Nova Austro-Ugarska monarhija
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Nova Austro-Ugarska monarhija
ma nigdje vi ne bi bili. da nije bilo turske većina srba bi živjela na kosovu i na sandžaku, glavni grad bi vam bio skopje ili priština i krajnje na sjeveru bi bili po crti valjevo-kragujevac-zaječar.... imali bi dvije manjine po milijun i pol duša koje bi jebavale vas a i vi njih i danas bi bili negdje na razini afganistana.... ako i to....dzango wrote:Da nije bilo Turske, Srbija bi danas bila na nivou Austrije.dawson wrote:Da nije bilo Austrije Hrvatska bi bila danas na razini istočne Bosne. I ne samo Hrvatska nego i Slovenija i civilizirani djelovi Srbije i Bosne.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Komentirao bih owo al ....owaj prwo mora dobit izbore tako da do tada swe je swiranje kurzu,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
uffff...Fuk..nisil primjetio da si u Natoju,i da imate istu ulogu...???vuksadinare wrote:kaj se ovaj droge nabubao..pa da im budemo topovsko meso kao i prije..hajde kurc šic sa takvim nebuloznim idejama...rekoh ja prije da ovaj hoffer sanja neku verziju austro ugarske a da on bude car..bices moj quratz...sto ti je austrija mala?..ajd iš
Guest- Guest
Sebastijanu,RayMabus wrote:Komentirao bih owo al ....owaj prwo mora dobit izbore tako da do tada swe je swiranje kurzu,
2014-04-11
ehmmm...sorry Yoda,ali tamo vladaju Pićke..ono...Marija Terezija..jedna od zescih quja i zacetnica zenske vladavine u Europi,emanćipaćija i te sheme...biz od toga...Milo Yiannopoulos wrote:propadamo kao nacija.vuksadinare wrote:jos fali da se orban javi mi bi rijecku luku...baranju,međimurje...i onda potpuno razotkrivanje a muje samo paravan..a sto sam ja pricao tu...da su takvima muje samo paravan za nes drugo ozbiljnije..
ti možda i par drugih ste se utrpali u Zagrebu, dobili ste dio kolača i adio. ostatk države se iseljava, i propada.
Kao što smo tamo 1500 utekli u AU, da se spasimo od turaka, tako i sada, ponovo trebamo jednog jakog zaštitnika da nas spasi. AU država je odgovor
Za AU Spremni.
Za Cara i Otaždbinu!" :D
Guest- Guest
a kad ce to, to msm, da austrija i srbija zavladaju tim prostorom ;:)
Guest- Guest
Svilanović: Slede dobre godine u odnosima Srbije i Hrvatske
25 novembar 2016 14:08Posle teške 2016. godine u odnosima Srbije i Hrvatske uslediće godine koje će doneti dosta dobrog, izjavio je danas generalni sekretar Saveta za regionalnu sarSVILANOVIĆ: Slede dobre godine u odnosima Srbije i Hrvatske
Posle teške 2016. godine u odnosima Srbije i Hrvatske uslediće godine koje će doneti dosta dobrog, izjavio je danas generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju i nekadašnji ministar inostranih poslova SR Jugoslavije Goran Svilanović
On je na 26. sesiji Igmanske inicijative povodom dve decenije diplomatskih odnosa Srbije i Hrvatske izrazio očekivanje da će vlada na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem uspeti, kao što je to urađeno sa Albanijom, da sa novom hrvatskom vladom značajno unapredi odnose dve države.
Svilanović je rekao Tanjugu da je Igmanska inicijativa okupila niz ljudi iz nevladinog sektora i svega nekoliko predstavnika vlada kako bi se porazgovaralo u kontekstu 20 godina od obnove diplomatskih odnosa dve zemlje.
Prema njegovim rečima, atmosfera je bila dosta dobra i ljudi žele da odnosi budu bolji nego što je sada slučaj.
- Mi smo imali jednu tešku godinu - 2016. koja je bila obeležena izbornim ciklusima skoro svuda u regionu i možda je ta atmosfera posledica jedne takve godine. Emocije idu visoko u izbornoj utakmici i kaže se što šta, ali imam veliko očekivanje od naredne godine - naglasio je Svilanović.
