Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb
Ne, mi smo budućnost ove zemlje i ovoga naroda. Napried, protugnječovski elementi!Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne može, došla bi nam samo lievoliberalna žgadija, dosta nam je i domaćih serah, proseratorah i iredentističkih boškarinah.
A bogami i takvijeh kao ti podmuklih nazifašista i falsifikatora poviestnih događajah a i falsifikatorah mojih postovah.
sta ih ti imas gledat seljanko, jel izdajes preko agencije ili neEva wrote:Mi sad imamo podstanare jedan američki par u našem stančiću u ZG. Šved iselio u rujnu, pa nam agencija poslala ove. Još ih nisam ni vidjela.
2014-04-19
Regoč wrote:Ne, mi smo budućnost ove zemlje i ovoga naroda. Napried, protugnječovski elementi!Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne može, došla bi nam samo lievoliberalna žgadija, dosta nam je i domaćih serah, proseratorah i iredentističkih boškarinah.
A bogami i takvijeh kao ti podmuklih nazifašista i falsifikatora poviestnih događajah a i falsifikatorah mojih postovah.
Jadna zemlja kojoj su ti i takvi poput tebe budućnost.
Guest- Guest
Budućnost joj je ishlapljela i na pragu 6 desetljeća:)Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne, mi smo budućnost ove zemlje i ovoga naroda. Napried, protugnječovski elementi!Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne može, došla bi nam samo lievoliberalna žgadija, dosta nam je i domaćih serah, proseratorah i iredentističkih boškarinah.
Guest- Guest
Neka, bitno da joj je prošlost u Beču.Eva wrote:Budućnost joj je ishlapljela i na pragu 6 desetljeća:)Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne, mi smo budućnost ove zemlje i ovoga naroda. Napried, protugnječovski elementi!Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne može, došla bi nam samo lievoliberalna žgadija, dosta nam je i domaćih serah, proseratorah i iredentističkih boškarinah.
Regoč-
2015-08-21
Pa obično se ljudi jave i požele se upoznati. Tak smo s jedinim parom iz MK ostali u kontaktu nakon kaj su odselili iz ZG.prckov wrote:sta ih ti imas gledat seljanko, jel izdajes preko agencije ili neEva wrote:Mi sad imamo podstanare jedan američki par u našem stančiću u ZG. Šved iselio u rujnu, pa nam agencija poslala ove. Još ih nisam ni vidjela.
Guest- Guest
I sadašnjost i budućnost.Regoč wrote:Neka, bitno da joj je prošlost u Beču.Eva wrote:Budućnost joj je ishlapljela i na pragu 6 desetljeća:)Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne, mi smo budućnost ove zemlje i ovoga naroda. Napried, protugnječovski elementi!Gnječ wrote:
Guest- Guest
ma hajdeEva wrote:Pa obično se ljudi jave i požele se upoznati. Tak smo s jedinim parom iz MK ostali u kontaktu nakon kaj su odselili iz ZG.prckov wrote:sta ih ti imas gledat seljanko, jel izdajes preko agencije ili neEva wrote:Mi sad imamo podstanare jedan američki par u našem stančiću u ZG. Šved iselio u rujnu, pa nam agencija poslala ove. Još ih nisam ni vidjela.
oj livado alaj si zelena
2014-04-19
Pluskvamperfekt.Eva wrote:I sadašnjost i budućnost.Regoč wrote:Neka, bitno da joj je prošlost u Beču.Eva wrote:Budućnost joj je ishlapljela i na pragu 6 desetljeća:)Gnječ wrote:Regoč wrote:
Ne, mi smo budućnost ove zemlje i ovoga naroda. Napried, protugnječovski elementi!
Pa Makedonci, ovaj Šved i prije njih jedni Izraleci baš su bili druželjubivi. Oni forsirali susret kad smo bili u HR.prckov wrote:ma hajdeEva wrote:Pa obično se ljudi jave i požele se upoznati. Tak smo s jedinim parom iz MK ostali u kontaktu nakon kaj su odselili iz ZG.prckov wrote:sta ih ti imas gledat seljanko, jel izdajes preko agencije ili neEva wrote:Mi sad imamo podstanare jedan američki par u našem stančiću u ZG. Šved iselio u rujnu, pa nam agencija poslala ove. Još ih nisam ni vidjela.
oj livado alaj si zelena
Guest- Guest
Futur I i II, aoristu!Regoč wrote:Pluskvamperfekt.Eva wrote:I sadašnjost i budućnost.Regoč wrote:Neka, bitno da joj je prošlost u Beču.Eva wrote:Budućnost joj je ishlapljela i na pragu 6 desetljeća:)Gnječ wrote:
Guest- Guest
pa što ako ZG nije velik kao druge metropole, nekima je dosadilo živjeti u megalopolisima i baš žele manje gradoveGnječ wrote:Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.
u velikim svjetskim metropolama stalno je gužva i svašta se doseljava, sigurnost je loša
kaže mi jedan Englez koji je prije par godina preselio iz Londona da u ZG uživa kao nikad i ne zna što je stres, jer su Hrvati opušteniji od Brita i posvuda stiže biciklom.. a sad je poželio i kuću na otoku
neva- Posts : 4367
2014-04-12
madona bi mogla preselit u imocki, tamo je tompson jako popularan, ali uvijek može ponudit pušenje svakom ko zamijeni tompsonov album za njezin
ona miley cyrus je isto rekla da će iselit, ona bi mogla negdje u liku, gospić recimo, kao prava autentična brđanska seljančura, tata joj je billy ray cyrus, pjevač narodnjaka, ionako daje publici na koncertima da je pipaju po genitalijama pa bi se lijepo uklopila u lokalne običaje rukovanja i sl.
a fufulja iz močvare na deep southu, neke selendre od sto ljudi u louisiani gdje je normalno da nevinost izgubiš s bratom ili tatom, shitney spears, bi se vjerojatno osjećala kod kuće negdje u nekoj ciganskoj mahali oko daruvara ili siska, svakako civiliziranija sredina iz one iz koje je izgmizila
ona miley cyrus je isto rekla da će iselit, ona bi mogla negdje u liku, gospić recimo, kao prava autentična brđanska seljančura, tata joj je billy ray cyrus, pjevač narodnjaka, ionako daje publici na koncertima da je pipaju po genitalijama pa bi se lijepo uklopila u lokalne običaje rukovanja i sl.
a fufulja iz močvare na deep southu, neke selendre od sto ljudi u louisiani gdje je normalno da nevinost izgubiš s bratom ili tatom, shitney spears, bi se vjerojatno osjećala kod kuće negdje u nekoj ciganskoj mahali oko daruvara ili siska, svakako civiliziranija sredina iz one iz koje je izgmizila
Neve wrote:pa što ako ZG nije velik kao druge metropole, nekima je dosadilo živjeti u megalopolisima i baš žele manje gradoveGnječ wrote:Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.
u velikim svjetskim metropolama stalno je gužva i svašta se doseljava, sigurnost je loša
kaže mi jedan Englez koji je prije par godina preselio iz Londona da u ZG uživa kao nikad i ne zna što je stres, jer su Hrvati opušteniji od Brita i posvuda stiže biciklom.. a sad je poželio i kuću na otoku
Moje razmišljanje je išlo u smjeru da živite nerealno iznad svojih realnih mogućnosti, živite u iluziji jer osim ZG i priobalja sve ostalo vam je dead poharano, za 50 god a možda i prije cijelu će vam hrvatsku kupiti stranci a vi ćete za njih raditi kao posluga i vrtlari uz naravno ratnoprofitersku "elitu" i državne uhljebe i birokraciju za njih nema problema njima je dobro u svim sistemima.
Guest- Guest
pozovi ih preko fejsbuka, šteta da intenzivno pate iduće 4 godinemarcellus wrote:madona bi mogla preselit u imocki, tamo je tompson jako popularan, ali uvijek može ponudit pušenje svakom ko zamijeni tompsonov album za njezin
i što fali Billyju Rayu? ovo mi je trenutni ringtone na mobu
2014-04-12
ma nećemo, ti ćeš dignut' općenarodnu revoluciju prije nego što se to dogodi, računamo na tebeGnječ wrote:Moje razmišljanje je išlo u smjeru da živite nerealno iznad svojih realnih mogućnosti, živite u iluziji jer osim ZG i priobalja sve ostalo vam je dead poharano, za 50 god a možda i prije cijelu će vam hrvatsku kupiti stranci a vi ćete za njih raditi kao posluga i vrtlari uz naravno ratnoprofitersku "elitu" i državne uhljebe i birokraciju za njih nema problema njima je dobro u svim sistemima.
2014-04-12
Neve wrote:šteta da intenzivno pate iduće 4 godine
8 vjerojatnije, jer demokrati su u rasulu i ne znaju kamo sad, a kako će tek patit za osam godina kad prva žena-predsjednik SAD postane Ivanka....
Neve wrote:pozovi ih preko fejsbuka, šteta da intenzivno pate iduće 4 godinemarcellus wrote:madona bi mogla preselit u imocki, tamo je tompson jako popularan, ali uvijek može ponudit pušenje svakom ko zamijeni tompsonov album za njezin
i što fali Billyju Rayu? ovo mi je trenutni ringtone na mobu
meni je odličan...nek je američki narodnjak, country ima dobre glazbe
Guest- Guest
Neve wrote:ma nećemo, ti ćeš dignut' općenarodnu revoluciju prije nego što se to dogodi, računamo na tebeGnječ wrote:Moje razmišljanje je išlo u smjeru da živite nerealno iznad svojih realnih mogućnosti, živite u iluziji jer osim ZG i priobalja sve ostalo vam je dead poharano, za 50 god a možda i prije cijelu će vam hrvatsku kupiti stranci a vi ćete za njih raditi kao posluga i vrtlari uz naravno ratnoprofitersku "elitu" i državne uhljebe i birokraciju za njih nema problema njima je dobro u svim sistemima.
Ma moš mislit, ja jedva čekam da se Istra odvoji od RH-NDH nadam se da će to biti što prije to bolje.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Ljeva španjolska vlada je u dubokom bijegu
» Nas nazivaju domobrani oni koji moraju drzati gace u bijegu
» Turčin u Zenici ubio dva lokalna lihvara, ubojica i pomagač u bijegu
» Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
» Ljeva španjolska vlada je u dubokom bijegu
» Nas nazivaju domobrani oni koji moraju drzati gace u bijegu
» Turčin u Zenici ubio dva lokalna lihvara, ubojica i pomagač u bijegu
» Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika