Žižek za Trumpa
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žižek za Trumpa
Meni to vise baca na neuroticnost. Navodno stvarno postoji veza izmedju anxioznosti i nazalnog tika. Evo prvi link na koji sam naisla.
http://www.calmclinic.com/anxiety/affects-nose
Anxiety and Nasal Tics
Anxiety doesn't just cause physical symptoms either. In some cases it can cause behaviors that lead to their own nose problems. For example, there are some people that develop a tic with anxiety where they need to rub their nose hard or squeeze it as a response to stress. This can actually cause nasal pain because the rubbing is too hard for the nose to handle.
Anxiety and Nasal Tics
Anxiety doesn't just cause physical symptoms either. In some cases it can cause behaviors that lead to their own nose problems. For example, there are some people that develop a tic with anxiety where they need to rub their nose hard or squeeze it as a response to stress. This can actually cause nasal pain because the rubbing is too hard for the nose to handle.
Guest- Guest
Ma ne radi on to stalno, tako da ne znam što je u konkretnom slučaju bio slučaj (možda je zbilja bio potegnuo koju lajnu :P), ali mislim ono, bože me sačuvaj tog lika. Filozof u onom najpežorativnijem smislu tog pojma. Izaziva u meni sažaljenje.dudette wrote:Meni to vise baca na neuroticnost. Navodno stvarno postoji veza izmedju anxioznosti i nazalnog tika. Evo prvi link na koji sam naisla.
Anxiety and Nasal Tics
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Meni je simpatican taj njegov odmak od ustogljenog ex-cathedra garda i elitizma. Ne docira von oben i ne dijeli pamet naokolo. Dapace, promisljanjima o onome sto zanima i male, obicne ljude i sto je njihova svakodnevica, uspijeva doprijeti do istih na njima/nama razumljiv i prihvatljiv nacin - preko Gangnam stylea, Justina Biebera, do Coca-Cole, tj. preko onoga sto on naziva "condensation of stupid enjoyment". U svojim izlaganjima ne referira se na pojmove ili autore na pasivno-agresivan nacin nabijajuci komplekse onima koji nisu sveznajuci niti kondicionira rasprave forum style – ako to niste procitali nemamo sto dalje raspravljati.
Guest- Guest
Dakle, čovjek je detektirao protivnika i sad traži velikoga vođu da se bori protiv njega. Neka! Uskoro će nas većina ionako prieći u protutrumpovski tabor.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Žižek na aparatima: Orban vodi Europu u rat
» Kapitalizam vs Marksizam
» How Jordan Peterson Lost His ‘Debate’ Against Slavoj Zizek
» Slovenska komunjara Žižek poziva otvoreno muslimane da nasele Europu
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
» Kapitalizam vs Marksizam
» How Jordan Peterson Lost His ‘Debate’ Against Slavoj Zizek
» Slovenska komunjara Žižek poziva otvoreno muslimane da nasele Europu
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
Page 4 of 4