serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: serie A 2015/2016
?Rad'iša Trajković wrote:vise volim klasican poker, ali njega vise niko ne igra...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
briškula, trešeta i uno igre mog djetinstva sad svi taj poker igraju u novce i na svlačenje kao krimosi i kurbe na tu sotonsku smicalicu ne padam
To ima i Raketa:muckodjubre wrote:ima priznanje da je najbolji na svojoj poziciji ...amper1950 wrote:Nije zabija gol ko Rakitić... Ni uzeja trofej ko kapetan, niti bio prvak najjače lige svijeta, niti ima toliko trofeja najviše kategorije ko Rakitić...muckodjubre wrote:
uzeo je 2 lige prvaka,svojom asistencijom je osigurao realu da izbori produžetak i osvoji jubilarnu 10.lp za najtrofejniji klub europe...ima priznaje da je najbolji veznjak najjače lige svijeta i izabran je u najmomčad lige prvaka
http://www.fourfourtwo.com/features/11-best-midfielders-world
<3
Guest- Guest
Osvojene Sportske igre mladih sa golom u finalu i prid kamerama HRT-a...operw wrote:vjerujem da i niche ima više trofeja i priznanja od kalinića. skroman kakav jest nije spomenuo.muckodjubre wrote:kalinić:
dvoransko prvenstvo
Na putu do finala su ruseni mnogi hr. reprezentativci malog baluna...
:D
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Meni je poker OK samo ako se igra za lovu. Ovako je bezveze.
Guest- Guest
Poker u kojem svi igrači imaju skrivenih 5 karata u ruci, a ne samo 2 sa otvorenim kartama na stolu...kuracodigraca wrote:?Rad'iša Trajković wrote:vise volim klasican poker, ali njega vise niko ne igra...
;)
Guest- Guest
Tko ga je to birao? kolege nogometasi ili?fridrih_niche wrote:To ima i Raketa:muckodjubre wrote:ima priznanje da je najbolji na svojoj poziciji ...amper1950 wrote:Nije zabija gol ko Rakitić... Ni uzeja trofej ko kapetan, niti bio prvak najjače lige svijeta, niti ima toliko trofeja najviše kategorije ko Rakitić...muckodjubre wrote:
uzeo je 2 lige prvaka,svojom asistencijom je osigurao realu da izbori produžetak i osvoji jubilarnu 10.lp za najtrofejniji klub europe...ima priznaje da je najbolji veznjak najjače lige svijeta i izabran je u najmomčad lige prvaka
<3
neki sajt 4-4-2...
a to je jos vece priznanje nego kada te struka izabere...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Poker u kojem svi igrači imaju skrivenih 5 karata u ruci, a ne samo 2 sa otvorenim kartama na stolu...kuracodigraca wrote:?Rad'iša Trajković wrote:vise volim klasican poker, ali njega vise niko ne igra...
;)
budjavi texas hold'em...
Guest- Guest
Ne mogu otvorit link
Rad'iša Trajković wrote:neki sajt 4-4-2...
Kad te ti izaberu onda tek znaš da si uspio.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:neki sajt 4-4-2...
Kad te ti izaberu onda tek znaš da si uspio.
potplatio mamic celu primeru...
Guest- Guest
Nogometaši su preglupi, njima se ništa ne smi prepuštat...muckodjubre wrote:Tko ga je to birao? kolege nogometasi ili?fridrih_niche wrote:To ima i Raketa:muckodjubre wrote:ima priznanje da je najbolji na svojoj poziciji ...amper1950 wrote:Nije zabija gol ko Rakitić... Ni uzeja trofej ko kapetan, niti bio prvak najjače lige svijeta, niti ima toliko trofeja najviše kategorije ko Rakitić...muckodjubre wrote:
<3
Znaci, Raketa ima i to priznanje, ka i Hobit...
;)
Guest- Guest
Four Four Two je časopis u istom rangu ka i France Football...
Oba imaju isti težinu, ergo, Raketa je bija proglašen najboljim veznjskom svita...
Prestanite kmecat...
B-)
Oba imaju isti težinu, ergo, Raketa je bija proglašen najboljim veznjskom svita...
Prestanite kmecat...
B-)
Guest- Guest
Tko onda,stručni žiri?fridrih_niche wrote:Nogometaši su preglupi, njima se ništa ne smi prepuštat...muckodjubre wrote:Tko ga je to birao? kolege nogometasi ili?fridrih_niche wrote:To ima i Raketa:muckodjubre wrote:ima priznanje da je najbolji na svojoj poziciji ...amper1950 wrote:
Nije zabija gol ko Rakitić... Ni uzeja trofej ko kapetan, niti bio prvak najjače lige svijeta, niti ima toliko trofeja najviše kategorije ko Rakitić...
<3
Znaci, Raketa ima i to priznanje, ka i Hobit...
;)
Kad je od takvih Luka dobivao onda nije relevantno?? kak sad?fridrih_niche wrote:Four Four Two je časopis u istom rangu ka i France Football...
Prestanite kmecat...
B-)
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016