"Žene žele biti silovane i same su krive za to"
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".govinda wrote:slazem se sa vecinom,kolega, osim sa ovim da zene snose krivicu u nekim slucajevima za silovanje..mislim, ljakse koji ne moze kurac drzati u gacama jer je vidio zenu u minjaku treba biti blaze kaznjen? Mislim, halo, idem i ja i ti i svi mi sa ovog foruma po raznoraznim klubovima i kafanama i jesmo li silovali ikoga? Sta, picic ga dojebe u kafani pa se on sveti silovanjem? Ne's ti frajera..melkior wrote:Čisto kao pravnik da kažem, kazne su kod nas inače za sva kaznena djela prilično blage, što često proizlazi i iz straha sudaca od odmazde kriminalaca jednom kad izađu na slobodu. Druga je stvar sad silovanje. Problem je u tome što je broj seksualnih kaznenih djela u Kaznenom zakonu u posljednjih 15 godina enormno narasao, što je posljedica globalizacije, modnog trenda, ali i partikularnih društvenih skupina koje pišu Kazneni zakon. Sjećam se svojedobnih kritika praktičara kako Kazneni zakon pišu lezbijke, i kako praktički već i pohotno gledanje muškarca žene se može podvrći pod neki oblik seksualnog zlostavljanja, što je nonsens i spolove doista čini neravnopravnima u društvu. Kod nas je problem izricanje niskih kazni za krvne delikte, prije svega za ubojstvo, razbojništvo i razbojničku krađu, kao i za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, kakvo vražje silovanje. Ovo je dominantno muška kultura koju podržavaju žene. Puno je gori problem pedofilija, i uopće, zlostavljanje djece na Internetu. Žene? Koliko se tih silovanja događa u cajkaškim klubovima, koliko je tih žrtava i samih bilo pod utjecajem alkohola? Generalno govoreći, u tim slučajevima 20-30 % krivice za silovanje snose žene, i to nije politički korektno izreći, nadalje, ako netko nekome stavi neku nedozvoljenu supstancu u piće, to je poslije teško dokazati.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
hm, vrtim po glavi...bilo je nekih presuda za djela u kojima su ubijena i djeca u skupini ubijenih..ali ne mogu da se sjetim da li je to uticalo na visinu kazne, morao bih traziti po netu, neda mi se sad..michaellcmacha wrote:ma nema se tu šta razmimoilazit u mišljenju, jebemu mater pa nikad, ali nikad mi nije palo na pamet da ubijem ičije dijete, i to su stvari o kojima smo kao postrojba imali u obvezi raspravljati i voditi brigu da se tako što ni po koju cijenu ne dogodi.... e sad gdje god se dogodilo a dogodilo se strašno velik broj puta, kazneni sustav je te za moj pojam najteže kažnjive postupke ili ostao nijem ili ako se i oglasio oglasio se mlako i nedovoljno rigorozno..... naglašavam na svim stranama...govinda wrote:Uh, mislim da o tome mozemo imati raspravu koja bi mogla trajati mjesecima i opet ne bi dosli od nekod suvislog zakljucka..jbg, znas ono "dva pravnika, tri misljenja"..michaellcmacha wrote:ali bez podcijenjivanja tog po meni stvarno ogavnog kaznenog djela, čak i u pokušaju, a kamoli u dovršenju.... ja sam frapiran bezosjećajnošću cijelog sustava kad su u pitanju kaznena djela na štetu djece, ja npr nemogu shvatiti i vjerojatno neću nikada kako se moglo dozvoliti da u najvećem broju slučajeva odgovornosti izmaknu počinitelji izravnih ubojstava djece u ratu neovisno tko ih i s koje strane počinio.... to kao izravni sudionik rata i kao netko tko je prošao svašta nešto i vidio svojim očima strašne stvari u smislu razno raznih bestijalija jednostavno ne mogu shvatiti....
