Trump i abortus
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Trump i abortus
Ako sam krivo citirao, nije namjerno. Izdvojio sam ono što me smeta, da se ne gubi vrieme na dio teksta koji ne podlieže kaznama.Starhemberg wrote:Pa ideš editirati tuđe postove? Držite se vi bolje teme, a ako ima nekih pritužbi, zna se kamo one idu.Regoč wrote:Ti to nama? Ne, nitko ne kmeči, očekujemo brzi i poštenu adminsku službu. Ružno je kad mi netko vrieđa vjeru i naciju pa moram sam reagirati jer je ovlaštena služba na stanci.Starhemberg wrote:Kmečite kao ove Hilarine lutke...man up, get over it.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
I ti si protiv abortusa? Zabrana ili samo "nemojte to činiti"?maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?Starhemberg wrote:Kmečite kao ove Hilarine lutke...man up, get over it.
Naime, opet je izjavio(navodno) da je za zabranu, ali da ce se odlucivat na razini saveznih drzava.
Zasto se bagatelizira ovakva tema, ne znam.
:-S
Mišljenje o ovome ću dati kad čujem mišljenje Amerikanaca, ja sam u načelu protiv abortusa, no i protiv kontraproduktivnih zabrana.
Najgore je ignoriranje.
Amerikanci su rekli svoje misljenje.
Sto se tice teme, dijelimo stav.
:)
Ne, naravno, samo su skrenuli s teme mene prozivajući, a ti na to padobranski uskačeš pitajući mene što je s temom... :)maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?Starhemberg wrote:Kmečite kao ove Hilarine lutke...man up, get over it.
Naime, opet je izjavio(navodno) da je za zabranu, ali da ce se odlucivat na razini saveznih drzava.
Mišljenje o ovome ću dati kad čujem mišljenje Amerikanaca, ja sam u načelu protiv abortusa, no i protiv kontraproduktivnih zabrana.
Najgore je ignoriranje.
Guest- Guest
ja sam svoje odšefovao... i to mi ni na kraj pameti.... čak se nisam htio ni potiho domunđavat sa hornijem i crvenkastom metnut mrkvu da ni ne skuži šta ga je snašlo, neg sam se namjerno išao konfrontirat sa hornijem, znajući da će me zašamarat.... ;)Eva wrote:Rekel je Kic da buš ti novi šef uskoro.michaellcmacha wrote:pa šta bi, nije valjda nekog maltretirao....Eva wrote:Pa Crveni je baniran. Koga drugog čekaš?maggie13 wrote:Nisam ni tebe, dosadni ste :D
U to ime, živjeli:))))
2015-08-08
osobno nisam za abortus, osim u izvanrednim situacijama, ali apsolutno sam protiv zabrane.Regoč wrote:I ti si protiv abortusa? Zabrana ili samo "nemojte to činiti"?maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?Starhemberg wrote:Kmečite kao ove Hilarine lutke...man up, get over it.
Najgore je ignoriranje.
2014-04-12
ja sam iznio svoj stav skoro pa istovjetan tvom, i nisam te za niš napadao niti prozivao.... šta sad ti od sebe praviš žrtvu..... :))))Starhemberg wrote:Ne, naravno, samo su skrenuli s teme mene prozivajući, a ti na to padobranski uskačeš pitajući mene što je s temom... :)maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?Starhemberg wrote:Kmečite kao ove Hilarine lutke...man up, get over it.
Najgore je ignoriranje.
2015-08-08
Joj, pravednik među forumašima. Idem pisat Simonu da te beatificira. imal buš svoj magen na stazi pravednika.michaellcmacha wrote:ja sam svoje odšefovao... i to mi ni na kraj pameti.... čak se nisam htio ni potiho domunđavat sa hornijem i crvenkastom metnut mrkvu da ni ne skuži šta ga je snašlo, neg sam se namjerno išao konfrontirat sa hornijem, znajući da će me zašamarat.... ;)Eva wrote:Rekel je Kic da buš ti novi šef uskoro.michaellcmacha wrote:pa šta bi, nije valjda nekog maltretirao....Eva wrote:Pa Crveni je baniran. Koga drugog čekaš?maggie13 wrote:Nisam ni tebe, dosadni ste :D
Guest- Guest
ne mijesam se u vase stvari,iskreno.Starhemberg wrote:Ne, naravno, samo su skrenuli s teme mene prozivajući, a ti na to padobranski uskačeš pitajući mene što je s temom... :)maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?Starhemberg wrote:Kmečite kao ove Hilarine lutke...man up, get over it.
Najgore je ignoriranje.
Ne znam ni o cemu sad govorite.
Zanima me tema, pa sam ispreskakala.
Bez zamjeranja,pls.
