Žižek za Trumpa
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žižek za Trumpa
pa točno,vuksadinare wrote:najveci svjetonazor je-novac....no to mnogi jos nisu skuzili na ovim prostorima nego briju na neke tradicionalne vrijednosti i ono 'mene ce putin ili cvamp zato sto sam krscanin i nisam peder'..oce naravno da oce..ali ce te prije pitat imas li love ili nesto na cem mozemo mi profitirati..ako nemas..jebi se ti i krscanstvo i sto ti sve ne...onog radnika u americi i rusiji zanima hoces li mu ti dati placu..radno mjesto..a posljednja mu ej stvar nekakve politike ili ideologije...samo lova i posao...mutava baštarda wrote:klasične podjele ljevica desnica više ne vrijede, a najbolje se vidi na primjeru ovih izbora... društvo ide naprijed i kako su uveli elektronsko glasovanje tako se mogu uvesti i nove političke podjele koje bi bile trodimenzionalnije, u kojima jedan žižek ne bi sada postao desničar, nego bi sa svojim stavom našao mjesto koje mu svjetonazorski pripada.
kad je frižider pun, struja ploćena, žena imo puno bižuterije i robe da joj je koju će kombinaciju obući nojveći problem, dica spu u teplomu, unda se more sisti za forum i zastupati svakakove pizdarije i ideologije. dotle, samo su soldi bitni.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Prvo marcel pa sad zizek presli na nasu nacional socijalisticku stranu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zapadne vođe su odbacile bibliju i jedina norma im je omjer uloženog i dobivenog, a zašto konzervativna evropa sa simpatijama gleda na rusiju je zbog pokušaja revitalizacije kršćanskih vrijednosti. vjerojatno bezuspješnog, ali simpatičnog....vuksadinare wrote:najveci svjetonazor je-novac....no to mnogi jos nisu skuzili na ovim prostorima nego briju na neke tradicionalne vrijednosti i ono 'mene ce putin ili cvamp zato sto sam krscanin i nisam peder'..oce naravno da oce..ali ce te prije pitat imas li love ili nesto na cem mozemo mi profitirati..ako nemas..jebi se ti i krscanstvo i sto ti sve ne...onog radnika u americi i rusiji zanima hoces li mu ti dati placu..radno mjesto..a posljednja mu ej stvar nekakve politike ili ideologije...samo lova i posao...mutava baštarda wrote:klasične podjele ljevica desnica više ne vrijede, a najbolje se vidi na primjeru ovih izbora... društvo ide naprijed i kako su uveli elektronsko glasovanje tako se mogu uvesti i nove političke podjele koje bi bile trodimenzionalnije, u kojima jedan žižek ne bi sada postao desničar, nego bi sa svojim stavom našao mjesto koje mu svjetonazorski pripada.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
a i u rusiji ti je prvo novac pa neke vrijednosti..da je tako ne bi surovali sa iranom,sudanom,sirijom,turskom..i putin mora isplatiti place svojoj birokraciji prodajom oruzja i nafte...nece im isplatiti na osnovu sto se prekrsti..da nije tako ne bi jebao bracu srbe da plate dug za plin...da se vodi samo nekom krscanskom i bratskom logikom onda bi rekao..'nema veze braco srbi zanemarite tricavih 50-tak milijuna eura za plin sto je to naspram vjekovne bratske ljubavi'...ili ne bo čvamp od nas trazio da sami financiramo svoju obranu ili da čvampu platimo da nas brani samo na osnovu nekakvih zapadnih vrijednosti i saveznistva....plati pa me imas..inace sve se svodi na pricu i po onom..'ok..ok ja sam uz tebe ako te to tjesi'mutava baštarda wrote:zapadne vođe su odbacile bibliju i jedina norma im je omjer uloženog i dobivenog, a zašto konzervativna evropa sa simpatijama gleda na rusiju je zbog pokušaja revitalizacije kršćanskih vrijednosti. vjerojatno bezuspješnog, ali simpatičnog....vuksadinare wrote:najveci svjetonazor je-novac....no to mnogi jos nisu skuzili na ovim prostorima nego briju na neke tradicionalne vrijednosti i ono 'mene ce putin ili cvamp zato sto sam krscanin i nisam peder'..oce naravno da oce..ali ce te prije pitat imas li love ili nesto na cem mozemo mi profitirati..ako nemas..jebi se ti i krscanstvo i sto ti sve ne...onog radnika u americi i rusiji zanima hoces li mu ti dati placu..radno mjesto..a posljednja mu ej stvar nekakve politike ili ideologije...samo lova i posao...mutava baštarda wrote:klasične podjele ljevica desnica više ne vrijede, a najbolje se vidi na primjeru ovih izbora... društvo ide naprijed i kako su uveli elektronsko glasovanje tako se mogu uvesti i nove političke podjele koje bi bile trodimenzionalnije, u kojima jedan žižek ne bi sada postao desničar, nego bi sa svojim stavom našao mjesto koje mu svjetonazorski pripada.