Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
http://www.jutarnji.hr/life/slovenski-filozof-%E2%80%98zdrava-hrana-je-glupa-moda-treba-pusiti-jesti-cokoladu-i-mnogo-piti%E2%80%99/803131/
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
slavoj zizek dank meme stash
punoprevise on tog prica
Re: Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
Naslov u tri reda kao da ga je osmislio vuki...
Guest- Guest
kad izgledas ko kurac moras se nekako utjesit.al zato si svecki intelektualac...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Na i ovoga s avatarom.
Trinity-
2014-04-17
ovo već vuče na epidemijuTriny wrote:Na i ovoga s avatarom.
vili40-
2015-08-02
to isto ko i one promicateljice XXXXL konfekcijskih brojeva...žene, ne sramite se svojih "oblina"max123 wrote:kad izgledas ko kurac moras se nekako utjesit.al zato si svecki intelektualac...
ne, budite ponosne što nalikujete na kitovo mladunče
Guest- Guest
Moja žena, noge, naslage celulita, ništa... jebote
crvenkasti-
2014-04-17
One s XS modelima previše se opuste :DNoor wrote:to isto ko i one promicateljice XXXXL konfekcijskih brojeva...žene, ne sramite se svojih "oblina"max123 wrote:kad izgledas ko kurac moras se nekako utjesit.al zato si svecki intelektualac...
Guest- Guest
neki dan sam upoznala ženicu...visoka je 145, a broj cipele ima 31...eeeej, 31! i nije liliputanka, samo je tako minijaturnamate wrote:One s XS modelima previše se opuste :DNoor wrote:to isto ko i one promicateljice XXXXL konfekcijskih brojeva...žene, ne sramite se svojih "oblina"max123 wrote:kad izgledas ko kurac moras se nekako utjesit.al zato si svecki intelektualac...
ne znam gdje kupuje odjeću..i jel ima neki XXXS za takve?
Guest- Guest
Kina, Tajvan? :)Noor wrote:neki dan sam upoznala ženicu...visoka je 145, a broj cipele ima 31...eeeej, 31! i nije liliputanka, samo je tako minijaturnamate wrote:One s XS modelima previše se opuste :DNoor wrote:to isto ko i one promicateljice XXXXL konfekcijskih brojeva...žene, ne sramite se svojih "oblina"max123 wrote:kad izgledas ko kurac moras se nekako utjesit.al zato si svecki intelektualac...
Guest- Guest
a bit će tako nešto, oni imaju takve lutkicemate wrote:Kina, Tajvan? :)Noor wrote:neki dan sam upoznala ženicu...visoka je 145, a broj cipele ima 31...eeeej, 31! i nije liliputanka, samo je tako minijaturnamate wrote:One s XS modelima previše se opuste :DNoor wrote:to isto ko i one promicateljice XXXXL konfekcijskih brojeva...žene, ne sramite se svojih "oblina"max123 wrote:kad izgledas ko kurac moras se nekako utjesit.al zato si svecki intelektualac...
Guest- Guest
Kod nas su žene prirodno rasne. Treba poticati zdrav način ishrane koji uključuje pravilnu prehranu, tjelovježbu, al miša mu, neke imaju i prirodno šire bokove :DNoor wrote:
a bit će tako nešto, oni imaju takve lutkice
Guest- Guest
čak i malkice preširoke bokove je puno ljepše vidjeti nego kad su uske kao muškarci i bez guze, nije li?mate wrote:Kod nas su žene prirodno rasne. Treba poticati zdrav način ishrane koji uključuje pravilnu prehranu, tjelovježbu, al miša mu, neke imaju i prirodno šire bokove :DNoor wrote:
Guest- Guest
Zna Noorka što je pravo žensko :)Noor wrote:čak i malkice preširoke bokove je puno ljepše vidjeti nego kad su uske kao muškarci i bez guze, nije li?mate wrote:Kod nas su žene prirodno rasne. Treba poticati zdrav način ishrane koji uključuje pravilnu prehranu, tjelovježbu, al miša mu, neke imaju i prirodno šire bokove :DNoor wrote:
Guest- Guest
znaš i timate wrote:Zna Noorka što je pravo žensko :)Noor wrote:čak i malkice preširoke bokove je puno ljepše vidjeti nego kad su uske kao muškarci i bez guze, nije li?mate wrote:Kod nas su žene prirodno rasne. Treba poticati zdrav način ishrane koji uključuje pravilnu prehranu, tjelovježbu, al miša mu, neke imaju i prirodno šire bokove :DNoor wrote:
no, ima ih koji i ovo vole
Guest- Guest
Hahahhaha, ispričavam se što spamam temu ali ova pjesma mi je legendarna :) :Noor wrote:znaš i timate wrote:Zna Noorka što je pravo žensko :)Noor wrote:čak i malkice preširoke bokove je puno ljepše vidjeti nego kad su uske kao muškarci i bez guze, nije li?mate wrote:Kod nas su žene prirodno rasne. Treba poticati zdrav način ishrane koji uključuje pravilnu prehranu, tjelovježbu, al miša mu, neke imaju i prirodno šire bokove :DNoor wrote:
no, ima ih koji i ovo vole
Guest- Guest
mate je malo jaca znaci :P
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Balkan treba jednostavno ignorirati. Laganje im je duševna hrana
» ''INFEKTOLOG IZ SVEUČILIŠNE BOLNICE U BERLINU: ‘Hrvatska treba mnogo strože mjere, i to idućih dva do tri mjeseca’''
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
» Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
» ''INFEKTOLOG IZ SVEUČILIŠNE BOLNICE U BERLINU: ‘Hrvatska treba mnogo strože mjere, i to idućih dva do tri mjeseca’''
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
» Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
Page 1 of 6