serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
serie A 2015/2016
Ma Juvea vise ne respektiran ni dva posto...
Ovo s grbom ih je dotuklo i izbacilo iz društva ozbiljnih klubova...
;)
Ovo s grbom ih je dotuklo i izbacilo iz društva ozbiljnih klubova...
;)
Guest- Guest
Re: serie A 2015/2016
logo ili grb je uvijek podložan izmjenama. istina nikad ovako radikalno, neprepoznatljivo, no to je nešto što se mijenja i što svaki klub s vremena na vrijeme promijeni.amper1950 wrote:operw wrote:izgleda da su ozbiljni
Nisu ozbiljni čim im je ta glupost pala na pamet.
Marketinške logove mogu koristiti za robu, odjeću, cjelokupnu opremu, a ne mijenjati grb. Naravno, s tim da ne kradu logo, a oni ne samo što su ga prekopirali od tamo neke mesne industrije nego bi taj logo stavili umisto dosadašnjeg grba.
meni isto ne sviđa mi se promjena, grb je nešto s čime se klub igrači i navijači moraju identificirat. to mora biti moćan simbol što ovaj novi zasigurno nije.
klasični grb, uvijek mi je bio najljepši, ne zato što je od Juventusa, nego zato što je uistinu bio najljepši, onakav kakav logo i treba biti elegantan, s malo motiva a s jasnim obilježjima, usavršavali su ga desetljećima i napravili najbolji grb čak i na tom polju pobjedili konkurenciju, da bi sad prešli na ovu verziju.
to sve opet ne znači da za koju godinu neće vratit stari grb, tj neku varijaciju.
Guest- Guest
MARCO VAN BASTEN svojim posljednjim intervjuom za Bild šokirao je veliki dio zaljubljenika u nogomet. Naime, legendarni Nizozemac, koji je danas prvi čovjek FIFA-e zadužen za tehnološki razvoj nogometa, najavio je velike promjene.
FIFA je već proširila Svjetsko prvenstvo s 32 na 48 reprezentacija i time zgrozila mnoge, a sada je Van Basten naveo osam novih mogućih promjena.
http://www.index.hr/sport/clanak/bizarno-kraj-nogometa-kakvog-poznajemo-fifa-ukida-zaledje-i-zute-kartone-uvodi-penale-kao-u-hokeju/945090.aspx
FIFA je već proširila Svjetsko prvenstvo s 32 na 48 reprezentacija i time zgrozila mnoge, a sada je Van Basten naveo osam novih mogućih promjena.
http://www.index.hr/sport/clanak/bizarno-kraj-nogometa-kakvog-poznajemo-fifa-ukida-zaledje-i-zute-kartone-uvodi-penale-kao-u-hokeju/945090.aspx
Sa sucima jedino može razgovarati kapetan
Ograničiti broj prekršaja
Povećati broj izmjena-"U slučaju produžetka uveli bismo jednu ili dvije dodatne izmjene."
Ograničiti trošenje vremena-"Gledatelji žele više akcije, više golova i veću borbu između klubova. Duge izmjene, još duža izvođenja prekida i izležavanje igrača previše kvare nogomet. Mnogo vremena gubimo na te stvari."
ovo je OK
Ograničiti broj prekršaja
Povećati broj izmjena-"U slučaju produžetka uveli bismo jednu ili dvije dodatne izmjene."
Ograničiti trošenje vremena-"Gledatelji žele više akcije, više golova i veću borbu između klubova. Duge izmjene, još duža izvođenja prekida i izležavanje igrača previše kvare nogomet. Mnogo vremena gubimo na te stvari."
ovo je OK
Legendarni Marko van Basten brutalno iskreno je analizirao uzroke propadanja Milana i generalno italijanskog fudbala. U smiraj derbija sa Napolijem govorio je i ulasku kineskih investitora među Rosonere, ali o višegodišnjoj dominaciji Juventusa.
“Ne sviđa mi se ideja o kineskom Milanu“, pravo u glavu, narodski rečeno, otpočeo je nekadašnji napadač Rosonera razgovor za Gazetu delo sport.
“Ne sviđa mi se ideja o kineskom Milanu“, pravo u glavu, narodski rečeno, otpočeo je nekadašnji napadač Rosonera razgovor za Gazetu delo sport.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Kao Hajduk na ove nove macronove majice stavio samo slovo h. Jel to da se ne srame koliko su jadni ili kopiraju d od dinama misleci tako postati veliki kao dinamoamper1950 wrote:operw wrote:izgleda da su ozbiljni
Marketinške logove mogu koristiti za robu, odjeću, cjelokupnu opremu, a ne mijenjati grb. Naravno, s tim da ne kradu logo, a oni ne samo što su ga prekopirali od tamo neke mesne industrije nego bi taj logo stavili umisto dosadašnjeg grba.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nisi u pravu, Ante...desert_fox wrote:Kao Hajduk na ove nove macronove majice stavio samo slovo h. Jel to da se ne srame koliko su jadni ili kopiraju d od dinama misleci tako postati veliki kao dinamoamper1950 wrote:operw wrote:izgleda da su ozbiljni
Stilizirano slovo h je u uporabi već dugo vrimena, prije nego si ti i rodjen...
;)
Guest- Guest
One polo hajdukove majice su fenomenalne
Savršene...muckodjubre wrote:One polo hajdukove majice su fenomenalne
;)
Guest- Guest
desert_fox wrote:Kao Hajduk na ove nove macronove majice stavio samo slovo h. Jel to da se ne srame koliko su jadni ili kopiraju d od dinama misleci tako postati veliki kao dinamoamper1950 wrote:operw wrote:izgleda da su ozbiljni
Hajdukovo h u tom obliku se pojavljuje već godinama, na zastavicama, majicama, itd. Priča sam o grbu, a ne na logo kakvih ima stotine i uvik će biti
Guest- Guest
Imam ))fridrih_niche wrote:Savršene...muckodjubre wrote:One polo hajdukove majice su fenomenalne
;)
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016