'Silovane žene same su krive jer su koristile parfem i bile oskudno odjevene'
Page 1 of 1
'Silovane žene same su krive jer su koristile parfem i bile oskudno odjevene'
Slučaj masovnog napastovanja u novogodišnoj noći u Koelnu još nije dobio svoj epilog. O cijelom slučaju sada se oglasio i njemačkiImam Sami Abu-Yusuf koji je u intervjuu za TV REN kazao da su žene iz same krive zbog seksualnih napada koje su doživjele.
Abu-Yusuf smatra da je uzrok napada bilo provokativno odijevanje žena ikorištenje parfema.
-Moramo pravilno reagirati, a ne da dodajemo ulje na vatru. Da razgovaramo i da nađemo rješenja. Ako netko napada i vrijeđa druge, može nastati opasna situacija. Jedan od razloga zašto su migranti napadali je način na koji se žene oblače. Ako hodaju polugole, koriste parfem, onda se takve stvari događaju. Imate muškarca i ženu.... i to je kao dolivanje ulja na vatru- kazao je Imam.
http://www.vecernji.hr/svijet/imam-iz-koelna-silovane-zene-same-su-krive-jer-su-koristile-parfem-i-bile-oskudno-odijevene-1054129
Nego, što kažu one tuke sa društvenjačko - humanističkih fakulteta.? Da nije kriv kapitalizam ili patrijarhat bijelog čovjeka?
Abu-Yusuf smatra da je uzrok napada bilo provokativno odijevanje žena ikorištenje parfema.
-Moramo pravilno reagirati, a ne da dodajemo ulje na vatru. Da razgovaramo i da nađemo rješenja. Ako netko napada i vrijeđa druge, može nastati opasna situacija. Jedan od razloga zašto su migranti napadali je način na koji se žene oblače. Ako hodaju polugole, koriste parfem, onda se takve stvari događaju. Imate muškarca i ženu.... i to je kao dolivanje ulja na vatru- kazao je Imam.
http://www.vecernji.hr/svijet/imam-iz-koelna-silovane-zene-same-su-krive-jer-su-koristile-parfem-i-bile-oskudno-odijevene-1054129
Nego, što kažu one tuke sa društvenjačko - humanističkih fakulteta.? Da nije kriv kapitalizam ili patrijarhat bijelog čovjeka?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: 'Silovane žene same su krive jer su koristile parfem i bile oskudno odjevene'
Pa u sustini u pravu je..Mi Moškije reagiramo na erocki poticane mirise,parfume,prirodne mirise zenske koze,a cure kad se odjenu,onako lijepo istaknu obline,tijelo im luci prirodne afrodizijake,pa Moškija ima da poludi kao napaljeni bik..jel..uz to,kad zene kazu da se tak ospreme radi sebe,da SEBI budu lijepe,nekako m ne mogu bas vjerovati..dakle,Khozoepi,navalite i posluzite se... ..Treba nase zene redu poduciti..
Guest- Guest
Re: 'Silovane žene same su krive jer su koristile parfem i bile oskudno odjevene'
Eto znači trebaju se odjevati ružno i smrditi i onda možda ali samo možda ih te arapske životinje neće napadati mada ne vjerujem da bi njima i to smetalo.
Last edited by dawson on 22/1/2016, 14:35; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
gargamel0101 wrote:
Guest- Guest
recimo ovako..a usput arapske zene su jedne od cistijihdawson wrote:Eto znači trebaju se odjevati ružno i smrditi i onda možda ali samo možda ih te arapske životinje neće napadati mada ne vjerujem da bi njima i to smetalo.
Guest- Guest
Similar topics
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Prosvjed protiv zabrane pobačaja: Žene u Ohiou odjevene u sluškinje iz popularne serije
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene su krive - longi je u pravu
» Prosvjed protiv zabrane pobačaja: Žene u Ohiou odjevene u sluškinje iz popularne serije
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Žene su krive - longi je u pravu
Page 1 of 1