2016-11-17
Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".govinda wrote:slazem se sa vecinom,kolega, osim sa ovim da zene snose krivicu u nekim slucajevima za silovanje..mislim, ljakse koji ne moze kurac drzati u gacama jer je vidio zenu u minjaku treba biti blaze kaznjen? Mislim, halo, idem i ja i ti i svi mi sa ovog foruma po raznoraznim klubovima i kafanama i jesmo li silovali ikoga? Sta, picic ga dojebe u kafani pa se on sveti silovanjem? Ne's ti frajera..melkior wrote:Čisto kao pravnik da kažem, kazne su kod nas inače za sva kaznena djela prilično blage, što često proizlazi i iz straha sudaca od odmazde kriminalaca jednom kad izađu na slobodu. Druga je stvar sad silovanje. Problem je u tome što je broj seksualnih kaznenih djela u Kaznenom zakonu u posljednjih 15 godina enormno narasao, što je posljedica globalizacije, modnog trenda, ali i partikularnih društvenih skupina koje pišu Kazneni zakon. Sjećam se svojedobnih kritika praktičara kako Kazneni zakon pišu lezbijke, i kako praktički već i pohotno gledanje muškarca žene se može podvrći pod neki oblik seksualnog zlostavljanja, što je nonsens i spolove doista čini neravnopravnima u društvu. Kod nas je problem izricanje niskih kazni za krvne delikte, prije svega za ubojstvo, razbojništvo i razbojničku krađu, kao i za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, kakvo vražje silovanje. Ovo je dominantno muška kultura koju podržavaju žene. Puno je gori problem pedofilija, i uopće, zlostavljanje djece na Internetu. Žene? Koliko se tih silovanja događa u cajkaškim klubovima, koliko je tih žrtava i samih bilo pod utjecajem alkohola? Generalno govoreći, u tim slučajevima 20-30 % krivice za silovanje snose žene, i to nije politički korektno izreći, nadalje, ako netko nekome stavi neku nedozvoljenu supstancu u piće, to je poslije teško dokazati.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ne može žena uopće sudjelovati kaznenom djelu silovanja, u smislu da je svojim postupcima pripomogla počinitelju... ostvarivanje bića kaznenog djela je u punoj nadležnosti počinitelja i tu bi trebalo staviti točku i isključiti ali.... a djelo ili je ili nije... pa ako je onda po meni treba davati prednost otegotnim okolnostima a maksimalno ignorirat "olakotne" okolnosti....
2015-08-08
Čujte sad, ima i onih što se pojebu pa im kasnije žao pa tužakaju.
ja sam mu skoro rekla da je uskogrudni debil s predrasudama i kompleksom naspram zena.govinda wrote:Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".govinda wrote:slazem se sa vecinom,kolega, osim sa ovim da zene snose krivicu u nekim slucajevima za silovanje..mislim, ljakse koji ne moze kurac drzati u gacama jer je vidio zenu u minjaku treba biti blaze kaznjen? Mislim, halo, idem i ja i ti i svi mi sa ovog foruma po raznoraznim klubovima i kafanama i jesmo li silovali ikoga? Sta, picic ga dojebe u kafani pa se on sveti silovanjem? Ne's ti frajera..melkior wrote:Čisto kao pravnik da kažem, kazne su kod nas inače za sva kaznena djela prilično blage, što često proizlazi i iz straha sudaca od odmazde kriminalaca jednom kad izađu na slobodu. Druga je stvar sad silovanje. Problem je u tome što je broj seksualnih kaznenih djela u Kaznenom zakonu u posljednjih 15 godina enormno narasao, što je posljedica globalizacije, modnog trenda, ali i partikularnih društvenih skupina koje pišu Kazneni zakon. Sjećam se svojedobnih kritika praktičara kako Kazneni zakon pišu lezbijke, i kako praktički već i pohotno gledanje muškarca žene se može podvrći pod neki oblik seksualnog zlostavljanja, što je nonsens i spolove doista čini neravnopravnima u društvu. Kod nas je problem izricanje niskih kazni za krvne delikte, prije svega za ubojstvo, razbojništvo i razbojničku krađu, kao i za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, kakvo vražje silovanje. Ovo je dominantno muška kultura koju podržavaju žene. Puno je gori problem pedofilija, i uopće, zlostavljanje djece na Internetu. Žene? Koliko se tih silovanja događa u cajkaškim klubovima, koliko je tih žrtava i samih bilo pod utjecajem alkohola? Generalno govoreći, u tim slučajevima 20-30 % krivice za silovanje snose žene, i to nije politički korektno izreći, nadalje, ako netko nekome stavi neku nedozvoljenu supstancu u piće, to je poslije teško dokazati.
