Žižek za Trumpa
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žižek za Trumpa
šekspirijanski glumac, ovdje u ulozi Prospera (meni najdraža šekspirova drama, "Oluja")
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a prospero je možda i najzanimljiviji šekspirov lik uz hamleta i falstafa
asilovski wrote:
A od čega njega tako svrbi nos ;P pa se stalno mora češati?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
od kombinacja istine i pozitivnih misli :)Oh_Femder wrote:asilovski wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kako nećeš kad već jesi? Ako dopuštaš ironiju, dopuštaš ju svima. Ili ima jednakijih?Starhemberg wrote:Neću se ponavljati, kako ovaj ono, kako onaj ono nije argument. Ovakve upise neću dopuštati i točka.Regoč wrote:Ma jel? Sad ne vriedi ironija kao za jasenovačku ciglanu? Daj se zbroji i reži svakom jednako: ako se može pozivati na zapošljavanje Srbah u Jasenovcu, mogu i ja ironizirati kaubojsku uzrečicu u surječju meksičkoga zida.Starhemberg wrote:Pripazi malo. Takve stvari nećeš pisati.Regoč wrote:Samo mrtav Indijanac je dobar Indijanac.
Samo e-bena Zena je dobra i ugodna Zena...Regoč wrote:Kako nećeš kad već jesi? Ako dopuštaš ironiju, dopuštaš ju svima. Ili ima jednakijih?Starhemberg wrote:Neću se ponavljati, kako ovaj ono, kako onaj ono nije argument. Ovakve upise neću dopuštati i točka.Regoč wrote:Ma jel? Sad ne vriedi ironija kao za jasenovačku ciglanu? Daj se zbroji i reži svakom jednako: ako se može pozivati na zapošljavanje Srbah u Jasenovcu, mogu i ja ironizirati kaubojsku uzrečicu u surječju meksičkoga zida.Starhemberg wrote:Pripazi malo. Takve stvari nećeš pisati.Regoč wrote:Samo mrtav Indijanac je dobar Indijanac.
Guest- Guest
eto,ja dobro e-o,potom e-bo i evo samo predem ki mačak..Rujka malo pridrijemala
Guest- Guest
Prazna jaja i pun stomak, milina!bogomdani wrote:eto,ja dobro e-o,potom e-bo i evo samo predem ki mačak..Rujka malo pridrijemala
..EJ-MEN..dodao bih,mozag na 1%...moglo bi se malo i pridrijemati...Regoč wrote:Prazna jaja i pun stomak, milina!bogomdani wrote:eto,ja dobro e-o,potom e-bo i evo samo predem ki mačak..Rujka malo pridrijemala
Guest- Guest
Ma, htio sam staviti i "prazna glava", ali rekoh da me ne shvatiš krivo.bogomdani wrote:..EJ-MEN..dodao bih,mozag na 1%...moglo bi se malo i pridrijemati...Regoč wrote:Prazna jaja i pun stomak, milina!bogomdani wrote:eto,ja dobro e-o,potom e-bo i evo samo predem ki mačak..Rujka malo pridrijemala
Ma sve 6...nije to tako niti lose kad ti je glava prazna... ..ful si opusten...prezderah se malčice,a i tesko mi sjelo..sad cuclujem one tablete Sodbrennen..oke su..Regoč wrote:Ma, htio sam staviti i "prazna glava", ali rekoh da me ne shvatiš krivo.bogomdani wrote:..EJ-MEN..dodao bih,mozag na 1%...moglo bi se malo i pridrijemati...Regoč wrote:Prazna jaja i pun stomak, milina!bogomdani wrote:eto,ja dobro e-o,potom e-bo i evo samo predem ki mačak..Rujka malo pridrijemala
Guest- Guest
A vele da često dodirivanje nosa kod pričanja ukazuje na laganje. Osim ako nije od nekog bijelog prahića (možda je udahnuo Fax Helizim kad je trpo veš u veš mašinu :P). Inače, Slavek, odličan vokabular engleski, ali majko mila, taj naglasak, ko kliše zlog ludog stranca znanstvenika iz holivudskih B filmova 50-ih :D Užas i strava prava. U kombinaciji se pohabanom i neurednom pojavom (tip možda gadno ne smrdi, ali tako svakako izgleda), da te bog sačuva...mutava baštarda wrote:od kombinacja istine i pozitivnih misli :)Oh_Femder wrote:asilovski wrote:
2016-11-08
So, let’s have a drink of Coke. It’s getting warm, it’s no longer the real Coke, and that’s the problem. You know, this passage from sublime to excremental dimension. When it’s cold, properly served, it has a certain attraction. All of a sudden this can change into shit. It’s the elementary dialectics of commodities.