On je rekao da je čak i u 2016. uprkos takvim odnosima bilo velikih iskoraka i velike političke hrabrosti i izrazio uverenje da će tako biti nastavljeno.
[size=12]Tanjug
Tekst potpisa
- Konkretno mislim na susret premijera Srbije i predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koji su kroz postignuti dogovor definisali ono što treba očekivati da u narednim godinama rade Srbije i Hrvatska - naveo je Svilanović.
Kako ističe sa velikim zadovoljstvom očekuje prve susrete naše vlade sa predstavnicima nove hrvatske vlade.
- Videlo se kroz ono što je urađeno prošle i ove godine u odnosima Srbije i Albanije koliko može snažna politička ličnost, kakva jeste premijer Vučić, uz odgovarajuće partnerstvo premijera Albanije Edija Rame, da pomere stvari napred i imam slična očekivanja za stvari koje će se dešavati između Srbije i Hrvatske - naglasio je Svilanović.
Iza nas je, dodaje Svilanović, jedna teška godina, ali postoji velika spremnost da se isprati ono što se u privrednom svetu već dešava, jer poslovna zajednica veoma intenzivno sarađuje i Srbija i Hrvatska imaju veliki interes da se tako nastavi.
- Ostaće neke stvari oko kojih se nećemo dogovoriti, neće se u skorije vreme promeniti percepcija razumevanja Beograda i Zagreba onoga šta se događalo tokom sukoba, ali moraćemo da naučimo da živimo sa tim razlikama, kao i da budemo otvoreni za ono što nam donosi i proces pridruživanja EU kojim Srbija pravi velike korake i očekujem podršku Hrvatske - naglasio je Svilanović.[/size]
Tanjug 25. 11. 2016. 14:55
evo,
mir. mir.... niko nije kriv :)
vucku cu biti drag na srcu, ima i poklon da mi kupi )
Guest- Guest
Džejson Prodanović (u sredini), Foto: rot-weiss-essen.de
Ono što je posebno interesantno jeste da će svoju šansu dobiti i Džejson Prodanović iz nemačkog Esena, koji će tako postati prvi tamnoputi fudbalski reprezentativac u istoriji Srbije.
Poziv su po prvi put dobila i naša deca koja su rođena i igraju u inostranstvu, a sve u skladu sa strategijom sportskog sektora FSS na čelu sa direktorom Goranom Bunjevčevićem, koordinatorima i selektorima mlađih selekcija, da oni najtalentovaniji iz dijaspore dobiju priliku da se nametnu i obuku dres zemlje svojih roditelja.
nece nas vise niko da zeza !
ajde Dzambo !
Guest- Guest
cu austrougarska, o jebote sunac, da neko predlozi govno da se jede to bi naslo na odaziv,
cudo koje sve razloge za samouvjeravanje nalaze neki forumasi, za mene je to cisto slugansko uguzavanje, pa jebote, i rimljani su napravili dioklecijanovu palacu i arenu u puli , ajmo da se rimljani vrate, umjesto da se bore i da dokazu da su sposobni, balkanjerosi bi da neko drugi misli umjesto njih a oni bi i govna prevrtali, chuda naprave vjekovi robovanja, udje u gene i nemos se rjesit
cudo koje sve razloge za samouvjeravanje nalaze neki forumasi, za mene je to cisto slugansko uguzavanje, pa jebote, i rimljani su napravili dioklecijanovu palacu i arenu u puli , ajmo da se rimljani vrate, umjesto da se bore i da dokazu da su sposobni, balkanjerosi bi da neko drugi misli umjesto njih a oni bi i govna prevrtali, chuda naprave vjekovi robovanja, udje u gene i nemos se rjesit
Guest- Guest
A nemaju ni mornariću ....pih .....hebeš to.Leviathan2 wrote:cu austrougarska, o jebote sunac, da neko predlozi govno da se jede to bi naslo na odaziv,
2014-04-11
Austrija je danas u nekom vojnom smislu goli qrc,a o ratnickom da ne pricam..