2014-04-12
po meni uistinu bez fige, bi trebala biti obveza svih i sviju da procesuiraju počinitelje tih opet ću se ponoviti za mene najtežih kaznenih djela.... općenito ratna stradanja i ratne slike ostavljaju trajne posljedice ali slika kad zatekneš ono malo bespomoćno dijete kako beživotno leži u položaju iz kojeg se iščitava apsolutna nemoć ubijenog dijeteta i apsolutna premoć počinitelja, ostavlja neusporedivo teže posljedice po one koji su takovom čemu svjedočili ili u kratkom vremenu zaticali takva prizorišta.....govinda wrote:hm, vrtim po glavi...bilo je nekih presuda za djela u kojima su ubijena i djeca u skupini ubijenih..ali ne mogu da se sjetim da li je to uticalo na visinu kazne, morao bih traziti po netu, neda mi se sad..michaellcmacha wrote:ma nema se tu šta razmimoilazit u mišljenju, jebemu mater pa nikad, ali nikad mi nije palo na pamet da ubijem ičije dijete, i to su stvari o kojima smo kao postrojba imali u obvezi raspravljati i voditi brigu da se tako što ni po koju cijenu ne dogodi.... e sad gdje god se dogodilo a dogodilo se strašno velik broj puta, kazneni sustav je te za moj pojam najteže kažnjive postupke ili ostao nijem ili ako se i oglasio oglasio se mlako i nedovoljno rigorozno..... naglašavam na svim stranama...govinda wrote:Uh, mislim da o tome mozemo imati raspravu koja bi mogla trajati mjesecima i opet ne bi dosli od nekod suvislog zakljucka..jbg, znas ono "dva pravnika, tri misljenja"..michaellcmacha wrote:ali bez podcijenjivanja tog po meni stvarno ogavnog kaznenog djela, čak i u pokušaju, a kamoli u dovršenju.... ja sam frapiran bezosjećajnošću cijelog sustava kad su u pitanju kaznena djela na štetu djece, ja npr nemogu shvatiti i vjerojatno neću nikada kako se moglo dozvoliti da u najvećem broju slučajeva odgovornosti izmaknu počinitelji izravnih ubojstava djece u ratu neovisno tko ih i s koje strane počinio.... to kao izravni sudionik rata i kao netko tko je prošao svašta nešto i vidio svojim očima strašne stvari u smislu razno raznih bestijalija jednostavno ne mogu shvatiti....
2015-08-08
Ima ali to ne prodje na sudu..ipak je kriminalistika napredovala, tehnike uzimanja dokaza su napredovale, moze tako neka dovesti u neugodnu situaciju nekog muskarca ali to na sudu ne prolazi..Regoč wrote:Čujte sad, ima i onih što se pojebu pa im kasnije žao pa tužakaju.
