Rusi zajebavaju Plenkovića
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Rusi zajebavaju Plenkovića
Pa svi su izgledi da hocemo.asilovski wrote:Opet ćete na Volgograd heheh čisto da se uvjerite i ponovite gradivo kako se gnoji u tuđinivuksadinare wrote:...ma plenki ce otici....nijeto daleko..no dolaze jos jaci rusofobi nakon njega...hase,esih,kovac....ti ne rade za nikog ti su iz cistog uvjerenja takvi...asilovski wrote:Plenki radi za Ruse, još da zapuca opet bi morao vladu prebacivati u Londonvuksadinare wrote:asila...cuo sam da se po istoku slavonije svrljaju neki ruski spijuni...
Samo, prvi puta nas izvukli Supilo i Trumbic, drugi puta nas izvukao JBT, a ja ne vidim ko bi nas sad izvukao iz govana kao posljedice tradicionalnog hrvatskog imbecilizma.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..ajde kakav rat isusa ti dragog..tko se usudi koga napast..nit nato i amerika rusiju nit ruje njih..sve je to takticka igra....nema vise klasicnog rata..rat informacijama,raketama,satelitima...iz pristojne daljine..eventualno rat na tlu bi se vodio sa manjim takticki obucenim postrojbama vise comando ili izviđacki rat..o cem vi sanjate..uostalom niste ni upuceni kakvu tamo hrvatska salje postrujbu..a ja jesam..salje kadar za obuku,logisticki kadar i kadar veze...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..mi prcamo ruje jer nismo odvise gospodarski vezani uz njih...a narocito energetski...na trzistu niti nema neke velike razmjene ni ucesca ni ejdnih ni drugim...da smo na mjestu srbije,mađarske,slovenije koje direktno ovise o ruskom plinu i energentima i mi bi gugutali kao oni..
2015-09-08
...nama u biti jaki problem u gospodarskom smislu moze predtsvljat sukob i kapric prema eu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..mi prcamo ruje jer nismo odvise gospodarski vezani uz njih...a narocito energetski...na trzistu niti nema neke velike razmjene ni ucesca ni ejdnih ni drugim...da smo na mjestu srbije,mađarske,slovenije koje direktno ovise o ruskom plinu i energentima i mi bi gugutali kao oni..
Ruku na srce to je maslo korumpiranih eurobirokrata kao što su Plenki i Picula ali nažalost oni predstavljaju nas.
catabbath-
2015-08-22
Pa mogla bih ju izvadit, kao i španjolsku jer još je na snazi zakon po kojem ES daje državljanstvo svim Židovima, pa i Aškenzima radi progona Sefarda 1492. ali nisam nikad tražila. Muž ne bi mogao dobit pa kaj bi onda imali različite dokumente, komplicira puno toga, a i s IL si meta.Stribor wrote:Evica, ča si ondar ne zvadiš izraelsku putovnicu. Ako si Židkinja, dobiš ju.
Guest- Guest
mislim da energetska neovisnost narocito s plinom..je vrlo mudro....i to nije zasluga plenkija i drugih vec tuđmana.....vis kako ruje zajebavaju srbiju zbog duga od 50-tak milijuna eura za plin..stalno im prijete pred svaku zimu iskljucenjem dotoka plina...a onda im daju malo mrkve i tako unedogled....slovenci su zbog jeftinijeg ruskog plina se vezali uz ruje..i to je to..dawson wrote:vuksadinare wrote:..mi prcamo ruje jer nismo odvise gospodarski vezani uz njih...a narocito energetski...na trzistu niti nema neke velike razmjene ni ucesca ni ejdnih ni drugim...da smo na mjestu srbije,mađarske,slovenije koje direktno ovise o ruskom plinu i energentima i mi bi gugutali kao oni..
Ruku na srce to je maslo korumpiranih eurobirokrata kao što su Plenki i Picula ali nažalost oni predstavljaju nas.
2015-09-08
Anonimni autor, Tre.asilovski wrote:Sa Ukrajinom nas povezuje slična nesreća na kraju Drugog svjetskog rata i nakon njega. Ukrajinci su umirali u tragičnom Holodomoru, a mi na svome Križnom putu. U oba slučaja kumovi su bili Rusi. Srbijanska agresija na RH i BiH bila je proba za rusku agresiju na Ukrajinu. Katolici Hrvati sa svojim prijateljstvom prema Ukrajincima dokazuju da nemaju ništa protiv pravoslavlja.
Guest- Guest
meni firma od tetka ima neke poslove sa rujama...nisu bas redovite platise ni ruje...tek nedavno su mu platili za posao iz 2014 gdoine..posluje i sa izraelom,norveskom,turskom,kanadom..i ovi svi redovito placaju...tako kako kaze on i nije bas sve bijelo u odnosu sa rusijom......
