serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Iz srbadije očekujem da ni ne spominju riječ "poštenje" jer kod njih ta riječ i taj pojam ne postoji...
Guest- Guest
Bože, sačuvaj nas kuge, rata i hajdukovog poštenja.Roki wrote:amper1950 wrote:I btw, Kalinić je odma pokaziva da nije penal da se spotaka, a sudac je svira penal, dao žuti karton golmanu. No Kale je bio ustrajan. Vidi se da je proša Hajdukovu školu i da je pošten. To je u Hajduku naučija...
boze dragi, sacuvaj nas hajdukovog ,,postenja''
Guest- Guest
John McClane wrote:Bože, sačuvaj nas kuge,gladi, rata i hajdukovog poštenja.Roki wrote:amper1950 wrote:I btw, Kalinić je odma pokaziva da nije penal da se spotaka, a sudac je svira penal, dao žuti karton golmanu. No Kale je bio ustrajan. Vidi se da je proša Hajdukovu školu i da je pošten. To je u Hajduku naučija...
Guest- Guest
To nepostenje pokupise od svojih turskih praotacaamper1950 wrote:Iz srbadije očekujem da ni ne spominju riječ "poštenje" jer kod njih ta riječ i taj pojam ne postoji...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kale klasa!
(Y)
Ne mogu zamislit Mandzu da ovo uradi...
Vjerojatno bi od frustracija isa headbuttirat protivnika ka i jadnog Lewandowskog...
;)
(Y)
Vjerojatno bi od frustracija isa headbuttirat protivnika ka i jadnog Lewandowskog...
;)
Guest- Guest
Kale je to napravio iz dva razloga
1.nije izvodjac penala u firenzi kao sto je to bija u ajduka gdje je bio poznat kao penaldinic
2.da spasi bruke onog konja ilicica , da ne fali 2x zaredom
1.nije izvodjac penala u firenzi kao sto je to bija u ajduka gdje je bio poznat kao penaldinic
Ovim nesebicnim i postenim cinom se definitivno diskreditirao i oprostio od mandjine prve zamjene, to nisu kvalifikacije kakve se u hrvatskoj traze
Roki wrote:John McClane wrote:Bože, sačuvaj nas kuge,gladi, rata i hajdukovog poštenja.Roki wrote:amper1950 wrote:I btw, Kalinić je odma pokaziva da nije penal da se spotaka, a sudac je svira penal, dao žuti karton golmanu. No Kale je bio ustrajan. Vidi se da je proša Hajdukovu školu i da je pošten. To je u Hajduku naučija...
fridrih_niche wrote:Kale klasa!
(Y)
;)
ko bi zdrav dao mandzukicu penal da sutira? imao bi gori postopak nego messi. nema ni tehniku ni znanje za sutiranje penala.
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Kale je to napravio iz dva razloga
Ta tvoja teorija bi ti možda i prošla da je Iličić jučer igrao,no nije. Kad nema Iličića, Kale puca penale...
Guest- Guest
Siguran san da nam kroničar Mandžine karijere može izvući onaj detalj iz Wolsburga kad je spomenuti glumija prekršaj kao da su mu kosti polomljene, a nitko ga nije taknuo. Cijela njemačka mu se smijala...fridrih_niche wrote:Kale klasa!
(Y)
;)
Guest- Guest
Moras poceti cijeniti igrace koji su se spremni izvrgnuti ruglu za dobrobit svog tima ^^
Btw nisam gledao tekmu,tako da ne znam postave ali znam da je onaj jazavac nedavno zapucao najstrozu kaznu
Moguce da zato nije ni igrao :D
Ne cijenim glumce i prevarante...Ziil Los Dii ! wrote:Moras poceti cijeniti igrace koji su se spremni izvrgnuti ruglu za dobrobit svog tima ^^
Guest- Guest
Bolje da Kale puca. Mislim da slovenac jučer nije bija ni na klupi, biće ozljeđen ili kartoni...Ziil Los Dii ! wrote:Btw nisam gledao tekmu,tako da ne znam postave ali znam da je onaj jazavac nedavno zapucao najstrozu kaznu
Guest- Guest
Slovenac je ko' i ja ^^amper1950 wrote:Bolje da Kale puca. Mislim da slovenac jučer nije bija ni na klupi, biće ozljeđen ili kartoni...Ziil Los Dii ! wrote:Btw nisam gledao tekmu,tako da ne znam postave ali znam da je onaj jazavac nedavno zapucao najstrozu kaznu
Pippo te mrko gleda :))amper1950 wrote:Ne cijenim glumce i prevarante...Ziil Los Dii ! wrote:Moras poceti cijeniti igrace koji su se spremni izvrgnuti ruglu za dobrobit svog tima ^^
U to neću ulaziti...Ziil Los Dii ! wrote:Slovenac je ko' i ja ^^amper1950 wrote:Bolje da Kale puca. Mislim da slovenac jučer nije bija ni na klupi, biće ozljeđen ili kartoni...Ziil Los Dii ! wrote:Btw nisam gledao tekmu,tako da ne znam postave ali znam da je onaj jazavac nedavno zapucao najstrozu kaznu
Guest- Guest
Pippo je bija takav glumac da, kasnije kad su ga svi razotkrili, i kad bi ga protivnik polomija sudac nebi ništa svira... Haha...Ziil Los Dii ! wrote:Pippo te mrko gleda :))amper1950 wrote:Ne cijenim glumce i prevarante...Ziil Los Dii ! wrote:Moras poceti cijeniti igrace koji su se spremni izvrgnuti ruglu za dobrobit svog tima ^^
Guest- Guest
Sad sam pogledao situaciju...amper1950 wrote:Siguran san da nam kroničar Mandžine karijere može izvući onaj detalj iz Wolsburga kad je spomenuti glumija prekršaj kao da su mu kosti polomljene, a nitko ga nije taknuo. Cijela njemačka mu se smijala...fridrih_niche wrote:Kale klasa!
(Y)
;)
Kale je glumio pa je pokazivao kao nista,nista iz razloga da se spasi kartona jer se bojao iskljucenja...
" ne laje kuja radi sela..."
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016