Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
A ne zoveš :Pasilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
Guest- Guest
Umjesto krvavica u ovaj niz ubaciti čvarke...asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
Trinity-
2014-04-17
ne sviđa mi se slavonska receptura za kobasice... tj po meni je višak slatka paprika, ali ok, o ukusima se ne raspravlja.... to vrijedi i za one kobasice što ih bivši manager hvali....
2015-08-08
Hahahaha,izgeeda da su oni jugoslavenskiparizeri,ipak,bili bolji.
Hahaha
Hahaha
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Idem za Vukovar,a već sam pod gasom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meso zamrznuto 1982. stiglo u luku Bar: Zemlje regiona na oprezu od mogućeg ilegalnog uvoza te pošiljke
http://www.klix.ba/vijesti/bih/meso-zamrznuto-1982-stiglo-u-luku-bar-zemlje-regiona-na-oprezu-od-moguceg-ilegalnog-uvoza-te-posiljke/161117133
http://www.klix.ba/vijesti/bih/meso-zamrznuto-1982-stiglo-u-luku-bar-zemlje-regiona-na-oprezu-od-moguceg-ilegalnog-uvoza-te-posiljke/161117133
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prodaju nam otpatke , kupe pa samliju i onda ti kupiš salamu običnu ili čajnu i narezana je i sad zamisli u frižideru je i nakon dan ona pocrni i počme srmdit.
To je zato jer je bila zaleđena i onda odmrznuta i onda zapakirana i kad s reže na fete oksidira .....ok oksidira na sobnoj temperaturu al u frižideru .....to znaci da je isto to meso bilo zamrznuto na puno nižoj pa joj je frižider ko sobna temperatura tj tako se ponaša.
To je zato jer je bila zaleđena i onda odmrznuta i onda zapakirana i kad s reže na fete oksidira .....ok oksidira na sobnoj temperaturu al u frižideru .....to znaci da je isto to meso bilo zamrznuto na puno nižoj pa joj je frižider ko sobna temperatura tj tako se ponaša.
2014-04-11
mljljacc.. ja bih ubacila pešt umjesto švargla, jer ni ne znam što je toTriny wrote:Umjesto krvavica u ovaj niz ubaciti čvarke...asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Rigorozne kontrole Tolušić je naredio nakon što se pokazalo da uvozimo meso sumnjive kvalitete. Kazao je kako će se kontrolirati i domaće meso, no veće kontrole vodit će se nad uvoznim.
"Ovo sve što se radi je rezultat pojačanog rada inspekcija veterinarskih službi. Pojačan rad na terenu će biti sve dok god uvozni proizvodi koji dolaze u Hrvatsku, pogotovo meso i mesne prerađevine ne budu iste kvalitete kao što su i hrvatski proizvodi.
Ja nisam protiv uvoza, ako su proizvodi kvalitetni kao i hrvatski. No ako uvodimo lošije proizvode sumnjive kvalitete ili zdravstveno neispravne kao što se pokazalo sad u slučaju poljske piletine onda definitivno moramo učiniti sve da takvih proizvoda ne bude na hrvatskim policama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tolusic-za-index-stat-cemo-na-kraj-uvozu-mesa-lose-kvalitete/932637.aspx
Treba im počet pucat rigorozne kazne i to tolike da bankrotiraju ....pa če onda il neče prodavat meso il šta budu prodavali sami plačat veterinara i to šta treba da provjeri izvor mesa.
"Ovo sve što se radi je rezultat pojačanog rada inspekcija veterinarskih službi. Pojačan rad na terenu će biti sve dok god uvozni proizvodi koji dolaze u Hrvatsku, pogotovo meso i mesne prerađevine ne budu iste kvalitete kao što su i hrvatski proizvodi.
Ja nisam protiv uvoza, ako su proizvodi kvalitetni kao i hrvatski. No ako uvodimo lošije proizvode sumnjive kvalitete ili zdravstveno neispravne kao što se pokazalo sad u slučaju poljske piletine onda definitivno moramo učiniti sve da takvih proizvoda ne bude na hrvatskim policama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tolusic-za-index-stat-cemo-na-kraj-uvozu-mesa-lose-kvalitete/932637.aspx
Treba im počet pucat rigorozne kazne i to tolike da bankrotiraju ....pa če onda il neče prodavat meso il šta budu prodavali sami plačat veterinara i to šta treba da provjeri izvor mesa.
2014-04-11
Narezane fete salame bilo obične bilo čajne u frižideru nesmiju gubit čvrstinu , boju ( počme tamnit ) i imat čudan smrdljiv miris te fuj kaka okus.
To je meso zaleđeno pa odleđeno pa onda napravljena kobasa i umotana i onda ti to kupiš i kad ga načmeš ono oksidira u frižideru.
To triba počet policiji prijavljivat.
Na sobnoj teperaturi to može u frižideru NE ....to je znak da je to meso zaleđeno i odleđeno i tko zna odkada.