2016-11-17
I to sebe naziva pravnikom...ja bih rekao da je on wannabe silovatelj..nema muda da to ucini ali sigurno mu se mota po glavi..ispravka: boji se da ce biti uhvacen ali mu se sigurno to mota po glavimaggie13 wrote:ja sam mu skoro rekla da je uskogrudni debil s predrasudama i kompleksom naspram zena.govinda wrote:Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".govinda wrote:slazem se sa vecinom,kolega, osim sa ovim da zene snose krivicu u nekim slucajevima za silovanje..mislim, ljakse koji ne moze kurac drzati u gacama jer je vidio zenu u minjaku treba biti blaze kaznjen? Mislim, halo, idem i ja i ti i svi mi sa ovog foruma po raznoraznim klubovima i kafanama i jesmo li silovali ikoga? Sta, picic ga dojebe u kafani pa se on sveti silovanjem? Ne's ti frajera..melkior wrote:Čisto kao pravnik da kažem, kazne su kod nas inače za sva kaznena djela prilično blage, što često proizlazi i iz straha sudaca od odmazde kriminalaca jednom kad izađu na slobodu. Druga je stvar sad silovanje. Problem je u tome što je broj seksualnih kaznenih djela u Kaznenom zakonu u posljednjih 15 godina enormno narasao, što je posljedica globalizacije, modnog trenda, ali i partikularnih društvenih skupina koje pišu Kazneni zakon. Sjećam se svojedobnih kritika praktičara kako Kazneni zakon pišu lezbijke, i kako praktički već i pohotno gledanje muškarca žene se može podvrći pod neki oblik seksualnog zlostavljanja, što je nonsens i spolove doista čini neravnopravnima u društvu. Kod nas je problem izricanje niskih kazni za krvne delikte, prije svega za ubojstvo, razbojništvo i razbojničku krađu, kao i za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, kakvo vražje silovanje. Ovo je dominantno muška kultura koju podržavaju žene. Puno je gori problem pedofilija, i uopće, zlostavljanje djece na Internetu. Žene? Koliko se tih silovanja događa u cajkaškim klubovima, koliko je tih žrtava i samih bilo pod utjecajem alkohola? Generalno govoreći, u tim slučajevima 20-30 % krivice za silovanje snose žene, i to nije politički korektno izreći, nadalje, ako netko nekome stavi neku nedozvoljenu supstancu u piće, to je poslije teško dokazati.
Last edited by govinda on 28/11/2016, 22:11; edited 1 time in total
2016-11-17
mene je pak melkior sad malo iznenadio... ne bih na njega tipovao kao na osobu koja bi tako rezonirala... al eto ljudi su često nepredvidljivi i u djelovanju ali i u rezonu....maggie13 wrote:ja sam mu skoro rekla da je uskogrudni debil s predrasudama i kompleksom naspram zena.govinda wrote:Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".govinda wrote:slazem se sa vecinom,kolega, osim sa ovim da zene snose krivicu u nekim slucajevima za silovanje..mislim, ljakse koji ne moze kurac drzati u gacama jer je vidio zenu u minjaku treba biti blaze kaznjen? Mislim, halo, idem i ja i ti i svi mi sa ovog foruma po raznoraznim klubovima i kafanama i jesmo li silovali ikoga? Sta, picic ga dojebe u kafani pa se on sveti silovanjem? Ne's ti frajera..melkior wrote:Čisto kao pravnik da kažem, kazne su kod nas inače za sva kaznena djela prilično blage, što često proizlazi i iz straha sudaca od odmazde kriminalaca jednom kad izađu na slobodu. Druga je stvar sad silovanje. Problem je u tome što je broj seksualnih kaznenih djela u Kaznenom zakonu u posljednjih 15 godina enormno narasao, što je posljedica globalizacije, modnog trenda, ali i partikularnih društvenih skupina koje pišu Kazneni zakon. Sjećam se svojedobnih kritika praktičara kako Kazneni zakon pišu lezbijke, i kako praktički već i pohotno gledanje muškarca žene se može podvrći pod neki oblik seksualnog zlostavljanja, što je nonsens i spolove doista čini neravnopravnima u društvu. Kod nas je problem izricanje niskih kazni za krvne delikte, prije svega za ubojstvo, razbojništvo i razbojničku krađu, kao i za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, kakvo vražje silovanje. Ovo je dominantno muška kultura koju podržavaju žene. Puno je gori problem pedofilija, i uopće, zlostavljanje djece na Internetu. Žene? Koliko se tih silovanja događa u cajkaškim klubovima, koliko je tih žrtava i samih bilo pod utjecajem alkohola? Generalno govoreći, u tim slučajevima 20-30 % krivice za silovanje snose žene, i to nije politički korektno izreći, nadalje, ako netko nekome stavi neku nedozvoljenu supstancu u piće, to je poslije teško dokazati.
