Rusi zajebavaju Plenkovića
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Rusi zajebavaju Plenkovića
weberu,mani se teskog napoja..sjest ce ti na zelodec a ti zvaces cijeli dan..
Guest- Guest
Vas dvojica ako se ne pojebete nakon ove svadje niste nista napravili..
2016-11-17
weberu,poiskakali su ti osiguraci..daj odi spat..odmori..natezes se oko bedastoca ..odoh i ja.. Ajde Weberu,slip vel...
Guest- Guest
Ufff.nes se netipicno dogodilo Weberu..inace pod samokontrolom i stalozen..nije bas za rasprave i svasdje...konda je šupkom pregrizao feferon...govinda wrote:Vas dvojica ako se ne pojebete nakon ove svadje niste nista napravili..
Guest- Guest
Situacija u zemlji je veoma složena, ali postoji svjetlo na kraju tunela i ne nosi ime ni partizansko ni ustaško ni četničko ni titoističko, već CCCP.
Partizani su nas 1948. bacali u fojbe i zatvarali na goli otok samo zato što smo vikali "Živio Staljin".
Ona svinja od Tita je močila jaja na Brijunima znajući da nekoliko km dalje muče njegove suborce na golom otoku i u tome bolesno uživao sa svojom kurvom Jovankom koja ga je na kraju i njega prevarila.
A što se tiče ustaša, njih smo streljali i doviđenja. Četnike (Draža) smo osudili 1946. legalnim suđenjem, a ne namještenim kao u americi gdje samo crnci stradaju.
Zato omladino ne postavljajte nepotrebna pitanja jer nije bitno znati odgovore, bitno je stvari učiniti.
Revolution now!
Partizani su nas 1948. bacali u fojbe i zatvarali na goli otok samo zato što smo vikali "Živio Staljin".
Ona svinja od Tita je močila jaja na Brijunima znajući da nekoliko km dalje muče njegove suborce na golom otoku i u tome bolesno uživao sa svojom kurvom Jovankom koja ga je na kraju i njega prevarila.
A što se tiče ustaša, njih smo streljali i doviđenja. Četnike (Draža) smo osudili 1946. legalnim suđenjem, a ne namještenim kao u americi gdje samo crnci stradaju.
Zato omladino ne postavljajte nepotrebna pitanja jer nije bitno znati odgovore, bitno je stvari učiniti.
Revolution now!
Guest- Guest
A sta sam trebao da vicem "Ziveo kapitalizam"?Marx wrote:Situacija u zemlji je veoma složena, ali postoji svjetlo na kraju tunela i ne nosi ime ni partizansko ni ustaško ni četničko ni titoističko, već CCCP.
Revolution now!
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
:)))tko ti je dozvolio da koristiš uzrečicu sve 6.... svetozare pa pička mu strinina... ;)))............. pa gdje si našo mene kopirati....... :)))))))))) aj dobro ako i nisi pitao imaš moje dopuštenja... al nemoj da te vidim da uzimaš postotak na patent..... :)))))))))))))bogomdani wrote:Istina..no eto,prema meni je Bog bio naklonjen,pa fizicki izgledam i u formi sam kakvu u prosjeku imaju 10-12 godina mladji muskarci..i to koristim..isto u licu isto u tijelu,dobro sam sam malo jaci posto sam nes plivao i trcao..nebitno...no,opet,polako dolazi zlatno doba i palica ide mladjim generacijama..ja nemam problem sa time..Starhemberg wrote:Što je muškarac nakon 50 po tome? Ima to više strana, već smo pričali o tome, za te od 20-30 i ti si star i potrošen, možeš ti imati novca pa kupovati nečije tijelo, no time samo sebe zavaravaš. U tome je bit.bogomdani wrote:hehehehe..no,sad govorimo o povrijedjenim Egoima..TO je nes drugo..to je nes Sto i ti radis,mozda nisi svjestan..okines ih nekom cinjenicom,i to pogodi metu,vidis po reakciji..Starhemberg wrote:Nemoj mi muljati, zvao si ih polovnjačama i slao u spavaću sobu i kuhinju. To što su te klepile po ušima nakon toga je bila sasvim opravdana reakcija.bogomdani wrote:
GRESKA starhy,ne zato,nego jer sam zapocinjao rasprave,i argumentirano isao u njih,cesto svojim iskustvima nes podrzavao..TO sto doticne jednostavno ne mogu podnijeti oponentni stav,pristojnio izrazen,pa pocnu vrijedati,je ONO sto izazove moju reakciju..Dakle,ako ces pricati argumentirano,slobodno i svoja iskustva.sve6,ali ako ces upasti na temu,pa onda govoriti kreten,idjot,glupan..hej cekaj??
i onda se zacudjuju,kad ih pocastim na n-tu..
Ne volim niti ja vrijedjati,niti IKAD krenem vrijedjati PRVI..mozemo se malo zezati onako,tu nema beda...
Druga stvar je kad me netko uhvatipa mi se nakaci na vrat..e tada,bajo moj,zaostatak si ti odgovoran..
ne diraj me ne diram te..i sve 6..rasprava sa argumentima uvijek..
STO da kazem zenama nakon 45 godina??ili i manje..koje imaju djecu iza sebe..da su u ravni onih od 20 i 30 godina..e baja,nisam niti ja vise u rangu decki 20 i 30 godina..to je realitet..respect mladjima..mada ih jos uvijek u vecini stvari pokopam gje je potrebna snaga i .nadasve Muzevnost..
I ne Starhy,za to to nije opravdana reakcija...
I nemoj mi ti govoriti da sam potrosen..da dama kaze,pa hajde,ali vako...znas sto ce susjedi reci...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Rusi zajebali plenkovića
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 15 of 15