To je meso zaleđeno pa odleđeno pa onda napravljena kobasa i umotana i onda ti to kupiš i kad ga načmeš ono oksidira u frižideru.
To triba počet policiji prijavljivat.
Na sobnoj teperaturi to može u frižideru NE ....to je znak da je to meso zaleđeno i odleđeno i tko zna odkada.
2014-04-11
uvezli od braće Poljaka, drugi puta pametnije, drž se Rumunja...
2014-04-15
asilovski wrote:Navikla bi se ti kajice hehe šalim se ali stvar je navike i običaja, u Napulju obarine jedu u kinu, naravno da bude domaće i ljutokaja wrote:grozno, grozno i ajde, kulen ok.asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
jel i varsupu iskoriste? :)
švargl jako volim....a i hladetinu
Guest- Guest
Neve wrote:mljljacc.. ja bih ubacila pešt umjesto švargla, jer ni ne znam što je toTriny wrote:Umjesto krvavica u ovaj niz ubaciti čvarke...asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
ma znaš...prezvuršt, tlačenica :)
Guest- Guest
Izgleda da je ovo veliki lanac prijevare ono Pivac, Kaufland, Lidl, Konzum i to jaja, piletina, junetina i tko zna što ne, a Pivac nije kriv hehehe da je pečenjara uzrok vlasnik bi već bio u pritvoru, ovako DORH hvata pušače traven_razbojnik wrote:uvezli od braće Poljaka, drugi puta pametnije, drž se Rumunja...
Kermit-
2014-04-17
..ili recimo netko zeli napraviti prostor za domace proizvode a ne poljske ili necije druge...pa je najlakse ubaciti da je uvozna hrana zarazena...asilovski wrote:Izgleda da je ovo veliki lanac prijevare ono Pivac, Kaufland, Lidl, Konzum i to jaja, piletina, junetina i tko zna što ne, a Pivac nije kriv hehehe da je pečenjara uzrok vlasnik bi već bio u pritvoru, ovako DORH hvata pušače traven_razbojnik wrote:uvezli od braće Poljaka, drugi puta pametnije, drž se Rumunja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako tebi netko ne ubaci neku drogu u heroinvuksadinare wrote:..ili recimo netko zeli napraviti prostor za domace proizvode a ne poljske ili necije druge...pa je najlakse ubaciti da je uvozna hrana zarazena...asilovski wrote:Izgleda da je ovo veliki lanac prijevare ono Pivac, Kaufland, Lidl, Konzum i to jaja, piletina, junetina i tko zna što ne, a Pivac nije kriv hehehe da je pečenjara uzrok vlasnik bi već bio u pritvoru, ovako DORH hvata pušače traven_razbojnik wrote:uvezli od braće Poljaka, drugi puta pametnije, drž se Rumunja...
Kermit-
2014-04-17
ti nisi danas u vukovaru..blizu ti jeasilovski wrote:Kako tebi netko ne ubaci neku drogu u heroinvuksadinare wrote:..ili recimo netko zeli napraviti prostor za domace proizvode a ne poljske ili necije druge...pa je najlakse ubaciti da je uvozna hrana zarazena...asilovski wrote:Izgleda da je ovo veliki lanac prijevare ono Pivac, Kaufland, Lidl, Konzum i to jaja, piletina, junetina i tko zna što ne, a Pivac nije kriv hehehe da je pečenjara uzrok vlasnik bi već bio u pritvoru, ovako DORH hvata pušače traven_razbojnik wrote:uvezli od braće Poljaka, drugi puta pametnije, drž se Rumunja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Idem u Bobotu da pečem jagnje hehehe tu jednom godišnju paradu lažnog sjećanja, patetike i preseravanja treba izbjegavati pod svaku cijenu, ja sam otišao prije neki dan kada nema nikoga, a kako bi trebao svatko normalan a ne biti zajedno sa mafijašima, plenkijem i onim todorićevim pobačajem Marićem koju sve čine da cijela Slavonija propadne što brževuksadinare wrote:ti nisi danas u vukovaru..blizu ti jeasilovski wrote:Kako tebi netko ne ubaci neku drogu u heroinvuksadinare wrote:..ili recimo netko zeli napraviti prostor za domace proizvode a ne poljske ili necije druge...pa je najlakse ubaciti da je uvozna hrana zarazena...asilovski wrote:Izgleda da je ovo veliki lanac prijevare ono Pivac, Kaufland, Lidl, Konzum i to jaja, piletina, junetina i tko zna što ne, a Pivac nije kriv hehehe da je pečenjara uzrok vlasnik bi već bio u pritvoru, ovako DORH hvata pušače traven_razbojnik wrote:uvezli od braće Poljaka, drugi puta pametnije, drž se Rumunja...
Kermit-
2014-04-17
jastreb wrote:Idem za Vukovar,a već sam pod gasom.
Pratimo sa strepnjom...Jastrebe, javi se da si sretno stigao.
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gazda Toda drži Plenkija za jaja
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Kamerom snimili ko truje pse
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Kamerom snimili ko truje pse
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 2 of 4