Nova Austro-Ugarska monarhija
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Nova Austro-Ugarska monarhija
Bečke štale zovu.Milo Yiannopoulos wrote:propadamo kao nacija.vuksadinare wrote:jos fali da se orban javi mi bi rijecku luku...baranju,međimurje...i onda potpuno razotkrivanje a muje samo paravan..a sto sam ja pricao tu...da su takvima muje samo paravan za nes drugo ozbiljnije..
ti možda i par drugih ste se utrpali u Zagrebu, dobili ste dio kolača i adio. ostatk države se iseljava, i propada.
Kao što smo tamo 1500 utekli u AU, da se spasimo od turaka, tako i sada, ponovo trebamo jednog jakog zaštitnika da nas spasi. AU država je odgovor
Za AU Spremni.
Za Cara i Otaždbinu!" :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
gle vi nesretni srbi ste još veća propast od nas, izgubili sve ratove, samo 92-95 iz države vam uteklo 600 000ljudi, izgubili kosovo , ekonomija u rasuludzango wrote:Bečke štale zovu.Milo Yiannopoulos wrote:propadamo kao nacija.vuksadinare wrote:jos fali da se orban javi mi bi rijecku luku...baranju,međimurje...i onda potpuno razotkrivanje a muje samo paravan..a sto sam ja pricao tu...da su takvima muje samo paravan za nes drugo ozbiljnije..
ti možda i par drugih ste se utrpali u Zagrebu, dobili ste dio kolača i adio. ostatk države se iseljava, i propada.
Kao što smo tamo 1500 utekli u AU, da se spasimo od turaka, tako i sada, ponovo trebamo jednog jakog zaštitnika da nas spasi. AU država je odgovor
Za AU Spremni.
Guest- Guest
Gubili smo mi i više naroda i bili na ivici egzistencije u svakom pogledu. Ali nikada nismo imali konjušarski mentalitet.Milo Yiannopoulos wrote:gle vi nesretni srbi ste još veća propast od nas, izgubili sve ratove, samo 92-95 iz države vam uteklo 600 000ljudi, izgubili kosovo , ekonomija u rasuludzango wrote:Bečke štale zovu.Milo Yiannopoulos wrote:propadamo kao nacija.vuksadinare wrote:jos fali da se orban javi mi bi rijecku luku...baranju,međimurje...i onda potpuno razotkrivanje a muje samo paravan..a sto sam ja pricao tu...da su takvima muje samo paravan za nes drugo ozbiljnije..
Za AU Spremni.
Regoč wrote:Tko sanja obnovu AU nema poviesnoga znanja ili nema pameti, a vjerojatnije je da nema ni jednoga, ni drugoga.
Ovdje u Istri je Austrija bila najbolja država od kad ljudi pamte. I nije da smo izašli dobrovoljno da bi onda ušli u Italiju pa pod Njemačku okupaciju.
catabbath-
2015-08-22
Ja sam za i odmah se stavljam u sluzbu k&k
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
konjusarepikur37 wrote:Ja sam za i odmah se stavljam u sluzbu k&k
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:konjusarepikur37 wrote:Ja sam za i odmah se stavljam u sluzbu k&k
Inače to je izraz koji su smislili ljbomorni srbski političari za vrime kraljevine Jugoslavije.
catabbath-
2015-08-22
hoffer...tsssss.....hofica prpa uhvatila..trebaju mu opet hrvati koji ce za njega leđa podmetnuti ...i od turcina ga braniti..inace mu se fucka zivo..treba banke i kapital da brani netko..figa
2015-09-08
hoficu....u se i us voje kljuse..imas vojsku..imas svoje drzavljane..mobilizacija...ali sumnajm..da ce ti pomoci....kad 2,5 ili 3 milijuna ako ne i vise nagrne na granice muslica...a sta onda hoficu?...a sta onda?...kako rece jednom seki....prijec na islam i erdi past pod noge i pravdati se..'nisam ja majke mi..'
2015-09-08
putin te ne bu spasil..on i erdo su sad veliki prijatelji cak ce i đamije na krimu otvarat...
2015-09-08
Doduše vrlo tačan opis. Na šta su bili ljubomorani?dawson wrote:vuksadinare wrote:konjusarepikur37 wrote:Ja sam za i odmah se stavljam u sluzbu k&k
Inače to je izraz koji su smislili ljbomorni srbski političari za vrime kraljevine Jugoslavije.
Last edited by dzango on 25/11/2016, 15:47; edited 1 time in total
ajd pizzon trk spasavat hoffica kad si ga toliko hvalisao..vidis da ocekuje da budes njegova brana...
2015-09-08
hoffer:'balkaniše švajne.....niks više banka...prljavi balkaniše..'
2015-09-08
msm, nisam siguran da ce v.b. napolje,
nisam 100 % nisam ni 90%, moguce 60 ili 70 %
ovo, da se objedinimo, resursima, proizvodnjom i sl,
da imamo objedinjenu strategiju razvoja i nastupa,
to je ok.
to je ok.
Guest- Guest
balkaniše švajne.....pizzon wrote:msm, nisam siguran da ce v.b. napolje,
to je ok.
2015-09-08
daj neka on pobedi,
spreman je na nove pristupe prema balkanu,
lako cemo
covek ne vidi da je predaja balkana
balijama i siptarima pozitivno resenje
spreman je na nove pristupe prema balkanu,
lako cemo
covek ne vidi da je predaja balkana
balijama i siptarima pozitivno resenje
Last edited by pizzon on 25/11/2016, 15:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
dzango wrote:Doduše vrlo tačan opis. Na šta su bili ljubomorani?
Na bolje od vas.
Last edited by dawson on 25/11/2016, 15:57; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Koje bolje? Oni su bili pobednička vojska koja je prošla golgotu i uništila Austrougarsku. Ko je bio bolji od njih?dawson wrote:dzango wrote:Doduše vrlo tačan opis. Na šta su bili ljubomorani?
Na bolje od sebe.
vuksadinare wrote:balkaniše švajne.....pizzon wrote:msm, nisam siguran da ce v.b. napolje,
to je ok.
Guest- Guest
dzango wrote:Koje bolje? Oni su bili pobednička vojska koja je prošla golgotu i uništila Austrougarsku. Ko je bio bolji od njih?
Mislio sam onako u smislu civilizacijskih dosega. Ali kad smo kod uništavanja to barbarima dobro ide.
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Similar topics
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Ugarska se širi
» Uskrsnuće Austro-Ugarske
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje
» monarhija nije prevaziđen oblik uređenja
» Ugarska se širi
» Uskrsnuće Austro-Ugarske
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje