Nova Austro-Ugarska monarhija
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Nova Austro-Ugarska monarhija
ma zaboli me kurac, ja sam iz plemena a pleme je iznad toga, hrvati srbi bosanci slovenci i ini mogu da se jebu sto se mene tice, meni samo smetaju idiotizmu koji si proizvode iz njihovih ideologija jer ti idiotizmi interferiraju sa nasim zivotima i donose nam probleme, mi zivimo medju vama i normalno je da nam je krivo kad se gusi domaca inovativnost, domaca radisnost zato jer je neko od poglavica u parlamentima donio odluku da se uvlaci nekom u supak i jos gore je sto je neko spreman bez ikakove koristi da se nekom porobi sam, koji debilana, pljuc jebote,bogomdani wrote:Leviathan2 wrote:jebote, kad citam neke bisere ovdje ispada da su hrvati i srbi totalna debilana, jesu u neku ruku al samo na jebene nacional i domoljubne budalestine, dosta da neko zasvir abudnicu i da nikog nije briga za probleme, hrvatska ima mozgove ima ekonomiste i to jebene koji ne mogu radit u usranoj hrvatskoj zbog rodijackih linija al mogu radit za norvesku vladu, za kinesku vladu itd, hrvatska ima izumitelje koje nitko ne jebe dva posto, hrvatska ima strucnjak eu raznim oblastima al mogu se jebat jer je na polozaj zasjela rodijacka klika, i hrpetina kuknjatora koji samo kukaju a nebi nis poduzeli da te rodijake i slicne otjera, kao da su austrijanci pametniji il posteniji, pa prespartao sam austriju uzduz i poprijeko, idiota ko u prici al idiota koji rade i ne kukaju, idioti koji su disciplinirani da naprave ono sto zapocnu,
hrvatska se mora rjesit cekanja da netko drugi napravi, rjesit se kuknjave, stavit na friz nacionalne heroje koji zele vlast i vidjet ko zbilja ima neke ekonomske ideje a ne ko bolje pjeva ustani bane il cavoglave
sto se ticew onog boldanog,uskoro ti slijedi titula Jugofila,Srbina,Jugonostalgicara...i tako...
od kadu su rimljani slomili balkan, od onda, kao da se radjaju sa genetskom manom, samo bi se nekom uvlacili u supak, upicku materinubogomdani wrote:a ja..poanta svega...i danas balkanci na iste grabulje staju za Ruse i Natoj, i jos se ponose time...Leviathan2 wrote:austrija je uvijek bila u vojnom smislu kurac, da nisu imali slavenske idijote da ratuju za njih, danas bi se bec zvaro Roma sul Danubiobogomdani wrote:Austrija je danas u nekom vojnom smislu goli qrc,a o ratnickom da ne pricam..
mhhh...200% objektivno receno...Leviathan2 wrote:ma zaboli me kurac, ja sam iz plemena a pleme je iznad toga, hrvati srbi bosanci slovenci i ini mogu da se jebu sto se mene tice, meni samo smetaju idiotizmu koji si proizvode iz njihovih ideologija jer ti idiotizmi interferiraju sa nasim zivotima i donose nam probleme, mi zivimo medju vama i normalno je da nam je krivo kad se gusi domaca inovativnost, domaca radisnost zato jer je neko od poglavica u parlamentima donio odluku da se uvlaci nekom u supak i jos gore je sto je neko spreman bez ikakove koristi da se nekom porobi sam, koji debilana, pljuc jebote,bogomdani wrote:Leviathan2 wrote:jebote, kad citam neke bisere ovdje ispada da su hrvati i srbi totalna debilana, jesu u neku ruku al samo na jebene nacional i domoljubne budalestine, dosta da neko zasvir abudnicu i da nikog nije briga za probleme, hrvatska ima mozgove ima ekonomiste i to jebene koji ne mogu radit u usranoj hrvatskoj zbog rodijackih linija al mogu radit za norvesku vladu, za kinesku vladu itd, hrvatska ima izumitelje koje nitko ne jebe dva posto, hrvatska ima strucnjak eu raznim oblastima al mogu se jebat jer je na polozaj zasjela rodijacka klika, i hrpetina kuknjatora koji samo kukaju a nebi nis poduzeli da te rodijake i slicne otjera, kao da su austrijanci pametniji il posteniji, pa prespartao sam austriju uzduz i poprijeko, idiota ko u prici al idiota koji rade i ne kukaju, idioti koji su disciplinirani da naprave ono sto zapocnu,
hrvatska se mora rjesit cekanja da netko drugi napravi, rjesit se kuknjave, stavit na friz nacionalne heroje koji zele vlast i vidjet ko zbilja ima neke ekonomske ideje a ne ko bolje pjeva ustani bane il cavoglave
sto se ticew onog boldanog,uskoro ti slijedi titula Jugofila,Srbina,Jugonostalgicara...i tako...
Guest- Guest
hahahahahaha..Legendo..!!! 50+Leviathan2 wrote:od kadu su rimljani slomili balkan, od onda, kao da se radjaju sa genetskom manom, samo bi se nekom uvlacili u supak, upicku materinubogomdani wrote:a ja..poanta svega...i danas balkanci na iste grabulje staju za Ruse i Natoj, i jos se ponose time...Leviathan2 wrote:austrija je uvijek bila u vojnom smislu kurac, da nisu imali slavenske idijote da ratuju za njih, danas bi se bec zvaro Roma sul Danubiobogomdani wrote:Austrija je danas u nekom vojnom smislu goli qrc,a o ratnickom da ne pricam..
Guest- Guest
Što se tiče obnove AU ma koliki god bio austrofil, ipak povrat na staro nije moguć, no zato je moguć savez tipa Benelux-pretpostavljam da je na to mislio.
Što se tiče robovanja i tlačenja bojim se da će Hrvat uvijek više guliti Hrvata, nego neki stranac.
Koji k.... spominje Srbiju?!
Što se tiče robovanja i tlačenja bojim se da će Hrvat uvijek više guliti Hrvata, nego neki stranac.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Također realno govoreći, teško je govoriti o samostalnosti neovisnosti kod malih država u punom smislu te riječi. Velike države uvijek imaju određeni politički, ekonomski, kulturni i svaki drug i utjecaj i kontrolu nad manjim državama. Ni sam nisam siguran je li bolje ići uz dlaku jačim od sebe ili tvrdoglavo po svom-valjda neka kombinacija je najbolje rješenje.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Moje je mišljenje da je najbolje rješenje Istočni blok. Znači bivša Juga i Ist.Lager.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Protuteze mora biti. Minus i plus, ko Amer i Rus.jastreb wrote:Moje je mišljenje da je najbolje rješenje Istočni blok. Znači bivša Juga i Ist.Lager.
Guest- Guest
Koji če mi kuraz srednjoeuropski Benelux kad si unutar EU ?Antijunak wrote:Što se tiče obnove AU ma koliki god bio austrofil, ipak povrat na staro nije moguć, no zato je moguć savez tipa Benelux-pretpostavljam da je na to mislio.
Hofner priča pizdarije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
s obziroma da kontinuirano imate 10 000 imigranata na svom teritoriju koji imaju "potrebe" za pretpostaviti je da ćete u doglednom vremenu imati još tamnoputih reprezentativaca....
2015-08-08
a da se malo prestaneš čovjeku uvlačit u šupak.... aj što mu je već pomalo neugodno, nego i krupan si po svojoj izjavi pa bi ga to moglo i boljet.... šta god da on napiše, tebe u kao okorjelog ali prikrivenog jugofiličara, koji obožava srpske kobase u sebi, ne mre dostići....bogomdani wrote:Leviathan2 wrote:jebote, kad citam neke bisere ovdje ispada da su hrvati i srbi totalna debilana, jesu u neku ruku al samo na jebene nacional i domoljubne budalestine, dosta da neko zasvir abudnicu i da nikog nije briga za probleme, hrvatska ima mozgove ima ekonomiste i to jebene koji ne mogu radit u usranoj hrvatskoj zbog rodijackih linija al mogu radit za norvesku vladu, za kinesku vladu itd, hrvatska ima izumitelje koje nitko ne jebe dva posto, hrvatska ima strucnjak eu raznim oblastima al mogu se jebat jer je na polozaj zasjela rodijacka klika, i hrpetina kuknjatora koji samo kukaju a nebi nis poduzeli da te rodijake i slicne otjera, kao da su austrijanci pametniji il posteniji, pa prespartao sam austriju uzduz i poprijeko, idiota ko u prici al idiota koji rade i ne kukaju, idioti koji su disciplinirani da naprave ono sto zapocnu,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I? Kaj se ti mijesas? Nek njih dvojica rijese ako imaju sto za rjesavati.
Guest- Guest
za tebe s obzirom na njegovu korpulenciju nikako nema mjesta tak da..... ;)Victor&Victoria wrote:I? Kaj se ti mijesas?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nije se urusila nego u ratu izgubila.dzango wrote:Niste izašli već se trula država urušila.Milo Yiannopoulos wrote:Kamo sreće da je Beč glavni grad. Kamo sreće. Jebote austrijanci u Imotskom sagradili zgradu za administraciju, prije 200godina, i ista zgrada se i dan danas koristi.. priča jedan, da su genijalni švabe tako konstruirali zgradu da ima prirodnu ventilaciju, dobru izolaciju, ono ljeti jedva da ti treba hlađenje, zimi se brzo ugrije..
koja je to bila država, koje smo budale bile pa smo izlazili iz nje
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
i koji mi se kurac obraćaš, jesam ti lijepo rekao da ne komuniciram sa ološom poput tebe.... čak ni u slučaju da nemam gdje nasloniti svoju rog-jomu.... ;)
2015-08-08
Samo ''Europska država'' može spasiti Europljane.
red wolf-
2016-02-10
Spominje Srbiju jer ocekuje glasove od Srba u Austriji. Dodik mu je vec pisao nekakva pisma podrske a desnciarski portali u Srbiji svrsavaju na njegovo ime.RayMabus wrote:Koji če mi kuraz srednjoeuropski Benelux kad si unutar EU ?Antijunak wrote:Što se tiče obnove AU ma koliki god bio austrofil, ipak povrat na staro nije moguć, no zato je moguć savez tipa Benelux-pretpostavljam da je na to mislio.
Hofner priča pizdarije.
2016-11-17
Da nije bilo Turaka, ne bi bilo ni manjina. Srbija bi bila ono što je bila i tada, avnafarda za Berlin, London i Pariz.michaellcmacha wrote:ma nigdje vi ne bi bili. da nije bilo turske većina srba bi živjela na kosovu i na sandžaku, glavni grad bi vam bio skopje ili priština i krajnje na sjeveru bi bili po crti valjevo-kragujevac-zaječar.... imali bi dvije manjine po milijun i pol duša koje bi jebavale vas a i vi njih i danas bi bili negdje na razini afganistana.... ako i to....dzango wrote:Da nije bilo Turske, Srbija bi danas bila na nivou Austrije.dawson wrote:Da nije bilo Austrije Hrvatska bi bila danas na razini istočne Bosne. I ne samo Hrvatska nego i Slovenija i civilizirani djelovi Srbije i Bosne.
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Ugarska se širi
» Uskrsnuće Austro-Ugarske
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje
» monarhija nije prevaziđen oblik uređenja
» Ugarska se širi
» Uskrsnuće Austro-Ugarske
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje
» monarhija nije prevaziđen oblik uređenja
Page 6 of 18