2015-09-08
meni bratic od tetka sin ide poslovno nekoliko puta u rusiju na godinu..eva je pickin dim sto se njega tice u poznavanju rusije....kaze da ej sa rujama dosta tesko poslovati...oni bi isto dosta toga ispod stola....i nisu imuni također na korupciju...forsiraju se velike ruske kompanije a srednjem poduzetnistvu istone cvjetaju ruze...puno se trosi na vojsku i na hranjenje putinove birokracije prevedeno-korumpira ih se....prica on da rusi inace nisu bas skloni demokraciji kao politickom pravcu....vole da imaju 'tatu' koji ce misliti za njih...i to putin dobro iskoristava...i prica za malu djecu ej da su rusi nesto jako izrazito krscanski nastrojeni i da su neki veliki antislamisti..jednostavno kod njih nije velik obicaj da imaju brojne mise ili liturgije...ali istina je da mrze pedere.....ne mogu smisliti pedere...tamo je uobicajno da usred dana prebiju nekog pedera ili lejzbu ako se znaju koji su..obicno te antigay skupine non stop prate guy aktivnosti ponajvise ilegalne..odmah se dozna gdje je se okupljaju i prebiju ih ko volove iza njih nastupa policija koja negdje sa starne gelda i tek intervenira kad oni procjene odnosno kad pederi dobiju dovoljno batina...liberali su tamo isto omrazena skupina...i to je to
2015-09-08
...kaze mi bratic da sto se tice nekih slicnosti između rusa i hrvata..nisu one neke velike....sto je logicno kaze on..mi smo vise mediteranski profil ljudi......no kako kako kaze rusija je velika zemlja sa puno mjesavina nacija,kultura i rasa...i govoriti samo da su rusi slicni nama je bezveze.....
2015-09-08
rusi su ok kad opet bude rata, bez brige smo, znamo tko će nam prodati makar bio i embargo na snazi..... a i oni znaju da ćemo im platiti.... akumulatore nam budu dali gratis... s obzirom na količinu naručenog, i plaćenog naravno.... u osnovi šteta da smo u NATO-u da smo sada frei, mogli bi od njih kupiti sve što nam treba.... i još pol bi dobili gratis.... ko dobri kupci.... al jebiga sad je tak kak je ... bit će bolje kad zagrmi...
2015-08-08
procitao sam zanimljiv komentar koji mozda najtocnije opisuje sto se desava između hrvatske i rusije....'Hladni rat počinje na Dunavu'....u sto je upucen najuzi drzavni vrh ali ne i svekolika javnost i puk...određeno je da prvo hladni rat za ostalo cemo vidjeti otpocne na granici dunava između hrvatske i srbije...brisel i amerika su upozorile vladu i kolindu jos prosle godine da rusi imaju scenarij da naprave prvu nestabilnost i konflikt u europi ne na baltiku kako se podrazumjevalo vec na balkanu kao vrlo osjetljivom prostoru...te da vec dvije godine se forsiraju rusko-srpske vojne vjezbe na granici sa hrvatskom...i da je upozoren zagreb da obrati malo ozbiljnije na tu situaciju i bez podcjenjivanja....u svrhu toga su i dane haubice,helikopteri i vbrovi hrvatskoj....a da intezitet ruskog prisustva narocito vojnog pojacat ce se tijekom 2017 godine u srbiji i to bas uz granicu....sa hravtskom te po novom prema crnoj gori....a da je ova situacija na baltiku odvlacenje paznje od strane rusije sa stavrnih ruskih ciljeva a to je sve vise zatresti balkan kao novo i najjace zariste..sukoba rusije sa eu i amerikom
2015-09-08
ako nam šta i usfali budemo im evu poslali kao polog...
2015-08-08
znas kako se kaze..hvali rusa drz se beca...michaellcmacha wrote:ako nam šta i usfali budemo im evu poslali kao polog...
2015-09-08
ove ruje doista nemaju srece..svi ih hvale ali nitko kod njih ne bi zivio...
2015-09-08
ne bi ja tu vidio nikakav problem, izuzev što nam je podmladak u odsustvu sa vojnim vještinama, a i trenutno nam je odsustvo i mladih većinom su van i otišli oni što su pod zadnje služili vojni rok... maltene ekipa od 30-40 godina je većina otišla vanka a to su upravo ti na koje bi se još krajnje moglo računati da znaju heklat...
2015-08-08
ma neće ju nitko niš pitat... samo ćari za više interese, a ionako je rekla da bi rado išla među vojnike... ruske jel....vuksadinare wrote:znas kako se kaze..hvali rusa drz se beca...michaellcmacha wrote:ako nam šta i usfali budemo im evu poslali kao polog...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
joj kad joj dođe kakav hrđavi rus.....michaellcmacha wrote:ma neće ju nitko niš pitat... samo ćari za više interese, a ionako je rekla da bi rado išla među vojnike... ruske jel....vuksadinare wrote:znas kako se kaze..hvali rusa drz se beca...michaellcmacha wrote:ako nam šta i usfali budemo im evu poslali kao polog...
2015-09-08
to se oduvijek zvalo salonskim komunistima, upravo takvi su i izazvali nsajveća zla i pomore ljudi, a i vidi im se po upisima kakvi su to patolozi....vuksadinare wrote:ove ruje doista nemaju srece..svi ih hvale ali nitko kod njih ne bi zivio...
2015-08-08
znas marama zasto su rusi masovno silovali u 2 svjetskom ratu?....zato sto su svi rtuzni..milom pičok ne bi dobili..ne dobili vidli..
2015-09-08
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Rusi zajebali plenkovića
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 4 of 15