ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb - Page 4 Empty Re: Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb

Post by Guest 15/11/2016, 15:36

michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:'fina' politicka reklama...nama da se uvale pa da nam trump posalje rakete...pederi,crnci,de niro i ostali..ne hvala..dođite turisticki ostavite lovu i odite kod pizzona... :D
zasto kod mene, 
ja sam u  startu bio za  Trampa,
samo sam bio sumnjicav u ishod glasanja.
nemoj sad, ti si bio za Hilari,
a meni da uvaljujes Trampove disidente :))
ja nisam bio za hillary....a nisam bio ni za trumpa....ali mi ej trump bio simpaticniji od hillary....pa sam de niro je rekao da mu ej srbija druga drzava..pa primi brata zaboga... :D

cekaj vucko, znamo sta je ko pisao :)
sta je ko zeleo :)
pa znamo.... de niro je izasro išefa i stanicu i pizzonovu pijacu... na nju će trump naciljati neki tomahavk pa se vi gotivite sa likom koji trumpoa naziva svinjom.... i prijeti da će ga zblekačit u facu.... šakom valjda...
 nisam cuo da je iko prihvatio, od srba,
 njegov stav o trampu koji je dao pre glasanja

Guest
Guest

Back to top Go down

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb - Page 4 Empty Re: Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 15:36

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:de niro je ok, on se izjasnio da je italijan
a srbe gotivi.
znas li ti, da je on mesec dana proveo u jednom
nasem selu, i sa domacinom na pijaci prodavo
zelinis i lubenice :) 
jos pre nego je  drove taxi :)
sad je on jedan od najvecih antitrumpovaca...jedan od predvodnika bune...sve mi se cini da ce opet na pijaci da prodaje lubenice i zelenjavu obucen u babu rajku lol!

ne, on je, koliko sam procitao,
reko sledece: 
da je Tramp postao i predsednik,
da to uvazava, 
i da vise ne zeli da ga udari, ili nesme da zeli !
stvarno je ko pravi srbin... tako ste i vi udarali dok ste smjeli a poslije kad vam se zabranilo onda ste rekli da više ne želite da se tučete....:)))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 15:38

pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
zasto kod mene, 
ja sam u  startu bio za  Trampa,
samo sam bio sumnjicav u ishod glasanja.
nemoj sad, ti si bio za Hilari,
a meni da uvaljujes Trampove disidente :))
ja nisam bio za hillary....a nisam bio ni za trumpa....ali mi ej trump bio simpaticniji od hillary....pa sam de niro je rekao da mu ej srbija druga drzava..pa primi brata zaboga... :D

cekaj vucko, znamo sta je ko pisao :)
sta je ko zeleo :)
pa znamo.... de niro je izasro išefa i stanicu i pizzonovu pijacu... na nju će trump naciljati neki tomahavk pa se vi gotivite sa likom koji trumpoa naziva svinjom.... i prijeti da će ga zblekačit u facu.... šakom valjda...
 nisam cuo da je iko prihvatio, od srba,
 njegov stav o trampu koji je dao pre glasanja
gdje je on ono počasni građanin... nisam nigdje pročitao da ste mu uzeli počasnu titulu, s obzirom da je želio vašeg budućeg partnera maznuti šakom u facu.... jbg pa bar ste toliko mogli da učinite....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 15:46

aj bar vam je stevo sigal donekle spasio obraz,  on je bio protiv hilarice, i u dobrimje odnosima sa trumpom... njega žicajte da vam pomogne vratiti kosovo i krajinu
Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb - Page 4 Trump2-med

Last edited by michaellcmacha on 15/11/2016, 15:48; edited 1 time in total
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 15:47

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb - Page 4 Boxing-ibc-heavyweight-title-view-of-celebrity-businessman-donald-picture-id585277632
michaellcmacha wrote:aj bar vam je stevo sigal donekle spasio obraz,  on je bio protiv hilarice, i u dobrimje odnosima sa trumpom... njega ćicajte da vam pomogne vratiti kosovo i krajinu
Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb - Page 4 Trump2-med
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by marcellus 15/11/2016, 16:52

