ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusi zajebavaju Plenkovića

Page 2 of 15 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Go down

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 Empty Re: Rusi zajebavaju Plenkovića

Post by Guest Mon 28 Nov - 12:40

Stribor wrote:
Eva wrote:"Pretpostavljam da Hrvatska nije imala drugog izbora, bilo je naređeno da pošalje vojsku i morala je to napraviti", rekao je Azimov, ali i naglasio da Rusija "Hrvatsku smatra prijateljskom državom, bez obzira što je članica EU-a i NATO-a".

Jel zna netko kak se zove ta djelatnost kada moraš udovoljavt zahtijevima klijenta koji te plaća?

Da. Business.
Nastariji zanat na svijetu. lol! Pa i predsjednica je iz te kategorije.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 12:41

...eto hdzovci pricaju kad je sad 15-tak saborskih zastupnika iz hdz-a ili onih uz hdz glasovalo protiv skidanja imuniteta culeju..doslovce kazu da je plenki djelovao kao izgubljen...i da je govorio.....da di je dosao..nema se postovanja kao sto je to vani.....ne drzi se dogovora i zapovjedi...i onda je kao lud odjurio u sabor
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Nov - 12:42

michaellcmacha wrote:
Eva wrote:"Pretpostavljam da Hrvatska nije imala drugog izbora, bilo je naređeno da pošalje vojsku i morala je to napraviti", rekao je Azimov, ali i naglasio da Rusija "Hrvatsku smatra prijateljskom državom, bez obzira što je članica EU-a i NATO-a".

Jel zna netko kak se zove ta djelatnost kada moraš udovoljavt zahtijevima klijenta koji te plaća?
znamo da ti nisi izbirljiva, to je iz pouzdanog izvora... tvog jel...
Danas sam žensko, ha? Mislim, pitam, čist da znam koju ladicu da otprem:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 12:43

Eva wrote:
vuksadinare wrote:..uostalom sjetite se kad je plenki pobjedio na izborima..ja sam jedan od rijetkih uz marcela i jos ponekog pisao da njegova objeda nece donjeti puno dobroga..neovisno sad samo o rusima...a sjetite se sto su pisali evicka,epikur i drugi...bolje plenki nego karamarko koji uzgred u ovom slucaju nije se mjesao....a nesto ej mutio sa rusima...
Da ne sere Plenki, srala bi debela prasica, jer Karamarko ne govori ni hrvatski, tak da njega je jedino spašavalo kaj je budala mutava od međunarodne "popularnosti".
HR je označena kao jeftina i podatna da bude glasnogovornik i jurišnik na Rusiju, ono plaćena kurva, nešto u razini Ukrajine.
pa kolinda je netom prije plenkiaj rekal da rusija na vjezbama sa srbijom ima namjeru ej napast(nesto u tom stilu)..pa i nesto o ukrajini a nju nisu oprali
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 28 Nov - 12:43

bude taj klub isto pukao... ja osobno ne bih imao ništa protiv da hdz ode u kurac više... nek preuzme uzde provokatorov živi zid i da se krene više u deratizaciju pa koga god i koliko god....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 12:46

michaellcmacha wrote:bude taj klub isto pukao... ja osobno ne bih imao ništa protiv da hdz ode u kurac više... nek preuzme uzde provokatorov živi zid i da se krene više u deratizaciju pa koga god i koliko god....
ma raspada se sve po savovima....kod hdz-a...samo jos se to koliko toliko zeli skriti....jednostavno ti ne mo's voditi politiku koaj ima malo veze sa hdz-ovim nacelima...staviti obuljenku,dalicku u vladu...a pokusati maknuti haseta a da en osjetis na vlastitoj kozi takve poteze....danas 15 zastupnika sutra vec mozda kontra 20 i vise jer dolazi ubrzo rasprava o financiranju udruga,manjinaca i slicnih...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Nov - 12:46

vuksadinare wrote:
Eva wrote:
vuksadinare wrote:..uostalom sjetite se kad je plenki pobjedio na izborima..ja sam jedan od rijetkih uz marcela i jos ponekog pisao da njegova objeda nece donjeti puno dobroga..neovisno sad samo o rusima...a sjetite se sto su pisali evicka,epikur i drugi...bolje plenki nego karamarko koji uzgred u ovom slucaju nije se mjesao....a nesto ej mutio sa rusima...
Da ne sere Plenki, srala bi debela prasica, jer Karamarko ne govori ni hrvatski, tak da njega je jedino spašavalo kaj je budala mutava od međunarodne "popularnosti".
HR je označena kao jeftina i podatna da bude glasnogovornik i jurišnik na Rusiju, ono plaćena kurva, nešto u razini Ukrajine.
pa kolinda je netom prije plenkiaj rekal da rusija na vjezbama sa srbijom ima namjeru ej napast(nesto u tom stilu)..pa i nesto o ukrajini a nju nisu oprali
Nju je Putin abolirao, i još neš, ali ni za javnost. bounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 28 Nov - 12:49

Eva wrote:
michaellcmacha wrote:

znamo da ti nisi izbirljiva, to je iz pouzdanog izvora... tvog jel...
Danas sam žensko, ha? Mislim, pitam, čist da znam koju ladicu da otprem:)
a gle moš ti bit i žensko ali mi djeluješ ko da si brkata, (rutava) a i malecka ... što uvriježeno upućuje da si otrov od žene.... ;)))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 12:49

....kuka kako nema potpunu lojalnost u stranci..pa jbg plenki nisu svi cate i poslusnici...a ti navikao na takav stil i onda se cudom cudis kako moze biti tako...gledam onog jandrokovica jucer u lozi za kojeg se moze reci da je najbolji vjesnik promjena u stranci i u vlasti mislim an guzicarenje kad se osjeti da sefovima krecu kola nizbrdo on vec pali motore za bjezanje..sjedi kod plenkija ko kip i izgledao je..joj da mi je sad pobjeci ili se premjestiti negdje... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stribor Mon 28 Nov - 12:51

vuksadinare wrote:
marcellus wrote:
vuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusije
...a sto ocekujes od covjeka koji godinama zivi u briselu..okruzen je tamosnjim birokratima..utjecaj njihove politike i slicno..covjek zivi vanhrvatskog politickog zivota...nije problem samo u rusiji u zadnje vruijeme blebece o stavrima koji nemaju veze sa mozgom i zivotom ovdje..isto i stier radi..jednostavno kako je rekao kovac..'nisu u proporciji sa realnoscu'

Ča ste se usrali? A ča biste vi? Biti EU, a ne biti EU? Biti NATO, a ne biti NATO? Nesvrstani? Čega se bojite? Koga? Rusov. Daleko ste od Rusije. Nimate ča skrbiti. Ovo je igra med USA & EU i RF. Veleposlaniki va zemlja kot Hrvatska su na kaštigi. Ča bolje larmaju, to im predi zajde vrime službe i gredu drugdi ... Berlin, Paris, Washington, London, Wien .... .
Hrvatskoj diplomaciji je zadaća ča bolje ''iskomunicirati'' drunken Trumpa. Hrvatska je, moremo pomalo tvrdit, predzidje NATO-a va kom USA ima glavnu i konačnu rič. Tu triba igrat!! Ča Rusija? Ča ćete s njom? Ljudi, dajte si mira.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull Mon 28 Nov - 12:56

briselska ljiga je davno pokazala kako posjeduje kvalitete dobrog sluge i mane lošeg gospodara.
čemu čuđenje?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Nov - 12:58

sitting_bull wrote:
briselska ljiga je davno pokazala kako posjeduje kvalitete dobrog sluge i mane lošeg gospodara.
čemu čuđenje?
...mnogo razloga je za to..posebno pernatih
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Nov - 13:05

Stribor wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:
vuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
...a sto ocekujes od covjeka koji godinama zivi u briselu..okruzen je tamosnjim birokratima..utjecaj njihove politike i slicno..covjek zivi vanhrvatskog politickog zivota...nije problem samo u rusiji u zadnje vruijeme blebece o stavrima koji nemaju veze sa mozgom i zivotom ovdje..isto i stier radi..jednostavno kako je rekao kovac..'nisu u proporciji sa realnoscu'

Ča ste se usrali? A ča biste vi? Biti EU, a ne biti EU? Biti NATO, a ne biti NATO? Nesvrstani? Čega se bojite? Koga? Rusov. Daleko ste od Rusije. Nimate ča skrbiti. Ovo je igra med USA & EU i RF. Veleposlaniki va zemlja kot Hrvatska su na kaštigi. Ča bolje larmaju, to im predi zajde vrime službe i gredu drugdi ... Berlin, Paris, Washington, London, Wien .... .
Hrvatskoj diplomaciji je zadaća ča bolje ''iskomunicirati'' drunken Trumpa. Hrvatska je, moremo pomalo tvrdit, predzidje NATO-a va kom USA ima glavnu i konačnu rič. Tu triba igrat!! Ča Rusija? Ča ćete s njom? Ljudi, dajte si mira.
Kak mogu AT, EL , IT, SI, HU, ES, BG i ostali iz EU i NATO čkomit i ne blamirat se? Zato kaj nemaju na vlasti plaćeničke budale i kurve, nego normalne ljude koji svoju zemlju vole i cijene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Mon 28 Nov - 13:12

vuksadinare wrote:
sitting_bull wrote:
čemu čuđenje?
...mnogo razloga je za to..posebno pernatih
gazda toda podmiruje razliku plaće, gazdin pijun je postao ministar financija pa je razvidna dogovorena trampa: gazda iz proračuna dobiva poticaje, banke koje će mu oprostiti dug biti će obeštećene iz proračuna što će gazdu koštati neku solarno isplaćenu pinku zlatoustom bleferu...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 13:22

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 10354686_10150004552801856_220367501106153455_n

Johnakan Kether · 
Split, Croatia
Doviđenja i sretan put i nevraćajte nam se više. Drugi put kad pokušate maltretirat Hr a ZNATE jako dobro da je dio zapada i koji je njihov stav o Krimu hiljadu puta čete razmislit hočete li nas iči praviti budalama.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 13:23

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 14457314_115123625618477_319884899365652377_n

Ivo Robic · 
Zagreb, Croatia
Putlerova mafijaška država se raspada u siromaštvu, hrvatsko gospodarstvo nema nikakvu korist od dobrih odnosa s Rusijom.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Nov - 13:23

asilovski wrote:Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 10354686_10150004552801856_220367501106153455_n

Johnakan Kether · 
Split, Croatia
Doviđenja i sretan put i nevraćajte nam se više. Drugi put kad pokušate maltretirat Hr a ZNATE jako dobro da je dio zapada i koji je njihov stav o Krimu hiljadu puta čete razmislit hočete li nas iči praviti budalama.
Ovo je naša sramota, Longi lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stribor Mon 28 Nov - 13:24

Eva wrote:
Stribor wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:

Kak mogu AT, EL , IT, SI, HU, ES, BG i ostali iz EU i NATO čkomit i ne blamirat se? Zato kaj nemaju na vlasti plaćeničke budale i kurve, nego normalne ljude koji svoju zemlju vole i cijene.

A ča te to skrbi? Si Židkinja ali Hrvatica? Ako se spomniš, tvojem Izraelu je USA najvažniji i najjači zveznik. Da vam nima SAD-a bili biste gdo zna kadi?

Evica, čuda si mi lipa ako je gledat tvoju sliku profila, ali ....  ča ti je?
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 13:26

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 13612286_117326298699984_3464019766220264906_n

Ivan Tetkovic · 
Vienna, Austria
Daleko im kuca.Oni su isto radili po Hrvatkoj 1945 god ono sto su cetnicke horde radile od 1991 do 1995 god:Silovali Hrvatske zene i djevojke u svim okupiranim djelovima Hrvatske (tko zeli sa njima neka ide tamo da zivi)
Sviđa mi se · Odgovor · Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 Like3 · 53 minuta
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Nov - 13:27

Stribor wrote:
Eva wrote:
Stribor wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:

A ča te to skrbi? Si Židkinja ali Hrvatica? Ako se spomniš, tvojem Izraelu je USA najvažniji i najjači zveznik. Da vam nima SAD-a bili biste gdo zna kadi?

Evica, čuda si mi lipa ako je gledat tvoju sliku profila, ali ....  ča ti je?
Imam HR putovnicu i kak ću u Rusiju ponovno? Ni mi svejedno.
A kaj se tiče Izraela, to je kak i žena, da ni pripitomila muškarca, već bi našla neku drugu živinu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 28 Nov - 13:27

Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 13600078_1059495770798588_887654972195284333_n

Jasmin Okanović
Ma jebali vas rusi i putin
Sviđa mi se · Odgovor · Rusi zajebavaju Plenkovića - Page 2 Like1 · 37 minuta
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down