Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-cevapima-u-konzumu-otkrivena-salmonela/932545.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
To je sve škart , smrdi salama po nekim mirisima , puno vode , cudni okus ima. Ja kupio kulena , slavonski pravi domači , 100 kuna kilo ...milina za jist ....nebo i zemlja okus sa tim iz ducana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro si prosao inace je 150 na više
Kermit-
2014-04-17
Ma neki Slavnonac šta živi ovdje u Kaštelima , mi se zapričali nešto bezveze pa došli na tu temu , on meni aj evo ti kobasica da probaš ja pomirisa , miriše , aj donesi taj kulen ......miriše kobasa , milina , odma skužija da lik prodaje domače.asilovski wrote:Dobro si prosao inace je 150 na više
2014-04-11
Ovog vikenda potražite:
– juneći but bez kosti, rinfuza 1kg, umjesto 54,99kn sada 19,99kn
– povrće za juhu, pakirano 500g, umjesto 7,99kn sada 4,99kn
– 25% popusta na K plus vafle i kekse
– lasagne bolognese Minute 1000g, umjesto 29,99kn sada 19,99kn
juneci but obecava culstva okusa
najbolje pripraviti peceno s dopunskim osiguranjem HZZO-a
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
izgleda da nekoga iz veterinarske inspekcije treba zatvoriti dugotrajno. čisto za primjer ostalima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Longi de ti prizeni neku Slavonku..Slavonke nisu lovci na miraze i nekretnine nego vrijedne i radisne cure..a i stalni dotok budes imao ovijah đakonija sto su ti se svidjele...
Guest- Guest
Meni stari uzme tih salama i to narezano ....aj ta salama nemogu je ni jist al one čajne salame narezane , stoji jedan dan odma se usmrdi i promini boju ....neka kemija.
Evo ovi kulen ono stari ga načeja , poša ja jist , nebi ga izvadija iz usta koliko je dobar.
Evo ovi kulen ono stari ga načeja , poša ja jist , nebi ga izvadija iz usta koliko je dobar.
2014-04-11
samo ti zvaci..nemoj ga niti gutati.pa tak oiznova...
Guest- Guest
Hehe sve to je banda, pa memi mesar govori kakve rekete mora placat svaki mjeseckaja wrote:izgleda da nekoga iz veterinarske inspekcije treba zatvoriti dugotrajno. čisto za primjer ostalima.
Kermit-
2014-04-17
Donit ce on još ....ima neki papreniji ....ovi je ka blaži.bogomdani wrote:samo ti zvaci..nemoj ga niti gutati.pa tak oiznova...
2014-04-11
Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
Kermit-
2014-04-17
Ja ti se u to nekužim , nemam pojma nit koliko to košta , prvi put da sam kulen uzeja .....kobasica zamirisala i mene više boli kuraz za išta ....znam ja šta valja.asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
Kobasu smo u kupus a kulen žderemo polagano ...na tanke fetice i šopaj.
2014-04-11
ja se otkidoh na one debrecinke sto pravi jedan Srbin,cista ghovedina,jer tamo raaani i muslice i svi koji mu dojdu,ali jako zasitno i tesko...ukus otkida...
Guest- Guest
grozno, grozno i ajde, kulen ok.asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Longi je nasao smisao zivota...RayMabus wrote:Ja ti se u to nekužim , nemam pojma nit koliko to košta , prvi put da sam kulen uzeja .....kobasica zamirisala i mene više boli kuraz za išta ....znam ja šta valja.asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
Kobasu smo u kupus a kulen žderemo polagano ...na tanke fetice i šopaj.
Guest- Guest
A ovo po dučanima ....pa ona čajna narezana ....stoji jedan dan u frižideru odma potamni i smrdi ....pa to nesmi tako jbte ....to puno nekih aditiva ....živi otrovi .....kako ti može čajna narezana u frižideru na hladnome potamnit i smrdit okus ?
Oksidira čoeče.
Oksidira čoeče.
2014-04-11
Navikla bi se ti kajice hehe šalim se ali stvar je navike i običaja, u Napulju obarine jedu u kinu, naravno da bude domaće i ljutokaja wrote:grozno, grozno i ajde, kulen ok.asilovski wrote:Ja najvise volim švargl, mađarski naravno, krvavice, pa onda kulen
Kermit-
2014-04-17
Madjarska je imala preebenu hranu prije negol je usla u Uniju...ebalo majku,pola Slavonije je islu u shoping u Peć i ono malo blize odma iza granice...
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gazda Toda drži Plenkija za jaja
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Kamerom snimili ko truje pse
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Kamerom snimili ko truje pse
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 1 of 4