2015-08-08
Ako ne prođe, dobro je. No, čini mi se da bi ona genderofeministica iz uvoda htjela da prođe.
melkior wrote:Žene? Koliko se tih silovanja događa u cajkaškim klubovima, koliko je tih žrtava i samih bilo pod utjecajem alkohola?
Ako žena popije smije ju se silovati?
Melkiore, ubij se.
Trinity-
2014-04-17
joj, gender studije, povraca mi se od toga..ne radi ti se nista ozbiljno u zivotu ili ne znas nista raditi u zivotu pa zavrsis gender studije i uzimas lovu na seminarima, radionicama i treninzima a to sto pricas nema nikakve koristi ni za koga.Regoč wrote:Ako ne prođe, dobro je. No, čini mi se da bi ona genderofeministica iz uvoda htjela da prođe.
2016-11-17
po ovom što je melkior ustvrdio ispada da je to kazneno djelo u stvari privilegirano kazneno djelo u krugu uže skupine unutar opće populacije a to nikako nije točno jer i počinitelja ali i žrtava ima iz svih društvenih skupina i podskupina.... i poznat je čitav niz modus operandija od kojih je samo jedan u nizu gdje se prilikom počinjenja javlja i alkohol kao aktivator počinitelja ili kao blokator žrtve....govinda wrote:I to sebe naziva pravnikom...ja bih rekao da je on wannabe silovatelj..nema muda da to ucini ali sigurno mu se mota po glavi..ispravka: boji se da ce biti uhvacen ali mu se sigurno to mota po glavimaggie13 wrote:ja sam mu skoro rekla da je uskogrudni debil s predrasudama i kompleksom naspram zena.govinda wrote:Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".govinda wrote:
slazem se sa vecinom,kolega, osim sa ovim da zene snose krivicu u nekim slucajevima za silovanje..mislim, ljakse koji ne moze kurac drzati u gacama jer je vidio zenu u minjaku treba biti blaze kaznjen? Mislim, halo, idem i ja i ti i svi mi sa ovog foruma po raznoraznim klubovima i kafanama i jesmo li silovali ikoga? Sta, picic ga dojebe u kafani pa se on sveti silovanjem? Ne's ti frajera..
2015-08-08
Ovako kao melkior razmisljaju i neke arpaske izbjeglice u Njemackoj..dolaze iz kulture gdje je gola zena ( a golomzenom se smatra svaka koja nije umotana kao sarma) kurva a urbane legende u arapskim zemljama su da Zapadnjakinje samo raskrecu noge pred svakim muskarcem..i kad dodju u jednu Njemacku i vide takvo zensko onda je napadnu..michaellcmacha wrote:po ovom što je melkior ustvrdio ispada da je to kazneno djelo u stvari privilegirano kazneno djelo u krugu uže skupine unutar opće populacije a to nikako nije točno jer i počinitelja ali i žrtava ima iz svih društvenih skupina i podskupina.... i poznat je čitav niz modus operandija od kojih je samo jedan u nizu gdje se prilikom počinjenja javlja i alkohol kao aktivator počinitelja ili kao blokator žrtve....govinda wrote:I to sebe naziva pravnikom...ja bih rekao da je on wannabe silovatelj..nema muda da to ucini ali sigurno mu se mota po glavi..ispravka: boji se da ce biti uhvacen ali mu se sigurno to mota po glavimaggie13 wrote:ja sam mu skoro rekla da je uskogrudni debil s predrasudama i kompleksom naspram zena.govinda wrote:Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:
De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Baš je večeras bila neka emisija o silovanjima.