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ionak čvampa boli kita oce li muje nas pregaziti ili nece..bitno da mu ameriku ne diraju a jebes tamo nekakvu malu hrvatsku..bolje oni nego mi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Logika moga djeda koji je krenuo iz siromaštva pa se kao obrtnik probijao kroz socijalizam. Stoji!aben wrote:pa točno,vuksadinare wrote:najveci svjetonazor je-novac....no to mnogi jos nisu skuzili na ovim prostorima nego briju na neke tradicionalne vrijednosti i ono 'mene ce putin ili cvamp zato sto sam krscanin i nisam peder'..oce naravno da oce..ali ce te prije pitat imas li love ili nesto na cem mozemo mi profitirati..ako nemas..jebi se ti i krscanstvo i sto ti sve ne...onog radnika u americi i rusiji zanima hoces li mu ti dati placu..radno mjesto..a posljednja mu ej stvar nekakve politike ili ideologije...samo lova i posao...mutava baštarda wrote:klasične podjele ljevica desnica više ne vrijede, a najbolje se vidi na primjeru ovih izbora... društvo ide naprijed i kako su uveli elektronsko glasovanje tako se mogu uvesti i nove političke podjele koje bi bile trodimenzionalnije, u kojima jedan žižek ne bi sada postao desničar, nego bi sa svojim stavom našao mjesto koje mu svjetonazorski pripada.
kad je frižider pun, struja ploćena, žena imo puno bižuterije i robe da joj je koju će kombinaciju obući nojveći problem, dica spu u teplomu, unda se more sisti za forum i zastupati svakakove pizdarije i ideologije. dotle, samo su soldi bitni.
http://www.businessinsider.com/orthodox-priest-blesses-missiles-2015-10vuksadinare wrote:a i u rusiji ti je prvo novac pa neke vrijednosti..da je tako ne bi surovali sa iranom,sudanom,sirijom,turskom..i putin mora isplatiti place svojoj birokraciji prodajom oruzja i nafte...nece im isplatiti na osnovu sto se prekrsti..da nije tako ne bi jebao bracu srbe da plate dug za plin...da se vodi samo nekom krscanskom i bratskom logikom onda bi rekao..'nema veze braco srbi zanemarite tricavih 50-tak milijuna eura za plin sto je to naspram vjekovne bratske ljubavi'...ili ne bo čvamp od nas trazio da sami financiramo svoju obranu ili da čvampu platimo da nas brani samo na osnovu nekakvih zapadnih vrijednosti i saveznistva....plati pa me imas..inace sve se svodi na pricu i po onom..'ok..ok ja sam uz tebe ako te to tjesi'mutava baštarda wrote:zapadne vođe su odbacile bibliju i jedina norma im je omjer uloženog i dobivenog, a zašto konzervativna evropa sa simpatijama gleda na rusiju je zbog pokušaja revitalizacije kršćanskih vrijednosti. vjerojatno bezuspješnog, ali simpatičnog....vuksadinare wrote:najveci svjetonazor je-novac....no to mnogi jos nisu skuzili na ovim prostorima nego briju na neke tradicionalne vrijednosti i ono 'mene ce putin ili cvamp zato sto sam krscanin i nisam peder'..oce naravno da oce..ali ce te prije pitat imas li love ili nesto na cem mozemo mi profitirati..ako nemas..jebi se ti i krscanstvo i sto ti sve ne...onog radnika u americi i rusiji zanima hoces li mu ti dati placu..radno mjesto..a posljednja mu ej stvar nekakve politike ili ideologije...samo lova i posao...mutava baštarda wrote:klasične podjele ljevica desnica više ne vrijede, a najbolje se vidi na primjeru ovih izbora... društvo ide naprijed i kako su uveli elektronsko glasovanje tako se mogu uvesti i nove političke podjele koje bi bile trodimenzionalnije, u kojima jedan žižek ne bi sada postao desničar, nego bi sa svojim stavom našao mjesto koje mu svjetonazorski pripada.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kod nas se može škropiti jedino neubojito oružje :)
i zoto valjo podržati neoliberalni kapitalizam, i slobodan protok ljudi i kapitala.Regoč wrote:Logika moga djeda koji je krenuo iz siromaštva pa se kao obrtnik probijao kroz socijalizam. Stoji!aben wrote:pa točno,vuksadinare wrote:najveci svjetonazor je-novac....no to mnogi jos nisu skuzili na ovim prostorima nego briju na neke tradicionalne vrijednosti i ono 'mene ce putin ili cvamp zato sto sam krscanin i nisam peder'..oce naravno da oce..ali ce te prije pitat imas li love ili nesto na cem mozemo mi profitirati..ako nemas..jebi se ti i krscanstvo i sto ti sve ne...onog radnika u americi i rusiji zanima hoces li mu ti dati placu..radno mjesto..a posljednja mu ej stvar nekakve politike ili ideologije...samo lova i posao...mutava baštarda wrote:klasične podjele ljevica desnica više ne vrijede, a najbolje se vidi na primjeru ovih izbora... društvo ide naprijed i kako su uveli elektronsko glasovanje tako se mogu uvesti i nove političke podjele koje bi bile trodimenzionalnije, u kojima jedan žižek ne bi sada postao desničar, nego bi sa svojim stavom našao mjesto koje mu svjetonazorski pripada.
