serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Golovi u polufinalu ili cetvrtfinalu ne znace?muckodjubre wrote:a golove je zabijao u nekoliko finala,golove koji znače trofeje
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
u finalu,u finalimanowitzki wrote:Golovi u polufinalu ili cetvrtfinalu ne znace?muckodjubre wrote:a golove je zabijao u nekoliko finala,golove koji znače trofeje
Znače, ali ovisi kako za kojeg igrača. Samo netko mora ubrati da je danas 2016-a godina...nowitzki wrote:Golovi u polufinalu ili cetvrtfinalu ne znace?muckodjubre wrote:a golove je zabijao u nekoliko finala,golove koji znače trofeje
Guest- Guest
finalu superkupa njemačke,finalu superkupa italije,finalu superkupa španjolske protiv real madrida,finalu LIGE PRVAKA.najbolji bayernov strijelac u rekordnoj godini...i sad najbolji strijelac u kvalifikacijama koje nas vode prema SP
jel kale zabio barem u finalu dvornaskoga za svoj jedini trofej
Zabio je u finalu EL... Samo zabio, a pričamo o 2016-oj godini, to ti pokušavam reći...muckodjubre wrote:jel kale zabio barem u finalu dvornaskoga za svoj jedini trofej
Guest- Guest
kako klošar iznosi statistiku, a kad priča o modriću onda ne kaže niti A, odma promijena ploče svi zakoni padaju onda mu je glavni argument "diktira igru i dirigira tempo", većega licimura i beskičmenjaka kugla zemaljska nije vidla, a i šire...
End- Posts : 21177
2015-08-25
evo da i tebe našamaram:End1899 wrote:kako klošar iznosi statistiku, a kad priča o modriću onda ne kaže niti A, odma promijena ploče svi zakoni padaju onda mu je glavni argument "diktira igru i dirigira tempo", većega licimura i beskičmenjaka kugla zemaljska nije vidla, a i šire...
izabran u momčad prvenstva na EP,izabran u momčad sezone u LP,proglašen za NAJBOLJEGA VEZNJAKA NAJJAČE LIGE EUROPE I SVIJETA
mandžo je napadač i zabija golove za trofeje,modrić je veznjak i proglašen za najboljega veznjaka najjače lige svijeta
Jebiga, ali nije zabija u finalu LP, nije uzeja španjolsko prvenstvo, nije ko kapetan uzeja EL ko Rakitić... Jebiga, Rakitić je bolji.muckodjubre wrote:
evo da i tebe našamaram:
izabran u momčad prvenstva na EP,izabran u momčad sezone u LP,proglašen za NAJBOLJEGA VEZNJAKA NAJJAČE LIGE EUROPE I SVIJETA
Jeli bar zabio u finalu dvoranskog prvenstva dok je igrao za Dinamo?
Guest- Guest
uzeo je 2 lige prvaka,svojom asistencijom je osigurao realu da izbori produžetak i osvoji jubilarnu 10.lp za najtrofejniji klub europe...ima priznje da je najbolji veznjak najjače lige svijeta i izabran je u najmomčad lige prvakaamper1950 wrote:Jebiga, ali nije zabija u finalu LP, nije uzeja španjolsko prvenstvo, nije ko kapetan uzeja EL ko Rakitić... Jebiga, Rakitić je bolji.muckodjubre wrote:
evo da i tebe našamaram:
Jeli bar zabio u finalu dvoranskog prvenstva dok je igrao za Dinamo?
Nije zabija gol ko Rakitić... Ni uzeja trofej ko kapetan, niti bio prvak najjače lige svijeta, niti ima toliko trofeja najviše kategorije ko Rakitić...muckodjubre wrote:
uzeo je 2 lige prvaka,svojom asistencijom je osigurao realu da izbori produžetak i osvoji jubilarnu 10.lp za najtrofejniji klub europe...ima priznaje da je najbolji veznjak najjače lige svijeta i izabran je u najmomčad lige prvaka
Guest- Guest
ima priznanje da je najbolji na svojoj poziciji ...amper1950 wrote:Nije zabija gol ko Rakitić... Ni uzeja trofej ko kapetan, niti bio prvak najjače lige svijeta, niti ima toliko trofeja najviše kategorije ko Rakitić...muckodjubre wrote:
uzeo je 2 lige prvaka,svojom asistencijom je osigurao realu da izbori produžetak i osvoji jubilarnu 10.lp za najtrofejniji klub europe...ima priznaje da je najbolji veznjak najjače lige svijeta i izabran je u najmomčad lige prvaka
i modrić i luka su vrhunski igrači u vrhunskim,najjačim klubovima današnjice...modrić je najbolji igrač na svojoj poziciji...
a nije svatko klasa za najjače klubove zato netko igra u realu,bayernu,atletiku,juventusu,a netko u dnjipru i fiorentini
a nije svatko klasa za najjače klubove zato netko igra u realu,bayernu,atletiku,juventusu,a netko u dnjipru i fiorentini
Ista liga, ista kategorija. Valjda bi sadašnjost trebalo biti mjerilo, ili pak ne?!? A i igrači mijenjaju klubove, ako razumiš...muckodjubre wrote:
Uostalom, po tebi (kad navodiš trofeje) Rakitić je bolji od Modrića...
Guest- Guest
ista liga samo je ovo prvak,najjači klub lige,a ovo klub sredine tablice...amper1950 wrote:Ista liga, ista kategorija. Valjda bi sadašnjost trebalo biti mjerilo, ili pak ne?!? A i igrači mijenjaju klubove, ako razumiš...muckodjubre wrote:
Uostalom, po tebi (kad navodiš trofeje) Rakitić je bolji od Modrića...
mijenjaju da,zato nekoga kupuju najjači klubovi a nekoga klubovi sredine tablice
Netko tek zadnje 2-3 godine igra kako igra (zato ne pričamo o veličini igrača što tebi baš i nije jasno), nije čudo zanimanje večih klubova za njega. Zbog kluba u kojem trenutno netko igra ne mora značiti da je lošiji od nekog tko TRENUTNO igra u boljem klubu. Dosadan si do mile volje s tim svojim kriterijima kako tebi pašu, jer po tvojim upisima za Mandžu i Modrića, Rakitić bi TRENUTNO treba biti naš najbolji igrač jer ima najviše trofeja tih največih i najznačajnih, a nije najbolji čak bi reka da je TRENUTNO daleko od toga...muckodjubre wrote:
ista liga samo je ovo prvak,najjači klub lige,a ovo klub sredine tablice...
mijenjaju da,zato nekoga kupuju najjači klubovi a nekoga klubovi sredine tablice
Kako bilo, neda mi se više s tobom, dosadan si i prepuštam te ostalim kolegama forumašima...
Guest- Guest
vjerujem da i niche ima više trofeja i priznanja od kalinića. skroman kakav jest nije spomenuo.muckodjubre wrote:kalinić:
dvoransko prvenstvo
Guest- Guest
najbtinije da se trudi. ako se izbori za poziciju prve mandžine zamjene, možda mu luka i mandžo 2018 donesu svjetsko prvenstvo pa konačno nešto i osvoji u karijeri.
Guest- Guest
operw wrote:vjerujem da i niche ima više trofeja i priznanja od kalinića. skroman kakav jest nije spomenuo.muckodjubre wrote:kalinić:
dvoransko prvenstvo
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016