Guest- Guest
dudette wrote:
So, let’s have a drink of Coke. It’s getting warm, it’s no longer the real Coke, and that’s the problem. You know, this passage from sublime to excremental dimension. When it’s cold, properly served, it has a certain attraction. All of a sudden this can change into shit. It’s the elementary dialectics of commodities.
Ajme meni Slaveka! On jest da je telegentan :P i da je nabiflao puno činjenica, ali ne znam o kojem se točno poremećaju radi, no liči na nešto iz autističkog spektra. Uglavnom, redikul :(
2016-11-08
dudette wrote:
say wha~
I deda bi sineOh_Femder wrote:asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Inače čisto da ponovim, žŽižek je Trumpa nazvao ustašom(fašist, rasist, kapitalist) , ali da je bolje glasovati za njega nego za Hillary koja skuplja glasove antifašističke i lijeve platforme iako ona to nije, - kaže pobjedom Trumpa, antifašisti u USA bi dobili pravog neprijatelja i to bi bio poticaj za bolju organizaciju itd..
pobjedoom Killary, bilo bi teško zavaravanje
Guest- Guest
čisto da nebude rekla-kazalaMilo Yiannopoulos wrote:Inače čisto da ponovim, žŽižek je Trumpa nazvao ustašom(fašist, rasist, kapitalist) , ali da je bolje glasovati za njega nego za Hillary koja skuplja glasove antifašističke i lijeve platforme iako ona to nije, - kaže pobjedom Trumpa, antifašisti u USA bi dobili pravog neprijatelja i to bi bio poticaj za bolju organizaciju itd..
Guest- Guest
pun k vise i ovih analiza oko Crumpa, Milo ce sad postat apologet i nj rijeci ce imati drugaciji, ogavan okus, jer svaka vlast grijesi, namjerno ili ne, manje bitno..
ljevica je dobila antagoniste, ali to ne mora biti ni lose, malo ce morati popraviti kritiku jer povrsno etiketiranje ne funkcionira vise..
Meni to vise baca na neuroticnost. Navodno stvarno postoji veza izmedju anxioznosti i nazalnog tika. Evo prvi link na koji sam naisla.
http://www.calmclinic.com/anxiety/affects-nose
Anxiety and Nasal Tics
Anxiety doesn't just cause physical symptoms either. In some cases it can cause behaviors that lead to their own nose problems. For example, there are some people that develop a tic with anxiety where they need to rub their nose hard or squeeze it as a response to stress. This can actually cause nasal pain because the rubbing is too hard for the nose to handle.
http://www.calmclinic.com/anxiety/affects-nose
Anxiety and Nasal Tics
Anxiety doesn't just cause physical symptoms either. In some cases it can cause behaviors that lead to their own nose problems. For example, there are some people that develop a tic with anxiety where they need to rub their nose hard or squeeze it as a response to stress. This can actually cause nasal pain because the rubbing is too hard for the nose to handle.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Žižek na aparatima: Orban vodi Europu u rat
» Kapitalizam vs Marksizam
» How Jordan Peterson Lost His ‘Debate’ Against Slavoj Zizek
» Slovenska komunjara Žižek poziva otvoreno muslimane da nasele Europu
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
» Kapitalizam vs Marksizam
» How Jordan Peterson Lost His ‘Debate’ Against Slavoj Zizek
» Slovenska komunjara Žižek poziva otvoreno muslimane da nasele Europu
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
Page 3 of 4