ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb Empty Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb

Post by vuksadinare 15/11/2016, 13:08

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/452622/Amerikanci-u-bijegu-od-Trumpa-preselite-se-u-Zagreb.html
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb Empty Re: Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb

Post by vuksadinare 15/11/2016, 13:10

'fina' politicka reklama...nama da se uvale pa da nam trump posalje rakete...pederi,crnci,de niro i ostali..ne hvala..dođite turisticki ostavite lovu i odite kod pizzona... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb Empty Re: Amerikanci u bijegu od Trumpa,preselite se u Zagreb

Post by Guest 15/11/2016, 13:11

Mi sad imamo podstanare jedan američki par u našem stančiću u ZG. Šved iselio u rujnu, pa nam agencija poslala ove. Još ih nisam ni vidjela.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/11/2016, 13:14

....da sve pobjegulje od trumpova,putina,assada,idi amina dođite u hrvatsku i zagreb..evo vam ga na....salji na bajakovo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:16

Zagreb se nudi Amerikancima kao glavni grad Hrvatske, jedne od najljepših europskih zemalja.

'Zagreb je savršen grad za ostvarenje novog života u Europi. Sve je tu: prekrasni muzeji, šarmantan centar i divni tradicionalni parkovi uvršteni među najbolje gradske parkove u Europi; povrh toga, svega nekoliko sati dijeli vas od najljepših europskih plaža, a zimi čak možete skijati na planinskim obroncima iznad Zagreba. Pred Božić grad postaje magičan, na oduševljenje mladih i starih. Želite li promjenu u životu, otkrijte hrvatsku prijestolnicu i odložite svoju prtljagu u jednom od najljepših gradova Europe', savjetuje European Best Destinations.

hahahaha what a big pile of shit hrpa laži.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:17

vuksadinare wrote:....da sve pobjegulje od trumpova,putina,assada,idi amina dođite u hrvatsku i zagreb..evo vam ga na....salji na bajakovo

Zagreb je samo za ustaške rolling stonse.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:17

Nije, Esco, začudil bi se koliko stranaca obitava u ZG. Znam jer prek agencije već 8 godina rentamo stan i dosada 80% podstanara su bili stranci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/11/2016, 13:18

Eva wrote:Nije, Esco, začudil bi se koliko stranaca obitava u ZG. Znam jer prek agencije već 8 godina rentamo stan i dosada 80% podstanara su bili stranci.
a sto zna gnjec on nije mrdnul nikamo preko ucke...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:20

Eva wrote:Nije, Esco, začudil bi se koliko stranaca obitava u ZG. Znam jer prek agencije već 8 godina rentamo stan i dosada 80% podstanara su bili stranci.

A dođu si stranci malo oprat lovu jer doma nemaju veš mašinu i deterdžent ali zato rvati imaju velike veš mašine za pranje novaca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 15/11/2016, 13:21

vrhunac kretenizma

preglupo čak i za tportal

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:23

Gnječ wrote:

A dođu si stranci malo oprat lovu jer doma nemaju veš mašinu i deterdžent ali zato rvati imaju velike veš mašine za pranje novaca.
Možda, ali ima ih koji su i europski uljebi. Kod nas je prije Šveda bil jedan Poljak koji je delal pri EK u ZG nekaj. Isto ga nisam vidjela, ali oni su plaćali režije i najam, a ostalo mi ni bitno. Gle, pa mi smo upoznali dva para koji su se iz NL i BE preselili, s djecom jedni, u Oprtalj živjet. Djeca im idu u selu u školu i uče hrvatski.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:24

marcellus wrote:vrhunac kretenizma

preglupo čak i za tportal
Zakaj, pa marketing je ok, tak su i one avio kompanije karte prodavale na račun Brangelinina divorce-a.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:29

vuksadinare wrote:
a sto zna gnjec on nije mrdnul nikamo preko ucke...

Jel bezrazložno podjebavanje stvarno tvoj intelektualni domet i plafon? Očito je jer dokazuješ to svakim upisom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:35

Eva wrote:
Gnječ wrote:

Možda, ali ima ih koji su i europski uljebi. Kod nas je prije Šveda bil jedan Poljak koji je delal pri EK u ZG nekaj. Isto ga nisam vidjela, ali oni su plaćali režije i najam, a ostalo mi ni bitno. Gle, pa mi smo upoznali dva para koji su se iz NL i BE preselili, s djecom jedni, u Oprtalj živjet. Djeca im idu u selu u školu i uče hrvatski.

Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.

Lijepa je samoreklama ali neka se malo prizemlje.

A to o pranju novaca je istina hrvatska i je destinacija za oprat novac to znaju svi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:36

A da o Kinezima ne pričamo. Njih u ZG ima, osim kao turista, popriličan broj. S mojim nećakom na faxu je 5 Kineza koji su iz Nanjinga došli na jedan semestar u ZG.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 15/11/2016, 13:37

Ne može, došla bi nam samo lievoliberalna žgadija, dosta nam je i domaćih serah, proseratorah i iredentističkih boškarinah.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:38

Eva wrote:A da o Kinezima ne pričamo. Njih u ZG ima, osim kao turista, popriličan broj. S mojim nećakom na faxu je 5 Kineza koji su iz Nanjinga došli na jedan semestar u ZG.

Paradoksalno ali istinito pogledaj statistiku Zagreb nakon Istre ima više prihoda od turizma nego cijela Dalmacija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:40

Regoč wrote:Ne može, došla bi nam samo lievoliberalna žgadija, dosta nam je i domaćih serah, proseratorah i iredentističkih boškarinah.

A bogami i takvijeh kao ti podmuklih nazifašista i falsifikatora poviestnih događajah a i falsifikatorah mojih postovah.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:40

Gnječ wrote:
Eva wrote:
Gnječ wrote:

Ma neka ljudi putuju turizam je good, ali ovi na tportalu reklamiraju Zagreb kao prijestolnicu???? Pa nije to momarhija, usto grad veličine Zagreba je u usporedbi sa evropskim američkim metropolama smiješan hamlet, cijeli ZG stane u pola jedne ulice u Newyorku, a da ne kažem da samo Milano ili Rim imaju više stanovnika nego što ih Hrvatska cijela ima.

Lijepa je samoreklama ali neka se malo prizemlje.

A to o pranju novaca je istina hrvatska i je destinacija za oprat novac to znaju svi.
Pa to je ljudima baš prednost. Mali grad, siguran i moš djecu pustit samu u školu, a opet nisi daleko ak poželiš negdje otputovat. ZG je dosta privlačan strancima, pričala sam s nekoliko stranjkinja koje borave u ZG. Evo, uskro je njihov sajam, nedjelja 04.12 od 10 h na Velesajmu International Women Club opet organizira druženja uz prodaju proizvoda njihovih zemlja u dobrotvorne svrhe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 13:41

http://iwcz.hr/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics