Drugog svjetskog rata i nakon njega. Ukrajinci su umirali u tragičnom Holodomoru, a mi na svome Križnom putu. U oba slučaja kumovi su bili Rusi. Srbijanska agresija na RH i BiH bila je proba za rusku agresiju na Ukrajinu. Katolici Hrvati sa svojim prijateljstvom prema Ukrajincima dokazuju da nemaju ništa protiv pravoslavlja.
2015-09-24
..jos ces ti za plenkijem plakat...asilovski wrote:Opet ćete na Volgograd heheh čisto da se uvjerite i ponovite gradivo kako se gnoji u tuđinivuksadinare wrote:...ma plenki ce otici....nijeto daleko..no dolaze jos jaci rusofobi nakon njega...hase,esih,kovac....ti ne rade za nikog ti su iz cistog uvjerenja takvi...asilovski wrote:Plenki radi za Ruse, još da zapuca opet bi morao vladu prebacivati u Londonvuksadinare wrote:asila...cuo sam da se po istoku slavonije svrljaju neki ruski spijuni...
2015-09-08
Jebeš ovo s Bruxellesom, treba vratiti Austrougarsku.
Pa svi su izgledi da hocemo.asilovski wrote:Opet ćete na Volgograd heheh čisto da se uvjerite i ponovite gradivo kako se gnoji u tuđinivuksadinare wrote:...ma plenki ce otici....nijeto daleko..no dolaze jos jaci rusofobi nakon njega...hase,esih,kovac....ti ne rade za nikog ti su iz cistog uvjerenja takvi...asilovski wrote:Plenki radi za Ruse, još da zapuca opet bi morao vladu prebacivati u Londonvuksadinare wrote:asila...cuo sam da se po istoku slavonije svrljaju neki ruski spijuni...
Samo, prvi puta nas izvukli Supilo i Trumbic, drugi puta nas izvukao JBT, a ja ne vidim ko bi nas sad izvukao iz govana kao posljedice tradicionalnog hrvatskog imbecilizma.
2015-09-24
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Rusi zajebali plenkovića
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 3 of 15