Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb
nisam cuo da je iko prihvatio, od srba,michaellcmacha wrote:pa znamo.... de niro je izasro išefa i stanicu i pizzonovu pijacu... na nju će trump naciljati neki tomahavk pa se vi gotivite sa likom koji trumpoa naziva svinjom.... i prijeti da će ga zblekačit u facu.... šakom valjda...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ja nisam bio za hillary....a nisam bio ni za trumpa....ali mi ej trump bio simpaticniji od hillary....pa sam de niro je rekao da mu ej srbija druga drzava..pa primi brata zaboga...pizzon wrote:zasto kod mene,vuksadinare wrote:'fina' politicka reklama...nama da se uvale pa da nam trump posalje rakete...pederi,crnci,de niro i ostali..ne hvala..dođite turisticki ostavite lovu i odite kod pizzona...
ja sam u startu bio za Trampa,
samo sam bio sumnjicav u ishod glasanja.
nemoj sad, ti si bio za Hilari,
a meni da uvaljujes Trampove disidente )
cekaj vucko, znamo sta je ko pisao :)
sta je ko zeleo :)
njegov stav o trampu koji je dao pre glasanja
Guest- Guest
stvarno je ko pravi srbin... tako ste i vi udarali dok ste smjeli a poslije kad vam se zabranilo onda ste rekli da više ne želite da se tučete....:)))pizzon wrote:vuksadinare wrote:sad je on jedan od najvecih antitrumpovaca...jedan od predvodnika bune...sve mi se cini da ce opet na pijaci da prodaje lubenice i zelenjavu obucen u babu rajkupizzon wrote:de niro je ok, on se izjasnio da je italijan
a srbe gotivi.
znas li ti, da je on mesec dana proveo u jednom
nasem selu, i sa domacinom na pijaci prodavo
zelinis i lubenice :)
jos pre nego je drove taxi :)
ne, on je, koliko sam procitao,
reko sledece:
da je Tramp postao i predsednik,
da to uvazava,
i da vise ne zeli da ga udari, ili nesme da zeli !
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
gdje je on ono počasni građanin... nisam nigdje pročitao da ste mu uzeli počasnu titulu, s obzirom da je želio vašeg budućeg partnera maznuti šakom u facu.... jbg pa bar ste toliko mogli da učinite....pizzon wrote:nisam cuo da je iko prihvatio, od srba,michaellcmacha wrote:pa znamo.... de niro je izasro išefa i stanicu i pizzonovu pijacu... na nju će trump naciljati neki tomahavk pa se vi gotivite sa likom koji trumpoa naziva svinjom.... i prijeti da će ga zblekačit u facu.... šakom valjda...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ja nisam bio za hillary....a nisam bio ni za trumpa....ali mi ej trump bio simpaticniji od hillary....pa sam de niro je rekao da mu ej srbija druga drzava..pa primi brata zaboga...pizzon wrote:
zasto kod mene,
ja sam u startu bio za Trampa,
samo sam bio sumnjicav u ishod glasanja.
nemoj sad, ti si bio za Hilari,
a meni da uvaljujes Trampove disidente )
cekaj vucko, znamo sta je ko pisao :)
sta je ko zeleo :)
njegov stav o trampu koji je dao pre glasanja
2015-08-08
aj bar vam je stevo sigal donekle spasio obraz, on je bio protiv hilarice, i u dobrimje odnosima sa trumpom... njega žicajte da vam pomogne vratiti kosovo i krajinu
Last edited by michaellcmacha on 15/11/2016, 15:48; edited 1 time in total
2015-08-08
michaellcmacha wrote:aj bar vam je stevo sigal donekle spasio obraz, on je bio protiv hilarice, i u dobrimje odnosima sa trumpom... njega ćicajte da vam pomogne vratiti kosovo i krajinu
2015-08-08
Neve wrote:uff kad pogledam sinove, bolje i Ivanka :Dmarcellus wrote:Neve wrote:šteta da intenzivno pate iduće 4 godine
8 vjerojatnije, jer demokrati su u rasulu i ne znaju kamo sad, a kako će tek patit za osam godina kad prva žena-predsjednik SAD postane Ivanka....
zamisli predizborni fajt između Ivanke of Trumps i Chelsea of Clintons, a nije nemoguće
ne znam jel ti poznato, ali njih dvije su frendice.
Bilo je neki dan i da su Donald i Hitlery rođaci, možda baš na Dnevnom.
da, pa? otkad to smeta jednom dobrom, političkom chick-fightu? :)marcellus wrote:ne znam jel ti poznato, ali njih dvije su frendice.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jbga,Istra već sad tako živi. Vrtlari,kuhari,sobarice,posluga. Nije ni to najgora stvar na svijetu jel tako? I od služenja se da zaradit nešto.Gnječ wrote:Neve wrote:pa što ako ZG nije velik kao druge metropole, nekima je dosadilo živjeti u megalopolisima i baš žele manje gradoveGnječ wrote:Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.
u velikim svjetskim metropolama stalno je gužva i svašta se doseljava, sigurnost je loša
kaže mi jedan Englez koji je prije par godina preselio iz Londona da u ZG uživa kao nikad i ne zna što je stres, jer su Hrvati opušteniji od Brita i posvuda stiže biciklom.. a sad je poželio i kuću na otoku
Moje razmišljanje je išlo u smjeru da živite nerealno iznad svojih realnih mogućnosti, živite u iluziji jer osim ZG i priobalja sve ostalo vam je dead poharano, za 50 god a možda i prije cijelu će vam hrvatsku kupiti stranci a vi ćete za njih raditi kao posluga i vrtlari uz naravno ratnoprofitersku "elitu" i državne uhljebe i birokraciju za njih nema problema njima je dobro u svim sistemima.
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:jbga,Istra već sad tako živi. Vrtlari,kuhari,sobarice,posluga. Nije ni to najgora stvar na svijetu jel tako? I od služenja se da zaradit nešto.Gnječ wrote:Neve wrote:pa što ako ZG nije velik kao druge metropole, nekima je dosadilo živjeti u megalopolisima i baš žele manje gradoveGnječ wrote:Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.
u velikim svjetskim metropolama stalno je gužva i svašta se doseljava, sigurnost je loša
kaže mi jedan Englez koji je prije par godina preselio iz Londona da u ZG uživa kao nikad i ne zna što je stres, jer su Hrvati opušteniji od Brita i posvuda stiže biciklom.. a sad je poželio i kuću na otoku
Moje razmišljanje je išlo u smjeru da živite nerealno iznad svojih realnih mogućnosti, živite u iluziji jer osim ZG i priobalja sve ostalo vam je dead poharano, za 50 god a možda i prije cijelu će vam hrvatsku kupiti stranci a vi ćete za njih raditi kao posluga i vrtlari uz naravno ratnoprofitersku "elitu" i državne uhljebe i birokraciju za njih nema problema njima je dobro u svim sistemima.
hahaha koja si ti budala bogtejebo pa naravno da imamo vrtlare, kuhare, sobarice i poslugu Istra je već odavno najrazvijenija turistička regija na ovoj strani Jadrana.
Guest- Guest
Istra je zarobljenik elemenata sa kosovsko-prokletijskog regiona.danni1 wrote:
jbga,Istra već sad tako živi. Vrtlari,kuhari,sobarice,posluga. Nije ni to najgora stvar na svijetu jel tako? I od služenja se da zaradit nešto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč wrote:Bilo je neki dan i da su Donald i Hitlery rođaci, možda baš na Dnevnom.
je. Donaldova baba i Hilaryna baba su dvije babe.
Ali Zrinka je istražila, imaju zajedničkog pretka u 28. koljenu.
Doduše, vjerojatno ja i Mao ce Tung imamo zajedničkog pretka u 28. koljenu.
A, tako, nisam čitao, i pretpostavio sam nešto slično.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Ljeva španjolska vlada je u dubokom bijegu
» Nas nazivaju domobrani oni koji moraju drzati gace u bijegu
» Turčin u Zenici ubio dva lokalna lihvara, ubojica i pomagač u bijegu
» Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
» Ljeva španjolska vlada je u dubokom bijegu
» Nas nazivaju domobrani oni koji moraju drzati gace u bijegu
» Turčin u Zenici ubio dva lokalna lihvara, ubojica i pomagač u bijegu
» Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
Page 4 of 4