;)
2014-04-12
Ne prozivamo, nismo u školi, razgovor ide svojim tiekom, nije ovo debatni klub.Starhemberg wrote:Ne, naravno, samo su skrenuli s teme mene prozivajući, a ti na to padobranski uskačeš pitajući mene što je s temom... :)maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?Starhemberg wrote:Kmečite kao ove Hilarine lutke...man up, get over it.
Najgore je ignoriranje.
Koje su izvanredne situacije i što ako ga netko počini u redovnoj situaciji?maggie13 wrote:osobno nisam za abortus, osim u izvanrednim situacijama, ali apsolutno sam protiv zabrane.Regoč wrote:I ti si protiv abortusa? Zabrana ili samo "nemojte to činiti"?maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:
tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?
Najgore je ignoriranje.
puca mi krc za naciste nad nacistima i za mišljenje istih...... ja sasvim, sigurno jesam pravediniji i ispravniji neg što ćete vi ikada biti... uračunavši i u mislima.... ;)Eva wrote:Joj, pravednik među forumašima. Idem pisat Simonu da te beatificira. imal buš svoj magen na stazi pravednika.michaellcmacha wrote:ja sam svoje odšefovao... i to mi ni na kraj pameti.... čak se nisam htio ni potiho domunđavat sa hornijem i crvenkastom metnut mrkvu da ni ne skuži šta ga je snašlo, neg sam se namjerno išao konfrontirat sa hornijem, znajući da će me zašamarat.... ;)Eva wrote:Rekel je Kic da buš ti novi šef uskoro.michaellcmacha wrote:pa šta bi, nije valjda nekog maltretirao....Eva wrote:
Pa Crveni je baniran. Koga drugog čekaš?
2015-08-08
Ugroženi Srbin. Sorry, nisam odolio.michaellcmacha wrote:ja sam iznio svoj stav skoro pa istovjetan tvom, i nisam te za niš napadao niti prozivao.... šta sad ti od sebe praviš žrtvu..... :))))Starhemberg wrote:Ne, naravno, samo su skrenuli s teme mene prozivajući, a ti na to padobranski uskačeš pitajući mene što je s temom... :)maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.maggie13 wrote:
tema je ozbiljna, horny. Koje je tvoje misljenje?
Najgore je ignoriranje.
milijun puta sam svoj stav iznijela, i to vrlo detaljan..;-)Regoč wrote:Koje su izvanredne situacije i što ako ga netko počini u redovnoj situaciji?maggie13 wrote:osobno nisam za abortus, osim u izvanrednim situacijama, ali apsolutno sam protiv zabrane.Regoč wrote:I ti si protiv abortusa? Zabrana ili samo "nemojte to činiti"?maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:
Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.
Najgore je ignoriranje.
Propisane su izvanredne situacije, a zabrane ne bi bilo.
Samo bi se drugacije pristupalo edukaciji i prevenciji.
2014-04-12
Puko si ti cijeli, odavno.michaellcmacha wrote:puca mi krc za naciste nad nacistima i za mišljenje istih...... ja sasvim, sigurno jesam pravediniji i ispravniji neg što ćete vi ikada biti... uračunavši i u mislima.... ;)Eva wrote:Joj, pravednik među forumašima. Idem pisat Simonu da te beatificira. imal buš svoj magen na stazi pravednika.michaellcmacha wrote:ja sam svoje odšefovao... i to mi ni na kraj pameti.... čak se nisam htio ni potiho domunđavat sa hornijem i crvenkastom metnut mrkvu da ni ne skuži šta ga je snašlo, neg sam se namjerno išao konfrontirat sa hornijem, znajući da će me zašamarat.... ;)Eva wrote:Rekel je Kic da buš ti novi šef uskoro.michaellcmacha wrote:
pa šta bi, nije valjda nekog maltretirao....
Guest- Guest
to nikako, on je tu fazu odavno prošao.... ako je ikada i bio u istoj.... skužio je on itekako da on među ljudima nikako ne mre biti ugrožen.... ko što nit nije...Regoč wrote:Ugroženi Srbin. Sorry, nisam odolio.michaellcmacha wrote:ja sam iznio svoj stav skoro pa istovjetan tvom, i nisam te za niš napadao niti prozivao.... šta sad ti od sebe praviš žrtvu..... :))))Starhemberg wrote:Ne, naravno, samo su skrenuli s teme mene prozivajući, a ti na to padobranski uskačeš pitajući mene što je s temom... :)maggie13 wrote:Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).Starhemberg wrote:
Ne znam zašto se bagatelizira, pitaj Maramiha i Regoča.
Najgore je ignoriranje.
2015-08-08
puko si i ti.... ;)Eva wrote:Puko si ti cijeli, odavno.michaellcmacha wrote:puca mi krc za naciste nad nacistima i za mišljenje istih...... ja sasvim, sigurno jesam pravediniji i ispravniji neg što ćete vi ikada biti... uračunavši i u mislima.... ;)Eva wrote:Joj, pravednik među forumašima. Idem pisat Simonu da te beatificira. imal buš svoj magen na stazi pravednika.michaellcmacha wrote:ja sam svoje odšefovao... i to mi ni na kraj pameti.... čak se nisam htio ni potiho domunđavat sa hornijem i crvenkastom metnut mrkvu da ni ne skuži šta ga je snašlo, neg sam se namjerno išao konfrontirat sa hornijem, znajući da će me zašamarat.... ;)Eva wrote:
Rekel je Kic da buš ti novi šef uskoro.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Odluku o abortusu može donijet samo žena i nitko drugi. Kad budu muškarci mogli biti trudni, onda nek i odlučuju o svom tijelu. Ende.maggie13 wrote:milijun puta sam svoj stav iznijela, i to vrlo detaljan..;-)Regoč wrote:Koje su izvanredne situacije i što ako ga netko počini u redovnoj situaciji?maggie13 wrote:osobno nisam za abortus, osim u izvanrednim situacijama, ali apsolutno sam protiv zabrane.Regoč wrote:I ti si protiv abortusa? Zabrana ili samo "nemojte to činiti"?maggie13 wrote:
Oni ne bagateliziraju, samo imaju drugacije misljenje (za Maramiha ni ne znam).
Najgore je ignoriranje.
Guest- Guest
A što kad se netko ne drži propisa?maggie13 wrote:milijun puta sam svoj stav iznijela, i to vrlo detaljan..;-)Regoč wrote:Koje su izvanredne situacije i što ako ga netko počini u redovnoj situaciji?maggie13 wrote:osobno nisam za abortus, osim u izvanrednim situacijama, ali apsolutno sam protiv zabrane.Regoč wrote:I ti si protiv abortusa? Zabrana ili samo "nemojte to činiti"?maggie13 wrote:
Najgore je ignoriranje.
Znam, zato su odmah smajlić i isprika.michaellcmacha wrote:to nikako, on je tu fazu odavno prošao.... ako je ikada i bio u istoj.... skužio je on itekako da on među ljudima nikako ne mre biti ugrožen.... ko što nit nije...Regoč wrote:Ugroženi Srbin. Sorry, nisam odolio.michaellcmacha wrote:ja sam iznio svoj stav skoro pa istovjetan tvom, i nisam te za niš napadao niti prozivao.... šta sad ti od sebe praviš žrtvu..... :))))Starhemberg wrote:Ne, naravno, samo su skrenuli s teme mene prozivajući, a ti na to padobranski uskačeš pitajući mene što je s temom... :)maggie13 wrote:
Najgore je ignoriranje.
Opet sam muško:)) volim ovaj forum, mogu bit kaj poželimmichaellcmacha wrote:puko si i ti.... ;)Eva wrote:Puko si ti cijeli, odavno.michaellcmacha wrote:puca mi krc za naciste nad nacistima i za mišljenje istih...... ja sasvim, sigurno jesam pravediniji i ispravniji neg što ćete vi ikada biti... uračunavši i u mislima.... ;)Eva wrote:Joj, pravednik među forumašima. Idem pisat Simonu da te beatificira. imal buš svoj magen na stazi pravednika.michaellcmacha wrote:
ja sam svoje odšefovao... i to mi ni na kraj pameti.... čak se nisam htio ni potiho domunđavat sa hornijem i crvenkastom metnut mrkvu da ni ne skuži šta ga je snašlo, neg sam se namjerno išao konfrontirat sa hornijem, znajući da će me zašamarat.... ;)
Guest- Guest
njima to zvuci grubo, ali je tako.Eva wrote:Odluku o abortusu može donijet samo žena i nitko drugi. Kad budu muškarci mogli biti trudni, onda nek i odlučuju o svom tijelu. Ende.maggie13 wrote:milijun puta sam svoj stav iznijela, i to vrlo detaljan..;-)Regoč wrote:Koje su izvanredne situacije i što ako ga netko počini u redovnoj situaciji?maggie13 wrote:osobno nisam za abortus, osim u izvanrednim situacijama, ali apsolutno sam protiv zabrane.Regoč wrote:
I ti si protiv abortusa? Zabrana ili samo "nemojte to činiti"?
I sad ovaj vjevericar ide to preispitivat u 21.stoljecu.
2014-04-12
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Katolik Biden u epizodi 'abortus holyday na racun poreznih obveznika'
» Za feministice abortus je kontracepija
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» "Abortion time!" Tinejdžerke slave svoj abortus na TikToku
» Pokolj u klinici za abortus: Iz puške pucao i ubio troje ljudi
» Za feministice abortus je kontracepija
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» "Abortion time!" Tinejdžerke slave svoj abortus na TikToku
» Pokolj u klinici za abortus: Iz puške pucao i ubio troje ljudi