serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
serie A 2015/2016
red je red. kreće i najjača liga europe. nova sezona ista očekivanja, Juventus unatoč bolnim rastancima i dalje glavni pretedent za scudetto, rivali nisu mirovali aktivni milan i inter konačno doveli pojačanja (inter kasnije komprimitirao), roma dojam je kompletirala ekipu, nedostaje lijevi bek - lukas digne vjerojatno dolazi, salah i džeko novo oružje u ofanzivi nakon prošlogodišnjih promašaja, lazio zadržao esenciju ekipe, to je i najveći potez prijelaznog roka čestitke lotitu, a sad preostaje da dovede špicu koja će predvodit rimljane, spominje se grande Matri, spominju se pato i balotelli, kakva bi to priča bila da se balotelli vrati na reprezentativni nivo u dresu lazijala, lijepa priča. fiorentina, sve se može pogledati u jednoj paraleli gomez out, nikola ˝u serie A zabio bi 15 do 20 golova po sezoni˝ in, neozbiljni su u firenci. napoli razočarao. ostatak lige uobičajeno, par zanimljivih riješenja, nastupaju dva nova neatraktivna prvoligaša, neki starosjedioci ostali su u nižem rangu.
forza Italia, hvala ti bože što si stvorio ovu ligu
forza Italia, hvala ti bože što si stvorio ovu ligu
Guest- Guest
Re: serie A 2015/2016
molio bi sve simpatizere primere, bundeslige, i ligue one francuske ako ima takvih, da ne otvaraju navedene teme, imaju pdf moda i ljepota gdje mogu analizirati te gay lige.
Guest- Guest
operw wrote:molio bi sve simpatizere primere, bundeslige, i ligue one francuske ako ima takvih, da ne otvaraju navedene teme, imaju pdf moda i ljepota gdje mogu analizirati te gay lige.
daleko od šampionske ekipe. ovise o bacci, ako ne bude na potrebnoj razini bit će to još jedna razočaravajuća sezona za milan.Tommy Ramone wrote:Milan osvaja ove godine.
Juventus, njima da se ozljedi 20igrača, opet su u stanju složit konkurentnu 11
Guest- Guest
Milan ima solidnu ekipu koju je sad pojacao i konacno doveo pravog trenera. Ja bi bio zadovoljan i ulaskom u LP sljedeće sezone.
Guest- Guest
milan ima jednu stvar koju drugi rivali nemaju (izuzev Juventusa) - pobjednički mentalitet. to je uvijek prednost.
inter pratim samo medijski, nelogični potezi prodaja shaqiria i kovačića, možda unutarnja struka to može objasnit no ako izostane rezultat pretvorit će se u pravu katastrofu manciniev projekt.
marotta rekao - do kraja prijelaznog roka dolazak trequartiste.
inter pratim samo medijski, nelogični potezi prodaja shaqiria i kovačića, možda unutarnja struka to može objasnit no ako izostane rezultat pretvorit će se u pravu katastrofu manciniev projekt.
marotta rekao - do kraja prijelaznog roka dolazak trequartiste.
Guest- Guest
čestitke direktoru na još jednom vrhunskom poslu.
26 miliona u 3 rate, pristojno za takvu nadolazeću zvijezdu svjetskog nogometa. zadnja godina ugovora.
Guest- Guest
polako,još daleko je 5mjesec
Ništa od debija za Mandžu? Zbog ozljede bi hrvatski napadač mogao preskočiti Udinese
allegri najavio padoina na pozicije ˝registe˝. el pado može sve igrati.
manždo pod upitnikom.
manždo pod upitnikom.
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016