Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
jastreb wrote:Idem za Vukovar,a već sam pod gasom.
Pratimo sa strepnjom...Jastrebe, javi se da si sretno stigao.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Ide u Markušicu da se nađe sa simpatijom preko smokvicejasambrend wrote:jastreb wrote:Idem za Vukovar,a već sam pod gasom.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-cevapima-u-konzumu-otkrivena-salmonela/932545.aspx
vidiš da Codex alimentarius, HCCP i ostali EU propisi funkcioniraju
mikrobi su neizbježni, uvijek je moguće da dođe do kontaminacije, to što ih otkrivaju preko medija upozoravaju ne znači da vas truju nego da sustav detekcije i informiranja radi kako treba
Guest- Guest
http://www.hah.hr/potrosacki-kutak/bioloske-opasnosti-u-hrani/
www.hah.hr/pdf/Prirucnik_bioloske_opasnosti.pdf
www.hah.hr/pdf/Prirucnik_bioloske_opasnosti.pdf
Guest- Guest
evo.....u Crnu Goru stiglo meso u najboljim godinama, godište '82 :)
http://www.24sata.hr/news/uzbuna-u-crnogorsku-luku-je-stiglo-smrznuto-meso-iz-1982-499654?utm_medium=Status - 24sata.hr
http://www.24sata.hr/news/uzbuna-u-crnogorsku-luku-je-stiglo-smrznuto-meso-iz-1982-499654?utm_medium=Status - 24sata.hr
Guest- Guest
hahaha bašdeda wrote:asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-cevapima-u-konzumu-otkrivena-salmonela/932545.aspx
mikrobi su neizbježni, uvijek je moguće da dođe do kontaminacije, to što ih otkrivaju preko medija upozoravaju ne znači da vas truju nego da sustav detekcije i informiranja radi kako treba
Kermit-
2014-04-17
ufffff,,bas fala,ja skoro i zaboravih taj bogomdani servis..asilovski wrote:Ide u Markušicu da se nađe sa simpatijom preko smokvicejasambrend wrote:jastreb wrote:Idem za Vukovar,a već sam pod gasom.
Guest- Guest
asilovski wrote:hahaha bašdeda wrote:asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-cevapima-u-konzumu-otkrivena-salmonela/932545.aspx
što baš? pa nije neki novinar potajno otkrio, niti je izbila epidemija, nego proizvođač sam analizira i sam javlja te povlači proizvode
no ti u svemu moraš vidjeti masonsku zavjeru pa tako i u sustavu koji je osmišljen kao prevencija zaraze
Guest- Guest
da pogodim prije nego pročitam, baš mi se igra..deda brani prozvođače mesa, prodavaće i veterinare?
salmonela je zdrava i rijetka a prokleti kupci su je htjeli požderati za male pare umjesto da ju nadoplate?
salmonela je zdrava i rijetka a prokleti kupci su je htjeli požderati za male pare umjesto da ju nadoplate?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
haha, pa jasno, jasnodeda wrote:asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-cevapima-u-konzumu-otkrivena-salmonela/932545.aspx
2015-08-15
haha, pa da, da, naravno. pojedi salmonelu da preveniraš..ne znam..kugudeda wrote:asilovski wrote:deda wrote:asilovski wrote: i u sustavu koji je osmišljen kao prevencija zaraze
2015-08-15
kaja wrote:da pogodim prije nego pročitam, baš mi se igra..deda brani prozvođače mesa, prodavaće i veterinare?
zaboravila si farmaceutski lobi i naftnu industriju te sveprisutne bankare
Guest- Guest
aj pojedi malo salmonele i preveniraj glupost..deda wrote:kaja wrote:da pogodim prije nego pročitam, baš mi se igra..deda brani prozvođače mesa, prodavaće i veterinare?
2015-08-15
kaja wrote:haha, pa da, da, naravno. pojedi salmonelu da preveniraš..ne znam..kugudeda wrote:asilovski wrote:deda wrote:asilovski wrote: i u sustavu koji je osmišljen kao prevencija zaraze
ti misliš da proizvođač namjerno stavlja salmonelu u hranu jer ima namjeru otrovati potrošače?
na tvom tijelu sad u ovom trenutku ima 9 puta više bakterijskih i gljivičnih stanica nego ima tvojih ljudskih stanica
mikrobi su posvuda, neki žive čak i u nuklearnom reaktoru
zato u prehrambenoj industriji postoje sustavi kontrole, da bi se izbjegle epidemije
u oba slučaja koji su se pojavili zadnjih dana u medijima proizvođač je sam otkrio zarazu, alarmirao sve ostale i zatražio povlačenje robe
jedini tko je zakazao je državno ministarstvo koje ionako ništa ne kontrolira nego samo treba obavještavati javnost
Last edited by deda on Fri 18 Nov - 15:05; edited 2 times in total
Guest- Guest
asilovski wrote:Ide u Markušicu da se nađe sa simpatijom preko smokvicejasambrend wrote:jastreb wrote:Idem za Vukovar,a već sam pod gasom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne, ja mislim da proizvođač prodaje crkotinu da proda a trgovački lanac isto tako, usput potkupe sanitarnu.deda wrote:kaja wrote:haha, pa da, da, naravno. pojedi salmonelu da preveniraš..ne znam..kugudeda wrote:asilovski wrote:deda wrote:
ti misliš da proizvođač namjerno stavlja salmonelu u hranu jer ima namjeru otrovati potrošače?
na tvom tijelu sad u ovom trenutku ima 9 puta više bakterijskih i gljivičnih stanica nego ima tvojih ljudskih stanica
mikrobi su posvuda, neki žive čak i u nuklearnom reaktoru
zato u prehrambenoj industriji postoje sustavi kontrole, da bi se izbjegle epidemije
u oba slučaja koji su se pojavili zadnjih dana u medijima proizvođač je sam otkrio zarazu, alarmirao sve ostale i zatražio povlačenje robe
jedini tko je zakazao je državno ministarstvo koje ionako ništa ne kontrolira nego samo treba obavještavati javnost
2015-08-15
sanitarna im ne kontrolira kvalitetu, sami sebe kontroliraju, i očito rade dobar posaokaja wrote:
ne, ja mislim da proizvođač prodaje crkotinu da proda a trgovački lanac isto tako, usput potkupe sanitarnu.
svako malo nešto nađu i povlače iz prodaje
Guest- Guest
kaja wrote:aj pojedi malo salmonele i preveniraj glupost..deda wrote:kaja wrote:da pogodim prije nego pročitam, baš mi se igra..deda brani prozvođače mesa, prodavaće i veterinare?
dovoljno je ispeći meso ili jaje da bi se izbjegla zaraza, salmonela ne može preživjeti termičku obradu
no neki ljudi jedu sirovo, a onda nakon što se zaraze danima ne odu k lječniku nego se liječe čajem, lukom i umotavanjem u deku
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eno čitam da je u Luku Bar stiglo meso iz 1982. Biće odličnih kobasica po megamarketima.
čemu briga...glavno da meso ima svu popratnu dokumentaciju......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gazda Toda drži Plenkija za jaja
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Kamerom snimili ko truje pse
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Kamerom snimili ko truje pse
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 3 of 4