Neve wrote:
marcellus wrote:
Neve wrote:šteta da intenzivno pate iduće 4 godine

8 vjerojatnije, jer demokrati su u rasulu i ne znaju kamo sad, a kako će tek patit za osam godina kad prva žena-predsjednik SAD postane Ivanka....
uff kad pogledam sinove, bolje i Ivanka :D
zamisli predizborni fajt između Ivanke of Trumps i Chelsea of Clintons, a nije nemoguće

ne znam jel ti poznato, ali njih dvije su frendice.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 15/11/2016, 17:22

Bilo je neki dan i da su Donald i Hitlery rođaci, možda baš na Dnevnom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by neva 15/11/2016, 17:38

marcellus wrote:ne znam jel ti poznato, ali njih dvije su frendice.
da, pa? otkad to smeta jednom dobrom, političkom chick-fightu? :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by danni1 15/11/2016, 17:48

Gnječ wrote:
Neve wrote:
Gnječ wrote:Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.
pa što ako ZG nije velik kao druge metropole, nekima je dosadilo živjeti u megalopolisima i baš žele manje gradove
u velikim svjetskim metropolama stalno je gužva i svašta se doseljava, sigurnost je loša

kaže mi jedan Englez koji je prije par godina preselio iz Londona da u ZG uživa kao nikad i ne zna što je stres, jer su Hrvati opušteniji od Brita i posvuda stiže biciklom.. a sad je poželio i kuću na otoku :)

Moje razmišljanje je išlo u smjeru da živite nerealno iznad svojih realnih mogućnosti, živite u iluziji jer osim ZG i priobalja sve ostalo vam je dead poharano, za 50 god a možda i prije cijelu će vam hrvatsku kupiti stranci a vi ćete za njih raditi kao posluga i vrtlari uz naravno ratnoprofitersku "elitu" i državne uhljebe i birokraciju za njih nema problema njima je dobro u svim sistemima.

jbga,Istra već sad tako živi. Vrtlari,kuhari,sobarice,posluga. Nije ni to najgora stvar na svijetu jel tako? I od služenja se da zaradit nešto.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 18:26

danni1 wrote:
Gnječ wrote:
Neve wrote:
Gnječ wrote:Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.
pa što ako ZG nije velik kao druge metropole, nekima je dosadilo živjeti u megalopolisima i baš žele manje gradove
u velikim svjetskim metropolama stalno je gužva i svašta se doseljava, sigurnost je loša

kaže mi jedan Englez koji je prije par godina preselio iz Londona da u ZG uživa kao nikad i ne zna što je stres, jer su Hrvati opušteniji od Brita i posvuda stiže biciklom.. a sad je poželio i kuću na otoku :)

Moje razmišljanje je išlo u smjeru da živite nerealno iznad svojih realnih mogućnosti, živite u iluziji jer osim ZG i priobalja sve ostalo vam je dead poharano, za 50 god a možda i prije cijelu će vam hrvatsku kupiti stranci a vi ćete za njih raditi kao posluga i vrtlari uz naravno ratnoprofitersku "elitu" i državne uhljebe i birokraciju za njih nema problema njima je dobro u svim sistemima.

jbga,Istra već sad tako živi. Vrtlari,kuhari,sobarice,posluga. Nije ni to najgora stvar na svijetu jel tako? I od služenja se da zaradit nešto.

hahaha koja si ti budala bogtejebo pa naravno da imamo vrtlare, kuhare, sobarice i poslugu Istra je već odavno najrazvijenija turistička regija na ovoj strani Jadrana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 15/11/2016, 18:41

danni1 wrote:
Istra je zarobljenik elemenata sa kosovsko-prokletijskog regiona.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kaya 15/11/2016, 18:50

Joj nemojte tu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 15/11/2016, 19:28

Regoč wrote:Bilo je neki dan i da su Donald i Hitlery rođaci, možda baš na Dnevnom.

je. Donaldova baba i Hilaryna baba su dvije babe.

Ali Zrinka je istražila, imaju zajedničkog pretka u 28. koljenu.

Doduše, vjerojatno ja i Mao ce Tung imamo zajedničkog pretka u 28. koljenu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 15/11/2016, 22:33

A, tako, nisam čitao, i pretpostavio sam nešto slično.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics