Turčin u Zenici ubio dva lokalna lihvara, ubojica i pomagač u bijegu
Page 1 of 1
Turčin u Zenici ubio dva lokalna lihvara, ubojica i pomagač u bijegu
POLICIJA TRAŽI TURČINA
U Zenici ubijena dva trgovca devizama, ubica i pomagač u bjekstvu
E. M.
upravo
0
Policija na mjestu događaja obavlja drugi uviđaj (Foto: E. M./Klix.ba)
Drugi ubijeni u zeničkom naselju Nova Zenica čije je tijelo pronađeno u poslijepodnevnim satima također je trgovac devizama, potvrđeno je za Klix.ba iz više izvora. Policija traga za državljaninom Turske koji se dovodi u vezu sa ovim slučajem.
Zenička javnost u šoku je nakon dvostrukog ubistva koje se dogodilo nakon tučnjave koja je Policijskoj stanici Centar dojavljena oko 10 sati.
Policija još uvijek obavlja uviđaj nakon pronalaska drugog tijela muškarca, koji se kao i jutros ubijeni R. O., bavio trgovinom devizama, a radi se najvjerovatnije o starijem muškarcu A. M.
Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba za sada nepoznate osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem rano jutros dogovorile su razmjenu veće količine novca, navodno, više desetina hiljada eura.
S obzirom da se radi o većoj svoti, trgovci devizama došli su na lokaciju gdje su pronađena tijela, s namjerom da završe posao uslijed čega je, kako je prijavljeno MUP-u, izbila tučnjava, a neposredno nakon toga policija je u grmlju pronašla tijelo R. O.
Nakon prvog uviđaja, nekoliko sati poslije aktivnosti policije, Zeničanin, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini, došao je u svoje dvorište te na stolici zatekao tijelo i drugog ubijenog, nakon čega je pozvao policiju koja je oko 16 sati započela i drugi uviđaj.
Kako saznajemo, policija u Zeničko-dobojskom kantonu je na nogama i tragaju za bijelim kombijem koji se od jutros dovodi u vezu s ovim dešavanjima, a traga se za ubicom i muškarcem koji se može dovesti u vezu s ubistvima.
Last edited by RayMabus on 13/1/2021, 16:55; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Turčin u Zenici ubio dva lokalna lihvara, ubojica i pomagač u bijegu
po bosnic sranja,.. turci , arapi , rokaju se kao da su njemačka.. a bosna siromašnija od većine tih arapskih zemalja i turske..
Dani turčenja u Zenici
https://www.ins.ba/bs/article/5430/turski-kulturni-centar-okupio-u-zenici-6000-djece-iz-cijele-bih
Islamisti. U ratu protjerali sve Hrvate od tamo.
https://www.ins.ba/bs/article/5430/turski-kulturni-centar-okupio-u-zenici-6000-djece-iz-cijele-bih
Islamisti. U ratu protjerali sve Hrvate od tamo.
2014-04-11
Turska mafija ih pobila
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/623674/uzas-u-zenici-pronadeno-jos-jedno-tijelo
Mafijaška posla
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/623674/uzas-u-zenici-pronadeno-jos-jedno-tijelo
Mafijaška posla
2014-04-11
Lihvare ne volim bez obzira tko su i šta su tako da čestitke Turčinu.
Već sam pisao kako je ovaj lik nagrabusio kad mi se jednom slučajno u prolazu obratio.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/ivanu-giljanovicu-nisu-pomogle-zalbe-ostaje-mu-pet-godina-robije-iako-je-u-sudnici-vikao-ja-sam-na-robiji-kao-kuci-ovo-ce-vam-pasti-1070176
Krivo me pogledao a već pola godine nakon toga od najmoćneg kamatara tu postao je lovina i svojih i policije.
Pazi kome se tako obraćaš.
Već sam pisao kako je ovaj lik nagrabusio kad mi se jednom slučajno u prolazu obratio.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/ivanu-giljanovicu-nisu-pomogle-zalbe-ostaje-mu-pet-godina-robije-iako-je-u-sudnici-vikao-ja-sam-na-robiji-kao-kuci-ovo-ce-vam-pasti-1070176
Krivo me pogledao a već pola godine nakon toga od najmoćneg kamatara tu postao je lovina i svojih i policije.
Pazi kome se tako obraćaš.
2014-04-11
Dva kamatarska govneta manje. Svijet je upravo postao bolje mjesto.
Čestitke Turčinu.
Čestitke Turčinu.
2014-04-11
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/zenicka-policija-objavila-fotografiju-osumnjicenog-za-dvostruko-ubistvo-traze-canera-taylana/210113120
Naoružan i opasan. Sad ga love sve policije oko BiH.
2014-04-11
Bolje da znate kako izgleda jer ovakvi likovi bez problema pređu granicu a naoružan i opasan.
Sad kreće lov. Vatat će ga duge cijeivi.
S ovakvima se ne pregovara.
Sad kreće lov. Vatat će ga duge cijeivi.
S ovakvima se ne pregovara.
2014-04-11
Šteta šta nisu ponudili 10 tisuća eura nagrade za njegovu glavu.
Brže bi ga našli. Otkucao bi ga netko njegov odnosno netko tko je uključen u operaciju izvlačenja ovoga.
Brže bi ga našli. Otkucao bi ga netko njegov odnosno netko tko je uključen u operaciju izvlačenja ovoga.
2014-04-11
Raspiši nagradu za njega jer u operaciji izvlačenja ovakvih preko granice nikad ne sudjeluje jedna osoba nego najmanje dvije a u osnovi i više.
Pomaganje ovakvima u bijegu je teško krivično dijelo i onda kad znaju da postoji nagrada boje se da će netko od ovih otkucati sve.
Pomaganje ovakvima u bijegu je teško krivično dijelo i onda kad znaju da postoji nagrada boje se da će netko od ovih otkucati sve.
2014-04-11
Lov je moja specijalnost. Jedna od.
Generla galaktičke federacije s pet zvjezdica između ostalog lovi negativne vanzemaljace po svemiru.
Raspiši nagradu. Deset tisuća eura je dovoljno.
Generla galaktičke federacije s pet zvjezdica između ostalog lovi negativne vanzemaljace po svemiru.
Raspiši nagradu. Deset tisuća eura je dovoljno.
2014-04-11
'Trgovac devizama'...
Ma kamatari. Svijet je upravo postao bolje mjesto. Dva govneta manje.T. wrote:'Trgovac devizama'...
2014-04-11
Pa jasno da su kriminalci u pitanju...RayMabus wrote:Ma kamatari. Svijet je upravo postao bolje mjesto. Dva govneta manje.T. wrote:'Trgovac devizama'...
Ali tekst je sročen kao da se radi o 'normalnim' trgovcima, ljudima koji drže trgovinu mješovite robe...
I svi su tobože u šoku jer su likvidirana dva 'trgovca devizama'...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:'Trgovac devizama'...
Pa da ono, razmjenjivali su novce...
desetci tisuća eura...
na ulici...
U Zenici...
Što bi moglo krenuti po zlu
Guest- Guest
Pljunuti kadir iz 'gulperi'...RayMabus wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/zenicka-policija-objavila-fotografiju-osumnjicenog-za-dvostruko-ubistvo-traze-canera-taylana/210113120
Naoružan i opasan. Sad ga love sve policije oko BiH.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Similar topics
» U Zenici ubio djeda sjekirom pa ga prekrio zastavom BiH
» Turčin ubio mladu Imoćanku u Berlinu
» Plaćeni ubojica tvrdi da je on ubio JFK?!?
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» UŽASAN ZLOČIN! TURČIN (48) UBIO SRPKINJU (30) U NEMAČKOJ: Bivšu devojku udarao u glavu do smrti!
» Turčin ubio mladu Imoćanku u Berlinu
» Plaćeni ubojica tvrdi da je on ubio JFK?!?
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» UŽASAN ZLOČIN! TURČIN (48) UBIO SRPKINJU (30) U NEMAČKOJ: Bivšu devojku udarao u glavu do smrti!
Page 1 of 1