Guest- Guest
jebote, kad citam neke bisere ovdje ispada da su hrvati i srbi totalna debilana, jesu u neku ruku al samo na jebene nacional i domoljubne budalestine, dosta da neko zasvir abudnicu i da nikog nije briga za probleme, hrvatska ima mozgove ima ekonomiste i to jebene koji ne mogu radit u usranoj hrvatskoj zbog rodijackih linija al mogu radit za norvesku vladu, za kinesku vladu itd, hrvatska ima izumitelje koje nitko ne jebe dva posto, hrvatska ima strucnjak eu raznim oblastima al mogu se jebat jer je na polozaj zasjela rodijacka klika, i hrpetina kuknjatora koji samo kukaju a nebi nis poduzeli da te rodijake i slicne otjera, kao da su austrijanci pametniji il posteniji, pa prespartao sam austriju uzduz i poprijeko, idiota ko u prici al idiota koji rade i ne kukaju, idioti koji su disciplinirani da naprave ono sto zapocnu,
hrvatska se mora rjesit cekanja da netko drugi napravi, rjesit se kuknjave, stavit na friz nacionalne heroje koji zele vlast i vidjet ko zbilja ima neke ekonomske ideje a ne ko bolje pjeva ustani bane il cavoglave
hrvatska se mora rjesit cekanja da netko drugi napravi, rjesit se kuknjave, stavit na friz nacionalne heroje koji zele vlast i vidjet ko zbilja ima neke ekonomske ideje a ne ko bolje pjeva ustani bane il cavoglave
austrija je uvijek bila u vojnom smislu kurac, da nisu imali slavenske idijote da ratuju za njih, danas bi se bec zvaro Roma sul Danubiobogomdani wrote:Austrija je danas u nekom vojnom smislu goli qrc,a o ratnickom da ne pricam..
Leviathan2 wrote:jebote, kad citam neke bisere ovdje ispada da su hrvati i srbi totalna debilana, jesu u neku ruku al samo na jebene nacional i domoljubne budalestine, dosta da neko zasvir abudnicu i da nikog nije briga za probleme, hrvatska ima mozgove ima ekonomiste i to jebene koji ne mogu radit u usranoj hrvatskoj zbog rodijackih linija al mogu radit za norvesku vladu, za kinesku vladu itd, hrvatska ima izumitelje koje nitko ne jebe dva posto, hrvatska ima strucnjak eu raznim oblastima al mogu se jebat jer je na polozaj zasjela rodijacka klika, i hrpetina kuknjatora koji samo kukaju a nebi nis poduzeli da te rodijake i slicne otjera, kao da su austrijanci pametniji il posteniji, pa prespartao sam austriju uzduz i poprijeko, idiota ko u prici al idiota koji rade i ne kukaju, idioti koji su disciplinirani da naprave ono sto zapocnu,
sto se ticew onog boldanog,uskoro ti slijedi titula Jugofila,Srbina,Jugonostalgicara...i tako...
Guest- Guest
a ja..poanta svega...i danas balkanci na iste grabulje staju za Ruse i Natoj, i jos se ponose time...Leviathan2 wrote:austrija je uvijek bila u vojnom smislu kurac, da nisu imali slavenske idijote da ratuju za njih, danas bi se bec zvaro Roma sul Danubiobogomdani wrote:Austrija je danas u nekom vojnom smislu goli qrc,a o ratnickom da ne pricam..
Guest- Guest
dzango wrote:Niste izašli već se trula država urušila.Milo Yiannopoulos wrote:Kamo sreće da je Beč glavni grad. Kamo sreće. Jebote austrijanci u Imotskom sagradili zgradu za administraciju, prije 200godina, i ista zgrada se i dan danas koristi.. priča jedan, da su genijalni švabe tako konstruirali zgradu da ima prirodnu ventilaciju, dobru izolaciju, ono ljeti jedva da ti treba hlađenje, zimi se brzo ugrije..
koja je to bila država, koje smo budale bile pa smo izlazili iz nje
:) Šta ti znaš. Mi izašli :D
Guest- Guest
Slabo Austrija slabo .....nula bodowa
2014-04-11
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Ugarska se širi
» Uskrsnuće Austro-Ugarske