2014-04-16
Sta, sad su kao i smrdljivi levicarski kvazi-intelektualci za Trampa? Jel se javio i Anri Bernar Levi? Olos...
Lustracija za Ameriku!Stanojko wrote:Sta, sad su kao i smrdljivi levicarski kvazi-intelektualci za Trampa? Jel se javio i Anri Bernar Levi? Olos...
Pripazi malo. Takve stvari nećeš pisati.Regoč wrote:Samo mrtav Indijanac je dobar Indijanac.
Guest- Guest
inače za ekipu koja misli "žižek fan trumpa i njegove ekonomke i političke ekonomije".
very wrong . Pogledao sam dva njegova interview ne ove "odrezane".
Lik je rekao da bi glasovao za Trumpa iz sljedećih razloga;
Hillay uzima glasove ljevičara i antifašista i prodaje tu ideologiju, ali ona nije ljevičarka niti je "progresivna" , nego to glumi radi glasova - ona je igrač korporacija.
Za Žižeka je bolje da onda Ameri glasuju za Trumpa koji je ustaša(nazvao ga fašistom i rasistom) jer tek izborom pravog ustaše i kapitaliste, Ameri će zaista imati razloga graditi pravu socijalističku i antifašističku platformu, za razliku od Hillary koja nije ljevičarka..
eto otprilike to vam govori žižek,
very wrong . Pogledao sam dva njegova interview ne ove "odrezane".
Lik je rekao da bi glasovao za Trumpa iz sljedećih razloga;
Hillay uzima glasove ljevičara i antifašista i prodaje tu ideologiju, ali ona nije ljevičarka niti je "progresivna" , nego to glumi radi glasova - ona je igrač korporacija.
Za Žižeka je bolje da onda Ameri glasuju za Trumpa koji je ustaša(nazvao ga fašistom i rasistom) jer tek izborom pravog ustaše i kapitaliste, Ameri će zaista imati razloga graditi pravu socijalističku i antifašističku platformu, za razliku od Hillary koja nije ljevičarka..
eto otprilike to vam govori žižek,
Guest- Guest
Starhemberg wrote:A ti postao gay?
hehe pa i ja sam imao pedera na avataru, onog kanadskog glumca
Ma jel? Sad ne vriedi ironija kao za jasenovačku ciglanu? Daj se zbroji i reži svakom jednako: ako se može pozivati na zapošljavanje Srbah u Jasenovcu, mogu i ja ironizirati kaubojsku uzrečicu u surječju meksičkoga zida.Starhemberg wrote:Pripazi malo. Takve stvari nećeš pisati.Regoč wrote:Samo mrtav Indijanac je dobar Indijanac.
Rick je peder? Ovaj, Kanađanin?marcellus wrote:Starhemberg wrote:A ti postao gay?
Neću se ponavljati, kako ovaj ono, kako onaj ono nije argument. Ovakve upise neću dopuštati i točka.Regoč wrote:Ma jel? Sad ne vriedi ironija kao za jasenovačku ciglanu? Daj se zbroji i reži svakom jednako: ako se može pozivati na zapošljavanje Srbah u Jasenovcu, mogu i ja ironizirati kaubojsku uzrečicu u surječju meksičkoga zida.Starhemberg wrote:Pripazi malo. Takve stvari nećeš pisati.Regoč wrote:Samo mrtav Indijanac je dobar Indijanac.
Guest- Guest
Regoč wrote:Rick je peder? Ovaj, Kanađanin?marcellus wrote:Starhemberg wrote:A ti postao gay?
ne, jedno vrijeme sam imao ovog
šekspirijanski glumac, ovdje u ulozi Prospera (meni najdraža šekspirova drama, "Oluja")
Similar topics
» Žižek na aparatima: Orban vodi Europu u rat
» Kapitalizam vs Marksizam
» How Jordan Peterson Lost His ‘Debate’ Against Slavoj Zizek
» Slovenska komunjara Žižek poziva otvoreno muslimane da nasele Europu
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
» Kapitalizam vs Marksizam
» How Jordan Peterson Lost His ‘Debate’ Against Slavoj Zizek
» Slovenska komunjara Žižek poziva otvoreno muslimane da nasele Europu
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
Page 2 of 4