Otac siluje kćer od šeste do sedamnaeste godine i dobije tri godine zatvora.
Trinity-
2014-04-17
Boli me kuracgovinda wrote:I to sebe naziva pravnikom...ja bih rekao da je on wannabe silovatelj..nema muda da to ucini ali sigurno mu se mota po glavi..ispravka: boji se da ce biti uhvacen ali mu se sigurno to mota po glavimaggie13 wrote:ja sam mu skoro rekla da je uskogrudni debil s predrasudama i kompleksom naspram zena.govinda wrote:Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".govinda wrote:
slazem se sa vecinom,kolega, osim sa ovim da zene snose krivicu u nekim slucajevima za silovanje..mislim, ljakse koji ne moze kurac drzati u gacama jer je vidio zenu u minjaku treba biti blaze kaznjen? Mislim, halo, idem i ja i ti i svi mi sa ovog foruma po raznoraznim klubovima i kafanama i jesmo li silovali ikoga? Sta, picic ga dojebe u kafani pa se on sveti silovanjem? Ne's ti frajera..
2015-08-09
u doticoj drzavi mozes furat gun on the belt i preporucujustracima da ne gledaju domace poprek jer bi te mogao upcat. onaj domaci.maggie13 wrote:na Floridi,mislim
ako kao stranac upucas domaceg koji ti je prijetio orujem, posalju te u texas.
2014-12-30
Da, da je ostala trudna dobio bi vecu kaznu...mozda 5 godina..dobro, bio je jedan slucaj u BiH slican, otac je dobio dva puta po 12 godina zatvora, dokazali su mu da je kcerku silovao dva puta i za svaku mu odrapili po 12 godina..nisamcitao poslije u novinama da li se zalio i ako se zalio kakvu je presudu donio visi sud..Triny wrote:Baš je večeras bila neka emisija o silovanjima.
2016-11-17
Zato kazne i jesu male.melkior wrote:Boli me kuracgovinda wrote:I to sebe naziva pravnikom...ja bih rekao da je on wannabe silovatelj..nema muda da to ucini ali sigurno mu se mota po glavi..ispravka: boji se da ce biti uhvacen ali mu se sigurno to mota po glavimaggie13 wrote:ja sam mu skoro rekla da je uskogrudni debil s predrasudama i kompleksom naspram zena.govinda wrote:Kolega, vi ste jedan obican majmun dinaridske podvrste...melkior wrote:
De čovječe, pola tih silovanja i "silovanja" se događa u cajkaškim klubovima, vrlo često se radi i o grupnom silovanju u kojem su svi sudionici, dakle i počinitelji i žrtve pijani, itd. Nitko nikoga nije silovao u gradskoj kavani ili na parkingu nekog finog restorana. Kod silovanja je često slučaj da u stvari vrijedi ona narodna: "našla krpa zakrpu".
Trinity-
2014-04-17
Ne nego ženu kad popije treba tretirati kao malo dijete pa fino poslati kući. I vi bi htjele biti ravnopravne muškarcima a ponašate se infantilno i očekujete od muškaraca da vas tretiraju kao djecu.Triny wrote:melkior wrote:Žene? Koliko se tih silovanja događa u cajkaškim klubovima, koliko je tih žrtava i samih bilo pod utjecajem alkohola?
Ako žena popije smije ju se silovati?
Melkiore, ubij se.
2015-08-09
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 'Silovane žene same su krive jer su koristile parfem i bile oskudno odjevene'
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» Žene su krive - longi je u pravu
» Nemacki imam: Zene same krive sto ih migranti napali (?!)
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» Žene su krive - longi je u pravu
» Nemacki imam: Zene same krive sto ih migranti napali (?!)
Page 4 of 6